Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Battlefield 3

Nije bježanje jedini način da se izbjegne TV, već timska igra. Kao što pilot ne može ništa sam, tako ni tenkist ne može ništa sam.

Uzmeš guided missile, a pajdo iz squada ti targetira sve što se miče, heli će 2 puta razmisliti da li će doći i gađati.

Naravno, tradeoff je gubitak canistera za pješadiju, ali to pokrije još jedan pajdo iz squada na mitraljezu.

Opet, timska igra.

To da je tenk slab je isto kao da pilot vajna da mu je heli slab a sam leti.

2 0 hvala 1
16 godina
Re: Battlefield 3
Zero2 kaže...

Danny_HR kaže...

tek kada igraš na balansiranom punom CQ serveru s velikim mapama do izražaja dolazi epičnost ove franšize. Teško je do toga uvijek doći, ali dešava se.

i u tome je bc2 briljirao. kad se skupila ekipa xii-ica, pisovaca, ln-ovaca i ekipa s bug foruma, svaka partija je bila epicna.

sad to jednostavno vise nije to

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
13 godina
Battlefield 3

ti bokca., vratim se nakon 5 i imam što i vidjeti.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Vash kaže...
Šef kaže...
Danny_HR kaže...
Btw, TV i treba uništavati iz prve jer nije baš lako s njim gađati. A to šta tenkisti stoje na jednom mjestu na potpuno otvorenom je isključivo problem njihove gluposti. Stani iza malog kamena, iza drveta, furaj armor pa vidi kako te neće uništavati iz prve.

Sakrijem se iza onih velikih cisterni za gorivo, nosim armor pa me Dado svejedno rejpa s TV missileom...

Mislim da je jedini način da se izbjegne TV missile punim gasom bježat i nadat se da će ovaj promašit.

Zig zag bijač, zig zag like there is no tomorrow, or there  really wont be.{#}

Fulao me par puta, ali ipak pogodi na kraju...

Koliko treba TV missileu da se reloada?

mislim oko 11 -12 sek, kada ga ispalim na tenk i poslje njega puni rafal opet mogu odmah na tv 

17 godina
neaktivan
Puni rafal + sekunda-dvije da budemo točniji. :)
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Šef kaže...

Mislim da je jedini način da se izbjegne TV missile punim gasom bježat i nadat se da će ovaj promašit.

Je, to bi bilo super kad bi znao da je netko ispatlio TV missle na tebe {#}

Prije patcha sam znao u tenku po jednoj igri srusiti 2-3 helica s navodecim raketama kad mi ga je netko lockao s CITV mjesta.

Poslije patcha, u ovih tjedan i nesto, sam na taj isti nacin sve ukupno skinuo 2-3 helica {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Nije bježanje jedini način da se izbjegne TV, već timska igra. Kao što pilot ne može ništa sam, tako ni tenkist ne može ništa sam.

Uzmeš guided missile, a pajdo iz squada ti targetira sve što se miče, heli će 2 puta razmisliti da li će doći i gađati.

Naravno, tradeoff je gubitak canistera za pješadiju, ali to pokrije još jedan pajdo iz squada na mitraljezu.

Opet, timska igra.

To da je tenk slab je isto kao da pilot vajna da mu je heli slab a sam leti.

Guided missile je za pice, isto kao i onaj smoke screen  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Šef kaže...

Je, to bi bilo super kad bi znao da je netko ispatlio TV missle na tebe  {#}

Prije patcha sam znao u tenku po jednoj igri srusiti 2-3 helica s navodecim raketama kad mi ga je netko lockao s CITV mjesta.

Poslije patcha, u ovih tjedan i nesto, sam na taj isti nacin sve ukupno skinuo 2-3 helica  {#}

Znam da je ispalio kad mi kaže na ventrilu da sam gotov  {#}

A sad nakon patcha sam skinuo 4-5 helića i 2-3 aviona. Bez guided missilea {#}

17 godina
moderator
Šef kaže...

Guided missile je za pice, isto kao i onaj smoke screen {#}

Reci to macho muškarcu u heliju dok šalje TV prema tebi ;)

Nema tenk 3 mjesta zbog ničeg, kad je posada pametna, najbolji setup je missile i smoke dok jedan targetira a Hans na mitraljezu svira narodne.

Jedini problem u random ekipi što niko neće da bude mali na vezi, jer je najmanje bodova. Čudno, kad sam ja birao ves u vojsci, svi su htjeli vezu.

16 godina
Šef kaže...

Guided missile je za pice, isto kao i onaj smoke screen {#}

Al zato za koristiti thermal + carnister trebaš biti pr0.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 12:22 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Šef kaže...

Guided missile je za pice, isto kao i onaj smoke screen  {#}

Reci to macho muškarcu u heliju dok šalje TV prema tebi ;)

Nema tenk 3 mjesta zbog ničeg, kad je posada pametna, najbolji setup je missile i smoke dok jedan targetira a Hans na mitraljezu svira narodne.

Jedini problem u random ekipi što niko neće da bude mali na vezi, jer je najmanje bodova. Čudno, kad sam ja birao ves u vojsci, svi su htjeli vezu.

Eto vidiš... Neće nitko bude mali Hans... A i kad nađeš malog Hansa da stoji za .pedesetkom, ne surađuje previše. Uglavnom puca po svemu osim neprijatelju i dekoncentrira me. Neće ni tenk da popravlja.

A s Cannister Shellom skidam pješadiju na 500m, te heliće i avione koji lete u dometu.

Jako rijetko nađem dobrog gunnera koji će pokrivati strane koje ja ne pokrivam.

Naravno, kad sjednemo Kuky i ja u tenkić, to je rapsodija!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28015931/1/346247335/

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nvidia izbacila nove beta drivere. Nadam se da će mi riješiti konstantni framedrop na SLI setupu koji mi se događa od zadnjeg patcha (iskorištenost grafi neobjašnjivo pada sa 99% na 50-tak%).

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 16:08 (iggy).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
iggy kaže...

Nvidia izacila nove beta drivere. Nadam se da će mi riješiti konstantni framedrop na SLI setupu koji mi se događa od zadnjeg patcha.

Zadnji post u temi

Konačno sam dobio laser designator medalju.

13 godina
Šef kaže...

Poslije patcha, u ovih tjedan i nesto, sam na taj isti nacin sve ukupno skinuo 2-3 helica {#}

A sad nakon patcha sam skinuo 4-5 helića i 2-3 aviona. Bez guided missilea {#}

Da, mislim da sam defaultnim topom na tenku skinuo vise helica nego s navodecim raketama poslije patcha.

Nego, odkud im ideja da flares ometa laser designated rakete? Sad ECM ne sluzi vise nicemu?

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Konačno sam dobio laser designator medalju.

OMG, svaka cast na medaljama :) Kad ces dobiti i M-COM defender? :))

Pod Laser designator spada SOFLAM i CITV?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 12:39 (CyberDemonVZ).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Vjerovatno nikad, kao ni onu za stavionarna vozila. Ova m-com defender je preteška jer trebaš kempati pokraj mcoma, čekati da on počne armati kako bih dobio bodove i tako 4 puta u istoj rundi. A ona za stacionarni AA i AT mi se neda jer je dosadno stajati u bazi i gledati u nebo. xD

Da pod soflam designator spada soflam, citv i laseri iz helikoptera. Problem je u tome što vozilo netko treba pogoditi kako bi dobio bodove za medalju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 12:43 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Vjerovatno nikad, kao ni onu za stavionarna vozila. Ova m-com defender je preteška jer trebaš kempati pokraj mcoma, čekati da on počne armati kako bih dobio bodove i tako 4 puta u istoj rundi. A ona za stacionarni AA i AT mi se neda jer je dosadno stajati u bazi i gledati u nebo. xD

Da pod soflam designator spada soflam, citv i laseri iz helikoptera. Problem je u tome što vozilo netko treba pogoditi kako bi dobio bodove za medalju.

Znam savršeno mjesto za M-COM defender na Teheran highwayu samo server mora imati isključen kill cam jer ovo bez kempanja nema šanse za izvesti. Uspio sam tako u jednoj partiji 2 pina napraviti. Radi se o drugom setu MCOM-a i to lijevom (kad se gleda s napadačke strane), a vi skužite kako i gdje se skempati {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 13:06 (iggy).
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Danny_HR kaže...

Infantry only setup ima autiće.

Inf. only sa 40+ slotova na većim mapama poput Karkanda je zakon.

Moze, u HC modu da se eliminira nade/m320/rpg spamanje. 

OK, ne vidim kako bi to eliminiralo spam. Pogotovo iz vlastitog iskustva. Ideja iza potrebe za HCom?

_______

Kad smo kod inf. only moda, Karkand je imho daleko najbolji za to. Nema clusterfu*ka a opet je akcija na svakom uglu. Jeb*s Metro, Bazzar, Sienu,...

_______

A netko je spominjao public servere na kojima pola ljudi ne zna što treba raditi, npr. da Rusi na Karkandu pod cijenu života moraju braniti F i pogotovo G zbog spawna vozila. Uglavnom, možda ne bi bila loša ideja imati jednog igrača koji bi usmjeravao ostale tamo gdje su najpotrebniji. Hmmm, da se samo sjetim gdje sam to ono već vidio...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 13:04 (ZC_Someone).
17 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

_______

A netko je spominjao public servere na kojima pola ljudi ne zna što treba raditi, npr. da Rusi na Karkandu pod cijenu života moraju braniti F i pogotovo G zbog spawna vozila. Uglavnom, možda ne bi bila loša ideja imati jednog igrača koji bi usmjeravao ostale tamo gdje su najpotrebniji. Hmmm, da se samo sjetim gdje sam to ono već vidio...

Sigurno nisi u bf-u jer je ona glupost od komandira je izbačena zbog pametnih igrača koji znaju gdje su najpotrebniji i niko je nije koristio. {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/53COP-ceco/awards/299434675/pc/  defender medalju nije uopce toliki problem dobiti.... ja preporucujem squad rush jer tamo se m-com duze pali pa ako se znas postaviti dobijes min dva ribona do kraja runde. pogotovo grand bazar i strike to karkand mape....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...
(...)

Nakon patcha 2 puta.

15 godina
Battlefield 3

Konačno kvalitetna rasprava u temi.

Kendo
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

nades neki server koji ima 2000 tiketa i mapu wake island, i u jednom partiji nabijes 6-7 ribbona sigurno tako sam ja. tako sam ja tu medalju brzo skupio

15 godina
Battlefield 3

Onaj simpatični trenutak kad iako si stavio pušku na bipod i zaključavaš snjom hodnik, seljo zapuca po tebi i tebe supresa, a puška koja je na bipodu i dosad je imala ono nula recoil i savšrenu preciznost jer je na bipodu pop.izdi i radi ovo: 

#!

Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Kad smo kod inf. only moda, Karkand je imho daleko najbolji za to. Nema clusterfu*ka a opet je akcija na svakom uglu. Jeb*s Metro, Bazzar, Sienu,...

Općenito sve B2K mape su dobre za Inf., čak i Oman koji djeluje prazno. Za inf je bitno da ima dovoljno zastava jer to omogućava taktiziranje i otežava apsolutnu dominaciju jednog tima.

IMO najbolje za inf. only su sve B2K mape, Kharg, Firestorm, Canals, Bazaar i Teheran u nešto manjoj mjeri.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
moderator
MaxonUniversal kaže...

nades neki server koji ima 2000 tiketa i mapu wake island, i u jednom partiji nabijes 6-7 ribbona sigurno tako sam ja. tako sam ja tu medalju brzo skupio

Šta si radio, tukao sa onim stacionarnim AT gunovima, ili si bio na AA? Meni isto fali za mcom, čak sam igrao rush modove da dobijem.

Ovo za stacionarne ću probati već danas.

14 godina
Battlefield 3

Pitanje za pilote u heliju.

Dali je promijenjen ECM jammer na heliju nakon patcha? Prije je bilo kad te netko locka,i raketa ide prema tebi, ispalis ECM i pomaknes se i one su corak onda. Koliko vidim to vise nije tako? Treba se upalit prije nego te locka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, ECM puštaš za vrijeme lockanja.
14 godina
Battlefield 3

Znaci,drugacije funkcionira nakon patcha?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

igrao sam na ovome serveru http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27823308/1/352216286/

sjedes na brodu u centurion, upalis si mjuzu https://www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw  i skidas pice jetovima i helicima. i pripremi se na rijec na noob na tom serveru. al briga te. samo kazes, hvala pico ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice