Probaj dxtory. Meni dxtory uzme još manje fps-a nego MSI afterburner.
da stvarno ne guta fps,isprobano...
da stvarno ne guta fps,isprobano...
i još nikakav lag nisam primjetio... stvarno može se snimati bez beda i na slabim mašinama...
Da li netko zna za neki dobar guide za nove igrace a da je na hrvatskom?
Moze i na engleskom...
Koliko dječjih prepucavanja lol. Pa redovno umirem, samo ono one shot i te spike, najdraže mi kad nema nigdje nikoga u punom sam šprintu i skine me neki sks, jednim yebenim metkom. Dakle nije spamao, nit me supresalo. A nit sam bio ozlijeđen. Igra je retardirana i to je bilo i u beti stalno, da vidiš samo kad umreš, a ne znaš kad netko puca po tebi. Nikad mi neće bit jasno kad je netko toliko dobar, igra tako puno i onda radi igrine mehanike insinuira i tjera ljude da mu snimaju kako ih je ubio. PA LOL; MEGALOL. Koliko ima sumnjivh situacija, jednom se čini da je hack, a ovaj kji puca je lagano samo rafal sprašio, zalutali metak pogodio i bam. Najjače mi je kad me digne tenk, onako mazne kraj mene, pa mi piše da me dečko headshotao sa ak47 itd itd.
TOliko je nemogućih situacija di ekipa ostaje neozlijeđena a spališ mu rafal u glavu, da se okrene i skine te jednim metkom sa m1911 što je nemoguće osim ako je head ili si ozlijeđen a nije bilo ni jedno ni drugo.
Sad sam igrao nekoliko rundi pojeo sam se doslovno, na koje sam načine umirao i čak i ubijao...opet dolazimo do onoga koliko je ova igra zapravo loš proizvod, ali riskiram napad fanboyeva pa neću dalje.
Ugl. pustte te dječje priče di su svi chiteri i yebite mater diceu.
Samo sam pitao kako je znao da sam na tom mjestu i jos odmah headshot zavali, hajde da se to desi jednom vec vise puta u istoj partiji.
Evo ovako,od pocetka mog postanja u ovoj temi primjetio sam da su ovdje neki ljudi ljubomorni,umisljeni i zavidni,PRO igraci.
Kao prvo,tko si ti da ti mene prozivas ovdje kao i neki ostali?Zar se ja moram tebi ili nekome drugome ovdje opravdavati?
Tebe,Dr.Furya,Semper Fi i neke se ne moze lako ubiti i ownati? Jeste vi neki PRO igraci mozda?
Aj spustite se malo na zemlju,smijesni ste stvarno..Smatrate me citerom? Ma boli me uho za vase misljenje.Ne predstavljate mi nista u zivotu,tako da mi vase misljenje nije bitno,ni najmanje...
Hocete video? Skupite se vas 5 i izazovite nas.Snimat cu cijelu partiju kao i protiv PIS-a zadnji war i uploadat cu video..
Htjeo sam uploadati,ali kad ste bezobrazni i umisljeni,ostavljam vas da se topite i sumnjate...
Jedino od vas sviju,Cro Mistique i Corona ACe su perfektni igraci,i njima skidam kapu...A vi ostali,samo ste prosjeci igraci poput mene i jos nekih ovdje..
Toliko od mene..
U svakom slučaju mašina mi nije baš neka, ak na to misliš, laga nešt malo u videu zato što imam samo 768mb VRAMa i na ultra igram.. Al poanta je da ne uzima puno fps-a dok snimam.. Dxtory sam jednom nabavio, čisto da probam i nisam znao kako uopće počet snimat.
Samo sam pitao kako je znao da sam na tom mjestu i jos odmah headshot zavali, hajde da se to desi jednom vec vise puta u istoj partiji.
Evo ovako,od pocetka mog postanja u ovoj temi primjetio sam da su ovdje neki ljudi ljubomorni,umisljeni i zavidni,PRO igraci.
Kao prvo,tko si ti da ti mene prozivas ovdje kao i neki ostali?Zar se ja moram tebi ili nekome drugome ovdje opravdavati?
Tebe,Dr.Furya,Semper Fi i neke se ne moze lako ubiti i ownati? Jeste vi neki PRO igraci mozda?
Aj spustite se malo na zemlju,smijesni ste stvarno..Smatrate me citerom? Ma boli me uho za vase misljenje.Ne predstavljate mi nista u zivotu,tako da mi vase misljenje nije bitno,ni najmanje...
Hocete video? Skupite se vas 5 i izazovite nas.Snimat cu cijelu partiju kao i protiv PIS-a zadnji war i uploadat cu video..
Htjeo sam uploadati,ali kad ste bezobrazni i umisljeni,ostavljam vas da se topite i sumnjate...
Jedino od vas sviju,Cro Mistique i Corona ACe su perfektni igraci,i njima skidam kapu...A vi ostali,samo ste prosjeci igraci poput mene i jos nekih ovdje..
Toliko od mene..
A to sto vas klan ide na provokaciju svaki put? zvati XII klan pic.... po forumu samo zato sto nismo odigrali war sa vama je krajnje djetinjasto i kad se nesta napise u chat na serveru krenu pametovanja sta je trokuticu i sl.
I boli me djon sto me netko ubije i kako me ubije, ali kad me ubijes onako kako sam opisao i jos mi napises nasmijesi se snima se.
Toliko od mene..
A to sto vas klan ide na provokaciju svaki put? zvati XII klan pic.... po forumu samo zato sto nismo odigrali war sa vama je krajnje djetinjasto i kad se nesta napise u chat na serveru krenu pametovanja sta je trokuticu i sl.
I boli me djon sto me netko ubije i kako me ubije, ali kad me ubijes onako kako sam opisao i jos mi napises nasmijesi se snima se.
Evo sad sam nasao taj video..Vjerovao ili ne,taman kad sam tebe ubio,Astra je rekao aj snimaj se,i ja sam tada reako evo snima se,sto se vidi i cuje u videu....Netko je pucao po vama iz allewaya ili negdje sa mosta i pojavili ste se na mapi (trokutici narandzasti) i krenuo sam tamo...I jos jedna stvar,tamo uvijek bude netko kada cuva A site na Bazaaru,iza kutija onih...
Mislim smijeno je sto sam ja na ove zadnje 2 stranice postao glavna tema i opravdavam se...Mrzim citere iz dna duse i jos mi radite ovo...
Neno može upload samo kad si mene ubio od jučerašnje partije na BUG-u,video nek traje 10 sekundi? Samo da vidim kako sam to umro samo jednim metkom.
Thanks
Neno,ja ne razumijem gdje ti vidiš ovdje da ja tebe optužujem za išta,i zašto uopce mišliš da te optužujem? Nisam pomislio na nikakav hax niti me briga za to,mene je roknuo 1 metak na 100% i pao sam bez trzaja. Jedino šta tu mene zanima jest da vidim to iz druge perspektive,a budući da si ti rekao da si snimao, a meni se to desilo par puta, samo sam htio vidjet kako to izgleda,ništa drugo.
Toliko o tome
Evo sad sam nasao taj video..Vjerovao ili ne,taman kad sam tebe ubio,Astra je rekao aj snimaj se,i ja sam tada reako evo snima se,sto se vidi i cuje u videu....Netko je pucao po vama iz allewaya ili negdje sa mosta i pojavili ste se na mapi (trokutici narandzasti) i krenuo sam tamo...I jos jedna stvar,tamo uvijek bude netko kada cuva A site na Bazaaru,iza kutija onih...
Mislim smijeno je sto sam ja na ove zadnje 2 stranice postao glavna tema i opravdavam se...Mrzim citere iz dna duse i jos mi radite ovo...
Ma nema problema, ipak sam ja debil kao vi kazete tamo na vasem forumu, uzivaj dokle ide.
Tema je prije cca. 50 stranica otišla u potpuni offtopic i sad se samo mogu pročitat glupa međusobna prepucavanja...
Jesi ti cuo za team speak?
Dobro ljudi koji vam je urac? Sta ste navalili na Nenu? Sta hocete da napravi? Pa jbte lik je poceo snimat filmice da vam dokaze.
Sta ste nepobijedivi pa kad vas ubije da se pitate PA KAKO???!
Idete mi uzasno na onu moju veliku stvar i pocet cu vam naplacivat jer ste mi na vrhu s tim vec jako dugo.
Ma nema problema, ipak sam ja debil kao vi kazete tamo na vasem forumu, uzivaj dokle ide.
Napisi ili mi citiraj gdje to napisano. I nemoj mi se izvalcit tipa ˝maaaa necuuu˝ ˝nije bitno¨ i ostali izgovori.
Neno može upload samo kad si mene ubio od jučerašnje partije na BUG-u,video nek traje 10 sekundi? Samo da vidim kako sam to umro samo jednim metkom.
Thanks
Neno,ja ne razumijem gdje ti vidiš ovdje da ja tebe optužujem za išta,i zašto uopce mišliš da te optužujem? Nisam pomislio na nikakav hax niti me briga za to,mene je roknuo 1 metak na 100% i pao sam bez trzaja. Jedino šta tu mene zanima jest da vidim to iz druge perspektive,a budući da si ti rekao da si snimao, a meni se to desilo par puta, samo sam htio vidjet kako to izgleda,ništa drugo.
Toliko o tome
Ok,taj video imam i ubacit cu ga u svoj prvi BF3 filmic pa ces vidjeti,dokazivati,uvjeravati itd.Trenutno i nemam bas vremena da se pozurujem da izbacim svoj video da nekome nesto pokazem i dokazem....
kad bude gotov postat cu ovdje link pa gledajte...
Napisi ili mi citiraj gdje to napisano. I nemoj mi se izvalcit tipa ˝maaaa necuuu˝ ˝nije bitno¨ i ostali izgovori.
Imas oci citaj na svom forumu.
Nemogu nac,zato mi TI CITIRAJ.
Rekao sam ti,nemoj mi se izvlacit sada.
Pozz!
Zna li netko zasto vise nema prikaz pinga u server browseru? Prije je bio ping prikazan brojevima i crticama u boji. Sad su samo one sive crtice.
Sta je napisao dama the crow?
Ja imam najvećeg a vi svi ostali ste curice.
Ja sam nepobjediv i tko me ubije sigurno je čiter. Pankbaster prihvaća ovo što sam napisao kao argument i u jednoj od idućih nadogradnji ubacit će auto-ban za sve koji me uspiju ubit.
Pa jebiga oni su uber pro klan a svi ostali koji su i postigli nesta su pic...
Pregledao sam njegov profil i svih 12 stranica koliko ima njegovih postova. Nigdje se tebe ne spominje.
Znaci,ili sam ja sljep ili ti seres.
Znaci,idemo VRLO JEDNOSTAVNO.
Daj mi SS tog posta ili citat!
EDIT
Sandman koji je tebi? Od cega ti bolujes?
Tko je napisao da smo uber pro?
Pa vi pojedinci i ti osobno se smatrate PRO UBER MADAFAKA kad pitas ˝Pa kako si TI MENE uspio ubit??!˝
Pregledao sam njegov profil i svih 12 stranica koliko ima njegovih postova. Nigdje se tebe ne spominje.
Znaci,ili sam ja sljep ili ti seres.
Znaci,idemo VRLO JEDNOSTAVNO.
Daj mi SS tog posta ili citat!
EDIT
Sandman koji je tebi? Od cega ti bolujes?
Tko je napisao da smo uber pro?
Pa vi pojedinci i ti osobno se smatrate PRO UBER MADAFAKA kad pitas ˝Pa kako si TI MENE uspio ubit??!˝
Problem je kako ste se vi postavili prema drugim klanovima.
Mogli bi svi vajneri skupit pare,i platit Neni za brzinu 20mbit pa ce onda imat i live stream.
Se slazete?
Dali je Morska Dukela u nasem klanu? JE na nasem forumu ali dali je u nasem klanu? NIJE.
Stoga,ja i Neno TRENUTNO ne odgovaramo za njega.
Ali voljeli bi da bude,jer je u 100% pravu i slazem se s njime.
Protrljaj okice svoje i razmisli malo prije nego krivo optuzis nekog.
Dali je Morska Dukela u nasem klanu? JE na nasem forumu ali dali je u nasem klanu? NIJE.
Slusaj boli me k sta ti mislis jel ti jasno, napravili ste taj klan samo da serete.
Jel vam taj neno zlatan? nebi nikad nista napisao protiv njega da se ne ponasa onako, javite se kad vas prodje pubertet.
Slusaj boli me k sta ti mislis jel ti jasno, napravili ste taj klan samo da serete.
Jel vam taj neno zlatan? nebi nikad nista napisao protiv njega da se ne ponasa onako, javite se kad vas prodje pubertet.
Pravi se javio da nekome nesto kaze...Pravis se previse pametan decko...I koliko ima tvojih postova da tu kenjas samo,samo mi se neda zamarati sa time...
Previse gledas sa visoka i tako se i odnosis prema nekima,i to ne mislim samo ja vec vise ljudi,zato te i mrze i sprdaju,jer si umisljen...
A za skill,rekoh,skupi jos 4 i izazovi nas da i to provjerimo,jer kako vidim samo nekoga nesto napadas i ispradavas...Od rijeci nema nista micek,pokazi se na djelu...!!
Pravi se javio da nekome nesto kaze...Pravis se previse pametan decko...I koliko ima tvojih postova da tu kenjas samo,samo mi se neda zamarati sa time...
Previse gledas sa visoka i tako se i odnosis prema nekima,i to ne mislim samo ja vec vise ljudi,zato te i mrze i sprdaju,jer si umisljen...
A za skill,rekoh,skupi jos 4 i izazovi nas da i to provjerimo,jer kako vidim samo nekoga nesto napadas i ispradavas...Od rijeci nema nista micek,pokazi se na djelu...!!
A prema kome se ja to odnosim sa visoka? vi ste ti koji seru malo previse gdje je vas klan bio prije 3mj? hoces da ti ja kazem, nigdje. nasli ste nama govorit da smo pice.
Javite se kad budete prvi negjde na ljestvici a dotad igrajte warove protiv novopecenih klanova.