Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Milka30 kaže...

Amerikanci mi za sada imaju najžešče servere,admini rade uredno svoj posao,igraci sa visokom pingom se odmah kickaju,zasto to nije slucaj i na BUGU?

...Jednom sam kickan sa nekog Azijskog servera uz obrazloženje:"Please play on one server from your country"{#}

To je slučaj na BUGU, kikamo sve s visokim pingom.

Amere, kanađane, obalo bijelokošćane..

14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Meni nekad puška cilja i puca u ljude sama od sebe.. Neznam kaj bi to moglo bit..

ja nekad cekam tenk da se spawna, i spawnaju mi tenk ispuhanih guma... a imam original verziju ;)

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam za ostale ali meni igra na BUG serveru zadnjih tjedan-dva radi ko podmazana. Nikad nije tak glatko radila.

Istina prije se znalo desiti da imam puno puno bolje izvođenje na drugim serverima, ali od zadnjeg patcha za servere radi ko urica.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

0 0 hvala 0
14 godina
Normalno da ti super radi kad imas server side skriptu..:)
You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Danas sam tako izrejpao cluster fuck na onoj riječnoj mapi s Dartom da me čisto sramota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
evo jedno noobovsko pitanje..... Vidim da dosta ekipe koriti FOV na manje od 50... Sad mene zanima ...Sto je taj FOV? Jer je meni pod podstavkama automatski stavljen na 90....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Danas sam tako izrejpao cluster fuck na onoj riječnoj mapi s Dartom da me čisto sramota.

Može te bit sramota što koristiš to đubre ;)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Any1 mad?

BF3 nick: herdjuro
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 20:58 (1337Raptor).
Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Any1 mad?

Na koju foru si to dobio?

Kalko1212 ingame
15 godina
ceco22 kaže...
evo jedno noobovsko pitanje..... Vidim da dosta ekipe koriti FOV na manje od 50... Sad mene zanima ...Sto je taj FOV? Jer je meni pod podstavkama automatski stavljen na 90....

Tako velik igrač a ne zna što je fov. FOV je field of view, dakle širina vidnog područja, ili laički udaljenost glave od puške ajmo reć. Kad staviš fov veći, puška je manja i vidiš više malo na strane i tako. Dakle veći fov je donekle predonst kad se navikneš.

kalko1212 kaže...
1337Raptor kaže...

Any1 mad?

Vjerovatno greška jer sam vidio frenda da to ima a nikad nije sjeo u aa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 21:06 (fila2208).
15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Nezz, samo sam usao na battlelog i to mi se pojavilo.

BF3 nick: herdjuro
16 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...
kalko1212 kaže...

Nezz, samo sam usao na battlelog i to mi se pojavilo.

Greška, bug. I meni se ukazalo nekidan  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

O.o

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

9 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

O.o

Znam da voliš sam sebe.{#}

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

O.o

Niš čudno! ;)

14 godina
neaktivan
fila hvala... Znao sam sta je laicki FOV, ali mi nije jasna ova ekipa sto ga smanjuje i sto dobiva time....
17 godina

odličan je zombie mod za nasmijati se.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
15 godina
Battlefield 3

Ne želim da ovo opet postane hc vs soft i te spike. Da znam što je ovdje mišljenje hc je za pi.čke itd.

Ugl odigrao dve runde na jednom serveru inf only. Ajme smijeha, zapravo više je ono ismijavanje. Ekipa samo drži klik to se puca na sve strane. Onako nas 5-6 stoji jedan iza drugog i samo drži klik i dere. Supresan sam ko qurac ne vidim ništa ma samo rafal pada ih par padam ja dignu me i opet tako...mislim ok ja nisam navikao na to pa mi je smješno, ali ovo je mi je bilo kul onako 3-4 lika jedan kraj drugog bacim rafal jedan padne. Smiješno i meni osobno bezvze. Onaj dmg pušaka iz bete je bio bolji, tamo je bilo nešto između hc i soft i taman je bilo. Ovdje mi hc više paše jer 3-4 precizna metka i netko pada a ovdje je samo natjecanje ko će prije glavu pogodit. Svakla čast ko to može igrat ja sa 30fps ne mogu konkurirat previše takvoj ekipi, svaka vam velim čast ali držim se hc tamo uspijem ubit nekog i ne bit supresan što je ovdje ono, pucam lika i stišćem ga ali on mene uspije headshotat. Kako on nije suprersan da mi je znat...

ugl. malo frustracija nemojte zamjeriti.

Još jednom molim ne počinjem hc vs soft već samo velim svoje zadnje iskustvo. Budem igrao još softa svakako, ali brutalno je ovo moram priznat.

edit: nakon toga jedna solidna 29-11 runda na gulf of lag na 20 fps i malo obrijao dadu, not bad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 22:38 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
fila hvala... Znao sam sta je laicki FOV, ali mi nije jasna ova ekipa sto ga smanjuje i sto dobiva time....

Besplatan zoom.

I possess a skill to google.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Beat this! 

4 0 hvala 0
13 godina
SebaOS kaže...

Beat this! 

..yeap

mali je monitor., ali se vjerojatno linija proteže skroz do kine

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 0:53 (letece_prase).
15 godina
ceco22 kaže...

Minoza ti je odgovorio ali ne baš prejasno. Manji FOV znači da imaš manji kut širine vidnog polja ali ono što vidiš ti je na manjoj udaljenosti, tj veči su ti protivnici i lakše za pogoditi pogotovo snajperom. Kad povečaš FOV sve ti je udaljenije ali imaš bolji pogled oko sebe što se događa.

Kendo
16 godina
Battlefield 3

dear god....

BF3 FlamingKing
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

O.o

A, to ti je bug u novoj verziji cheata... Sutra stize patch.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Any1 mad?

bitch please!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 2:19 (MaxonUniversal).
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne želim da ovo opet postane hc vs soft i te spike. Da znam što je ovdje mišljenje hc je za pi.čke itd.

Ugl odigrao dve runde na jednom serveru inf only. Ajme smijeha, zapravo više je ono ismijavanje. Ekipa samo drži klik to se puca na sve strane. Onako nas 5-6 stoji jedan iza drugog i samo drži klik i dere. Supresan sam ko qurac ne vidim ništa ma samo rafal pada ih par padam ja dignu me i opet tako...mislim ok ja nisam navikao na to pa mi je smješno, ali ovo je mi je bilo kul onako 3-4 lika jedan kraj drugog bacim rafal jedan padne. Smiješno i meni osobno bezvze. Onaj dmg pušaka iz bete je bio bolji, tamo je bilo nešto između hc i soft i taman je bilo. Ovdje mi hc više paše jer 3-4 precizna metka i netko pada a ovdje je samo natjecanje ko će prije glavu pogodit. Svakla čast ko to može igrat ja sa 30fps ne mogu konkurirat previše takvoj ekipi, svaka vam velim čast ali držim se hc tamo uspijem ubit nekog i ne bit supresan što je ovdje ono, pucam lika i stišćem ga ali on mene uspije headshotat. Kako on nije suprersan da mi je znat...

ugl. malo frustracija nemojte zamjeriti.

Još jednom molim ne počinjem hc vs soft već samo velim svoje zadnje iskustvo. Budem igrao još softa svakako, ali brutalno je ovo moram priznat.

edit: nakon toga jedna solidna 29-11 runda na gulf of lag na 20 fps i malo obrijao dadu, not bad.

HC je za pice.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sta su dosli novi dog tagovi ili su ovo neki bugovi Lol XD http://postimage.org/image/k4bbloevf/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Ja još nosim svoj 2142 dogtag i uvijek ću ga nositi (nekad ga neko uzme al vrate uredno). Nek se zna da je 2142 najbolji bf do danas a tako će i ostati.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da ali ocito su nesto zajebali... jer ovdje pise da netko tko nema taj tag... ga je od mene izgubio XD znaci da vide u buducnost :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice