Ne slažem se s tobom. Psihologija kaže drugačije, a to je da ako sebi stvoriš određenu sliku oko nekog događaja, koja je potpomognuta propagandom (nemoj doslovno shvatiti propaganda) kreiranom od strane mase, doživljaj se exponencijano pojačava.
edit: ako se kontantno govori laž, onda ona postaje istina.
Isto tako moraš uzeti u obzir svoje subjektivno poimanje situacije.
Naravno da ćeš ti vjerovati Neni, isto kao što je logično da ću ja vjerovati Mistiku. Samo što uz to ja imam kakve-takve dokaze a ti imaš isključivo njegovu riječ.
Ajde kakve konkretne dokaze? Hmmm, nemas?!? Dečkima, pardon, mužima, je povrijeđen ponos, vi ste se kao community udruzili lijepo protiv nas, jer ne moze underdog pobijediti u mecu, nikako. Neno je čiter, zmiji se glava siječe, i to je tako. Znam.
Bezobrazno u cijeloj priči je to što pokušavate opravdati nečiji poraz time. To šta vas je Neno na tim warovima "ka*o" za to je odgovorna taktika, koju sam vecima djelom u dogovoru sa svakim poimence ja slagao...Isto tako bezobrazno je to sto ste bez ikakvih konkretnih dokaza iznijeli insinuacije, ocrnili covjeka, posrali se po njemu, a ocistiti necete. Tko ce za to odgovarati?!? Kao admini, lupajte punkbuster SS, pa da vidimo, jel struka kaze da je covjek citer ili nije. I ne izgovarajte se da su cheatovi bilo koje vrste neotkrivi, jer nije tako. Cistu propagandu ste prodali publici, bazu koja ce pljuvati po covjeku ste dogovorili i ostali zivi.
mislim koji tebi k.... čovječe nije jasan pa punkbuster je sasvim obicno smeče kojeg i najlosiji čit zaobilazi daj molim te oladi... ja sam bio admin i u cod4 na svom serveru pa sam vas vato ko male mačiće sve te vas sitne čiterčiće samo sto sam tamo imao i kill cam kako spada i klasu za otkrivanje stoga ja dobro znam tko je čiter a tko0 nije i ne spominji mi smeče od punkbustera !!!!