Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

onda sam ja veci cheater od vas...

http://bf3stats.com/stats_pc/-BiH-slackspace/history#hkperc,accuracy

a u stvari samo cesce igram sa snajperom od vas... bezze poredjenje...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
razimijem te sto ga toliko branis,krao ili ljestve drzo za mene je isto...
15 godina
neaktivan
+TANGO+ kaže...
razimijem te sto ga toliko branis,krao ili ljestve drzo za mene je isto...

a razumijem i ja tebe, utuci 3000+ sati u igricu da bi te naguzio netko sa 300 ipak boli...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
moderator
Battlefield 3

Stare čiterčine buga i pis-a, napali ste nevinog čovjeka, a on se tamo registrovao da pita kako napraviti formulu za excel.

18 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

cinjenice:

1- nenin mail je registriran na cheaterskom forumu

2- neno je pod nadimkon ndamjan4 napisao preko 100 postova u cheaterskim forumima,ndamjan4 je sastavni dio njegovog maila: ndamjan4@gmail.com

3- ndamjan4 je kupio cheat bas za BF3 i koja slucajnost na nenu 90% ljudi na bug forumu sumnja da koristi nesto u bf3.

4- sa istom adresom: ndamjan4@gmail.com se registrirao na PiS forum i priznao je da je to njegova adresa,ali sad tvrdi da mu je bila ukradena
i da je sa tom adresom kupljen od sviju igara koje postoje bas je kupljen cheat za BF3 i bas se poklopilo da je neno svima sumnjiv na bug forumu i šire

ma daj koga vi zahebavate?

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
18 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozda mi je promaknulo, ali di se to vidi da je kupio cheat za bf3 ?!

17 godina
Battlefield 3

Ima li jos neko u svojim statsima da mu ove linije grafa HS% i Accuracy zamijenu mjesta tj da se preplicu?

Ovdje negdje oko pocetka marta nenin accuracy pocinje da raste a HS da opada i onda se ove dvije linije ispreplicu... Cheat on..Cheat off..... Jel to neki sofisticirani cheat koji ne radi headshotove nego  pogadja neki gornji dio tijela i tad ubija skoro jednako efikasno a tesko za otkriti?

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crozoki kaže...

cinjenice:

1- nenin mail je registriran na cheaterskom forumu

2- neno je pod nadimkon ndamjan4 napisao preko 100 postova u cheaterskim forumima,ndamjan4 je sastavni dio njegovog maila: ndamjan4@gmail.com

3- ndamjan4 je kupio cheat bas za BF3 i koja slucajnost na nenu 90% ljudi na bug forumu sumnja da koristi nesto u bf3.

4- sa istom adresom: ndamjan4@gmail.com se registrirao na PiS forum i priznao je da je to njegova adresa,ali sad tvrdi da mu je bila ukradena
i da je sa tom adresom kupljen od sviju igara koje postoje bas je kupljen cheat za BF3 i bas se poklopilo da je neno svima sumnjiv na bug forumu i šire

ma daj koga vi zahebavate?

3. dokaz za ovu tvrdnju mladi gospodine?  Nemas, jednostavno nemas, kao i nitko od vas, samo se*ete. Isto kao sto i nije posteno od Dannya da bana Nenu, na temelju rekla kazala, razumijem da je prijatelj s vama ili se poznajete, pa vas zato podrzava. Ajde sta bi rekli da vam se pruzi dokaz da je Neno nevin? bas me zanima. Nikome se nista nebi dogodilo, cak ni isprike nebi pale...

Tango, insinuiras li ti to da sam i ja cheater? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 13:42 (xyan).
16 godina
odjavljen

pa pisalo je dole: customer

ostavljam prostora za mogucnost kupovine sparoga

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Battlefield 3

Po onome sto sam procitao po forumima aimbot se moze namjestiti da gada bilo koji dio tijela, ne samo glavu.

Btw sto se tice dokaza ni na sudu se uvijek nemaju dokazi "uhvacen na djelu"  pa se isto po zdravom razumu donose presude.

Ovde se previse stvari poklapa, a u zivotu nema toliko slucajnosti.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 13:48 (Joe Cooker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ako je to tako onda i drahic aka

MrAstraOwner

ima zanimljiv graf...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

MrAstraOwner

ima zanimljiv graf...

LOL po cemu?

15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

MrAstraOwner

ima zanimljiv graf...

Onda sam i ja na dobrom putu da me benaju sa buga

http://bf3stats.com/stats_pc/d3aDmau5_CRO/history#accuracy,hkperc

a za starog čitera dannya da ni ne spominjem

http://bf3stats.com/stats_pc/Danny_HR/history#accuracy,hkperc

{#}

17 godina
Battlefield 3

Pa ni po cemu osim sto se puno razlikuje od ovih ostalih grafova koje si ti sam postao...

Njegov i nenin posebno...

Tvoj je slican ovim normalnima tako da pretpostavljam da nisi upucen u te cheatove koje oni koriste...

koga sam god provjerio ima veci HS% od Accuracya osim njih dvojice , tj astra je vrlo blizu da se to izjednaci, a neno pali i gasi... {#}

To je mozda do specificnosti cheata tj njegovih postavki... uglavnom accuracy raste.. A da su podesili da uvijek bude HS bilo bi previse sumnjivo...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

zabavna je rasprava pa da se ukljucim jednim CSI postom

Osumnjicenik, potpuno supresan, sa 9 metaka iz G36c ubija protivnika kojeg ne vidi. Do C zastave pise 27 metara, protivnik je malo blize (recimo da je na 22-23 m), prema http://symthic.com/?s=bf3, G36c na toj udaljenosti radi oko 22 damagea po metku, ako je protivnik bio na 100% (to ne mozemo provjeriti) onda je osumnjicenik morao imati preciznost iznad 50% da ga ubije

1. http://www.pohrani.com/f/2I/ne/etTEHp0/nn0.png

2. http://www.pohrani.com/f/R/v6/UfGtZWA/nn.png

3. http://www.pohrani.com/f/1Q/r2/3o30jVuX/nn2.png

nije dokaz, ali meni se ovako nesto dogodi jednom u 100 h igranja (mozda nemam srece)

The Cake is a Lie!

20 1 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 3

Dobra Lateralus,dobra.{#}

Btw Evo jedne pro statistike...LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Da bar nikad nije postao taj video....

Sam je sebi presudio

busted busted

-BiH-slackspace

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

Osumnjicenik, potpuno supresan, sa 9 metaka iz G36c ubija protivnika kojeg ne vidi. Do C zastave pise 27 metara, protivnik je malo blize (recimo da je na 22-23 m), prema http://symthic.com/?s=bf3, G36c na toj udaljenosti radi oko 22 damagea po metku, ako je protivnik bio na 100% (to ne mozemo provjeriti) onda je osumnjicenik morao imati preciznost iznad 50% da ga ubije

1. http://www.pohrani.com/f/2I/ne/etTEHp0/nn0.png

2. http://www.pohrani.com/f/R/v6/UfGtZWA/nn.png

3. http://www.pohrani.com/f/1Q/r2/3o30jVuX/nn2.png

nije dokaz, ali meni se ovako nesto dogodi jednom u 100 h igranja (mozda nemam srece)

decko, da imas pojma o statistici i vjerojatnostima, nebi lupetao ovakve gluposti. Jel bio semperfi tamo? e pa onda je i cijeli squad potencijalno. damageao ga je, crtice pokazuju iz kojeg smjera, ako nebi pucao tamo bio bi glup. Da bi pucao po neni, furyo je morao stajati tako da je ovaj morao samo pucati tamo. Uostalom, zasto toliko potcjenjujete ljudsku inteligenciju?

16 godina
neaktivan
xyan kaže...

Isto kao sto i nije posteno od Dannya da bana Nenu, na temelju rekla kazala, razumijem da je prijatelj s vama ili se poznajete, pa vas zato podrzava.

Poznajemo se, čak bi rekao da se smatramo najboljim prijateljima i vjeruj mi da ne pada pod utjecaj naših mišljenja.

Pogotovo što se tiče čitera i tih stvari, njega užasno živcira kad se vajna da je neko čiter..

Što se tiče benanja, jako puno ljudi smatra da je neno čiter i stoga je po meni ok da je benan jer će ti ljudi i dalje igrat na bugu i osjećati se sigurnim od čitera..

15 godina
Lateralus kaže...

....mislim ono vi kao da prvi put igrate bf3 i ne znate kako on funkcionira?!?

"Osumnjičenik" uopće nije potpuno supresan kao što ti kažeš! Na slici se vidi a i na snimci da Dama_The_Crow ima Squad Cover! Slika je tamna zato što je neno skoro mrtav ima samo 1% healtha, da je furyo ispalio još jedan metak ubio bi ga!

I šta, 9 metaka nije dosta da se nekoga ubije? Pa tolko metaka je tebi dosta da ubiješ 2 lika čak možda i tri!

14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
xyan kaže...

Isto kao sto i nije posteno od Dannya da bana Nenu, na temelju rekla kazala, razumijem da je prijatelj s vama ili se poznajete, pa vas zato podrzava.

Poznajemo se, čak bi rekao da se smatramo najboljim prijateljima i vjeruj mi da ne pada pod utjecaj naših mišljenja.

Pogotovo što se tiče čitera i tih stvari, njega užasno živcira kad se vajna da je neko čiter..

Što se tiče benanja, jako puno ljudi smatra da je neno čiter i stoga je po meni ok da je benan jer će ti ljudi i dalje igrat na bugu i osjećati se sigurnim od čitera..

Dado sve OK, ne ulazim u njegove razloge, njegov server, daje pare za njega, njegova pravila. Ali ne seruckajte po covjeku ako nemate konkretne dokaze, a nemate ih

17 godina
pirat kaže...

Btw Evo jedne pro statistike...LINK

Pih... a vidi ovo; samo raste, li ga raste! :)

http://bf3stats.com/stats_pc/HR_Basta/history#spm,kdr,accuracy

16 godina
neaktivan

Slažem se da se netreba seruckat po ljudima bez dokaza ali problem je u tome što nije predložio dokaze sebi u korist, kužiš.

Na forumu su slike koje ukazuju na to da bi mogao biti ili da je čiter a nema protu odgovora osim "nisam, jadni ste i tak.."

16 godina
moderator
Basta kaže...

Pih... a vidi ovo; samo raste, li ga raste! :)

http://bf3stats.com/stats_pc/HR_Basta/history#spm,kdr,accuracy

Ovo je bitno.

Lagano padaš :)

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Posto tu naklapate da je vjerovatno bio ranjen ili da nije!

Evo nesto sto je 100% sigurno!

XXX vs MC

B zastava, neno dolazi iz banane.

Semper lijevo kod palete, ceka prema banani, furyo desno kod kamenog bloka cilja u bananu a ja lezim iza zastave ne "podestu" isto tako ciljam prema banani.

Neno dolazi i u skoku reko kamena na sve poskida sa jednim burstom a SVI NA 100% heltha i sam medpakom pod nogama.

NIsta tu nije mozda, sta ako itd...

Svi 100% helatha!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
8 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 3
Jbt stvorili ste totalnu znanost od ovog battlefielda. Ne znam bil bio ponosan ili s*eban.
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...

Ovo je bitno.

Lagano padaš :)

A sto je HK%? :)

...onda sam si upalio cheat i nabio 71% accuracy, ROFL :))

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27800107/1/352154476/

15 godina
Battlefield 3

Uh ovoliko se nisam načitao još od lektire iz srednje škole, veoma zanimljivi ljudi i postovi moram reći. Samo ću se kratko osvrnuti na sve pa bježim kuhat ručak :)

Dakle već sam ranije napomenuo kako sam coronuacea vrjeđao i optužio za wh na mw2, kada sam tad pojeo govno rekao sam nikad više neću nikog od naših optuživati bez nekih dokaza ili ičega. VSe chitere koje sam prijavio su bili 3 lika sa aimbotom koji su u 3 mini imali score 50-0. Po meni je naša zajednica premala i jadna da bi netko još chitao, ili samo sam djevac i još naivan jer mislim da naši ljudi ne chitaju. Gledao sam nenin filmić preko qurca i nisam obraćo pažnju na ništa, a što se tiče recoila, pa na m16 ga nije teško kontrirat, ali opet velim očito sam prezelen da išta još shvatim. I sam sam optužen puno puta za chit kako sam postajao sve bolji i bolji i nema dana da se nekad ne prepadnem da me ne banaju bez razloga, ali opet razuimijem ljude koji optužuju koji imaju neki dokaz...ali velim neću se uplitat.

O neni imam ok mišljenje, na početku smo se klali, kasnije postali ok, čak sam razmišljao da se pridružim i xxx. Osobno imam svoje mišljenje koje neću dijeliti ovdje jer je moje i imam pravo na to. SVe što ću reći je ostavite se toga, a dečki koji optužuju i su optuženi neka razmjene TS i neka privatno to riješe. Ovako preko foruma je to ko kao kad cura šalje poruku preko cmc dečku kako ga voli i kako joj je lijepo pismo napisao, a onda on odgvora da mu fali i da će doć busom, dakle attention whore. Razumijem da je ovako najlakše ga razapeti, ali mislim iz nekog respekta prema ljudima koje boli qurac za to ili nežele čitat hrpu postova vrjeđanja i šta ti ja znam. Dakle chillout sluts, odite igrat na bug, a ovo sa nenom prepustite ljudima koje to brine i zanima da riješe ili šta već. 

Eto lijep pozdrav svima i odyebite bf, vide lijepog dana vani :)

p.s. ali zbilja ste postali kao djeca. Ja za neke ovdje jesam klinac, ali kad vidim im postove skoro da bi im tata mogao biti. Dajte ponašajte se u skladu sa godinama :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 14:29 (fila2208).
Moj PC  
7 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
xyan kaže...
Lateralus kaže...

decko, da imas pojma o statistici i vjerojatnostima, nebi lupetao ovakve gluposti. Jel bio semperfi tamo? e pa onda je i cijeli squad potencijalno. damageao ga je, crtice pokazuju iz kojeg smjera, ako nebi pucao tamo bio bi glup. Da bi pucao po neni, furyo je morao stajati tako da je ovaj morao samo pucati tamo. Uostalom, zasto toliko potcjenjujete ljudsku inteligenciju?

prvo, nemoj mi se obracati sa "decko", nismo zajedno pasli ovce
drugo, o mom znanju satistike isto nemas pojma, a dajes si za pravo to komentirati?
trece, koje su to gluposti konkretno? sve sto sam napisao su cinjenice vidljive u prilozenim screenshotovima:
supresan je (sve je mutno), ispalio je 9 metaka na protivnika, ne vidi po cemu puca, moze samo pretpostaviti da je netko tamo
(usput, koliko vas stisce lijevi klik misa dok gleda kroz lisce pod pretpostavkom da je mozda netko s druge strane ulice?)
i na kraju posta sam napisao da nije dokaz, samo da je cudno

nikoga nisam napadao u svom postu, ne vidim cemu ovaj agresivni odgovor

Switch kaže...

....mislim ono vi kao da prvi put igrate bf3 i ne znate kako on funkcionira?!?

"Osumnjičenik" uopće nije potpuno supresan kao što ti kažeš! Na slici se vidi a i na snimci da Dama_The_Crow ima Squad Cover! Slika je tamna zato što je neno skoro mrtav ima samo 1% healtha, da je furyo ispalio još jedan metak ubio bi ga!

I šta, 9 metaka nije dosta da se nekoga ubije? Pa tolko metaka je tebi dosta da ubiješ 2 lika čak možda i tri!

9 metaka je dosta za trojicu ako svi pogode...

The Cake is a Lie!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 14:38 (Lateralus).
15 godina
Lateralus kaže...
xyan kaže...
Lateralus kaže...

prvo, nemoj mi se obracati sa "decko", nismo zajedno pasli ovce
drugo, o mom znanju satistike isto nemas pojma, a dajes si za pravo to komentirati?
trece, koje su to gluposti konkretno? sve sto sam napisao su cinjenice vidljive u prilozenim screenshotovima:
supresan je (sve je mutno), ispalio je 9 metaka na protivnika, ne vidi po cemu puca, moze samo pretpostaviti da je netko tamo
(usput, koliko vas stisce lijevi klik misa dok gleda kroz lisce pod pretpostavkom da je mozda netko s druge strane ulice?)
i na kraju posta sam napisao da nije dokaz, samo da je cudno

nikoga nisam napadao u svom postu, ne vidim cemu ovaj agresivni odgovor

Šta si se sad ti na njegov post osvrnuo samo? Jesi pročitao uopće što sam ti ja odgovorio? Pa u materinu sve mi se čini da vi čitate samo ono što vama odgovara!?!!?

9 metaka? Šta je tu čudno? Evo ja tebe smatramd dobrim igračem! Ma šta dobrim, odličnim ogračem i stvarno ti skidam kapu. Sad ti meni reci jel tebi nije dovoljno 9 metaka da nekoga ubiješ? Pa TEBI je dovoljno to za trojicu likova! Kao i coroni, mysticu, ljudini...

Kažeš može samo pretpostaviti da je netko tamo...ŠTA IMA PRETPOSTAVLJATI! Iz videa je svima jasno da JE netko tamo i JASNO je odakle puca! Jasno se vidi onaj crveni obris gore na ekranu! Da sam ja na njegovom mjestu isto bih napravio! A i ti također, tu nema sumnje!

Ovdje je jedino fejlao Furyo jer ga je ostavio na 1%. Očitao je znao da je netko iza grma i sigurno je dobivao iksiće dok ga je pogađao! Čak i da je ostao bez metaka mogao je izvaditi pištolj...

Jbg nisam vidio da si editirao, sorry. Ali eto i sam si potvrdio ono što sam ja sad tu napisao! ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 14:43 (Switch).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice