Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Sale_ds kaže...
Dali imas mozda instaliran raptr, evolve ili security essentials od microsofta?

Kolko, znam nemam nista od toga.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

75 u normalnom radu ??? wtf odmah je rastavi i očisti i stavi novu termalnu pastu!

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meni se nes od toga klalo sa 12.3 driverima i desavalo mi se isto kaj i tebi. Zato pitam.

Sve sam obriso, stavio 12.4 i sad sve opet sljaka..
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Sad vidim ovo gore...75 u idleu...rastavi i cisti to pod hitno..
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Driveri su najnoviji, jer mi je pred mjesec dana crko HDD, pa sam morao sve novo stavljat, tako da je sigurno do hlađenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...
Dali imas mozda instaliran raptr, evolve ili security essentials od microsofta?

Kako utjeće taj antivirusni program na igru ili grafiku kad si ga spomenuo?

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 23:03 (Kendo).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opet ja, dakle dobio acc i sve to, skinuo igru napokon i sad kad je ocu instalirat preko origina dobivam ovu poruku

"EA proxy installer has stopped working"

sta sada trebam da radim? 

probo sam ovo

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7575898.page

ali samo 1 mogu dodat, onaj sta se nalazi u BF folderu nemogu , izbaci mi ovo:

"This program must run with data execution protection (DEP) enabled.

You cannot turn off DEPfor this program"

sta sada rda radim? -.-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

što se tiče admina i panjina ko ovih,jučer igram conquest metro,32 igača,3 za redom ih ownamo,nemogu nam ništa.znate koliko nas je puta ubio admin?pa jedno 20 puta!! bilo je i je*anja majki i svega ,i frajer ne popušta.eto to meni nejde u glavu. kakav panj moraš biti i to radit igračima samo zato što su bolji od tebe,ma da on je admin.mislim neee...

@ xulos @ ckugla, ma na kojem ste vi to serveru??kako se zove??no camping u bf3??bitch please

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ovo je ludo, BF3 vs TF2 (tj. TF2 u BF3):

Moj PC  
17 0 hvala 3
15 godina
protjeran
TomoR kaže...

Ovo je pregenijalno.... 

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
17 godina
Battlefield 3
Oodlicno! Eh da Bf3 ima mod toolse, tc tc!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Battlefield 3
http://g.bf3stats.com/pc/VeutN6mL/Poglavnik__CRO.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

moze kakva pomoc pls? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zWerkan kaže...

moze kakva pomoc pls? 

kakva?:P ovo prvi put vidim,pogledaj malo u googleismyfriendu,a i kad stignem ja ću malo pročačkat

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 12:31 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
neaktivan

ma gledo sam, sto vise gledam vise pzdim, jucer sam ceko 10h da mi se skine igra, i kad se napokon skinula nece da se instalira -.-

14 godina
neaktivan
zWerkan kaže...

ma gledo sam, sto vise gledam vise pzdim, jucer sam ceko 10h da mi se skine igra, i kad se napokon skinula nece da se instalira -.-

malo sam sada gledao,tražio ,a gle...ima ekipa sa tim probleme koliko sam pročitao,nedaju neke konkretne odgovore,jedino je jedan lik napisao da je reinstalirao os ( znači Windows) i uklonio grešku,e sad koliko ti se to isplati ,neznam.ili ako možeš ikako,kontaktiraj ea support preko live chata,možda ti oni mogu pomoć...

14 godina
Battlefield 3

Btw svi koji koriste fx injector za grafičke postavke možda se od jučer počelo dešavati da ih PB kicka na 2 minute (MD5Tool). Uglavnom problem možete riješiti tako da iz BF3 mape maknete readme.txt file.

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel postoji neki kvalitetan texture pack koji ne pravi probleme igri, i pri spajanju i pri svemu što bf3 bacat errore? 

0 0 hvala 0
14 godina
SebaOS kaže...

Jel postoji neki kvalitetan texture pack koji ne pravi probleme igri, i pri spajanju i pri svemu što bf3 bacat errore? 

prestani se drogirati i nauči pisati {#}

btw. kada ćemo zaigrati? :P

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
15 godina
TomoR kaže...

Omg predobro. Uz red alert bf defintivno jedni od najjačih filmića.

15 godina
Zero2 kaže...

Btw svi koji koriste fx injector za grafičke postavke možda se od jučer počelo dešavati da ih PB kicka na 2 minute (MD5Tool). Uglavnom problem možete riješiti tako da iz BF3 mape maknete readme.txt file.

Evo ja ne koristim taj injector al sad sam dobio kick na 5 min zbog tog MD5Tool-a! Wtf je to?

Riješio! Nisam sve obrisao od toga injectora kad sam ga isprobavao. Taj readme file mi ostao. Valjd će sad biti dobro sve.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 13:43 (Switch).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

znači ako imam taj fxaa injector ,da odmah pobrišem taj readme file prije nego pokrenem igru?

off topic zašto sam ja uopće dobio crveni karton?!?!olfo trolanje?! ja sam samo iznio svoje mišljenje i svoj stav ,zato i služi forum ,ja ako se s nekim ne slažem u bilo čemu ja ću mu to i reć ili u ovom slučaju napisati (tema bo2 ),a moja mišljenja su moja mišljenja,ne tražim da me itko podupire u njima naprotiv ,isto tako ako me već banirate onda to napravite s razlogom,jer ja sve šta sam rekao je bila istina koliko god se ona nekima  sviđala/ne sviđala.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam na kraju pobrisao injectora jer je smetao Mirilisu, nisam mogao snimati njime 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meanwhile in MW3

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

rijesio sam oko instalacije bez rusenja windowsa, al sad nece da mi pokrene igru jel mi grafa ne podrzava -.- imam ati radeon HD 2600 pro :((

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 15:25 (zWerkan).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lol jel bar imas win7?
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan

da , sve ostalo stima samo grafa ne...

14 godina
Battlefield 3

Ok imam problem sa YT-uom.

Filmic jedan sam uploadao prije 5 dana u duzini 32 min.

Sada sam uploadao od 28 min i kaze da je video ODBACEN jer je pre dug???!?!

Koji K??

Kako je prihvatio onda onaj od prije 5 dana? Sta napravit da nemoram ponovno uploadat?

U video manager na YTu ga nemogu prebacit jer mi neda.

Molim pomoc-hitno !

Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/65ba7a19-8900-4659-95a7-436ef581759e/Flying-bears-TDM-Canals-only/

I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba :(

A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....

Ovaj je i ovdje dolazio reklamirat ovaj server, odem malo da probam i uopce nisam bio nesto, ali sam par puta vjerovatno admina ubio i kika me uz poruku "mamu napucavaj AEK-om"

15 godina
zWerkan kaže...

rijesio sam oko instalacije bez rusenja windowsa, al sad nece da mi pokrene igru jel mi grafa ne podrzava -.- imam ati radeon HD 2600 pro :((

zašto kupiš igru prije nego probaš dal ti radi?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice