Roger that!
Nego, ja sam spreman za veceras - taman mi pred kucu stigao kamion pun metaka od nekog šanera iz Bihaca :)
Poslao sam ti metke da bude fair fight, puno mašiš pa da ne kukaš kad nestane.
Roger that!
Nego, ja sam spreman za veceras - taman mi pred kucu stigao kamion pun metaka od nekog šanera iz Bihaca :)
..pazi basta da ti ne uvaljaju i kojeg kineza s municijom
Ma to ja tebe yebem i namjerno suppressam sam da ti se zamuti pred ocima :)
..pazi basta da ti ne uvaljaju i kojeg kineza s municijom
Nema kineza, al nasao majmuna u Bonita Bananas kutiji :)
U pauzi izmedju latino sapunice ( Da li je Neno cheater, saznajte u sljedecoj epizodi ), gey savjeta za trpanje i uljenje gun-a i samohvalisanja, da priupitam konkretno pitanje..
Da li neko koristi ATI beta drivere 12.4? Navodno su prevo dobri ;(
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489666333509/
U pauzi izmedju latino sapunice ( Da li je Neno cheater, saznajte u sljedecoj epizodi ), gey savjeta za trpanje i uljenje gun-a i samohvalisanja, da priupitam konkretno pitanje..
Da li neko koristi ATI beta drivere 12.4? Navodno su prevo dobri ;(
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489666333509/
ajde bas i mene zanima jer ih nisam probao., ja koristim 12.1 jer s kasnijim verzijama nemogu klokat grafu
Igranje s jednom rukom dok mi je druga ispod brade mi ne predstavlja apsolutno nikakav stres.
Zato mi gubimo na Metro ako si ti sa nama u Squadu :)
Ovo je vec drugi danas...
Skupljam ih ko medalje.. Sam na tsu bio,pa reko idemo dartom malo odigrat...
Btw-kad te netko kicka ili bana sa servera,oce ostat statsi?
Kad te Dice bana imat ćeš 0, ovako ostaje.
Ok,ajmo ovako.
ja sam valjda jedini koji nemoze vidjet LIVE SCOREBOARD.
Probao sam uninstall battlelog plugin i opet isto. Nikakav napredak.
Pomoc molim !!
Ok,ajmo ovako.
Pomoc molim !!
Uninstaliraj čit.Ziher te on cockblocka.
Sjetio sam se onog metro videa koji je neko napravio nakon povećanja supress efekta, samo rokanje po prašini uz blur. SPM mi je bio preko 1000 te 2 partije.
Probao sam to sa PKP i fakat radi :)
Nego jeste li primijetili da kada puceš PKPom 200 metaka odjednom, samo prvih 4-5 metaka puška ima recoil a kasnije samo rokaš bez vidljivog recoila
Da, ali svejedno ti se spreda povećava bez obzira što kao nema recoila. Dakle to ti nema previše smisla, već moraš tapkat ili burstat koliko se može :)
u pravu si,to isto radi i rpk a mislim i vecina lmg,ciljnik stoji ravno ali brate meci lete iza ledja
Ok,ajmo ovako.
Pomoc molim !!
nemam ga ni ja :/
Mali off topic, ali vjerujem da ce biti zahvalnih posto imate samo 48h...
http://us.battle.net/d3/en/blog/4963739/Diablo%C2%AE_III_Open_Beta_Weekend-4_19_2012
DIABLO III open beta, od danas do ponedjeljka :)
Nema na cemu!
Ok,ajmo ovako.
Pomoc molim !!
meni nije pokazivalo dok se ručno nisam odlogirao i opet ulogirao... onda mi je pokazalo... možda neko ima isti problem.
Ok,ajmo ovako.
Pomoc molim !!
meni nije pokazivalo dok se ručno nisam odlogirao i opet ulogirao... onda mi je pokazalo... možda neko ima isti problem.
LOOOOL
To je bio problem.
Odlogirao se i opet ulogirao i sve ok sada.
TNX!!
Ne kuzis!
Bingo je code name za quality time sa zenom
Zena, susjeda, prijateljica, pacijentica... oopppsss....!!!! :)
To je bio problem.
Odlogirao se i opet ulogirao i sve ok sada.
TNX!!
np... battlelog je i prije imao taj problem, ručni logoff pa opet logon. zašto, tko zna, ali radi...
Za sve zaljubljenike u overclock ili snimanje gameplaya (ili oboje) izasao je MSI Afterburner 2.2.0
Ne kuzis!
Bingo je code name za quality time sa zenom
Bingo u BiH je petkom, ja stvarno imam listić hahaha
Ako bude quality time sa ženom, nema me do 1h
Kakav stres?
Igranje s jednom rukom dok mi je druga ispod brade mi ne predstavlja apsolutno nikakav stres.
Ma da, ali ona buka, zemljotres, i samo rpg, granate, m640 (320x2)........... stres je, stres, samo to još ne znaš
Mislim da u ovoj igri nema nikoga tko je zabrijao na nju poput Xyana,a zamisli kakav on stres prozovljava kad gubi... Gdje je GAZDA?? Hehehe
Dabogda Bayern naguzio Real drugi tjedan!
kao i Chelsea BARCU
to hoces reci da je Barca naguzila Chelsea? lol pa ovo je fudbal, ne umjestnicko klizanje ili letovi na skijama, pa da se ocjenjuju umjetnicki dojmovi
Chelsea 1-0 Barca
sam si sebe zayebo
on topic
nakon ovih za srce rizicnih.... rundi na turniru protiv BMT... ostavio sam svoju curicu da se sunca na preljepim plazama Omana... preko osoblja putnicke agencije Bug dobio sam extra kolicine ulja za mazanje.... do potpunog punjenja sa ostalim turistima....
hvala doktore zivago na ovolikim poenima
http://battlelog.battlefield.com/bf3/de/battlereport/show/29523431/1/351628969/
doktore jos jednom hvala uz jutarnjo klanje i ownanje, i moze jedno pitanje od "bosanca" HOCES SE TI SMIJATI ???
Jedno bitno pitanje, jer nije mi to baš najjasnije:
Je li potrebno držati tipku za armanje MCOMa ili je dovoljno stisnuti samo jednom kad sam pored njega? Malo je teško držati tipku i reloadati u isto vrijeme...
Jedno bitno pitanje, jer nije mi to baš najjasnije:
Je li potrebno držati tipku za armanje MCOMa ili je dovoljno stisnuti samo jednom kad sam pored njega? Malo je teško držati tipku i reloadati u isto vrijeme...
drzati moras