Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže...

A joj Slackspace, ama ne može se na taj način ništa analizirati. Pa ne možeš uzimat screenshot pri pokretu i očekivati da uhavatiš tu milisekundu gdje je nišan poravnat ili nije.

Gle znam da ne mozes ali odi na ovo vrijeme na video pa pogledaj usporeno cijelu akciju... Ni u jednom trenutku nisan nije bio na ovom liku nego iza njega i svejedno ga je ubio..Ovo se znalo desavati u BC2 zbog loseg hitboxa, ali sam mislio da je to rijeseno u BF3... E sad ili je ovo hitbox problem ili je cheater {#}

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Puno se puta desilo da nisam banao nekoga za koga je mnogo ljudi brujalo da je cheater iz prostog razloga što nikakvih dokaza osim dobrog scorea nisam imao.

Kao na primjer mene .... ;)

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...
Soldier977 kaže...

A joj Slackspace, ama ne može se na taj način ništa analizirati. Pa ne možeš uzimat screenshot pri pokretu i očekivati da uhavatiš tu milisekundu gdje je nišan poravnat ili nije.

Gle znam da ne mozes ali odi na ovo vrijeme na video pa pogledaj usporeno cijelu akciju... Ni u jednom trenutku nisan nije bio na ovom liku nego iza njega i svejedno ga je ubio..Ovo se znalo desavati u BC2 zbog loseg hitboxa, ali sam mislio da je to rijeseno u BF3... E sad ili je ovo hitbox problem ili je cheater {#}

Koliko sam ja iskusio, u BF3 moraš ispred lika ciljati ako brzo trči.

I possess a skill to google.
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Koliko sam ja iskusio, u BF3 moraš ispred lika ciljati ako brzo trči.

Pa to ja radim non stop ako je na nekoj dostojnoj udaljenosti i trći u koso .... :)

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel prći ili trči?{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...
....

OK, poštivam tvoju non cheatersku politiku, i ja bi isto tako da imam server. Ali.. postoji opravdana sumnja koja nije dokazana. Dakle na osnovu toga je proglašen cheaterom i banan, e sada.. kako da dokaže da nije cheater? Dal da igramo ESL wire match uz snimanje?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
protjeran
mabencic kaže...
Danny_HR kaže...
Puno se puta desilo da nisam banao nekoga za koga je mnogo ljudi brujalo da je cheater iz prostog razloga što nikakvih dokaza osim dobrog scorea nisam imao.

Kao na primjer mene .... ;)

Ili mene.{#}

17 godina
moderator
Soldier977 kaže...

OK, poštivam tvoju non cheatersku politiku, i ja bi isto tako da imam server. Ali.. postoji opravdana sumnja koja nije dokazana. Dakle na osnovu toga je proglašen cheaterom i banan, e sada.. kako da dokaže da nije cheater? Dal da igramo ESL wire match uz snimanje?

Pffff, isključi cheat i igra. Ako je loš score kaže da je bolestan, da ga boli miš i da nije u elementu. Ili da nekom drugom da igra ;)

Šta će dokazati? Neće ništa. Previše je to slučajnosti.

Da je samo video, pa hajde. Da je samo registracija na te forume, pa hajde. Da je samo nagli skok u igri, pa hajde.

Ali sve zajedno? C'mon dude, do the math yourself.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

No mercy for the misguided!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Pffff, isključi cheat i igra. Ako je loš score kaže da je bolestan, da ga boli miš i da nije u elementu. Ili da nekom drugom da igra ;)

Šta će dokazati? Neće ništa. Previše je to slučajnosti.

Da je samo video, pa hajde. Da je samo registracija na te forume, pa hajde. Da je samo nagli skok u igri, pa hajde.

Ali sve zajedno? C'mon dude, do the math yourself.

Od ova tri argumenta, samo ti stoji jedan i to registracija na forume. Dakle, skok u igri i video kao argument ne drži vodu.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Od ova tri argumenta, samo ti stoji jedan i to registracija na forume. Dakle, skok u igri i video kao argument ne drži vodu.

Ne drže ako ih gledaš pojedinačno (iako diskutabilno), ali u kombinaciji sa druga dva daju potpuno drugačiju sliku, jer se ocjenjuje kompletna situacija.

13 godina
nooir kaže...

Što se kačiš za MC toliko, koji ti je? Sve što smo rekli je da je sumnjiv bija, nikog ne vriđamo ni ništa, kao ni što nenu niko nije vriđa. Najarili ste se tu branit ga a očito je da je čiter. Razmislite malo, ima 15ak ljudi na tsu koji su mi rekli da je i njima sumnjiv i sada se sve ovo otkrije. Izbacite ga iz klana, osvjetlate obraz i ćao igramo dalje. Dok je on u klanu - svi ste čiteri i da, neću igrat protiv vas, iz principa.

A koji je tebi? Što ti zapravo sebi (i o sebi) zamišljaš? Da se idemo svađat s čovjekom jer se TI  više nećeš pikulat s nama?  Da ga pošaljem u k... jer ću bolje izgledat u TVOJIM očima?. Trebao bih se uzrujavat zbog toga? Daj se skoncentriraj.

Popričali smo sinoć s Nenom i dali mu poverenje bez zadrške. Koncept koji je vidim mnogima ovdje stran. Ne znam, ali meni je sasvim normalno vjerovati čovjeku s kojim se čujem i družim svaki dan, prije nego tamo nekoj 15-orici sumnjičavaca na egotripu. "Dokaznom materijalu" usprkos.

Jasno mi je da Nenu i xXx klan ovdje više nitko ne jebe pol posto, i nema toga što se zapravo može napisat da se to promijeni, ali na kraju krajeva nije niti bitno.  Al' ne možeš tražit da otpilimo čovjeka jer se tebi tako prohtjelo ili zato jer misliš da imaš nekakve principe. Mislim, možeš ti što hoćeš, tak svejedno.

BF3: Bombovich
17 godina
hellbyte0 kaže...

Ili mene.{#}

Ma ti si jedan obicni glitcher; krenem te klat, ti upalis glitch h4x cH34t, blokas moje klanje i prikoljes mene! :p

Nego, otupio mi se Rambo noz od ona dva brzinska najfanja Dadeka, vidio sam da je kukao u chatu, mogu si mislit sta je bilo na Ventu/TS-u :))

15 godina
Battlefield 3
Značio popio je zaslužen ban, nije trebala ni postojati nikakva rasprava, ni jedan igrač (osim pokojeg ludog kineza) ne može tako drastično napredovati u skillu. to su priče za malu djecu, skill se gradi godinama, podložan je nekom malom osciliranju ovisno o vremenu uloženom u igranje i to je to. Napredovanje igrača od casual do hc igrača ne traje par mjeseci, to su bajke.
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
4 5 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...
Soldier977 kaže...

Ne drže ako ih gledaš pojedinačno (iako diskutabilno), ali u kombinaciji sa druga dva daju potpuno drugačiju sliku, jer se ocjenjuje kompletna situacija.

Ne slažem se s tobom. Psihologija kaže drugačije, a to je da ako sebi stvoriš određenu sliku oko nekog događaja, koja je potpomognuta propagandom (nemoj doslovno shvatiti propaganda) kreiranom od strane mase, doživljaj se exponencijano pojačava.

edit: ako se kontantno govori laž, onda ona postaje istina.

13 godina
smiglcro kaže...
Značio popio je zaslužen ban, nije trebala ni postojati nikakva rasprava, ni jedan igrač (osim pokojeg ludog kineza) ne može tako drastično napredovati u skillu. to su priče za malu djecu, skill se gradi godinama, podložan je nekom malom osciliranju ovisno o vremenu uloženom u igranje i to je to. Napredovanje igrača od casual do hc igrača ne traje par mjeseci, to su bajke.

Kako sam onda ja napredovao, igram od polovine 12. mjeseca, a nisam nikad ranije igrao nikakav multiplayer?

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

a je8ote, sad kad je bilo zanimljivo mene nije bilo... zanci neno peder je cheater.. a joj, joj joj. a najglasniji je bio!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ne slažem se s tobom. Psihologija kaže drugačije, a to je da ako sebi stvoriš određenu sliku oko nekog događaja, koja je potpomognuta propagandom (nemoj doslovno shvatiti propaganda) kreiranom od strane mase, doživljaj se exponencijano pojačava.

Isto tako moraš uzeti u obzir svoje subjektivno poimanje situacije.

Naravno da ćeš ti vjerovati Neni, isto kao što je logično da ću ja vjerovati Mistiku. Samo što uz to ja imam kakve-takve dokaze a ti imaš isključivo njegovu riječ.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Battlefield 3

Pa po meni je ovaj video najbolji dokaz svega... Ja ne znam kako se nase puske sa istim setupom onako ne ponasaju...U jednom dijelu videa ona g36c ima recoil u drugom nema...

Mozda mu je trebalo ovoliko dugo da postavi video jer je morao izbacivati preocite scene {#} ali eto potkralo se i dosta ovih sa ukljucenim cheatom {#}

-BiH-slackspace

5 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

a je8ote, sad kad je bilo zanimljivo mene nije bilo... zanci neno peder je cheater.. a joj, joj joj. a najglasniji je bio!

karma is a bitch{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koja je po vašem mišljenju najgora vrsta haxora?

Pod klasične haxeve mislim na kojekakve skripte (ako ispadne da se tako ne rade wallhackovi i aimbotovi ispast ću zadnja njubara {#}, jbg ne kužim se u te stvari, ali pretpostavljam da se to radi putem skripti).

Macro znamo svi na šta se misli.

Točka na ekranu, su oni po meni najgori haxori, drag queens par excelance. Nacrtaju si točku pa trče okolo sa snipom (ili sačmom) i noscopaju ekipu, te se hvale svojim pro l33t noscope skillzima. To im također pomaže za brže ciljanje sa svim ostalim oružjima.

P.S. ne trollam nenu, al fakat, troll mode je off

24 1. Hax (klasični) gejevi
1 2. Macro gejevi
1 3. Točka na ekranu gejevi
Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Basta kaže...
hellbyte0 kaže...

Ili mene.{#}

Ma ti si jedan obicni glitcher; krenem te klat, ti upalis glitch h4x cH34t, blokas moje klanje i prikoljes mene! :p

Nego, otupio mi se Rambo noz od ona dva brzinska najfanja Dadeka, vidio sam da je kukao u chatu, mogu si mislit sta je bilo na Ventu/TS-u :))

Hahaha čuj ono za nož neki dan je bilo luda situacija ja još ostao zbunjen zašto si ti ispred mene okrenut mi leđima.{#}

E a jučer meni bilo nekako žao tebe jer sam te stalno bušio, ono svakih 10 sec i evo tebe ispred nišana...postao si ko jaca...iskačeš iz paštete.{#}{#}{#}

E dado mi psovao za jučerašnju situaciju jer ono dođem na krov pobijem vas 3 i dado napravi spawn na mene pa dobije nož, onda ja odem prizemno pa se vratim gore i opet pobijem 2 i on opet spawn na mene i opet nož dobije...čak mi reko da se više nikad neće stvarat na mene.{#}

13 godina
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

Naravno da ćeš ti vjerovati Neni, isto kao što je logično da ću ja vjerovati Mistiku. Samo što uz to ja imam kakve-takve dokaze a ti imaš isključivo njegovu riječ.

Naravno, zato i pišemo ovoliko postova da netko shvati da je ovo prestroga odluka temeljena više na emocijama nego na zdravom razumu.

13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Za sve koji misle da sam citer !!!

Bilo mi je drago vas malo sprdati i dijeliti informacije sa vama o BF3..

Jednostavno vidim da ste vecina vas ovdje zabrijali na zaradjivanje zvijezdica na BUG forumu,sto je smijesno i djetinjasto...

Zelim vam svima najbolje,ovo je moj zadnji post u ovoj temi...

Odricem se vaseg povjerenja i misljenja,koje mi nikad nije bilo i nece biti vazno u zivotu,zbog decki iz svog klana,jer sa njima cu se sutra mozda i druziti u real life-u...

A vi ostali no liferi ovdje,kada shvatite jednog dana sta sam ovdje napisao,vjerovatno 50% vas nece jer imate rode u glavi,shvatit cete da sam bio u pravu...

Laku noc.. 

Drama queen.

KILL! Have no fear!
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Naravno, zato i pišemo ovoliko postova da netko shvati da je ovo prestroga odluka temeljena više na emocijama nego na zdravom razumu.

Ne, temeljena je na zdravom razumu - u potpunosti.

Ja uopće nemam emocija u ovoj priči, nisam jedan od onih koje frustriraju cheateri niti me mogu iziritirati. Emocije možeš vidjeti kod Sandmana, Zokija ili Mistika jer zbilja preziru cheatere. Meni je svejedno tako da sam svoju odluku bazirao prvenstveno na logici.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 10:36 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

Ajde kakve konkretne dokaze? Hmmm, nemas?!? Dečkima, pardon, mužima, je povrijeđen ponos, vi ste se kao community udruzili lijepo protiv nas, jer ne moze underdog pobijediti u mecu, nikako. Neno je čiter, zmiji se glava siječe, i to je tako. Znam. 

Bezobrazno u cijeloj priči je to što pokušavate opravdati nečiji poraz time. To šta vas je Neno na tim warovima "ka*o" za to je odgovorna taktika, koju sam vecima djelom u dogovoru sa svakim poimence ja slagao...Isto tako bezobrazno je to sto ste bez ikakvih konkretnih dokaza iznijeli insinuacije, ocrnili covjeka, posrali se po njemu, a ocistiti necete. Tko ce za to odgovarati?!? Kao admini, lupajte punkbuster SS, pa da vidimo, jel struka kaze da je covjek citer ili nije. I ne izgovarajte se da su cheatovi bilo koje vrste neotkrivi, jer nije tako. Cistu propagandu ste prodali publici, bazu koja ce pljuvati po covjeku ste dogovorili i ostali zivi.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Xyan smiri živac... malo si preemotivan za svoje dobro.

Neno je drastično poboljšao svoju igru, postao video u kojem je recoil pomalo sumnjiv međutim ništa od toga nije dokaz. Ono što pak jest dokaz je činjenica da na stranici koja prodaje cheateve napravljen account s njegovim e-mailom. To samo po sebi također ne bi bilo dovoljno, ali taj account ima status kupca. Dakle account koji je kupio cheat. Je li to za CSS ili za BF3 ja ne mogu znati, ali ovo je dovoljno snažan dokaz da dobije ban na serveru, bar dok mi se ne uspije dokazati drugačije.

Na riječ ne vjerujem jer ljudi lažu... prilično jednostavno.

BTW. ne znam što ja to pokušavam opravdati, mislim da trebaš dobro proučiti što tko piše i onda ponaosob odgovarati jer trpanje u isti koš ovdje ne prolazi. Fućka mi se tko je koga pobijedio, tko je od koga bolji itd. Mene samo zanima to da čisti igrači igraju na serveru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 10:41 (Danny_HR).

9 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Neni preporučujem članak koji se zove:

Čuvaj se EXIF-a

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa da zato sto ispuca u tipa 30 metaka iliti spraya, da ima no recoil scriptu sve bi fulao. vaši svi navodi su kontradiktorni jadni i neutemeljeni.

14 godina
Battlefield 3

Znaci ako sam ja napravio acc na x22 i kupio cheat za simse tamo 2009 godine,automatski sam citer u bf3?

Pa da je i kupio za css,kakve veze ima. Htio je mozda isprobat tada,vidjet kako funkcionira.Ljudska znatizelja.

Pregledavao sam postove te i nigdje ne pise ista o bf3. A vjerujem i da ima cheat,da bi postao nesto o bf3 jer vjerujem da nitko ne  zna od prve koristit cheat,sve to instalirat i namjestit.

A izmedu ostalog,sto se tice registracije na tom forumu-Tko nema grijeha,ili barem neku mrlju crnu iz proslosti, ˝neka prvi baci kamen˝.

Dama,svaka cast na izreci-Hrvati su sami sebi najveci neprijatelji...{#}  True that!

ON TOPIC- Jel ima info kada izlazi novi dlc i dali ce se placat?

Moj PC  
2 1 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice