Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.076.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Blade Runner31 kaže...

smrdili ili ne forum nije sudnica,neka rijese s kim moraju rijesit

Kak to misliš?!

GZ jeote - HR_Basta | Dečki, dečki, UAV je u zraku, khm - MegaMass2000 | Ja sam spotao jednog - Dado_HR
14 godina
Battlefield 3

Da,pa Danny je ovdje rukovodioc,ne? Onda je glas razuma, i najjaci udarac. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kak to misliš?!

haha {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
Battlefield 3

mozda bi neno trebao nositi nesto slicno ovome pa bi mu se mozda i progledalo kroz prste {#}

cheater cheater
-BiH-slackspace

24 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny i glas razuma u istoj rečenici.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

tko mi i kakav red?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
Battlefield 3

E hebiga.. Ak nisi skuzio iz prve,neda mi se objasnjavat.

Or just trolling ?

Moram jurit dalje..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Dugo nije nitko spomenuo Nenu čini mi se kako to....lol daj odrastite yebeno.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam za vas, ali mene je ova cijela sapunica oko Nene podsjetila zašto su mi sve te fore s klanovima bezveze. Ekipa se podijelila jednoglasno, naravno strana se bira u ovisnosti o pripadnosti klanu (kao da to igdje nešto znači). Te čiter je, te nije, te dizanje tenzija, pa onda primanje svega toga preozbiljno. omg... Ne kažem sad da nije bitno vara li neko i iskreno ne mogu shvatiti mentalni sklop nekoga ko bi platio samo da bi zayebavao ekipu u video igri, ali ovo sve što se događa je previše. Skupite se negdje pa se izlemajte ko ljudi, a ne ovako. {#}

Bilo bi to pravo 'pesničenje' kao u ovom battle reportu:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/267183/Opsta-tuca-vernika-i-svestenika-zbog-nepecenog-mesa

i na kraju:

KILL! Have no fear!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo:

Čiča miča gotova je priča

Kalko1212 ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Frendu se pokvario disk pa mu danas idem staviti windowse na novi, a zanima me mogu li kopirati svoj BF3 folder na prijenosni disk i jednostavno ga pasteati kod njega, da ne mora ponovno skidati 15GB? Ako da, postoje li neki dodatni koraci? I hoće li raditi probleme što su moji fileovi na drugom accu?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Napokon je izašla službena Battlelog aplikacija za iPhone :D

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654781138989485/

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 16:31 (Dodinho).
Moj PC  
1 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
power_user kaže...

Frendu se pokvario disk pa mu danas idem staviti windowse na novi, a zanima me mogu li kopirati svoj BF3 folder na prijenosni disk i jednostavno ga pasteati kod njega, da ne mora ponovno skidati 15GB? Ako da, postoje li neki dodatni koraci? I hoće li raditi probleme što su moji fileovi na drugom accu?

Prebaci na prijenosni.Prvo instaliraj Origin i otvori ga,nek nađe igru,ali nemoj staviti Download,onda zatvori kompletno Origin,kopiraj BF3 folder s prijenosnog u Origin games.Pokreni pbsvc.exe nek instalira sve,otvori Origin i trebalo bi pisati Finishing installation i pričekaš.

Neće ništa smetati,ista igra samo drugi username,osim ako nemaš nekakve skripte unutra za cheat {#} .

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 16:35 (1987veki).
15 godina

Prije koju min na BUG serveru...izgleda da i ja imam čit! {#}

svašta nešta svašta nešta
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ima neko battle report runde na Grand Bazaar mapi koju smo završili sinoć prije 1h na BUG serveru? Glupi battlelog mi nije poslao.

I meni je nesta a ima san 18,5k bodova tu rundu, sad neznan da li mi je pojia bodove ili ne.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/29054425/1/299434675/ evo jedne nakon dugo vremena da mi cakija bila u prvom planu :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
DrNasty kaže...

Ima neko battle report runde na Grand Bazaar mapi koju smo završili sinoć prije 1h na BUG serveru? Glupi battlelog mi nije poslao.

I meni je nesta a ima san 18,5k bodova tu rundu, sad neznan da li mi je pojia bodove ili ne.

nakon zadnjeg patcha ne dobijamo sve battlereporte

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

covjece kako su upropastili scout heli... em je manje okretan, em te unisti jedan rpg, em sa mini gun od njega radi manju stetu od pistolja .... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1987veki kaže...
power_user kaže...

Prebaci na prijenosni.Prvo instaliraj Origin i otvori ga,nek nađe igru,ali nemoj staviti Download,onda zatvori kompletno Origin,kopiraj BF3 folder s prijenosnog u Origin games.Pokreni pbsvc.exe nek instalira sve,otvori Origin i trebalo bi pisati Finishing installation i pričekaš.

Neće ništa smetati,ista igra samo drugi username,osim ako nemaš nekakve skripte unutra za cheat {#} .

Znači da mu kažem da skida ponovo?{#}

Šalim se, naravno

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 18:46 (power_user).
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bok decki. evo sitgao mi je bf3 key (ruska verzija) pa ako bi netko bio ljubazan pa objasnio kako instalirat origin battlelog ... neka se javi u PM hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vinc1 kaže...

Bok decki. evo sitgao mi je bf3 key (ruska verzija) pa ako bi netko bio ljubazan pa objasnio kako instalirat origin battlelog ... neka se javi u PM hvala.

klik na kotačić gore desno u originu, redeem prodct code, upišeš, skineš, instalira se fino. I onda odeš na http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

skineš language ~1gb i onda stvaiš u folder igre i pokreneš language changer i staviš eng. 

13 godina
neaktivan

Ak se sve skine i instalira vidimo se na bojištu {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

trebali ste ga vidit prije patcha sad je jos za mene slabiji...  

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cuo sam se s Nenom par puta u vezi ovog slucaja sa accountom na X22 cheat stranici, sto sam poslao ranije. Pokazao mi je na koji nacin je kupljen cheat na toj stranici preko njegovog emaila za CS:S, tj. navodno je moguce preko PaySafeCarda na bilo koji mail kupiti cheat. Meni je vise ovoga preko glave, pa da privedemo kraju, bar za mene. Malo sam im s tim zaj**a squad rush turnir i vjerojatno cjelokupno glediste na igrace klana xXx, ali me nazivciralo to sto sam nasao na x22 i odma posla ode. Sorry Neno, vjerujem da je cist, ljudovi, ali kao sto jedan covjek zbori (Crozoki): Mrzim citere iz dna duse :)).

Lazem, dobia sam 200 ojra za ovo :))

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:37 (CoronaAce).

24 1 hvala 11
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Također, bio sam tamo i vidio ono što je imao za pokazati. Što se mene tiče ova je priča završena i sprao je ljagu sa svog imena.
Istina, postoje varijante na koje me mogao prevariti, ali te varijante su već pomalo SF i zahtjevale bi da je čovjek doista psihopat, tako da sam sklon vjerovati da je Neno čist.

Zbog svega toga ban mu je skinut.

GZ jeote - HR_Basta | Dečki, dečki, UAV je u zraku, khm - MegaMass2000 | Ja sam spotao jednog - Dado_HR

20 0 hvala 7
16 godina
Battlefield 3

Svi smo mi hohštapleri i/ili diletanti...... {#}

... there is no spoon ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo posto su ljudi se izjasnili o meni i ovoj nastaloj situaciji bilo bi u redu da se i ja izjasnim...

Vjerujte bilo mi je tesko ovih dana gledati komentare,svi protiv mene osim moje ekipe koja mi je vjerovala od pocetka..

Na neke postove sam se dobro ismijao sa ekipom na TS-u,ali opet kasnije kad sjednem za komp prodje mi kroz glavu x22 i moj e-mail,proslost zbog koje mi je ta osoba to odradila i optuzba da sam citer,i opet bedara.

Vjerujte,ne bih nikome zelio ovaj scenario,pa cak ni najgorem neprijatelju...

Uglavnom kao sto sam im pokazao sa x22 supporta screenshot gdje covjek kaze da bilo tko moze iskoristiti bilo ciji e-mail za registraciju na x22 preko kupnje paysafecarda , kad direktno kupis cheat (paysafecard).

Zato vam kazem iz vlastitog iskustva,nemojte davati nikome vas e-mail,jer danas-sutra nikad ne znas tko ce ti postati neprijatelj i kako to moze iskoristiti protiv tebe.

Ispricavam se svima zbog ove sapunice,vjerujem da je svima vise dosta price o meni,nasemu xXx klanu,citevima,optuzbama i ostalim stvarima vezanu za tu temu.

Drago mi je sto smo ovo vise rijesili,i molim vas,zaboravimo polako sve ovo i uzivajmo u ovoj igri koja nas sve veze i pruza zabavu..

Sad ce se pitati neki a koji to " dokazi?" Gledajte,neda mi se sad postati neke screenshotove (gdje se vidi moje ime sa faceboka i poruke od 2010 godine covjeku da mi pokusa vratit e-mail,moji osobni podaci,e-mail od mog starog koji sam koristio privremeno dok nisam povratio svoj,ime i prezime osobe koja mi je ovo sve odradila prije 2 i vise godina,screenshotovi sa x22 supporta gdje sam se dopisivao sa nekim od Staff membera gdje je rekao da je samo CSS cheat kupljen itd..Pokazao sam Dannyu,Coroni,Piratu i nekim svojim clanovima i mislim da je to dovoljno..Onaj tko je ovo i poceo (Corona) se izjasnio,kao i Danny,tako da nema neke potrebe i ne vidim razlog zasto njima ne bi vjerovali,a svi znamo da su osobe od povjerenja..   :)

Jos jednom izvinite sto sam bio dosta stranica glavna tema, "Nenomanija"...Mislim da je vrijeme da krenemo dalje...Tko vjeruje-vjeruje,tko nevjeruje sta mu ja tu mogu...

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
17 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fer i korektno s obe strane.

Nažalost, ipak nismo saznali da je Neno sam svoj otac no

to ostavljamo za neke druge vedrije dane {#}

..je gotova.

No matter where you go, there you are.
Moj PC