Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Battlefield 3

Sinoć smo nas dva (SKS i ja ;)) jurišali na čitera Bastu, Exploiteda, Brunu, Dobermana i Megamassa. Molili su me da pređem kod njih, što sam i uradio slijedeću mapu, ali nakon što sam ih ponizio, spustio njihove gaće i na vagonima ih silovao. Megamass je i nož dobio.

(Sve battle-reporte iz te runde brišem prije nego ljudi vide njihovu propagandu, laži i manipulacije)

5 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
DrNasty kaže...

Sinoć smo nas dva (SKS i ja ;)) jurišali na čitera Bastu, Exploiteda, Brunu, Dobermana i Megamassa. Molili su me da pređem kod njih, što sam i uradio slijedeću mapu, ali nakon što sam ih ponizio, spustio njihove gaće i na vagonima ih silovao. Megamass je i nož dobio.

(Sve battle-reporte iz te runde brišem prije nego ljudi vide njihovu propagandu, laži i manipulacije)

Joj, joj, fasovao si fino sa G3A3 :)

Al priznajem; ubio si me cak 3 puta :p

P.S. Mamu mu i battlelogu (nesto steka), htio sad postat jedan lagano-jutarnji link sa cca 118-12 score, al nece zgadija... :(

17 godina
neaktivan
Basta kaže...
P.S. Mamu mu i battlelogu (nesto steka), htio sad postat jedan lagano-jutarnji link sa cca 118-12 score, al nece zgadija... :(

Da, mene isto ždere. Baš sam prije pol sata završio rundu za 803-5, sve s defibom al nešto neće dat link.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bio je battlelog update, ide sad ponovo

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dignut novi Bf3 Hrvatski server. Server je od X3M klana i svi koji zele zaigrati na njemu su dobrodosli. Smjesten je  u frankfurtu ping je odlican a za mape se mozemo dogovorit po zelji. Admin je -X3M-W1k1n6. Link je http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/eb4af21f-8d06-4f8a-bb11-031c839040a0/X3M-HARDCORE-Server/  Pozz i vidimo se u uniformama!!!

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
moderator
Basta kaže...

Joj, joj, fasovao si fino sa G3A3 :)

Al priznajem; ubio si me cak 3 puta :p

Joj, joj, znaš da sam na tebi sinoć zaradio a-kur.ac-y medalju, što znači da je bilo silovanja. :D

P.S. Battlelog čiterima ne radi. :P

P.P.S. Vidimo se večeras, kod žutog kontejnera, ponesi i G4 ako hoćeš ;)

15 godina
CroL1k1n7 kaže...

Dignut novi Bf3 Hrvatski server. Server je od X3M klana i svi koji zele zaigrati na njemu su dobrodosli. Smjesten je  u frankfurtu ping je odlican a za mape se mozemo dogovorit po zelji. Admin je -X3M-W1k1n6. Link je http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/eb4af21f-8d06-4f8a-bb11-031c839040a0/X3M-HARDCORE-Server/  Pozz i vidimo se u uniformama!!!

Conquest large od 16 ljudi?

17 godina
HAM7A kaže...
BDS kaže...
....

baka ako nastavish tako dalje, mozda te bash DICE pozove ... sad sam pricao sa njima i rekao sam im, kako imas u spavacoj sobi I LOVE DICE postere i da imas frostbite cetkicu za pranje zuba !!! iznenadjeni su tvojim postupkom ;)

back 2 T, meni su dragi ovi dart igraci, nek i oni koji kill dobiju kad toliko igraju ...

Pa znas da sam sa DICE-om vec dugo u kontaktu. Bas sam neki dan zavrsio sa testiranjem Close Quarters-a. A postere imam još od prije. Tamo nešto prije alphe došla mi je u posjet žena iz DEV tima. Morao sam joj pokazati svoj repair tool. I na tome smo radili par dana. Od nje sam dobio hrpu postera i raznih materijala. Hamza, DICE loves you.{#}

bakaxxx
17 godina
Danny_HR kaže...
Basta kaže...

Da, mene isto ždere. Baš sam prije pol sata završio rundu za 803-5, sve s defibom al nešto neće dat link.

Pederu! :)

17 godina
DrNasty kaže...

Joj, joj, znaš da sam na tebi sinoć zaradio a-kur.ac-y medalju, što znači da je bilo silovanja. :D

P.S. Battlelog čiterima ne radi. :P

P.P.S. Vidimo se večeras, kod žutog kontejnera, ponesi i G4 ako hoćeš ;)

Da, onda kad si gadjao onu neku nubaru i slucajno mene pogodio :p

Ma za tebe su mi dovoljna i klijesta - kad te iznenadim bocno, odma gornje jedinice idu van, a onaj SKS ti ide u staro zeljezo :))

17 godina
CroL1k1n7 kaže...

Dobre stare mape i CQ Large još samo da je barem na 48 ljudi i 1000 ticketa.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CroL1k1n7 kaže...

Da 16 slotova bude li odziva to lako promjenimo po POTREBI. Za sada je 16 dovoljno

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

dal cu ja moc igrati sa ovom konfigutracijom 

intel core 2 duo e7200 2.53ghz

sapphire hd5670 1 gb

2gb ram

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A igrat ces uz jedniu finu redukciju detalja - preporucam 32 bitni OS za tvoju konfu

17 godina
CroL1k1n7 kaže...
fila2208 kaže...
CroL1k1n7 kaže...

Da 16 slotova bude li odziva to lako promjenimo po POTREBI. Za sada je 16 dovoljno

Sve u redu za 16 ljudi, čovjek je mislio na to da je za 16 ljudi Conquest Large overkill, trebalo bi smanjiti broj zastavica, tj. postaviti na Conquest (small).

14 godina
neaktivan
nikola sunjic kaže...

dal cu ja moc igrati sa ovom konfigutracijom 

intel core 2 duo e7200 2.53ghz

sapphire hd5670 1 gb

2gb ram

možda još 2gb rama gore,ali ovako nevjerujem baš

14 godina
neaktivan
BDS kaže...
HAM7A kaže...
BDS kaže...
....

baka ako nastavish tako dalje, mozda te bash DICE pozove ... sad sam pricao sa njima i rekao sam im, kako imas u spavacoj sobi I LOVE DICE postere i da imas frostbite cetkicu za pranje zuba !!! iznenadjeni su tvojim postupkom ;)

back 2 T, meni su dragi ovi dart igraci, nek i oni koji kill dobiju kad toliko igraju ...

Pa znas da sam sa DICE-om vec dugo u kontaktu. Bas sam neki dan zavrsio sa testiranjem Close Quarters-a. A postere imam još od prije. Tamo nešto prije alphe došla mi je u posjet žena iz DEV tima. Morao sam joj pokazati svoj repair tool. I na tome smo radili par dana. Od nje sam dobio hrpu postera i raznih materijala. Hamza, DICE loves you.{#}

koja kur**

i kod tebe bila ?!

nek si je repairo, ja sam je razvalio prije toga ... uzeo sam joj dog tagic hhhahahha

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
17 godina
HAM7A kaže...
BDS kaže...
HAM7A kaže...
BDS kaže...
....

koja kur**

i kod tebe bila ?!

nek si je repairo, ja sam je razvalio prije toga ... uzeo sam joj dog tagic hhhahahha

Ma kod tebe je bila stara šefica DEV tima. Zato ti se i cinilo da joj treba repair. Kod mene je bila neka mlada volonterka.

bakaxxx
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 12:38 (BDS).
15 godina
CroL1k1n7 kaže...
fila2208 kaže...
CroL1k1n7 kaže...

Onda za početak stavi manje mape, mali conquest ili rush, squad rush pa budi na serveru zovi ljude da ga pune. Onda ako vidiš da dobiješ nešto stalne ekipe povećavaš slotove i radiš mode u suradnji sa ekipom koja ga želi igrati. Sretno.

17 godina
neaktivan
TDM, Rush, SQDM ili CQ small inf. only bi ti bili idealni IMO.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
Battlefield 3

Evo mali video namjenjen adminima,u nadi da ce se nesta rijesiti.

-AA mi apsolutno nista ne moze skinuti,koliko god pucao raketama ili gunom DMG 0.

-Tenk se rashebe iz jednoga shota-bilo rpg-om ili plotunom drugoga tenka

-Cesto krepavam bez ikakvog razloga,zvuka,pucnja

-AN 94 mi se ponekada ponasa poput zracne puske(po desetak hit-ova u jednoga lika,on me ubija sa 100% healthom)

......

To se desava samo na BUG-ovom serveru,gdje mi je ping uvjek ispod 50.

Na drugim serverima nikada problema(osim ako neki shupak hacka)

Nisam jedini,moji poznanici imaju iste probleme i izbjegavaju BUG-ov server.

Sve se pocelo desavati nakon prvoga velikoga patcha!

Anketa je vezana za BUG-ov server!

8 Kod mene sve tece glatko
10 Imam iste probleme
12 Ponekada imam probleme
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ma nije to samo do Bugovog servera..To se desava na vecini DIABOLIC serverima preko 32 slota...Posto je BUG 64 slota,ima previse plugina na njemu,i jos nek dodje par igraca sa pingom preko 100 i to je to....
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 14:09 (Cyber_Freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

jel se kome dogodilo da mu svira nekakva muzika iz battleloga.?? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

Meni je krenuo Ham7in video kad sam otišao na njegov Battlelog profil. Video koji netko postavi sam kreće sa "svirkom".

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
Battlefield 3

Meni zna ponekad nestati puška, pa čak i neprijatelj i onda me radi toga izrešeta, ali to nije ni približno jako izraženo kao u ovom videu. Nestane i za sekundu dvije se ponovo pojavi, ne ovako da mi se rasteže i vidim si ruke kad se odmaknem malo. To nije samo do servera već do igre jer i na drugim serverima mi ponekad nestaju nerpijatelji, pogotovo oni u daljini, u heliću vidim likove tek na 100metara i radi toga se ne vozikam baš pretjerano puno.

Prvo sam mislio da je problem do mojeg slabog PC-a, ali onda sam vidio da i drugi ljudi s puno jačim mašinama imaju probleme, ima čak i dosta snimki na youtubeu identičnim problemima kao moji.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni nekad puška cilja i puca u ljude sama od sebe.. Neznam kaj bi to moglo bit..

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
thesekiman kaže...

Meni nekad puška cilja i puca u ljude sama od sebe.. Neznam kaj bi to moglo bit..

To je kad pokupiš kit s poda od cheatera, onda se i tebi tako ponaša. {#}

13 godina
Battlefield 3

@milka

0:55 tamo je neki bug na karkandu na tom mjestu gdje izlazis iz potoka. isto se i meni desilo jednom da mi je na tom mjestu gdje sam zapeo umjesto 1 izbacio jedno 7-8 med. packova jedan za drugim, i svi su ostali na zemlji. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
letece_prase kaže...

..meni svira "neka" muzika kad si ne popijem tabletu {#}

::: peace 0n earth :::
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Meni zna ponekad nestati puška, pa čak i neprijatelj i onda me radi toga izrešeta, ali to nije ni približno jako izraženo kao u ovom videu. Nestane i za sekundu dvije se ponovo pojavi, ne ovako da mi se rasteže i vidim si ruke kad se odmaknem malo. To nije samo do servera već do igre jer i na drugim serverima mi ponekad nestaju nerpijatelji, pogotovo oni u daljini, u heliću vidim likove tek na 100metara i radi toga se ne vozikam baš pretjerano puno.

Prvo sam mislio da je problem do mojeg slabog PC-a, ali onda sam vidio da i drugi ljudi s puno jačim mašinama imaju probleme, ima čak i dosta snimki na youtubeu identičnim problemima kao moji.

Ma ima toga još što nisam naveo,uglavnom totalno mi je pušiona igrati na Bugovom,sada kada malo bolje pogledam u videu,uspio sam dvojicu roknuti,sto je uglavnom nemoguće.

letece_prase kaže...

@milka

0:55 tamo je neki bug na karkandu na tom mjestu gdje izlazis iz potoka. isto se i meni desilo jednom da mi je na tom mjestu gdje sam zapeo umjesto 1 izbacio jedno 7-8 med. packova jedan za drugim, i svi su ostali na zemlji. {#}

Ma ne zapinjem samo na t0m mjestu,bilokoja mapa,rođo stoji ko drvena Marija.

Cyber_Freak ...

Ma nije to samo do Bugovog servera..To se desava na vecini DIABOLIC serverima preko 32 slota...Posto je BUG 64 slota,ima previse plugina na njemu,i jos nek dodje par igraca sa pingom preko 100 i to je to....

Gle,nisam igrač koji ima favorite servere i igra samo na njima,često mjenjam servere,pogotovo volim servere koji imaju 64 igrača,osim ako ne igram rush.Teško mi je za povjerovati da nikada nisam naletio na te DIABOLIC servere,ali bih volio da mi linkas neke pa da ih testiram,jer zaista nikada nisam imao probleme na niti jednom serveru imao ja ping 40 ili 400(kod 400 mi igrac malo zatrzne i to je to!)

Amerikanci mi za sada imaju najžešče servere,admini rade uredno svoj posao,igraci sa visokom pingom se odmah kickaju,zasto to nije slucaj i na BUGU?

...Jednom sam kickan sa nekog Azijskog servera uz obrazloženje:"Please play on one server from your country"{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice