Kak, meni je bindano f na jednu tipku miša i ok je..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
m26 dart, nuff said.
sad imam xfire,koji je sad sljedeći korak za komunikaciju u igri,dajte mi svoje kontakte da vas dodam
sad imam xfire,koji je sad sljedeći korak za komunikaciju u igri,dajte mi svoje kontakte da vas dodam
probaj prije mumble, ventrilo ili teamspeak...
instaliraj team speak i vidi temu http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf3-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/122184.aspx i dodaj koga zelis.mozes i ventrilo pa kad dodas ekipicu vidi preko cega igraju.pozz
nemogu kad se plaća
nemogu kad se plaća
pa netko vec mozda ima kakav server, pridruzi se nekome... ako hoćeš svoj server to je vec drugo...
nemogu kad se plaća
Ti nađi ekipu i njima se pridruži, a ne kupovati server.
G-ovci i ja smo upravo razbili ove pice s BUGa
6-1 za "nas"
dobar score...puštali smo ti da armaš tu rundu...da se veseliš ...ali odlično je bilo,SQ rush je odličan mod.
6-1 za "nas"
FOTOŠOP
dobar score...puštali smo ti da armaš tu rundu...da se veseliš ...ali odlično je bilo,SQ rush je odličan mod.
Sad sam vas naučio kako igrati squad rush,tako da kad bude išlo za ozbač,i kad ćemo se gledati preko nišana da ne ispadnete papci.
Trenutno mrzim Dadu, Horrigana i Flaming Kinga, a za pirata sam upravo nauljio motornu pilu i krećem prema Varaždinu. Pozdravi se sa svojima.
Ima još jedna zajednička stvar....i on nosi tange
6-1 za "nas"
FOTOŠOP
Meni vise lici na "Paint"
Molim podršku i sufinanciranje sudskih troškova do konačne sudske presude koja će neupitno biti u moju korist.
http://gerijatrija.forumcroatian.com/t50-se-bum-vas-tuzil#215
Hvala unaprijed.
P.S. Ukoliko ima još pojedinaca koji se osjećaju oštećeno od strane G klana javite mi se radi dogovora o grupnoj tužbi.
Molim podršku i sufinanciranje sudskih troškova do konačne sudske presude koja će neupitno biti u moju korist.
http://gerijatrija.forumcroatian.com/t50-se-bum-vas-tuzil#215
Hvala unaprijed.
P.S. Ukoliko ima još pojedinaca koji se osjećaju oštećeno od strane G klana javite mi se radi dogovora o grupnoj tužbi.
Baš si falsifikator i jedan mućki lažov!
Nemoguće je da su ti nanjeli duševnu bol kad ja nisam igro s njima, tj. protiv vas. Dobro, osim Franka, on zna nekada i mene povrijediti.
Optužba se odbacuje daljnjeg, pod sumjum da je tužilac korumpirani lažov.
NHF:)

po bećari i svi koji se tako osjećate :)
Samo da pitam hoće se dečki i cure koji stoje iza Origina ljutit ako se korisnik spaja sa dvije različite IP adrese, naime ja i frend dijelimo igru a nismo si baš blizu :)
hvala na odgovoru unaprijed vam dajem ja

Ovak ja zamišljam hellbytea kad se ljuti i psuje kad ga rejpamo.
Dođi na naš TS pa ćeš čut kako ti psujem tebi i tvojima.
Više nikad nećeš bit isti.

A mogla mu je uzet dog-tag...

Trenutno mrzim Dadu, Horrigana i Flaming Kinga, a za pirata sam upravo nauljio motornu pilu i krećem prema Varaždinu. Pozdravi se sa svojima.
čujem sebe preko mikrofona ali kad se spojim na server dođe do trzaja i izbaci me natrag
Meni upravo Battlelog update... Kod vas?