Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

naravno sve ošlo u pm,battlelog,origin....sve...

BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
kach kaže...

Jel tko vrti bf3 na osmici?

Ja igram na win8. Mislim da nema nikakve razlike u odnosu na win7

BMW Power
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sere opet battlelog i origin

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Sve otislo u 3 PM. Nista ne spaja "Something went wrong" ili "No connection with EA".
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Taman se najeo, krenuo na BUG i battlelog počne zezati.{#}

Svaki moj pokušaj povezivanja na server rezultria ovako:

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja nemogu ni na battlelog,piše mi da moram kupiti igru. :)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

exitao iz origina i firefoxa,ponovo usao i radi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ja nemogu ni na battlelog,piše mi da moram kupiti igru. :)

Čiter!

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni sada proradilo, ne znam da li drugima radi.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

lagg fest na BUG serveru,katastrofa...Imao sam  30 fps-a a inace imam i do 70...

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

E moji miceki...kad sam prije par strana postao ono i popljuvao igru dobio sam dislikeove, a gle kakva je sad.Zadnjih 5 strana su samo rageovi od gluposti koje igra proizvodi. Ja sam uzeo malu pauzicu par dana možda mi se i opet zaigra ovaj kvaziproizvod.:)

Btw killed by admin ti napiše procon kad te prebacuje sad nakon patcha. Dakle ne vjerujem da admin ubija namjerno već procon je u ratu sa novim patchom (zar i procon lol) pa kad balansira napiše da si killed. još jednom dice, you nailed it.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:20 (fila2208).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ali me nije pribacilo, ostalo je sve isto..

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ma to sa adminima nikad nije jasno. Nekada te ubiju jer npr hoće helić ili avion, a ti si u njemu. A što se tiće patcha za patch bolje im je da ne naprave ponovo neki polupatch koji samo uvodi nove bugove.

Da imam igrati neku sličnu igru bez bugova igrao bi je. DICE je previše toga obećao i više im ne vjerujem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 6:45 (Hummer).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eh sad me baš zanima kakve će biti reakcije na ovo.

U biti prodaju otključavanje klase za 7 dolara.

Ja mislim da je ovo totalni FAIL dapače ljut sam zbog ovog sad će svaki no skill idiot imat što poželi.

Još malo i počet će nam prodavat municiju: 1000 5.56x45mm NATO only 9.99$

http://www.battlefield.com/battlefield3/1/kit-shortcuts

Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Old news bro.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
IfeCro kaže...

Što ti to smeta? Njubara će bit njubara sa bilo kojim oružjem.

Ljudi žele zaradit pa nek zarađuju, ako se nekom troše novci na te gluposti ma nek troši.

Kako god okrene nije neka prednost pa da će smetat prosječnom igraču, što se mene tiče nek im poklone sve otključano kad mi dođe na nišan neće mu to puno značit. :)

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Old news bro.

Meni je news tek sam sad vidio :D Sorry

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 10:11 (IfeCro).
13 godina
protjeran
Battlefield 3
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo školarci, znam da vas ima... na BF!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
16 godina
IfeCro kaže...

Ja mislim da je ovo totalni FAIL dapače ljut sam zbog ovog sad će svaki no skill idiot imat što poželi.

Oruzja su manje vise sasvim dobro balansirana, pa ne vidim neku prednost u tome.

Ionako su vec pocetna oruzja sasvim dobra.

Da meni Dice da badava sva oruzja i unlockove vec otkljucane vjerovatno bi prestao igrati za tjedan dana.

Samo unlockanje oruzja i unlockova za njih me je jedan od najzabavnijih dijelova igre, ono sto joj daje draz.

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Mauro kaže...
IfeCro kaže...

Oruzja su manje vise sasvim dobro balansirana, pa ne vidim neku prednost u tome.

Ionako su vec pocetna oruzja sasvim dobra.

Da meni Dice da badava sva oruzja i unlockove vec otkljucane vjerovatno bi prestao igrati za tjedan dana.

Samo unlockanje oruzja i unlockova za njih me je jedan od najzabavnijih dijelova igre, ono sto joj daje draz.

Ne sasvim dobra, vec najbolja!!!

16 godina
Mauro kaže...
Mitch kaže...
Evo frend kupio igru i nerealno očekuje da će mu na ovoj mašini :
Core2Duo E8500 (non-oc), 4gb ddr2, ati 4850 igra ić na 1680x1050 high.

Ja jednom probao na Q9550, 4GB i HD4870OC 512MB na ne znam kojim postavkama (valjda high) i trzalo k'o ludo.

Mozda je bas taj puta bilo nesto problema, ne znam, ali vise nisam pokusavao.

Zato na laptopu radi kao bebica {#}

Hehe probao je.

Znači postavke : 1024x768 medium.

FPS : 15-24 

{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
moderator
Battlefield 3

Mene je počeo nervirati onaj supress efekt, stavim liku na 20 metara nišan na glavunturu, a metak pogodi balkon na trećem spratu kuće meni s lijeve strane i odvali fasadu.

Zar nisu mogli napraviti da se njiše puška pod supressom pa da je teško poravnati cijev/nišane, a ne ovaj random spread? Bar bi onda lovio nišan i mušicu, ovako mislim da metak pogađa a on meni yebe mater.

Mitch kaže...

Hehe probao je.

{#}

Reko sam jučer da neće ići, jer imam skoro istu konfiguraciju (on više keša na cpu, ali manji takt). 512MB video memorije je glavni razlog, jer ograničava rezoluciju i detalje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 11:14 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Slažem se da Suppress efekt treba smanjiti, sad se nagrađuje one koji ne mogu pogodit (ili namjerno promaše prvih par metaka). Problem je ako ti pogodiš prvi metak, taj ne suppressa protivnika.

Što se tiče kupovanja otključavanja kitova, po meni jedino ima smisla onaj dio gdje otključavaš stvari za vozila (iako ja to nikad ne bih platio). Uff što sam bio sretan kada sam otključao Laser Painter, ECM Jammer i Guided Shell za Scout helije. Baš sam noćna mora s njim sad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...
Mauro kaže...
Mitch kaže...
Evo frend kupio igru i nerealno očekuje da će mu na ovoj mašini :
Core2Duo E8500 (non-oc), 4gb ddr2, ati 4850 igra ić na 1680x1050 high.

Ja jednom probao na Q9550, 4GB i HD4870OC 512MB na ne znam kojim postavkama (valjda high) i trzalo k'o ludo.

Mozda je bas taj puta bilo nesto problema, ne znam, ali vise nisam pokusavao.

Zato na laptopu radi kao bebica {#}

Hehe probao je.

{#}

Ako moj frend može sa HD4670 i E7400 igrat na 1280x720 na low sa oko 40fpsa, ne vidim zašto bi on imao problema sa HD4850 i boljim procesorom. Nešt njemu ne štima s kompom ili windowsima. Moguće je da mu trza ko nespašeno jer je stavio teksture na medium, sa 512mb vrama je moguće samo low. Ja imam 768mb i ne smijem iznad medium za teksture, inače mi se smrzava na sekundu-dvije.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
wiz4rd kaže...
Drug Crni kaže...

Igram isljucivo HC Rush, timski i agresivno, ko zeli moze me dodati

Comrade_Black

E da, volim sve sto vole mladi :D

...timski i agresivno mi bas nekak ne pase zajedno {#}

Pfff, nemas pooojma!  {#}

Tim od 4 supporta s perkovima: sprint, suppression, granade, i jos jedan sprint za svaki slucaj.

I svi imaju u rukama LMG M249 (mislim da je to najbrzi LMG)

I ko ludjaci trce zajedno prema M-COMu i drze tipku za pucanje.. i tu i tamo bace bombu.

I da vidis timski agresivno! {#} {#}

Ja bi tu ubacio samo dva assaulta sa smoke launcherima i bog te veselio ;)

16 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

Evo dobar video za neke poput mene koji ne blistaju baš u borbi pješke,

sljedim pravila koja je lik rekao i reziltat je oko 50% bolji score nego prije,

Ja to ne mogu igrati tako, ja rushum.

Zato dosta i ginem, ali nema veze :). Bitno je da ih ubijem vise nego sto su oni mene.

[M|C] ex_Co7
17 godina
DrNasty kaže...

Mene je počeo nervirati onaj supress efekt, stavim liku na 20 metara nišan na glavunturu, a metak pogodi balkon na trećem spratu kuće meni s lijeve strane i odvali fasadu.

Zar nisu mogli napraviti da se njiše puška pod supressom pa da je teško poravnati cijev/nišane, a ne ovaj random spread? Bar bi onda lovio nišan i mušicu, ovako mislim da metak pogađa a on meni yebe mater.

hehehe, kad vidiš da si suppressan odma nađi zaklon ili dropaj na zemlju, nemoj glumit Ramba... to samo Stallone može. :)

TomoR kaže...

Slažem se da Suppress efekt treba smanjiti, sad se nagrađuje one koji ne mogu pogodit (ili namjerno promaše prvih par metaka). Problem je ako ti pogodiš prvi metak, taj ne suppressa protivnika.

Što se tiče kupovanja otključavanja kitova, po meni jedino ima smisla onaj dio gdje otključavaš stvari za vozila (iako ja to nikad ne bih platio). Uff što sam bio sretan kada sam otključao Laser Painter, ECM Jammer i Guided Shell za Scout helije. Baš sam noćna mora s njim sad.

Eh kad sam ja o tome pisao svi mi pričali kako je suppression sad baš onakav kakav treba bit, eto vam sad. ^^

Izleti 2 - 3 ljudi na nišan ja moram sprejat da bi živ ostao a ne nišanit i gledat da ih skidam jedan po jedan. Prvi meci maše ali naprave takav suppression, pogotovu sa onim supp. perkom, da me slijedeće 3-4 sekunde nemogu pogodit.  >.<

Još jednostavnije uzmeš pumparicu i opališ prvi metak među njih i sve što mogu je pivat borbene... moš na njih sve nožem posle prvog metka lol.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jedna dobra runda na bug-u http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27678338/1/285911974/

kako sam vas dero sa an 94 xD

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skipe1994 kaže...

Evo dobar video za neke poput mene koji ne blistaju baš u borbi pješke,

sljedim pravila koja je lik rekao i reziltat je oko 50% bolji score nego prije,

Pa da, dobro dečko veli, ali moraš jednostavno se naviknuti gađati head, burstati, i sve provjerovati a da ne kažem imati na svakoj zastavici poziciju na kojoj s eznaš dobro i efikasno obraniti a ne ona di svi idu. Kad ti to sjedne u mozak nema šanse da te neka njubara rasturi sa bilo čime. Samo igraj i vježbaj i to je to.

Btw. što se tiče onih shortcutova, shvatio bi da je ova igra besplatna, ali kad smo platitli igru i dlc, čudno da nam nisu patch naplatili, mislio sam da neće bit takvih gluspoti. Ali očito je EA jedna ogromna zmija koja jede samo novce i svakih 6.99 joj je bitno jako. Tako da me više ništa ne iznenađuje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice