Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Masta1 kaže...
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...
(...)

Vjerovatno nikad, kao ni onu za stavionarna vozila. Ova m-com defender je preteška jer trebaš kempati pokraj mcoma, čekati da on počne armati kako bih dobio bodove i tako 4 puta u istoj rundi. A ona za stacionarni AA i AT mi se neda jer je dosadno stajati u bazi i gledati u nebo. xD

Da pod soflam designator spada soflam, citv i laseri iz helikoptera. Problem je u tome što vozilo netko treba pogoditi kako bi dobio bodove za medalju.

Nakon patcha 2 puta.

Je istina, dva puta. "Istražio", i potvrđujem da je istina.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/forum/threadview/2832654347954413980/

BTW, pričaš o AA (ja sam svoje ribbone uglavnom skupio da disable-am tenk RPG-om, uskočim na korneta i dokrajčim tenk. Imam i ja još do medalje, ali ne forsam. A kad već spominjete medalje - kako vam se da onih 300 mortar killova; tj. gdje i kako ste ih skupili - jer to je meni gore od stationary killova...

14 godina
TomoR kaže...
Masta1 kaže...
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...
(...)

Vjerovatno nikad, kao ni onu za stavionarna vozila. Ova m-com defender je preteška jer trebaš kempati pokraj mcoma, čekati da on počne armati kako bih dobio bodove i tako 4 puta u istoj rundi. A ona za stacionarni AA i AT mi se neda jer je dosadno stajati u bazi i gledati u nebo. xD

Da pod soflam designator spada soflam, citv i laseri iz helikoptera. Problem je u tome što vozilo netko treba pogoditi kako bi dobio bodove za medalju.

Nakon patcha 2 puta.

Je istina, dva puta. "Istražio", i potvrđujem da je istina.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/forum/threadview/2832654347954413980/

BTW, pričaš o AA (ja sam svoje ribbone uglavnom skupio da disable-am tenk RPG-om, uskočim na korneta i dokrajčim tenk. Imam i ja još do medalje, ali ne forsam. A kad već spominjete medalje - kako vam se da onih 300 mortar killova; tj. gdje i kako ste ih skupili - jer to je meni gore od stationary killova...

To je odradeno jos u pocetku kada ekipa nije imala mortar,i to na rushu na metrou. Kad si defender,samo ih gadas i padaju ko pilici.

15 godina
Battlefield 3

Ja ih na Bug serveru skupim nekoliko svaku partiju gdje ih ima, još kad bi piloti mojeg tima znali koristiti to da je netko uvijek u stacionarcu pa da kad bježe navlače protivnika prema svojoj bazi ribona koliko hočeš.

Ali uvijek dođe Pirat ukrasti heli pa izzy kill po partiji ne gine{#}

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

skužio sam da ako idem snimati igranje i uđem u msi afterburner i tek onda u igru skine mi par fps-a(meni ništa drastično) ali za nekog kome znače tih par fps-a život imam rješenje.najprije uđete u igru,stisnete tipku windows na tipkovnici i tewk onda u msi afterburner i samo podignite igru nazad,nema štekanja,nema laganja nema ništa!!!meni nema razlike ,kao da niti ne snimam!!

i btw kako da postam neki video na forum?? prekjučer sam igrao malo i nešto snimio pa bi htio staviti film tek toliko,inače tek sam bf počeo igrat prije mjesec i pol ( znači PRVI put Battlefield opčenito! ) i već sam spraksan do booola :D

i od jutra pa do sada sam čitao one sapunice LOOL

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 3

lol at servers. Kad je cbc puniji onda se bug prazni i obrnuto. Kao da mora tako biti ekipa podijelena hehe. A dobro, do naveče će oba bit puna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Onaj simpatični trenutak kad iako si stavio pušku na bipod i zaključavaš snjom hodnik, seljo zapuca po tebi i tebe supresa, a puška koja je na bipodu i dosad je imala ono nula recoil i savšrenu preciznost jer je na bipodu pop.izdi i radi ovo:

Upravo sam neki dan jako puno igrao s bipodom, i skoro pa uopce nema recoila.

I onda najdenom, pucam s bipoda a kad tam, recoil skoro pa veci nego ka drzis pusku u ruci!

Nekakav bug ili sam bio suppressan (opce nisam povezao s tim)?

Mislim, cudno kako moze postojati recoil kad imas bipod, ono - puska se dize u nebesa, a ja lezim na zemlji... pa kud je otisao straznji dio oruzja? U zemlju?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

skužio sam da ako idem snimati igranje i uđem u msi afterburner i tek onda u igru skine mi par fps-a(meni ništa drastično) ali za nekog kome znače tih par fps-a život imam rješenje.najprije uđete u igru,stisnete tipku windows na tipkovnici i tewk onda u msi afterburner i samo podignite igru nazad,nema štekanja,nema laganja nema ništa!!!meni nema razlike ,kao da niti ne snimam!!

i btw kako da postam neki video na forum?? prekjučer sam igrao malo i nešto snimio pa bi htio staviti film tek toliko,inače tek sam bf počeo igrat prije mjesec i pol ( znači PRVI put Battlefield opčenito! ) i već sam spraksan do booola :D

i od jutra pa do sada sam čitao one sapunice LOOL

Hvala na savjetu, bas cu isprobati!

Skoro pa jedino rjesenje ti je napraviti account na Youtubeu.

Snimati s vecom kompresijom jer ces inace slati film 3-4 sata na Youtube :)

Ili kvalitetnije rjesenje - ako imas bilo kakav prog. za obradu videa u njemu povecati kompresiju.

Uploadas na Youtube, i ovdje samo iskopiras link od videa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 14:51 (CyberDemonVZ).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Upravo sam neki dan jako puno igrao s bipodom, i skoro pa uopce nema recoila.

I onda najdenom, pucam s bipoda a kad tam, recoil skoro pa veci nego ka drzis pusku u ruci!

Nekakav bug ili sam bio suppressan (opce nisam povezao s tim)?

Mislim, cudno kako moze postojati recoil kad imas bipod, ono - puska se dize u nebesa, a ja lezim na zemlji... pa kud je otisao straznji dio oruzja? U zemlju?

Pa to ti pričam, razumiš i pod bipodom supression djeluje isto kao i da držiš pušku. Užasno jadno.

17 godina
Danny_HR kaže...
ZC_Someone kaže...
Kad smo kod inf. only moda, Karkand je imho daleko najbolji za to. Nema clusterfu*ka a opet je akcija na svakom uglu. Jeb*s Metro, Bazzar, Sienu,...

Općenito sve B2K mape su dobre za Inf., čak i Oman koji djeluje prazno. Za inf je bitno da ima dovoljno zastava jer to omogućava taktiziranje i otežava apsolutnu dominaciju jednog tima.

IMO najbolje za inf. only su sve B2K mape, Kharg, Firestorm, Canals, Bazaar i Teheran u nešto manjoj mjeri.

Da nije B2K mapa davno bi prodao BF3, jednostavno B2K + TDM to 24 igrača je zakon, dok već SDM je sra... jer mape ispadnu prevelike.

Jedino što mi valja u BF3 vanilla su velike mape za conquest.

14 godina
neaktivan
baš sam jučer stavljao filmić na youtube i sve se učita(je da mi treba preko pola sata ) gledam ga sve super sve 5.pošaljem si link na fejs ,izađem i sveg toga i idem na fejs zpalit video i javlja mi da je nepodržan za moju zemlju ili ako udem preko moba javlja da je ovaj videozapis igraničen bla bla i neda mi ga gledat??kako da napravim da ga najnormalnije gledam?? probaj onako kako sam ti rekao baš me zanima jel ti onda radi kao i meni bez ikakvog trzanja.samo ako snimas match cca 45 minuta ,veličina videa ti je cca 35 gigi :)))))
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovakve mene muče ,a ne clan XXX i neno....{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
baš sam jučer stavljao filmić na youtube i sve se učita(je da mi treba preko pola sata ) gledam ga sve super sve 5.pošaljem si link na fejs ,izađem i sveg toga i idem na fejs zpalit video i javlja mi da je nepodržan za moju zemlju ili ako udem preko moba javlja da je ovaj videozapis igraničen bla bla i neda mi ga gledat??kako da napravim da ga najnormalnije gledam?? probaj onako kako sam ti rekao baš me zanima jel ti onda radi kao i meni bez ikakvog trzanja.samo ako snimas match cca 45 minuta ,veličina videa ti je cca 35 gigi :)))))

Youtube koristim vec nekoliko godina, a nikad nisam naletio na ovo.

Ali, cini mi se da sam u opcijama vidio da postoji zabrana za ovo, ili zabrana za ono. Pregledaj sve opcije, negdje ces sigurno pronaci.

Isprobat cu pokrenut prvo igru, pa onda MSI.

A sto se tice velicine, pa kako ti je uspjelo? :)

Imas najnoviju beta verziju?? 

http://download1.msi.com/files/downloads/uti_exe/vga/MSIAfterburnerSetup220Beta.zip

U opcijama stavis format MJPG.

Kompresija 85%.. ili ako ti ne meta kompresija cak i 75%

Frame size full, ili ako hoces jos manje fileove 720p (16:9 ili 16:10, ovisno o monitoru)

Framerate 30.

EDIT: Nadam se da ces vidjeti ovo {#}

Edit Video -> Info and Settings , dolje lijevo na dnu opcija -> Syndication -> Make this video availbale...

Edit 2: Ipak nije ovo, ovo je samo da nemozes gledati na TV-u. Za ogranicenje po drzavama sigurno takodjer postoji opcija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 15:58 (CyberDemonVZ).
16 godina
Šef kaže...
DrNasty kaže...
Šef kaže...

Eto vidiš... Neće nitko bude mali Hans... A i kad nađeš malog Hansa da stoji za .pedesetkom, ne surađuje previše. Uglavnom puca po svemu osim neprijatelju i dekoncentrira me. Neće ni tenk da popravlja.

A s Cannister Shellom skidam pješadiju na 500m, te heliće i avione koji lete u dometu.

Mogu ja biti tvoj mali Hans?? {#}

14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Eto vidiš... Neće nitko bude mali Hans... A i kad nađeš malog Hansa da stoji za .pedesetkom, ne surađuje previše. Uglavnom puca po svemu osim neprijatelju i dekoncentrira me. Neće ni tenk da popravlja.

A s Cannister Shellom skidam pješadiju na 500m, te heliće i avione koji lete u dometu.

Jako rijetko nađem dobrog gunnera koji će pokrivati strane koje ja ne pokrivam.

Naravno, kad sjednemo Kuky i ja u tenkić, to je rapsodija!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28015931/1/346247335/

OMG, ti si onaj provokator BRUN0_CRO! Mrzim te samo da znaš! :-)

KILL! Have no fear!
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas čim uđem u igru izbaci me i javi slijedeće:

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'didonius' (for 5 minutes) ... Ignoring MD5Tool Queries

Ima li ko sa sličnim problemom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Malo vježbi slijetanja!

[G] Sapko
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
didoni kaže...

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'didonius' (for 5 minutes) ... Ignoring MD5Tool Queries

koliko ja znam md5tool je hack... pa {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Onaj simpatični trenutak kad iako si stavio pušku na bipod i zaključavaš snjom hodnik, seljo zapuca po tebi i tebe supresa, a puška koja je na bipodu i dosad je imala ono nula recoil i savšrenu preciznost jer je na bipodu pop.izdi i radi ovo: 

#!

So true....{#}{#}{#}{#} 

Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Šef kaže...

Mogu ja biti tvoj mali Hans?? {#}

Ja, naturlich!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Znaci,drugacije funkcionira nakon patcha?

uglavnom ecm ispališ i spuštaš se na 25 metara od zemlje ako misliš da ecm bude uspješan (inače služi samo za 4.5 sec nemogućnosti locka, tj taman za okret i bjeg). ako ne moliš se da gunner baci flare ako niste voicem povezani...

16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
drahic kaže...

Znaci,drugacije funkcionira nakon patcha?

uglavnom ecm ispališ i spuštaš se na 25 metara od zemlje ako misliš da ecm bude uspješan (inače služi samo za 4.5 sec nemogućnosti locka, tj taman za okret i bjeg). ako ne moliš se da gunner baci flare ako niste voicem povezani...

Spusti se niže od protivničkog helića i njegov gunner će te lako s onom pljucom...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

na koji način letite sa heli i jet,da li tipkovnica(w,a,s,d) i miš ili oboje tipkovnica

nemogu nikako naučit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
ranko091 kaže...

Spusti se niže od protivničkog helića i njegov gunner će te lako s onom pljucom...

e bitka heli heli je drugo... ja uvijek imam ekipu na avionima koji se brinu da taj heli mi ne smeta... ali ako i dođe do borbe onda je to lice u lice na 30tak metara jedan od drugoga. paljba, pa ko živ ko mrtav...

14 godina
Battlefield 3

Evo maloprije na Bugu Alien BiH dobio par killeva,ja letio.. :)

S*anje je ako nemas tog nekog na tsu.. Ali bilo je ok.. :)

Da,sa tipkovnicom i misem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
didoni kaže...

Mene je pred par dana izbacivalo slično, svake 2 minute.

Morao sam napraviti ručni update Punkbustera (skineš pbsetup, odabereš Battlefield 3 s popisa igara, provjeriš da li je install path dobar, staviš Add Game, i onda Update):

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

S time da mi nije prihvatilo novi PB file dok nisam restartao računalo. Sretno.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
didoni kaže...

Mene je pred par dana izbacivalo slično, svake 2 minute.

Morao sam napraviti ručni update Punkbustera (skineš pbsetup, odabereš Battlefield 3 s popisa igara, provjeriš da li je install path dobar, staviš Add Game, i onda Update):

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

S time da mi nije prihvatilo novi PB file dok nisam restartao računalo. Sretno.

zar postoji automatski update pb,kako?

16 godina
Battlefield 3

AA rakete na heliju su potpuno beskorisne protiv aviona, samo eksplodiraju oko njega i ništa

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

ne radi mi poslje pecha "F" na gunneru u helikopteru za svičanje oružja., mogu samo sa 1,2 tipkama.,iako mi uredno u postavkama stoji da je F za mjenjanje. ima li tko isti problem postoji li kakvo riješenje,?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

ne radi mi poslje pecha "F" na gunneru u helikopteru za svičanje oružja., mogu samo sa 1,2 tipkama.,iako mi uredno u postavkama stoji da je F za mjenjanje. ima li tko isti problem postoji li kakvo riješenje,?

Također imam isti problema ali neznam kako riješiti mada se niti ne zamaram

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice