Ovo danas nije normalno!!!
Igram na bugu i NIKOG nisam uspio ubiti!?
Uzmem magnum i liku u facu opalim 4metka, 4 hitmarka i on mene ubije i pise 100% healtha.U jednom trenutku sam imao 0-10 kd.
Ova igra je tako nekad debilna da to nije za povjerovati!
Nikad u zivotu nisam tako lose igrao, NIKAD!
Nisi jedini. Ta kakica se i meni dešava.
Za poludit!
Ne znate igrat miceki...
Pa nije bas da sam noobina i da ne znam nikoga ubiti,ali slicno se i meni dogada na Bugovom serveru,kada god sam zaigrao.
Nisam se htio zaliti,jer sam to pripisivao mojoj nesposobnosti,no od kada sam cuo od par ljudi da se zale na istu stvar...
JBG meni dosta leze US,GER...ma gotovo svi serveri,osim Bugovog,tamo mi je score uglavnom 0:18,0:30 itd,uglavnom ne mogu ubiti nikoga,koliko god pucao u njega.
Sjecam se par partija gdije jedan od modova vozi samo heli i roka uredno mene pjesaka sa cc 1 km(mislim da je Danny).Ma mos ga lockati SOFLAM-om koliko god hoces,
nista se ne desava.No ok,tip je pro i jbg,ali daj mi objasni kako me "spotne" sa te daljine?
Ne daj boze da nekoga optuzujem za varanje-pogotovo na Bug-u(modovi zaista rade uredno svoj posao),ali previse sumljivoga se dogada na vasem serveru,po mome
ukusu,ticketa je premalo,rotiranje mapa bez mogucnosti da na jednoj te istoj mapi odigras kao Rus i kao Amer(ako se ne varam),mene odbija,tako da rijetko zaigram.
Ne znam....mozda sam ipak noob!