Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kvragu i igra vise, taman sam se poceo klat sa jednim od (G)ejevaca tocnije sa wizardom i igra mi naravno pukne i pise: connection to server has timed out.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Cyber_Freak kaže...

Stavi jos Bazaar i Seine Crosing i to je to...{#}

Yep, dobra ideja, samo nek bude large CQ jel small već ima dzukelin server. Jedna mapa cijelo vrijeme je IMO pre monotono i pitanje dal će se nabrat raje jer PHX rula s 24/7 INF karkand.

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
15 godina
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/8ddcd76b-5d73-45ab-8887-f4c28e9ae985/INF-only-Best-Maps-500Ticks-NO-M26DART-1p-start/

Evo server koji smo digli nedavno. Tek učimo i ima puno tu posla. Zasad ćemo držati inf only sa par jačih mapa za combat.

Ticketi su 500, mislim da je to ok. Zasad je kick dart sa underslugu, a za dalje ćemo još složiti da se ne može koristiti i rpg na inf i m320 možda :)

Kako u inf only maknuti i jeepove? I prijedloge mapa, svakako su dobrodošli. i btw kako prepoznati koji je koji karkand i koji je sharqi, jer u proconu ima karkand i #2 karkand i tako isto sharqi a jedan od tih preporznaje battlelog kao ruh, iako vrti conq na njemu...

I šta mislite bil bilo bolje conq sa vozilima ili inf only budući se svi lože na ligu?

10 Vozila!
15 Inf only!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam za inf only i podržavam da se kickaju M320 i RPG, ono cista skill borba :)

jeepovi isto nemaju kaj radit u infantry modu. 99% tima uzme assault klasu i kad dođe jeep nemaš ga čim uništit. osim granatom, jel, al nije toliko učinkovito kao C4 ili SMAW

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 1:34 (ATiGamer).
15 godina
ATiGamer kaže...

ja sam za inf only i podržavam da se kickaju M320 i RPG, ono cista skill borba :)

jeepovi isto nemaju kaj radit u infantry modu. 99% tima uzme assault klasu i kad dođe jeep nemaš ga čim uništit. osim granatom, jel, al nije toliko učinkovito kao C4 ili SMAW

Hvala na glasanju. Ma znam, ali kako ih isključit, da ne bude server custom. Kad stavim inf on ostavi jeepove. Ili da u proconu nariktam da ubija ko ubije sa vozilom?

15 godina
neaktivan

Nemam pojma, nisam nikad držao server. Možeš i to, ali ostavi kao zadnju opciju ako nema drugog riješenja osim custom.

15 godina
Battlefield 3

A custom je smrt totalna...nitko ti nikad ne dođe nažalost. A zasad ćemo sredit inf. Super je što domaća ekipa dođe punit, xxx i ti, hvala svima koji dođu pripuniti. Zbilja nam treba pomoć jer je nov server :)

Tako da kad god vidite da se pripunjava navratite pa zaradite reserved slot :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

A custom je smrt totalna...nitko ti nikad ne dođe nažalost. A zasad ćemo sredit inf. Super je što domaća ekipa dođe punit, xxx i ti, hvala svima koji dođu pripuniti. Zbilja nam treba pomoć jer je nov server :)

Tako da kad god vidite da se pripunjava navratite pa zaradite reserved slot :)

Morski imas u proconu pod server setings pa odes pod gameplay, imas dolje opciju vehicles to samo iskljucis ili stavis deploy time na 999, jer stvarno nema smisla ako je infantry da te ovaj u vozilu zajebava,barem moje misljenje.

Battlelog: ljudina
17 godina
Battlefield 3

.44 je zakon! ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/t7201/im_a_hacker_and_i_have_some_information_for_the/

Pročitajte taj post molin vas, ja kad vidin sve to, multyplayer mi se ni ne igra... Katastrofa.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
15 0 hvala 10
16 godina
odjavljen
nooir kaže...

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/t7201/im_a_hacker_and_i_have_some_information_for_the/

Pročitajte taj post molin vas, ja kad vidin sve to, multyplayer mi se ni ne igra... Katastrofa.

Nije to ništa novo ni čudno. Većina takvih hakera, kad ih i optužiš, ima snažnu potporu svojih klanova, frendova i sl. koji ili hackaju s njima ili ne znaju da ovi hackaju. PB je odavno teško smeće od softvera koje probleme najčešće stvara samo legitimnim igračima, a rijetko cheaterima.

Autori hackova su dobri programeri koji na tome zarađuju i uvijek su ispred PB-a, a metode koje koriste su razvili je praktički nemoguće otkriti jer su jako, jako dobre. I na Bug serveru hackera ima redovito nekoliko, a često su uvaženi članovi "društva" i "frendači" te igrači liga i sl.

Šteta je to i šteta je da EA, DICE i slični nisu upotrijebili barem VAC, ako već nisu u stanju napisati anti-cheat dobar kao što je Blizzardov Warden, bog među anti-cheatevima i očito rezultat rda programera koji su osjetno bolji od autora hackova koji u njihovim igrama traju maksimalno par sati.

17 godina
Battlefield 3

vidis ti to... sad su neke stvari jasnije {#}

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Na žalost i sramotu takvih ja sam imao priliku sinoć isprobati na svojoj koži takav hack. Ali nek se veseli i vjerojatno smije na TS-u sa svojim frendovima iz klana, a ja ću ubuduće izbjegavati servere gdje taj klan igra.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nooir kaže...

dobro, otkrili ste me.

kriv sam{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
lollik91 kaže...

dobro, otkrili ste me.

kriv sam{#}

ti si prejadan da bi uopče posumnjali da si Čiter{#}

16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
lollik91 kaže...

dobro, otkrili ste me.

kriv sam{#}

LOL

16 godina
Jack Sparrow kaže...
lollik91 kaže...

dobro, otkrili ste me.

kriv sam{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
Battlefield 3
Dobro je znati ove stvari o hackovima,znaju G ovci kad vičem "kako je znao" itd.dobar "ekspoze" i cijenim tipa za iskrenost.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
ATiGamer kaže...

Hvala na glasanju. Ma znam, ali kako ih isključit, da ne bude server custom. Kad stavim inf on ostavi jeepove. Ili da u proconu nariktam da ubija ko ubije sa vozilom?

Jeep ostavi,nema veze..Mozes ubiti svu trojicu koja su u Jeepu, to nije problem..Samo mu povecaj spawn time...

Problem je Hummer..

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 11:35 (Cyber_Freak).
15 godina
neaktivan
nooir kaže...

ovo ide svih: sta se uopce mucite s takvim temama? i da bi 5 sec razmisljao o tome bilo bi previse....

13 godina
protjeran
nooir kaže...

Pa cemu cudjenje??U svakoj multyplayer igri ima cheatera,od prvih igrara..

ja igram PES online od PES 6,sad trenutno PES 2012...Prvi sam u Hrvatskoj  i medju top 70 u igri na PC-u..

Neces vjerovati,ali i na PES-u ljudi koriste citove...Naravno ne takve da ti zabije gol sa pola centra i te sheme,nego lag cheat,disconnect cheat..

Mislim kad bi napravili  i super maria online,da bi i tamo nesto izmislili....

Prosle godine kad sam igrao sa ekipom CSS na UNGL ligi gdje se koristi LIBRA anticheat,u 20 meceva uhvatili su preko 60-tak citera (dirty screenshot i demo preview)...Najzalosnije mi je sto smo neke momcadi rasturili,a na kraju je utvrdjeno da su koristili cheat...   :)

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
16 godina
Battlefield 3

tko može ajmo na bug,danny već idlea...

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo pikat. Jebo idleanje vikendom. :)

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ajmo pikat. Jebo idleanje vikendom. :)

mah... ubio sam cijeli forum i pola europe kroz ovih 6 mjeseci. malo predaha ne škodi... :P

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
nooir kaže...

A hack site od tog tipa je onaj x22 kojega se spominjalo ovdje, hack je nemoguce otkriti lol

Glavno mi je da je uzeo hack radi jednoga koji ga je naljutio jer ga je ubijao preko mape sa hackom.

I onda kasnije kao on pomaze zajednici u borbi protiv cheatera.

Ili si dobar ili los, nema sredine, kako u igrama tako i u RL.

.

BE HAPPY xD : )
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se itko može logirat na origin?

Meni veli: "An unknown error has occured."

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ti progameri za cheat.. Pa koliku oni paru uzimaju.. Ja to nemogu vjerovat.  Ljudi masovno kupuju chiteve,i to nije cheat da ga kupis pa ga imas za stalno,nego ga iznajmis na mjesec/dva/tri. I to po 15-20-30€!!!

Znaci neka 500 ljudi kupi cheat za 20€ recimo 500*20-10 000€ samo tako zaradi..  A sigurno je i vise.

Fina lova...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 12:40 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja o programiranju znam  samo osnove, ali mi nije jasno koliko tesko moze biti napraviti kao u COD4 snimku 30 sec prije nego sto te je ubio, tako da mozes to vidjeti.

Drugo, zasto se ne moze napraviti program koji te automatski bana ako napravis 20 headshotova za redom iz nkog lmg-a?

Ima masu stvari koje nije moguce napraviti u igrici, a hackeri to rade konstantno! 

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ti progameri za cheat.. Pa koliku oni paru uzimaju.. Ja to nemogu vjerovat.  Ljudi masovno kupuju chiteve,i to nije cheat da ga kupis pa ga imas za stalno,nego ga iznajmis na mjesec/dva/tri. I to po 15-20-30€!!!

Znaci neka 500 ljudi kupi cheat za 20€ recimo 500*20-10 000€ samo tako zaradi..  A sigurno je i vise.

Fina lova...

Ti misliš da se to ne može nabaviti besplatno ???

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice