Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.193.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Kendo kaže...

Mislim da to možeš uključiti pod opcijama u battlelogu  da se ne vide tvoji podaci.

Aaaah! Tako dakle...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
svaka čast blue magnum teamu,dečki rasturaju ,stvarno su skillani do bola
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...

Uvjerljivo najjaci u kombinaciji sa AK74M (Heavy Barrel+Underslug+RDS)... ;)

Zar nije isto sa bilo kojom puškom, samo da ima heavy barrel i da ide na rail? Ili je to neki cheat za AK74 koji ti imaš? (hahaha, zajebavam se za ovaj drugi dio). Ili možda ne? mwhahaha

Ne, stvarno, ozbiljno pitam, nije li bitno na koju se montira?

17 godina
odjavljen
Kendo kaže...
M4X kaže...

neznam kako vam je taj dobar mass,m320...,prvi put sam ga nedavno koristio,nemogu ku*** pogodit

M4x ne m320 nego m26 tj. sačmarica kao dodatak jurišnim puškama. I stvarno je dobar, vrlo lako zaradiš kick sa servera koliko dobro čišti hodnike.

Meni se čini da osim što dobro ubija da ima i još jedan bug, kad dođeš ekipi iza leđa uopšte ne reagiraju na pucanj jer se očito jako slabo čuje, i ako te ne vide čistiš dok ima municije.

neznam,ja igram noshar canals tdm 64 igrača stalno i znam da nemam šanse sa sačmaricama,tj. pozitivan k/d

13 godina
protjeran
DrNasty kaže...
Cyber_Freak kaže...

Zar nije isto sa bilo kojom puškom, samo da ima heavy barrel i da ide na rail? Ili je to neki cheat za AK74 koji ti imaš? (hahaha, zajebavam se za ovaj drugi dio). Ili možda ne? mwhahaha

Nije isto sa svim puskama,i u tome i jeste caka..Meni sa ovom luskom je perfektno,jer je AK74M dosta precizan na daljinu sa heavy barrelom,a na blizinu switcham na DART..E sad,ima jedna puska,kad stavis na nju dart underslug glitch,pravi i do 400 damage na blizinu...Ja je jos nemam otkljucanu,nazalost... ;( EDIT:Evo Tomo je otkrio... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 12:03 (Cyber_Freak).
17 godina
DrNasty kaže...
Cyber_Freak kaže...

Još jači je M26 Dart ako ga staviš na G3A3 s Heavy Barrelom i underslungom. Bug je u tome što trenutno M26 Dart svaki pellet daje osnovni damage puške (a G3A3 je ima najjači damage od svih assault pušaka), tako da G3A3 M26 Dart ima damage preko 400 (12 pelleta ima Dart, ako se ne varam), ako svi pogode. Dodatno Heavy Barrel daje range i dartovima. Zato neki ubijaju s njim i na 50-60m ako pogode glavu.

A i DICE devovi su osjetili na svojoj koži M26 Dart:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347983980572/

A već je bilo najavljeno da će nerfat to, ali zapravo ko što netko reče, Shotgun mora ubiti na close range-u.

Znam da će me neki mrziti što sam otkrio kombo, ali neka svi znaju pa neka bude M26 Dart shootout ako ne može drugačije.

BTW, u Squad rush turniru ja nosim medkit.

Anderz El-a sigurno nitko ne prca što koristi taj kombo (OK, nije uzeo Heavy Barrel nego Flash suppressor):

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 12:38 (TomoR).
17 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...
Nije isto sa svim puskama,i u tome i jeste caka..Meni sa ovom luskom je perfektno,jer je AK74M dosta precizan na daljinu sa heavy barrelom,a na blizinu switcham na DART..E sad,ima jedna puska,kad stavis na nju dart underslug glitch,pravi i do 400 damage na blizinu...Ja je jos nemam otkljucanu,nazalost... ;( EDIT:Evo Tomo je otkrio... ;)

Ok, većina pušaka ima isti dmg (25/17 max i min), a sličan im je i recoil (m416 i m16 npr).

Meni ne piše kad ubijem nekog s tim da je M26 dart, već samo killed, jel još nekom tako ili da gasim ovaj cheat?

14 godina
neaktivan
meni pise m26 mass ili dart... Ma sve je to dobro ako bas zelite trollat uzmite m26 slug.... :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...
Cyber_Freak kaže...

Ok, većina pušaka ima isti dmg (25/17 max i min), a sličan im je i recoil (m416 i m16 npr).

Meni ne piše kad ubijem nekog s tim da je M26 dart, već samo killed, jel još nekom tako ili da gasim ovaj cheat?

Kako mislis kad ti ubijes? Nisam obracao pozornost,ali mislim da mi pise ...Ne brini,pise tvom neprijatelju M26 DART kad ga zakucas... ;)
14 godina
neaktivan
ne i neprijatelju pise killes... To je bug isto kao i sa mortarom....
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
DrNasty kaže...
Cyber_Freak kaže...

Kako mislis kad ti ubijes? Nisam obracao pozornost,ali mislim da mi pise ...Ne brini,pise tvom neprijatelju M26 DART kad ga zakucas... ;)

ne piše ;) zna se desiti,prekjučer mi je frend rekao da njemu ne piše dok sam ga ubio,a niti meni nije pisalo...zna se nekad desit,al ne obraćaj preveliku pažnju.

13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
ne i neprijatelju pise killes... To je bug isto kao i sa mortarom....

Ne,sinoc sam bas igrao Karkand infantry only,i svaki puta kad me ubije pise M26 Dart,mozda je stvar do servera gdje igras...
13 godina
Battlefield 3

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pa ista stvar kao i sa mortarom... Nekad pise samo killed a nekad mortar...
17 godina
neaktivan
Killed piše kad nisi za mortarom. Ako "sjediš" na njemu uvijek piše da si ubio mortarom.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
meni pisalo i par puta dok sam sjedio.. Ali doduse ja sam mortar probao koristiti na samom pocetku.... Ostalo mi je jos 50kilova koje trebam odradit... Ali sad sam odustao... Jer ga ne mozes ni postaviti, a i karta je presitna.
17 godina
neaktivan
Možeš, ovisi na kojoj mapi.
Bazaar su sj*bali, skroz.
Odi fino na Canals TDM, HC, 64 slota. Zbuksaj se u neki kut i šilji. LOL
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
znaci pali na canals TDM... Lol a se uvijek smijao noobovim koji su plantali mortar na njemu :)
17 godina
neaktivan
Ja isto, pa sam neki dan pojeo govno buksajući se iza vlaka 5-6 rundi za redom. hehe
17 godina
moderator
ceco22 kaže...
znaci pali na canals TDM... Lol a se uvijek smijao noobovim koji su plantali mortar na njemu :)

Ja na kanalima imam šemu, samo idem rubom mape sa SKS-om i čistim, često upadnem prije nego im se spawn promijeni. Ako mi se baš nagurava sa ostalima, onda uzmem dart i u kontejnere.

14 godina
neaktivan
ma ja idem cjelom mapom i cistim kampere... Obicno zato budem prvi.... A91 i udri misko....
14 godina
neaktivan
ima li tko prijedlog za mapu di se lakse dobijaju riboni za stacionarni....
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Dart je totalni seks.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Dart je totalni seks.

Slazem se,i to bez gumice... ;)
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Dart je totalni seks.

Du bist gay nigga jude!  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
ceco22 kaže...

Operation firestorm na američkoj strani iako nije ni ruska loša. Canali na nosaču. I ona jedna iz DLC-a gdje je stacionarac kod ruskog aerodroma nemogu se sjetiti imena{#}

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 14:17 (Kendo).
13 godina
Kendo kaže...
ceco22 kaže...

Operatin firestorm na američkoj strani.

Bolje je na Khargu i to na brodu.

Samo bi bilo dobro da si u dosluhu sa pilotom/ima da ti navlače njihove avione ili čak i ponekog helića :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Uglavnom dobro me nasmijao, ali morao sam odustati od letenja jer nije više imalo smisla tako razbijati avione.

ima ih tu jos koji nosicem paraju po oblacima i drze se ko da su neznam kaj.. nije on jedini..

xfact
15 godina
Skilledžija kaže...
Kendo kaže...
ceco22 kaže...

Operatin firestorm na američkoj strani.

Bolje je na Khargu i to na brodu.

Samo bi bilo dobro da si u dosluhu sa pilotom/ima da ti navlače njihove avione ili čak i ponekog helića :)

Da to je mapa sa DLC-a, ali taj na nosaču je predaleko od akcije i možeš skinuti samo vrlo neoprezne pilote dok na ruskoj strani stalno je akcija oko stacionarca a možeš skinuti i kojeg snajperistu sa dizalice ili Pirata kad se polakomi za tvojim helikopterom.

Kendo
13 godina
Kendo kaže...

Da to je mapa sa DLC-a, ali taj na nosaču je predaleko od akcije i možeš skinuti samo vrlo neoprezne pilote dok na ruskoj strani stalno je akcija oko stacionarca a možeš skinuti i kojeg snajperistu sa dizalice ili Pirata kad se polakomi za tvojim helikopterom.

Mislio sam na Kharg Island, a ta mapa nije u DLC-u.

Ti si vjerojatno pobrkao tu mapu sa mapom Gulf of Oman?

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice