Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Co7 kaže...

Nema vise, ponovo sam se prikljucio, odnosno poslao zahtjev!

Ojoj, imaš vazelina da daš Danny-u guze da te opet uzme natrag u Platoon?

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mala anketica:

14 Čekam novi patch
2 Čekam Close Quarters DLC
21 Puna mi je kapa BF3
13 Zadovoljan sam s trenutnim
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 11:18 (iggy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iggy kaže...

Mala anketica:

A di ti je

10 4. Zadovoljan sam s trenutnim
17 godina
neaktivan

Mislim da takvih nema {#} ali evo nadodah da ti srce bude na mjestu {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 11:18 (iggy).
17 godina
moderator
Battlefield 3

Previše su random kalkulacija ubacili da bi ostao smirenih živaca, bilo da gađam heli, bilo da pucam supressan.

Vidim da je dosta nepouzdano gađati tenkom heli ako ima ecm, tješim se da su tako kontrirali loše pilote koji ne znaju voziti TV.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma suppresion je za poluditi - gadjam lika sa pola metra sacom, netko sa 200 metara zapuca po meni i ja fulam i tako to 3x. al jos jace je fulat sa metar - dva rpgem cijeli tenk jer je netko zapucao po tebi? zanima me kamo onda taj rpg ode....

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
Co7 kaže...

Nema vise, ponovo sam se prikljucio, odnosno poslao zahtjev!

E sad nema više povratka.

Pošalji u 3. platun,možda te prihvtimo{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Svaki puta kad me netko ubije u trenutku ispucavanja RPG-a

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Jel sačme imaju neki bug?

Pitam jer jučer sam igrao malo s m26 mass i 870. Pogodio sam lika s 2metra u prsa, on me sašije s LMGem, kad gledam kill cam vidim ima 0%. To mi se jučer desilo 2 puta sa 870 i jednom sa M26 mass. Sve sam ih pogodio negdje u prsa i to s velike blizine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A čuj dečki nose pancirke pa si im jedino polomio par rebara, headšotiraj pa da vidiš onda {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 11:34 (iggy).
17 godina
neaktivan
mabencic kaže...
Danny_HR kaže...
P.S. Samo pi*kice nisu u BUG Platoonu.

Kad bi bilo mjesta unutra bi se i ja pridružio ...

Imaš trenutno tri dijela jer je maksimalni kapacitet po platoonu 100 ljudi. Ugl, u trećem imaš mjesta.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Pitam jer jučer sam igrao malo s m26 mass i 870. Pogodio sam lika s 2metra u prsa, on me sašije s LMGem, kad gledam kill cam vidim ima 0%. To mi se jučer desilo 2 puta sa 870 i jednom sa M26 mass. Sve sam ih pogodio negdje u prsa i to s velike blizine.

Ja sam jučer u iznimno puno navrata ostao živ sa 0%. Mislio sam da je to rješeno jer mi se nije dogodilo već neko vrijeme, sve do sinoć.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
Battlefield 3

Meni nikad neće biti jasno kad me snajperom ubiju, a ja prvi zapucam ili, još bolje, ranim ih prije toga.

Em su ranjeni, em supressani i svejedno me uspiju pogoditi u glavu.

I to mi se redovito dešava.

Ja kad sam u sličnoj situaciji - ne bi Boga pogodio.

Ma samo metak da opali na mene ja više ne mogu pogoditi ni tenk snajperom, a pogotovo nekoga u glavu u daljini.

Inače solidan sam snajperist, da ne bi netko pomislio da je to razlog mojih promašaja :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Igra sam "dosta" s sačmom u zadnje vrijeme i mogu reć da je dosta ponovljiv bug, zato brza dva hica u prsa ili glavu (spamaj) i nema tog buga koji će ga spasit :)

U svakom slučaju je iritantno. >.<

16 godina
iggy kaže...

A čuj dečki nose pancirke pa si im jedino polomio par rebara, headšotiraj pa da vidiš onda {#}

Eto neznam tko je bio jučer kad sam ga pogodio u glavu s M26 s metra i ništa, mislim da Ham7a. Sakrio se iza neke biljke. Naravno on me ubije i ostane mu 3%.

Još se nasmijao kako sam ga pogodio, a on živ.

13 godina
Jack Sparrow kaže...
iggy kaže...

Eto neznam tko je bio jučer kad sam ga pogodio u glavu s M26 s metra i ništa, mislim da Ham7a. Sakrio se iza neke biljke. Naravno on me ubije i ostane mu 3%.

Biti će da je biljka bila od kevlara :P

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
iggy kaže...

ali zato nije ziv kad ga ja sa m26 dartom sprasim. uzmi radije to - cini mi se da je domet daleko veci, a i prolazi kroz objekte, tako i igrace {#}

13 godina
Skilledžija kaže...

Meni nikad neće biti jasno kad me snajperom ubiju, a ja prvi zapucam ili, još bolje, ranim ih prije toga.

Em su ranjeni, em supressani i svejedno me uspiju pogoditi u glavu.

I to mi se redovito dešava.

Ja kad sam u sličnoj situaciji - ne bi Boga pogodio.

Ma samo metak da opali na mene ja više ne mogu pogoditi ni tenk snajperom, a pogotovo nekoga u glavu u daljini.

Inače solidan sam snajperist, da ne bi netko pomislio da je to razlog mojih promašaja :P

Ja bi ti sad rekao zašto, al neću :P

13 godina
ElektričnaOvca kaže...

Samo se ti ne javljaj... kao još se čudiš kako si ostao živ s 0%, a ne sjećaš se kad su po tebi dvojica rokala s leđa iz blizine i ti se flegma okreneš i ubiješ ih obojicu iz okreta, a health 100% - čiterčino :P

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Možda vam ovo ne bih trebao pokazivati, ali novi patch je isfurao i novi exploit...

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

2 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Možda vam ovo ne bih trebao pokazivati, ali novi patch je isfurao i novi exploit...

mici video!!! mislin, naravno salim se... :D sad svi znaju kako ih tako skidam sa time :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 12:09 (xyan).
13 godina
Skilledžija kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Samo se ti ne javljaj... kao još se čudiš kako si ostao živ s 0%, a ne sjećaš se kad su po tebi dvojica rokala s leđa iz blizine i ti se flegma okreneš i ubiješ ih obojicu iz okreta, a health 100% - čiterčino :P

To je zato što sam kao mali gledao filmove od ovog čike

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Servah dječaci, Hamza čeka raširenih guzova.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

1 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Lolz, nije exploit ali je "mali" OP (osim što heavy barrel dodaje range Dartu {#}).

I, baš juče igrao sa točno istim setupom, zakon.

17 godina
Battlefield 3

Ja vec dugo govorim da je M26 Dart opaka stvar.

Jucer na SQD Rushu napravio pokolj s tim - osteceni su jos u soku i bolje da ostanu N.N. :)

Kad smo kod Darta, zbrisao danas s posla ranije, fino upalio Metro TDM i reko, ajmo malo Kalas i Dart kombinacija za gustanje na njubarama.

Elem, rasturacinu odradio sa Dartinjosom i onda na 2/3 partije i kod 41:3 rezultata (naravno, jeli) kick & ban sa servera :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28549145/1/352154476/

l33t :) l33t :)
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...

Lolz, nije exploit ali je "mali" OP (osim što heavy barrel dodaje range Dartu {#}).

a ja se jučer još čudio kako i zašto ljudi počeli sve više i više upotrebljavati taj setup i ubijati na nemogućim daljinama....ali zanimljivo je kako skida sa jednim šusom na blizinu....

možda može i tenk uništiti sa tri šusa.... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Koji si ti djiber!!!!

Zato si ti jucer ubijao mene s tim, jos mi nije jasno kako to radis kad sam ja jednom probao igarti sa massom,

i bilo je toliko smece da vise to nisam uopce koristio, a ti mene svaki put ubijes sa tim.!

exploit noob! {#} {#}

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 12:26 (Co7).
14 godina
Danny_HR kaže...

Već vidim veselje danas navečer.

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa M26 Dart je bio odličan i prije patcha, šta su mu sad povećali damage?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Co7 kaže...
TomoR kaže...

Koji si ti djiber!!!!

Zato si ti jucer ubijao mene s tim, jos mi nije jasno kako to radis kad sam ja jednom probao igarti sa massom,

i bilo je toliko smece da vise to nisam uopce koristio, a ti mene svaki put ubijes sa tim.!

exploit noob!

Šuti, mister top 0% Magnum in tha world. Ti i tvoji HS-ovi s njim... Ne moraš ni ti svaki puta dobiti svaku rundu. Osim toga, nisam prvi u klanu koji je to počeo koristiti. Koristio sam MASS i prije, ali mi je sad puno draži.

Lijepo je bilo čuti da i ti malo whineaš na TS-u i chatu. Sad vidiš kako je nama dok igramo protiv tebe. I nadam se da će ti od sad nadalje net bolje raditi. Jučer te baš nije išlo s netom i njegovom stabilnošću.

Vezano uz damage i to, izgleda da jedina razlika pre i postpatch je da Dart dobije range s heavy barrelom, što prije nije bio slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 12:49 (TomoR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice