Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...

Danas mi Dado i Danny u heliću tolko digli živce da sam uspio sam strgati svoj headset od ljutnje. Sutra moram po nove koje bi trebale imati dulji rok, dok mi netko opet ne digne živce i strgam ih.

koji si ti specijalac,umjesto da šakom o stol ili zid on razbije sluške {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
14 godina
xyan kaže...
Zura kaže...
kalko1212 kaže...

Danas mi ....

Sluške ti tako fino izgledaju da ih ni na pod nebi stavio od straha da mi ga ne zamažu. :) Sad imaš razlog da skineš sluške svom avataru, njemu ionako više ne trebaju

btw. reklamiraš HTC slučajno ili te plaćaju za to :))))

nemozes te mucice cistiti ni da si bog....to je minus svih headseta koji nemaju kozu. a minus headseta koji imaju kozu je taj da ti se uho znoji u njima

Nebih se slozio sa tobom.. Roccat Kave 5.1 su preeeeodlicne...

17 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Danas mi Dado i Danny u heliću tolko digli živce da sam uspio sam strgati svoj headset od ljutnje. Sutra moram po nove koje bi trebale imati dulji rok, dok mi netko opet ne digne živce i strgam ih.

To je moj micek... Kakav je to gejmer koji bar jednom nije razbio komad periferije? Nikakav, eto kakav.

Nisu mi strane takve reakcije. Srećom, čovjek je izmislio izolirku. {#}

EDIT: Gledajte samo taj savršeno anatomski oblik... Milina!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 23:30 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
forzuk je danas cvilio da ga ne ubijem, tako da..

I shall seek you out on the field of battle Sir

and we shall settle this dispute like gentlemen,

with automatic weapons and rocket propelled grenades.

umjesto konja slobodno zamisli BTR umjesto konja slobodno zamisli BTR
No matter where you go, there you are.
13 godina
neaktivan
Zura kaže...
kalko1212 kaže...

Danas mi ....

Sluške ti tako fino izgledaju da ih ni na pod nebi stavio od straha da mi ga ne zamažu. :) Sad imaš razlog da skineš sluške svom avataru, njemu ionako više ne trebaju

btw. reklamiraš HTC slučajno ili te plaćaju za to :))))

Mah dosta su proživjele, padove sa stola, bacanje (za to su bili zaslužni kuky i pirat prilikom baserapanja) i ostale nevolje. Ne reklamiram HTC slučajno se našao tamo :-). Inače sam proveo sate i sate noseći ih.

E da te mucice, to me muči, probavao skinuti na sve načine i neće. Neznam kako da se to skine dolje, no svejedno sada su R.I.P. i idu u smeće (groblje hardwera) iako bih stavio negdje kao uspomenu  na svoj prvi headset.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 23:43 (kalko1212).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

LOL, niste normalni  {#}

Ja poštujem hardver, pa radije udarim po stolu.

Udarajte po ženama (i djeci), one će se oporavit za razliku od hardvera  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
moderator
Šef kaže...

Udarajte po ženama

Žena se ne tuče,ona mora past od jednog udarca.Pa koliko vam puta to moram ponoviti amateri?!

سمندری ڈاکو
13 godina
kalko1212 kaže...

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
forzzuk kaže...
ElektričnaOvca kaže...
forzuk je danas cvilio da ga ne ubijem, tako da..

I shall seek you out on the field of battle Sir

and we shall settle this dispute like gentlemen,

with automatic weapons and rocket propelled grenades.

It's a date.

baj d vej, BTR ti bolje stoji, a i malo bolje štiti od onog kontejnera na bazaaru :P

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
Battlefield 3

Hahhah moram poceti igrati BF3 Online.

clock2much

5 0 hvala 0
13 godina
kalko1212 kaže...

Auuuu!

Ovo si ne mogu zamisliti {#} Ja igram mrtav hladan, bez emocija.

Veli zena da "moram vikat i urlati ko ovi moji prijatelji, a ne sve cuvati u sebe, da cu dobiti cir" {#}

Btw, koji HTC? EVO 3D?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
zoharbizo kaže...

Hahhah moram poceti igrati BF3 Online.

Da ne bude kasnije da te nitko nije upozorio - to je jedan iznimno ovisan oblik mazohizma.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
Battlefield 3

e kad bi vam ja pokazao svoj "headset" krstili bi ste se i rukama i nogama {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da to je HTC 3D EVO.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 0:22 (kalko1212).
14 godina
Battlefield 3

Kako rijesiti ovaj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

:)

Btw, imamo, tj. imali smo iste sluške, meni je Danny poklonio svoje, fala bogu prije neg kaj ih je strgal :)

13 godina
drahic kaže...

Ej, a jesi li probao reinstal firefox-a? na kraju krajeva probaj ga deinstalirat i prebaci default browser na IE, i vidi hoće li i onda to se pojavljivat.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

LOL, niste normalni {#}

Ja poštujem hardver, pa radije udarim po stolu.

Udarajte po ženama (i djeci), one će se oporavit za razliku od hardvera {#}

Ja sam to tako prije radio, ali sada lupim i po tipkovnici, i misom od stol... nekad kombo, misom po tipkovnici :).

Razer sve trpi! 

Jednostavno me u zadnje vrijeme toliko zivcira ova igra da cu dobiti neko mentalno oboljenje.

Jucer sam tijekom partije tako ragequitao da sam stisnuo tipku za gasnje kompjutera a ne samo alt+f4.

I ovim putem bi se ispricao d4xu (ili kako vec) za nepravednu optuzbu, ali sam bio zivcan jer tim ku*ca nije radi,

lag me je*o i jos si me ti ubio dok si mi bio okrenut ledjima i kad sam ti pogledao scor imao si 7:1 kd a lvl 24 i treci si bio na listi.

Tako da sorry za rageanje.

[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ovo treba pogodit.

Jedan od milijun.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
19 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Btw, imamo, tj. imali smo iste sluške, meni je Danny poklonio svoje, fala bogu prije neg kaj ih je strgal :)

Moje su služile punih 10 mj. dok ih nisam razbio :-).

Co7 kaže...
Šef kaže...

I ovim putem bi se ispricao d4xu (ili kako vec) za nepravednu optuzbu, ali sam bio zivcan jer tim ku*ca nije radi,

lag me je*o i jos si me ti ubio dok si mi bio okrenut ledjima i kad sam ti pogledao scor imao si 7:1 kd a lvl 24 i treci si bio na listi.

Hehe jučer sam jednu rundu na Wake islandu imao 5-18 K/D, dok nisam rekao Let"s Rock"n"roll baby i počeo rokati sa AEK-om. 

Kalko1212 ingame
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

instaliraj chrome :)

salim se, probaj mozda java update ili te neki dodatak u ffox kolje kojeg trebas iskljuciti

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

D4x je poznati čiter. Nemaš se kaj ispričavat.

P.S. Samo pi*kice nisu u BUG Platoonu.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
moderator
Battlefield 3

Bičez, bičez, pliz, kakvi headsetovi i headfonovi :D

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
P.S. Samo pi*kice nisu u BUG Platoonu.

Kad bi bilo mjesta unutra bi se i ja pridružio ...

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
17 godina
neaktivan
Imaš ih 3. U trećem ima mjesta. A sad od kad je Draž izdao community ima i u prvom ak se ne varam. :)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo i objašnjenja zašto stingeri i igle fulavaju heliće.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nema vise, ponovo sam se prikljucio, odnosno poslao zahtjev!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ako koga interesira, a imamo sad Magnum freakova (u pozitivnom smislu u klanu), Madcroats War Server je trenutno postavljen kao 8vs8 pistol only (s time da nema G18, 93R, te ni Tac-light nisu dozvoljeni):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/33888852-d0f4-4ad9-bf2b-c2fb21824b6b/MadCroats-War-Server-Pistol-ONLY-NO-TACT-LIGHT-G18-93R/

Opaska: S obzirom da se radi o War serveru, svaki tren ga možemo zaključati i prebaciti na neki drugi mod, ako nam zatreba za naše potrebe (War, testiranje stvari, vježbanje taktika...)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

...jbt koji ste vi amateri {#}

sound of silence :) sound of silence :)
::: peace 0n earth :::
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Co7 kaže...

ah, slatki mali promašaj.. slučajno se nađem na taktički dobrom mjestu na mapi i pokosim par ljudi za redom :D

Bez brige, da si mi kasnije vidio score, nebi reko da sam čiter XD

Lag nesto zadnjih 2-3 dana hara na serveru i stvarno je sve postalo dosta nepredvidivo...

Ma sve je to super, prije svega smo tu da se dobro zabavimo :)

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice