Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Battlefield 3
xyan kaže...

Za one koji ne prate battlefield.hr, evo vijest - USKORO POCINJE!!!

Jel zna neko kako ''odjaviti'' pretplatu na mailspam sa battlefield.hr?

EDIT: Valjda sam našao na forumu, jedva sam se sjetio passa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 11:17 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
xyan kaže...

Za one koji ne prate battlefield.hr, evo vijest - USKORO POCINJE!!!

Jel zna neko kako ''odjaviti'' pretplatu na mailspam sa battlefield.hr?

ja ne znam kako sam se uopce prijavio za nju XD {#} tako da ti ne mogu pomoci...

17 godina
moderator
xyan kaže...

ja ne znam kako sam se uopce prijavio za nju XD {#} tako da ti ne mogu pomoci...

Našao sam, u postavkama accounta na forumu. Vidjećemo da li će i dalje dolaziti, ako da, onda promjena maila ili ban.

14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

al ruku na srce,pa reci dal griješim.evo: team deathmatch,canals,64 igrača,1500 ticketa.protivnička ekipa se spawna kod krana i ispod,a vi se spawnate suprotno na brdu iza vagona,

Griješiš.

Na 64p kanalima nema spawnanja kod krana i na pruzi, svi se spawnaju svugdje u isto vrijeme. Onda ti je ostatak teksta ne služi ničemu.

Ja sam sinoć zaigrao 64p kanale, teško mi je bilo sa SKS-om igrati jer su uvijek trojica oko mene, a SKS nije za naguravanje sa rafaldžijama i sačmarovima u 5 metara.

X puta sam na spawnu poginuo bez da sam znao gdje se spawnam.

ne griješim.prije patcha se to previše dešavalo,sad u zadnje vrijeme ako su ekipe postavljene kako sam napisao svi se na svoj point spawnaju,znaci svako svoja strana,tako da te vise nece bacit na njihovu stranu da se spawnas među njih 20,nego ce te blize tvojima,a ako su bili onako kako sam rekao ,onda je tako kao sto i sad tvrdim. mozda te koji put baci medu njih dvojicu ,trojicu ali među njih svih nece! a ovo sta ti tvrdiš samo potvrđuje moju tvrdnju koliko je kampo,ništa više. pis aut
17 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a ovo sta ti tvrdiš samo potvrđuje moju tvrdnju koliko je kampo,ništa više. pis aut

Ma ja ti ponovno tvrdim, a i Basta može potvrditi, da tvrdnje koje ti tvrdiš nisu tačne.

Spawnaš se uvijek blizu svojih, ali sa 64 igrača na ona dva kvadrata, igrači su posvud na mapi, tako da ti nema veze gdje se spawnaš, uvijek su u vidokrugu protivnici. 2 sekunde spawn protekcije brže prođu nego skužiš gdje se nalaziš.

Evo, nek još neko potvrdi moje tvrdnje.

17 godina
Battlefield 3

Nasty, ne vrijedi mu objasnjavat - vidis da on, iako nije tamo bio, zna bolje od nas dvojice koji smo tamo bili :)

Kao i u svim igrama i u BF3 postoje dva tipa igraca, oni koji znaju i oni koji teoretiziraju. Da bi mi kemperi mogli ubijat i nasladjivat se, teoreticari sto bauljaju po mapi moraju znat davat - i to je to {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

U BF3 postoje dva tipa igraća,,Nasty i svi ostali :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 11:50 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
pirat kaže...

U BF3 postoje dva tipa igraća,,Nasty i svi ostali :)

Ma ti nisi igraĆ, ti si igraĆina :P

16 godina
moderator
DrNasty kaže...

Ma ti nisi igraĆ, ti si igraĆina :P

ja sam igrač,vi ste igraći

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 11:55 (pirat).
15 godina
neaktivan
Basta kaže...

Nasty, ne vrijedi mu objasnjavat - vidis da on, iako nije tamo bio, zna bolje od nas dvojice koji smo tamo bili :)

Kao i u svim igrama i u BF3 postoje dva tipa igraca, oni koji znaju i oni koji teoretiziraju. Da bi mi kemperi mogli ubijat i nasladjivat se, teoreticari sto bauljaju po mapi moraju znat davat - i to je to {#}

Ali koja je prava definicija kampera? Kamper je po meni onaj koji lezi ili cuci, uvijek na istom mjestu, u kutu, iza trafostanice, u vagonu (i noge mu vire van XD). Da li je kamper covjek koji takticki drzi jedan dio mape, ili trudi se osvojiti ga i pobiti ekupu, kako bi osigurao takticki bolji spawn svojoj ekipi? Uostalo, na TDM Kanalima vrijedi

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Definicija kampera - Nax.

Definicija kampera u tenku - Nasty.

Nema boljih definicija.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

6 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Nasty je basekamper.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Ja sam cuo da pirat igra igrice!?
17 godina
neaktivan
Basta kaže...

Ja isto igram igrice. Seksi igrice. S Piratom.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
xyan kaže...
Basta kaže...

Ali koja je prava definicija kampera? Kamper je po meni onaj koji lezi ili cuci, uvijek na istom mjestu, u kutu, iza trafostanice, u vagonu (i noge mu vire van XD). Da li je kamper covjek koji takticki drzi jedan dio mape, ili trudi se osvojiti ga i pobiti ekupu, kako bi osigurao takticki bolji spawn svojoj ekipi? Uostalo, na TDM Kanalima vrijedi

ja stojim iza ovog tvog posta,i tako bi ja otprilike mogao definirat kampere/a.ali šta onda u tom slučaju (tdm,64 igrača i njihova teorija sa spawnom) znaći taktizirano držanje prostora i osvajanje istog (ako se spawnaju svi oko tebe??) ali gle nemojte mi brijat da nije kampo u 1500 ticketa i umro samo 10 puta.osim ako je čiteeeeeeeer hehehe zezam se naravno,prihvatite malo zajjjjbncju i ne trollam stvarno ne majke mi eee majke mi {#}

17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Definicija kampera - Nax.

Definicija kampera u tenku - Nasty.

Nema boljih definicija.

You have been targeted for termination.

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

You have been targeted for termination.

Ak me budeš uspio pogodit iz svoje baze. {#}

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Basta kaže...

Ja isto igram igrice. Seksi igrice. S Piratom.

tebi cura pod hitno treba stari moj {#}

16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A tebi malo smisla za sarkazam...

BTW Danny zaboravio si kod mene neke stvari...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 12:13 (pirat).
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ovim putem želim se zahvaliti članovima dream teama koji sadrži: Kuky90_HR, Danny_HR, pirat_HR i Dado_HR što su u istom squadu i kreću se zajedno. Jučerašnje iskustvo dolaska iza leđa cijelom squadu i pražnjenje nabijenog DART-a bilo je nevjerojatno, pogotovo zato što su se međusobno i oživljavali.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 12:13 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Tonči kaže...

Ovim putem želim se zahvaliti članovima dream teama koji sadrži: Kuky90_HR, Danny_HR, pirat_HR i Dado_HR što su u istom squadu i kreću se zajedno. Jučerašnje iskustvo dolaska iza leđa cijelom squadu i pražnjenje nabijenog DART-a bilo je nevjerojatno, pogotovo zato što su se međusobno i oživljavali.

{#}

Joj ti i taj tvoj exploit.

سمندری ڈاکو
17 godina
Pozivanje na trolanje je uvjek nacin za fini izlaz iz neobranog grozfja :)
Al gle, da svrsimo diskusiju - odi na kanale 64 i zakempaj "kao ja", napravi fini skor i postaj tu. Eto, nek to to bude zivotna misija da dokazes kako sam ja kampercina :b

Ali, s obzirom na negativni globalni k/d i negativni k/d na kanalima (osim uz uorabu zglitchanog darta) to je ipak mission impossible :)

A sad odoh cuapat zube raznoraznim teoreticarima... Mozda i Danny dodje na jedan "pregled"!
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A tebi malo smisla za sarkazam...

lol pa rješit ću par fukara ako je do toga došlo.....na moj račun {#} nisam ništa loše mislio kako si prezentirao

16 godina
odjavljen
pirat kaže...
Tonči kaže...

{#}

Joj ti i taj tvoj exploit.

Zapravo, na to me potaknuo tek Kuky90_HR kad me DART-om skinuo 3 puta za redom na udaljenosti od 5000 metara... {#}

16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lol pa rješit ću par fukara ako je do toga došlo.....na moj račun {#} nisam ništa loše mislio kako si prezentirao

Ma nisam loše prezentirao,jbg opet ti fali smisla za humor{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Basta kaže...
Pozivanje na trolanje je uvjek nacin za fini izlaz iz neobranog grozfja :)
Al gle, da svrsimo diskusiju - odi na kanale 64 i zakempaj "kao ja", napravi fini skor i postaj tu. Eto, nek to to bude zivotna misija da dokazes kako sam ja kampercina :b

Ali, s obzirom na negativni globalni k/d i negativni k/d na kanalima (osim uz uorabu zglitchanog darta) to je ipak mission impossible :)

A sad odoh cuapat zube raznoraznim teoreticarima... Mozda i Danny dodje na jedan "pregled"!

slažem se sa tim nema šta,al ja sam ti rekao da svaka čast na scoreu ako nisi pročitao,samo sam ti htio dokazat da je nemoguće to napravit ako ne kampaš,još pogotovo tih 10 deaths,samo to,samo tako nastavi dalje bit će jednog dana od tebe nešto :P

btw. desna četvorka mi je malo u k! mogo bi ja na pregled,samo me sada muči šta bi mi s tim klješima radio mučko đubre {#}{#}

14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ma nisam loše prezentirao,jbg opet ti fali smisla za humor{#}

bio sam ozbiljan po tom pitanju {#}

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

btw. desna četvorka mi je malo u k! mogo bi ja na pregled,samo me sada muči šta bi mi s tim klješima radio mučko đubre {#}{#}

Uuu... svasta bi ti radio i onda bi poslije dosao po jos! :)

13 godina
Battlefield 3

Treba znat kempat - to je istina.

Al ja uvijek zamislim sljedeći scenarij:

- svi se spawnaju i svatko zauzme kampersku poziciju i stavi pušku na gotovs... dal bi bilo zanimljivo tako igrati???

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Basta kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Uuu... svasta bi ti radio i onda bi poslije dosao po jos! :)

a hoće li jako boljet?? {#}{#} moraš nježno,{#} prvi put mi je s tobom.....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice