Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.504
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

M26 MASS malo zafrkava... uopće ne registrira pogodak nekiput...

Nego, crknuo mi miš, pa ne znam kad ću moć zaigrat {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Šef kaže...

M26 MASS malo zafrkava... uopće ne registrira pogodak nekiput...

Jesi probao igrat na touchpad ? ;) Btw ja sam čuo da si tak dobar u tenku da ti ni netreba miš , isto kao što Kukyiu netreba monitor :))

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 18:03 (Nexus66).
16 godina
moderator
Šef kaže...

O amater,pravi muškarci igraju bez miša.

سمندری ڈاکو
13 godina
Milka30 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Milka30 kaže...

Hohoho,koji shupci sa tim autorskim pravima-blokirali su mi moj novi video u 350..i kusur zemalja,zbog ozbiljnog krsenja autorskih prava.

Al nema veze,vrijedilo je zbog legendarne pjesme!

vidiš to se i meni desilo na mom videu,i kad ga ideš gledat piše ograničeni sadržaj plus da nije podržan za moju zemlju??? kako to riješiti???

Mozes promjeniti pjesmu u samome Youtube editoru,ne trebas ponovo uploadati,izaberes pjesmu ili ti oni ponude vremenski priblizno dugu kao i tvoj video...dosta brzo i sve ti pise.

Nazalost u mome slucaju nema smisla mjenjati pjesmu,jer onda cjeli video nema smisla!

Probaj razvuči pjesmu da npr. ako ona traje 4:00 min.,ti je razvuci da sad traje 4:01, ili joj sreži početak ili kraj. To više neće biti ista pjesma pa ti neće moći zabraniti video. meni je upalilo {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kuky, budi moj pilot, bit ću tvoj gunner!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
letece_prase kaže...

Probaj razvuči pjesmu da npr. ako ona traje 4:00 min.,ti je razvuci da sad traje 4:01, ili joj sreži početak ili kraj. To više neće biti ista pjesma pa ti neće moći zabraniti video. meni je upalilo {#}

Ma skontali su me jer pocetak same pjesme je cist-bez drugih zvukova,odvoljno je da ubacim nekakav pozadinski zvuk na pocetku i prolazi 100%.

Razvlacenjem pjesme opet krsi se sa videom,jer ako si gledao video,sinhroniziran je sa samom pjesmom(u biti to mi je bio cilj).

Ma nista od ovoga nije bed,sve se to da zamaskirati-mrzim UPLOAD koji traje do bola!

16 godina
Battlefield 3

Jel možete malo prokomentirato ovog momka.

Danas nas je ubijao da to nije normalno,jednom me čak ubio dok je bio u skoku dok sam ja rafalao po njemu {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/pegasuss665/stats/363498497/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Šef kaže...

Opet ga nisi hranio! Neka ti ovo bude lekcija za ubuduće. {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://img842.imageshack.us/img842/1258/bf32012042323155103.jpg  32men, Sharqi Peninsula, Normal, ja gunner, lega odličan pilot... uglavnom nema smisla, prebrojao sam nekih 10tak optužbi za čitanje :) 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/29828409/1/189564533/

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 23:19 (SebaOS).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/53COP-ceco/stats/299434675/pc/ evo jedna rano jutarnja :)

opet je bio jedan biber :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 5:31 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arabarran kaže...

Danas nas je ubijao da to nije normalno,jednom me čak ubio dok je bio u skoku dok sam ja rafalao po njemu {#}

Ma nema što komentirati lik si je kupio pro "skill" pa malo rastura norecoil + wh http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/pegasuss665/iteminfo/g3a3/363498497/pc/

17 godina
SebaOS kaže...

uglavnom nema smisla, prebrojao sam nekih 10tak optužbi za čitanje :) 

I ja sam na ovoj dobio naramak poruka tipa "cheater, hacker, fucker...", ali na zbog najvise killova, nego radi čiterskog K/D

A sto cu im ja kad trce ko ovce na pojilo, tj. na pusku {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/29828273/1/352154476/

17 godina
moderator
Basta kaže...

I ja sam na ovoj dobio naramak poruka tipa "cheater, hacker, fucker...",

Tebi kao krivo kad ti kažu da si fucker? :D

Dobar je taj server, ali je mrvicu gužva, u smislu da se spawnaš a već trojica glade karu i kreće silovanje.

14 godina
neaktivan
Basta kaže...
SebaOS kaže...

I ja sam na ovoj dobio naramak poruka tipa "cheater, hacker, fucker...", ali na zbog najvise killova, nego radi čiterskog K/D

to znači da si kampo cijelu partiju.zabio se u mišju rupu ko zadnji šu*ak,i onda olfo ima skilla.bitch please
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Basta kaže...
SebaOS kaže...

to znači da si kampo cijelu partiju.zabio se u mišju rupu ko zadnji šu*ak,i onda olfo ima skilla.bitch please

svejedno lijepi score XD

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
znači da si kampo cijelu partiju.zabio se u mišju rupu ko zadnji šu*ak,i onda olfo ima skilla.bitch please

Drugi put cu zazmirit i zabit ga tebi u šu*pak tuljane :)

14 godina
neaktivan
Basta kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
znači da si kampo cijelu partiju.zabio se u mišju rupu ko zadnji šu*ak,i onda olfo ima skilla.bitch please

Drugi put cu zazmirit i zabit ga tebi u šu*pak tuljane :)

??? totalno nedorečene i nepovezane riječi al nije bed ,kamper si,kao i hrpa njih pa šta sad.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nex, GZ jeote.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

15 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sinoć sam malo ograo sa SKS-om i neki lik mi je rekao da koristim aimbot. Tako dirljivo. {#}

Na stranu zayebancija, puška je predobra u ovoj iteraciji. Mogu mislit šta s njom radi ekipa koja je sposobnija od mene. Nadam se da ju neće nerfati u idućem patchu.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Arabarran kaže...

Pa zar ne vidiš da mu piše da je PRO {#} {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
Battlefield 3

...

? ?
::: peace 0n earth :::
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 10:33 (wiz4rd).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Je, ja sam ultra-master kamper i najvise volim ubijat/kempat kukajuce luzere :)
16 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

...

Za pice! :)

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Basta kaže...
Je, ja sam ultra-master kamper i najvise volim ubijat/kempat kukajuce luzere :)

takve najviše volim nabit na oštricu :))

al ruku na srce,pa reci dal griješim.evo: team deathmatch,canals,64 igrača,1500 ticketa.protivnička ekipa se spawna kod krana i ispod,a vi se spawnate suprotno na brdu iza vagona,sa tih 10 deatha ne da nisi presmrdio kontejnerima nego si manje više bio na brdu točno (da, točno) kod vagona,i samo čekao pa ko naleti dobije XD i plus još takvih 5 kao ti da drže tu poziciju ,a 10 njih otalih je samo čekalo na početku sa m26 bassom ili sačmama iliti strojnicama na prolazima na kojima svi jako dobro znaju gdje su,i eventualno 5-8 letača koji su ginuli ko muhe oko mog pršuta(jer ipak je to canals i 64 igrača i nema boga da kao letač preživiš dulje od 1 min.),i nema šanse da vam zauzmu tu poziciju ako se tako postavite kao što sam napisao ( a jeste ), i samo si čekao dok su oni nadobudno uletavali i probali vas "kao" probiti.a tih 10 deatha si spušio jer te nekad uspio pogodit koji zalutali sniper koji se zbuksao na suprotnoj strani ili neki letač koji je uspio probit neku kao vašu granicu(ili vam je sa strane uletio dok je pobio dvojicu tvojih) i ti nisi stigao reagirat jer si bio usredotočen na svoj vido kut koji je btw bio prema kući s donje strane,prolaz između dva kontejnera i sredine. mislim nema tu prviše logike da mi tvrdiš suprotno.vidiš nemoram niti bit s tobom u igri da bi shvatio šta si radio i kako si se postavio,a sada ti možeš tvrdit sa nisi kamper,ali mene nemoj hranit {#}

i ja ne tvrdim da si njub ili neznam šta,naprotiv treba se i znat lijepo skampat i ubit toliko ljudi {#}

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nex, GZ jeote. 

Hvala Danny , no iskreno teško da bi bio prvi da ova dvojica iza mene igraju koliko MOGU :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
17 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

al ruku na srce,pa reci dal griješim.evo: team deathmatch,canals,64 igrača,1500 ticketa.protivnička ekipa se spawna kod krana i ispod,a vi se spawnate suprotno na brdu iza vagona,

Griješiš.

Na 64p kanalima nema spawnanja kod krana i na pruzi, svi se spawnaju svugdje u isto vrijeme. Onda ti je ostatak teksta ne služi ničemu.

Ja sam sinoć zaigrao 64p kanale, teško mi je bilo sa SKS-om igrati jer su uvijek trojica oko mene, a SKS nije za naguravanje sa rafaldžijama i sačmarovima u 5 metara.

X puta sam na spawnu poginuo bez da sam znao gdje se spawnam.

17 godina
Fina dizertacija, ali netocna....
16 godina
wiz4rd kaže...

...

.....

13 godina
Arabarran kaže...

...jednom me čak ubio dok je bio u skoku dok sam ja rafalao po njemu {#}

Ovo se i meni dosta često događa, kao da postoji neka zaštita dok je lik u preskoku, ili zbog animacije postoji neki delay, lag, što li već. Recimo squad rush na Seine Cross. , ona recepcija kod drugog m-coma je zgodan primjer. Ili pak na Karkandu kod prvog m-coma kad se dolazi po lojtricama sa stražnje strane. Dok se netko penje po tim lojtrama, može ga se  normalno sredit, ali u trenutku preskoka ništa, niti hit markeri nit lik pada dolje.

BF3: Bombovich
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za one koji ne prate battlefield.hr, evo vijest - USKORO POCINJE!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice