Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
MegaMass 2000 kaže...
Co7 kaže...

Ovo danas nije normalno!!!

Igram na bugu i NIKOG nisam uspio ubiti!?

Uzmem magnum i liku u facu opalim 4metka, 4 hitmarka i on mene ubije i pise 100% healtha.U jednom trenutku sam imao 0-10 kd.

Ova igra je tako nekad debilna da to nije za povjerovati!

Nikad u zivotu nisam tako lose igrao, NIKAD!

Nisi jedini. Ta kakica se i meni dešava.

Za poludit!

Danny_HR kaže...

Ne znate igrat miceki...

Pa nije bas da sam noobina i da ne znam nikoga ubiti,ali slicno se i meni dogada na Bugovom serveru,kada god sam zaigrao.

Nisam se htio zaliti,jer sam to pripisivao mojoj nesposobnosti,no od kada sam cuo od par ljudi da se zale na istu stvar...

JBG meni dosta leze US,GER...ma gotovo svi serveri,osim Bugovog,tamo mi je score uglavnom 0:18,0:30 itd,uglavnom ne mogu ubiti nikoga,koliko god pucao u njega.

Sjecam se par partija gdije jedan od modova vozi samo heli i roka uredno mene pjesaka sa cc 1 km(mislim da je Danny).Ma mos ga lockati SOFLAM-om koliko god hoces,

nista se ne desava.No ok,tip je pro i jbg,ali daj mi objasni kako me "spotne" sa te daljine?

Ne daj boze da nekoga optuzujem za varanje-pogotovo na Bug-u(modovi zaista rade uredno svoj posao),ali previse sumljivoga se dogada na vasem serveru,po mome

ukusu,ticketa je premalo,rotiranje mapa bez mogucnosti da na jednoj te istoj mapi odigras kao Rus i kao Amer(ako se ne varam),mene odbija,tako da rijetko zaigram.

Ne znam....mozda sam ipak noob!{#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vjerojatno si noob, al nedaj se smesti. Budeš bolji s vremenom.

Čak je i Čak rekao da će ponovno doći, rekao je da je vježbao zadnjih tjedan dana pa da isproba.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

3 3 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Čovjek biljka!

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Čak je i Čak rekao da će ponovno doći, rekao je da je vježbao zadnjih tjedan dana pa da isproba.

Khm...unatoc mome "black screen whan server changing maps" bugu,sto igranje na Bugovom serveru cini totalno neigrivim,potruditi cu se da te OWNAM,prikoljem,ma zavarim te bro,skratim ti ta krila-uredno to snimim i ovdje objavim!

Hahahahah!

KOS-hahahah!

17 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
Danny_HR kaže...

Khm...unatoc mome "black screen whan server changing maps" bugu,sto igranje na Bugovom serveru cini totalno neigrivim,potruditi cu se da te OWNAM,prikoljem,ma zavarim te bro,skratim ti ta krila-uredno to snimim i ovdje objavim!

Hahahahah!

KOS-hahahah!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Evo, nakon odigranih 5-6 sati na novom operateru moram reći da lagova praktički više nemam (prešao sa 4Mbps/256kbps ADSL na 12/1,25Mbps B-Net). Iako sam očekivao lošije pingove čak su mi i malo bolji. Ni jednom nisam dobio Connection Time Out ili slično. Jesam bio poginuo iza zaklona koji put, no bolje je bilo kada sam Network Smoothing bio spustio na ispod jedne trećine.

Sreća je da imam optiku do zgrade (10 stanova) i za sad sam jedini na tome, ali ako i napune do kraja, i dalje će morati biti dobro.

I dodatno, u mojih skoro 600 sati igre, valjda prvi takav kill. Ceco me pokušava sasjeći nožem, ja pucam po njemu pištoljem, i dobijem KNIFE kill na njemu {#}. Moguće je da sam mu pogodio nož pa si ga je zabio sam sebi, LoL. I, BTW, nije me za ništa optužio, već smo jedan drugome podijelili upitnike. Svaka čast.

Inače, bio sam vidio neki video gdje lik sa snajperom pogodi granatu koju je čovjek taman htio baciti i ovaj snajperista dobije Grenade Kill.

da poslije runde sam napravio rage quit... jer nije normalno sta su igri uradili.... pa sad je vise bugova nego na beti... ovako je ta situcija izgledala iz moga coska:) provalcim se da prodjem A zastavicu i u jednom trenutku ovaj moj biser iz squada iako sam mu napisao da ne puca po protivnicma, da ne oda polozaj odmah, on kao rambo podje na na semper i ostalu vasu ekipu. tada i ja bacim nisan po vama i vidim pise mad tom, i u tom trenutku mi prodje kroz glavu:aj ako cu vec poginut da vratim dog tag kill. i sve je dobro islo dodjem s ledja ,pocme animacija i vidim kako ti zabijam noz i cak dobivam hit mark, ali tada padam ja i pise mi knife kill by madtom. iako si ti cijelo to vrijeme pucao po ovom mom rambu :/ 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 3

Ceco, siguran sam da sam pucao po tebi, i to manijakalno s 93R jer sam vidio da si izvadio čačkalicu i pokušao me nabost. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Milka30 kaže...

Hahahahah!

KOS-hahahah!

Probaj ovo meni je pomoglo. Znači ukratko prije promijene mape, kod onog odbrojavanja negdje na 15 sekundi stisneš alt+enter i minimiziraš igru. Pričekaš 10-20 sekudni i ponovo stisneš alt+enter, nakon toga bi ti trebalo raditi. I tako kod svake promijene mape, meni radi skoro svaki put.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 16:12 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ceco, siguran sam da sam pucao po tebi, i to manijakalno s 93R jer sam vidio da si izvadio čačkalicu i pokušao me nabost. {#}

kazem ti kao je izgledalo sa moje strane... sve klasika animacija, ali na kraju sam ja popusio :D ma ova je igra poslije zadnjeg patcha beta za mene...

evo jednog ocitog skriptonose... jos je i video napravio... netko je postavio video u gameplay temu pa da se tamo ne spama bez veze.... evo pogledajte video pa mi recite sta vi mislite. znam samo da nikad nisam imao ovakav recoil ni prije patcha.

8 Ima nesto
6 Skill
15 godina
neaktivan

Ja sam stavio,prvi put kad sam gledao i nisam isao za time.Tek kasnjie sam malo bolje pogledao i skuzio da nema recoila.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
13 godina
pirat kaže...

Imate svi Live Scoreboard na Battlelogu,il samo mi neki PRO igrači za sad imamo?

Evo i ja imam. Znači samo PRO i oni koji nisu cheateri odmah dobiju {#} :P

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Dečki i puce ja isto mislim da je neno čiter.

Smrdljiva čiterčina?

www.key-storm.com
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo ga ja popusio jos jedan ban... samo ne mogu razumijeti razlog Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player '53COP-ceco' ... BC2! " [Admin Decision]

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Updatajte pb dečki,načuo sam da su skužili skriptaroše...
BF3 FlamingKing
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

evo ga ja popusio jos jedan ban... samo ne mogu razumijeti razlog Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player '53COP-ceco' ... BC2! " [Admin Decision]

Piše ti, Admin Decision

Očito si bio toliko dobar da se admin iznervirao i banao te (dijete od 12 god sa serverom). Događalo se i na BC2

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma znam da je admin odluka... ali nikad nisam dobio ovakav tekst. obicno bi bilo samo kick from the server reason:hacker i sl...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislin da je vrhunac tehnološkog razvitka, znanja o igrama, programiranja, zapošljavanja stručnih ljudi sa vizijon i prije svega znanjen, trenutak u kojem te program koji si sa DLC ovima platija 62 eura, izbaci uz srdačnu poruku SOMETHING WENT WRONG.

SOMETHING WENT WRONG.....

SOMETHING WENT WRONG...

E pa dabogda u 9 krugu pakla završija onaj ko je tu liniju teksta ubacija, misleći ako već pri testiranju neznaju za koju pm igra izbacuje, pa ajmo mi svi mongoloidi, jazavci i ridikuli u DICE-u napisat korisnicima poruku da je nešto pošlo po krivu jer nemamo znanje što to ide po krivu i nemamo vrimena ni brige za krajnjeg korisnika da shvatimo zašto je **SOMETHING WENT WRONG. I onda svi poludebili u DICEU side na 70ak drvenih katrida i ko mongoloidi plješću rukama yey wa wa wa to  to to samo stavi SOMETHING WENT WRONG kad se igra kreša svaki dan ljudima po 7-20 puta, uštedit ćemo 2-3 miljona eura i oko 6 miseci tesiranja ovog poluproizvoda, koji samo izvana i lošin igračima djeluje dobro.

Ja sad whine-an i igrat ću je jer nema što bolje, ali ti detalji, kao suprešn di te njub koji te prvi FALIJA I TOLIKO IZSUPRESA da nemoš odreagirat ni vidit, a kampa u nekoj rupi, ubije a ti koji prvi pogodiš i precizan si igrač znaš u biti ciljat, pa on ne dobije supres nego počne faljivat oko tebe i nakraju te jedan njegov laki šot skine aaaaaaaaaaaaa izgubit ću živce. Igra ima smisla samo kad s ekipon igraš ovo ostalo samo uzima živce. Pogotovo kompetitivna igra neki warovi itd. Kašnjenje od sekunde i takve stvari. Kao što je kolega iz klana reka, ovu igru igraš u prošlosti, dok misliš da si odreagira već ti je gotovo...

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 19:11 (nooir).
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

pa mogao bi dice napraviti da kad ti se crasha igra da ti savea bug report u jedan folder koji odabereš i naknadno možeš poslati na npr battlelog report crash site.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Something went wrong.

Le ffuuu.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...
Evo frend kupio igru i nerealno očekuje da će mu na ovoj mašini :
Core2Duo E8500 (non-oc), 4gb ddr2, ati 4850 igra ić na 1680x1050 high.

Ja jednom probao na Q9550, 4GB i HD4870OC 512MB na ne znam kojim postavkama (valjda high) i trzalo k'o ludo.

Mozda je bas taj puta bilo nesto problema, ne znam, ali vise nisam pokusavao.

Zato na laptopu radi kao bebica {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan

I ja na svakakve pedere naletim: "Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Croatia are not allowed."

[G]Diretore_BB
15 godina
neaktivan
mabencic kaže...

I ja na svakakve pedere naletim: "Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Croatia are not allowed."

Mada to može biti nekakva regionalna postavka samog servera zbog pinga.

Racunaj da je server karikiram u Brazilu te da ne žele igrače iz europe uopće

zbog visokog pinga pa ti pri spajanju samo konkretno napiše da ne prima Lijepu Našu a

ti pomisliš upravo to, pederi.

{#}

No matter where you go, there you are.
15 godina
Battlefield 3

Evo dobar video za neke poput mene koji ne blistaju baš u borbi pješke,

sljedim pravila koja je lik rekao i reziltat je oko 50% bolji score nego prije,

A.K.A. DuraCell_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 19:52 (skipe1994).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Forzz, a kae sa skajpom... :D
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
forzzuk kaže...
mabencic kaže...

Mada to može biti nekakva regionalna postavka samog servera zbog pinga.

Racunaj da je server karikiram u Brazilu te da ne žele igrače iz europe uopće

zbog visokog pinga pa ti pri spajanju samo konkretno napiše da ne prima Lijepu Našu a

ti pomisliš upravo to, pederi.

{#}

To ti je autokick od PROCON-a (automatski tool za upravljanje serverom).

Nažalost nema opciju da se postavi da kicak one s previsokim pingom, nego možeš staviti samo ograničenja po IP adresama iz određenih država. E, što je glup je da hrpa njemačkih servera ima ugrađeno tu opciju (a D nam zbog glabvne pipe u Europu preko Frankfurta nekako najbolje leži što se tiče pinga i servera). Evo, i naš klanski server, kao i BUG-ov su trenutno u Njemačkoj.

17 godina
mabencic kaže...

Jbg "Diretore" kaj se nisi deklarirao kao "istrijan" {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
S lijeva na desno: Danny, Pirat, Kuky, Dado.

{#}{#} Odlično rečeno.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel tko vrti bf3 na osmici?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
... jos nisan instalirao novi patch jer nisan doma (tek u ponediljak) , pa se nadan da je sa novim patchom lakse uci u servere jer s ovim starim patchom rekord mi je 15m igranja BF3 ... uvik me izbaci pa san prova - Upnp Disable - pa ni se cinilo malo bolje . ... cekam ponediljak ko zeba sunca ... jos san uber nuber pa iman jos sta ucit . Lako zaboravin da je kljuc u timskoj igri ( puno MW3-a) ali pomalo ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene počeo zezati batttlelog, ne znam jel isto kod vas?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice