Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

baš vam je super krenula promocija servera,zato je i većinom vremena prazan (jedino ako ti četvero ljudi smatraš punim).što se tiče tvog ili vašeg skilla,ako je skill sa dartom ubit nekog ili usasom na blizu vi ste svi overskillani.

btw @cyber freak ma kakav war pa tamo svi kampaju {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

A niš, morat ćemo danas na server Letećih Medvjedića pa da malo spankamo te guze.

Nosim razna maziva, s okusima i mirisima za slučaj da su ipak malo bolji od očekivanog pa se budu opirali penetraciji.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

10 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

jucer sam ja bio nekoliko rundi na serveru letecih medvjedica i bilo je bas ok... a sto se tice te zabrane no camping, mislim ne znam ni ko kempa na mapi TDM  Canals...

jedino sam vidio da su jedno 16 puta govorili nekakvom Anti da sidje sa krana...mada ga ja ne bi dirao jer sa tog krana nije mogao ni slona pogoditi a kamoli nekog od nas... aha i bas je cool sto Dart nije zabranjen...

A primjetio sam da oni igraju vecinom shotgunima i krecu se po onim kontejnerima uz upotrebu tugs senzora... i onda cekaju nevine zrtve da ulete medju kontejnere {#}

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo Basta i Nasty su jednom rekli da je samopromocija, najbolji oblik istog XD, pa eto da promoviram sam sebe - 30 minuta, prvi puta u Vegasu i sklepal sam nekaj 

edit: pogledajte na 480p, a sa youtubom sam se vec posvadjao kako sprce video

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 12:08 (xyan).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

...mislim da sam prdnuo {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ovajonaj kaže...

jucer sam ja bio nekoliko rundi na serveru letecih medvjedica i bilo je bas ok... a sto se tice te zabrane no camping, mislim ne znam ni ko kempa na mapi TDM  Canals...

jedino sam vidio da su jedno 16 puta govorili nekakvom Anti da sidje sa krana...mada ga ja ne bi dirao jer sa tog krana nije mogao ni slona pogoditi a kamoli nekog od nas... aha i bas je cool sto Dart nije zabranjen...

A primjetio sam da oni igraju vecinom shotgunima i krecu se po onim kontejnerima uz upotrebu tugs senzora... i onda cekaju nevine zrtve da ulete medju kontejnere {#}

Dart dozvoljen? Svi znamo da je Dart na G3A3 pusci OP,i na vecini servera a pogotovo infantry je zabranjen,sa razlogom.. Tako da kad vidim da je dozvoljen na nekom serveru dart,izbjegavam ga ili u suprotnom skupim ekipu,odemo na taj server,dobro ih izdartamo,a pogotovo admine,pa sutra dan pise : NO DART/MASS... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 12:17 (Cyber_Freak).
17 godina
Cyber_Freak kaže...

Dart dozvoljen? Svi znamo da je Dart na G3A3 pusci OP,i na vecini servera a pogotovo infantry je zabranjen,sa razlogom.. Tako da kad vidim da je dozvoljen na nekom serveru dart,izbjegavam ga ili u suprotnom skupim ekipu,odemo na taj server,dobro ih izdartamo,a pogotovo admine,pa sutra dan pise : NO DART/MASS... ;)

Pa dodjite bice ludnica onda {#}

Ja sam jucer tog Antu toliko naubijao sa dartom da sam dobio 5-6 nemesis pinova samo na njemu...A lik level 14 tek... Vjerovatno jadan ni ne zna da ima bug na dartu...

-BiH-slackspace
15 godina
Battlefield 3

E a zanimljivo, a da naravtimo jedan dan, pa mu popunimo banlistu onda?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

Jedna od najboljih rundi, 50-5 k/d, 20k bodova i još je ostalo 10 ticketa do kraja i oni me odspoje "something went wrong", a sad kaže da je "update in progress". Neka mi to nije sejvalo, obrišem igru momentalno.

Visila je velika poruka na battlelogu da će biti održavanje od 9utc. Ko ti je kriv što ne čitaš.

KILL! Have no fear!
15 godina
Battlefield 3

Jućer sam malo igrao na xXx serveru i piše u imenu servera čitaj pravila, ali nisam nigdje vidio koja su to pravila. Bio je Dama ali nije odgovarao na upit preko četa. Pa ako vam nije teško napišite koja su to pravila da ne spušim ban sa servera bezveze. Probao sam upisati @rules, i dobio odgovor da nemam admin prava da mijenjam mapu???

Kendo
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Kendo kaže...

Jućer sam malo igrao na xXx serveru i piše u imenu servera čitaj pravila, ali nisam nigdje vidio koja su to pravila. Bio je Dama ali nije odgovarao na upit preko četa. Pa ako vam nije teško napišite koja su to pravila da ne spušim ban sa servera bezveze. Probao sam upisati @rules, i dobio odgovor da nemam admin prava da mijenjam mapu???

Hvala na obavijesti..Bilo je na serveru kad upises @rules pa izbaci,nego sinoc smo planirali igrati war na nasem serveru kad je bio pun,pa je Nick poceo mijenjati postavke i pluginove,pa smo se na kraju odlucili da necemo na nasem serveru.. Uglavnom nema RPG/M320/MASS na Underslug/...Pravila su klasika za pravi infantry mode... Bude Nick stavio danas rules opet na server... I btw,ne banamo ljude sa Balkana radi neke greske,osim ako je netko uporan da zaradi ban,onda mu tu zelju i ispunimo... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 13:45 (Cyber_Freak).
13 godina
Kendo kaže...

Ah, sorry, nisam ti ja admin tu pa ne pratim bas chat osim kad mi netko kaze da su me prozvali cheaterom {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a jučer me par puta coi_vk ili kak se već zove skinuo sam m320 na vašem serveru,p*zdio sam....naravno sve sam mu to morao vratiti kasnije na turniru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Sje*o sam nešto postavke servera jučer i tek danas skonto u čemu je bio problem. Inče se za restart runde koristi !restart a ja sam to promjenio u !r i sad kad bi netko upisao !rules da vidi pravila runda bi se restartala pa sam jučer ugasio plugin jer nisam kužio u čemu je problem..

Uglavnom, danas sam to sredio i pravila su znači NO M320/RPG/SMAW/CLAYMORE/C4/M26.

Btw. ne ide odmah ban, nego te prvi put ubije i upozori dok te drugi put kicka sa servera..

www.key-storm.com
14 godina
neaktivan
upravo presao SP... I mogu reci daleko bolje od SP zadnjeg CoD-a.. Prica je cak i dobra... Uz malo bolji AI bila bi cista 5.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam problem s origin accountom. 

Ne želi mi promijeniti Origin ID. Ulogiram se i odem na change ID i upišem novi ID i ispod mi napiše crvenim slovima:

This page is currently unavailable. We may be experiencing unusually high load or undergoing maintenance. Please try again later.  

Probao sam već 3-4 dana i opet isto. Jel to samo meni tako napiše ili?

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.

0 0 hvala 0
17 godina
Jughead kaže...

Imam problem s origin accountom. 

Ne želi mi promijeniti Origin ID. Ulogiram se i odem na change ID i upišem novi ID i ispod mi napiše crvenim slovima:

This page is currently unavailable. We may be experiencing unusually high load or undergoing maintenance. Please try again later.  

Probao sam već 3-4 dana i opet isto. Jel to samo meni tako napiše ili?

A trenutno baš rade taj update na backendu, pričekaj, pa probaj rađe sutra.

A ako ni onda neće raditi, kontaktiraj support, moguće da su nešto zaribali sa ID change uslugom.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma probavam već 4 dana i neće. Kontaktirati ću ih ako neće uskoro proraditi...

0 0 hvala 0
15 godina
Jughead kaže...

Ma probavam već 4 dana i neće. Kontaktirati ću ih ako neće uskoro proraditi...

to ti je zato što si dao samo 100kn za igru.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Daj mali ideš mi na qurac polako, boli tebe koliko sam ja dao za igru i koliko ću je igrati. Tražio sam pomoć, a ne okup klinaca da mi soli pamet.

4 0 hvala 2
15 godina
Jughead kaže...

Daj mali ideš mi na qurac polako, boli tebe koliko sam ja dao za igru i koliko ću je igrati. Tražio sam pomoć, a ne okup klinaca da mi soli pamet.

LOL. Mali. Ajde traži lektire i otvaraj teme u kojima nešto kupuješ i nikad ne kupiš.

Ontopic: zanimljiv intervju enigme i thumbsticka.

17 godina
xyan kaže...

evo Basta i Nasty su jednom rekli da je samopromocija, najbolji oblik istog XD

PR 101 :=)

16 godina
Battlefield 3

Da li ima tko problem kad se spaja na server da se igra neće pokrenuti, nego radi samo u procesima i to tako u nedogled! Instalacija windowsa je sviježa, kao i igre koja je uredno updejtana, pa ako tko zna riješenje neka tu napiše ili u privatne poruke, hvala!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
firewall te zeza vjerovatno.koji antivirus imaš? tako je meni bilo dok nisam ugasio firewall u antivirusu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

firewall je windowsov, a antivirus je avast!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde jedno pitanje za doktore informatike,imam xfx hd6870 2gb.koliko mi se isplati kupit još jednu takvu i bubnut je u crossfire??btw bf3 mi vrti  trenutno 70-80 fps-a sa uključenim injektorom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

problem sa mirilis actionom?!? kada renderiram, video mi odreze na oko minutu? gledam ono wtf?

Zenge, ne isplati ti se to za bf3 samo raditi, ali ovisno je sve o tome kolika je cijena ove druge kartice....

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

problem sa mirilis actionom?!? kada renderiram, video mi odreze na oko minutu? gledam ono wtf?

Zenge, ne isplati ti se to za bf3 samo raditi, ali ovisno je sve o tome kolika je cijena ove druge kartice....

a koliko bi bile preformanse poboljšane??govorim o postocima.a onak oko soma i pol kuna,

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
xyan kaže...

a koliko bi bile preformanse poboljšane??govorim o postocima.a onak oko soma i pol kuna,

bolje nemoj onda, preskupo je to. pa u prosjeku crossfire oko 80 postotna poboljsanja ima, ali ako novu kupujes, ond aje to previse. radije prodaj staru, pa kad malo 7870 pojeftini, uzmes nju za to sve skupa...

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
xyan kaže...

puno,skoro duplo i to je još 6870 sa 2gb

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice