Bome čudno da, ali dešava se, kao neki delay, i nemoš nikog ubit, kao da sprayaš u prazno, a lik krvari ali nema hitmarkera.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bome čudno da, ali dešava se, kao neki delay, i nemoš nikog ubit, kao da sprayaš u prazno, a lik krvari ali nema hitmarkera.
Da,delay ima na nekim serverima,e jel to se javlja kad je server pun pa se optereti sa raznim pingovima ili nesto drugo,to ne znam.. Evo ja sam sinoc na Seine Crossingu svog kolegu iz klana,ispalio sa 1 m udaljenosti u igri oko 25 metaka,i nista mu skoro nisam skinuo,a lik me ubio sa 2-3 metka,stvarno neobjasnjivo...Jos sam ga pitao jesi vidio ovo?Covjek kaze njemu sve normalno,pa se onda isto i MrAstriOwneru desilo,i tako me par puta covjek skunuo bez beda...Pucas lika u ledja,on krvari,njemu skinem 10-20 hp-a,on se okrene i ubije me jednim metkom?Mislim stvarno nemam sta za reci...Slijedeci puta kad se to pocne desavati,momentalno se diskonektam sa servera...

to ti nista nece dokazati ako si sumnjicav prema njemu, jer i corava koka nekada pogodi zrno i kada to sve ukomponiras u jedan video dobije efekt odlicnog igraca.
Sad mi je lakše, mislio sam da sam lud.
Neke partije samo prolazim kroz ekipu, a onda tijekom drugih partija nema šanse da ubijem nekog. Liku zavalim klip u leđa i prsa na 10 metara udaljenosti i ništa, a on se okrene i skine me sa par metaka i redovito ima preko 50%.
Bas me zanima kako to neno igra, posto mi je sinoc rekao da snima pa da i to vidim, ono njegovo skakanje i ubijanje sa jednim metkom.
Jednu partiju rastura drugu nemoze k. ubit.
to ti nista nece dokazati ako si sumnjicav prema njemu, jer i corava koka nekada pogodi zrno i kada to sve ukomponiras u jedan video dobije efekt odlicnog igraca.
Uploadat će on cijelu rundu
Jel neko ima performance drop nakon ovog jbn patcha?
Meni su auto postavke sve na high, i prije patcha mi je sve radilo ko podmazano, cak i sa BF 3 Injectorima koji uzimaju par slicica.
Nakon patcha, posebno na B2K mapama zna mi "trzati" ako je neka veca eksplozija ili gunfight. Iskljucivao sam injectore, smanjivao postavke, ali slaba vajda.
Jbn Dice!
Meni su auto postavke sve na high, i prije patcha mi je sve radilo ko podmazano, cak i sa BF 3 Injectorima koji uzimaju par slicica.
Nakon patcha, posebno na B2K mapama zna mi "trzati" ako je neka veca eksplozija ili gunfight. Iskljucivao sam injectore, smanjivao postavke, ali slaba vajda.
Jbn Dice!
imam ja pa fps-a poslije patcha, imam neki dojam kao a su nesto malo sredili grafiku na bolje pa da zato imam manje fps-a
znači nastavlja se pravilo da peč više zayebe nego popravi, nisu mi jasni ako su uvidili da je tako onda ne diraj, boga ti draga
Cisto me zanima kako moze znat da je netko iza zida a tek sam se spawna i to jos skoci( ne preskoci zid ) i ubije sa jednim metkom,a da je kako on kaze lucky spray moze pricat nekom drugom tko prvi put igra BF.
Ja nisam primjetio da je grafika ista dirana
Jbn Dice!
ma užas stari moj, neke mape su išle i do 40 fps, sad mi pada do 20 nakon patcha. :(
Lol koja rasprava, lagano se neno optužuje da je chiter...pa lol. Ova igra je upravo radi toga glupa kao qurac, radi tog delaya i debilizma. Ekipa preskače zidove reloada i stavlja mi metak u head a da ne pričam o no scope sniperistima koji trče sprint i uvaljuju mi oneshotkill. Smiješno i nekad zbilja pomislim, daj banaj tog qurca vidiš da chita, ali caka je u tome da to sve radim i ja nekad. Nekad slučajni head ili skočim ili nešto,a ekipa sa druge strane to vidi kao cheat pa dobijem report od dicea da me kao provjeravaju jesam li chiter jer me reportao netko. Nebi znao za soft jer tamo ima killcam i to, ali na hc me ubijaju neki ljudi u pojam, još pogotovo kad je danas instalirao igru, 3. lvl je i ima nemesis na meni. Ili su mu resetani statsi ili je uber pwnzor...ili nešto treće...:)
Jel neko zna u cemu je fol?
Citam po forumima da dosta ljudi ima taj problem, sa masinama dosta bolje od moje.
Instalirao sam zadnje drivere za grafu, skinuo novi game booster, igrao se sa interpolation sliderom, nista.
I ja sam primjetio isto da nekako kasni to, pogltovo ako se kreće u trku lijevo ili desno od tebe na nekih 50-70m ...
Pucam onda metar ispred njega i to je to :)
To kad imaš brdo skripti upaljeno :)
E moj sinko presisao si ti colonela service star 4 :)
cudo da se nesto tako jednostavno dogadja takvim ljudima, sta je tek sa ostalim stvarima koje ne vidis (hitbox...)
Neno može upload samo kad si mene ubio od jučerašnje partije na BUG-u,video nek traje 10 sekundi? Samo da vidim kako sam to umro samo jednim metkom.
Thanks
Cisto me zanima kako moze znat da je netko iza zida a tek sam se spawna i to jos skoci( ne preskoci zid ) i ubije sa jednim metkom,a da je kako on kaze lucky spray moze pricat nekom drugom tko prvi put igra BF.
Da poznato mi je to, neznan. možda i je lag možda i jesu sranja ali jedino me neno ubija jednin metkon, kod svih čujen tk tk tk i padnen a samo ti me stari skidaš da se samo izvrnen bez šansi za ikakvu reakciju. Npr. jučer smo na bug serveru igrali ima si oko 59 kileva sa G36C oko 13 smrti a 8% preciznost. 8%!!!!! Znači 100 metaka pogađa ti 8 a to je za dva čovika ubit. A 59 kileva. Znači ispuca si 3450 metaka za tih 59ak kileva. To mi nikako ne ide u galavu, aj ako imaš tu rundu snimljenu uploadaj je, damvand peak je bija.. Ne optužujen nikoga za ništa samo bi tija vidit kako to izgleda kod tebe jebate.
Evo ovo:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27389801/1/179524886/
Neznan, svaka ti čast kad ti sa 8% tako skidaš svih.
Jao sta ste pice XII-ice? ko babe - napadate covjeka a ne "vupate" prihvatiti izazov...eto PiS i MC pice nisu...
edit: i da zaboravil sam na Gerijatriju i 53core (svaka cast deckima, svaku subotu/nedjelju igramo), oni takodjer nisu, samo da jos i prihvate s vremena na vrijeme 5vs5inf :D
Joj jeste smiješni. Sjećam se samo MC vs. xxx kada je fury-a i ne znam koga ono još switch pogodio u glavu kada se dolazi sa H na A i Furyo govori da mu je sumnjivo kako ga je pogodio... I onda drugi video što je switch snimao istu situaciju gdje se vidi da je čekao da bilo tko izviri i da nema sumnjivo ništa....
Ili kada mene CroMystic, Sandaman, Furyo, Ljudina... ubiju, redovno je jedan metak (kako ja čujem i vidim) i to kada izvirim sec bilo gdje... ali ja smatram da ste vi ipak dobri igrači i da tako i treba biti i nisam još nikoga optužio da je cheater.
Što je Neno spomenuo post ranije, nije mogao Rupy-a ubit s 3 metra, i meni se to dešavalo i to redovito kada osjetim sitno lagg-anje na serveru i nije nikakav dokaz što je tu partiju imao negativan k/d omjer.
Ljudi, shvatite da niste najbolji igrači i da ima i boljih od vas kao i od svih nas, koji će nam uvijek bit vanzemaljci ili koje ćemo automatski prozvati cheaterima jer je to najlakše da opravdamo svoju taštinu...
Sorry na možda slabo strukturiranim rečenicama, žurim ali nadam se da se niko neće ljutit i da ćete shvatit šta je pisac htio reći.
Samo sam pitao kako je znao da sam na tom mjestu i jos odmah headshot zavali, hajde da se to desi jednom vec vise puta u istoj partiji.
Jao sta ste pice XII-ice? ko babe - napadate covjeka a ne "vupate" prihvatiti izazov...eto PiS i MC pice nisu...
edit: i da zaboravil sam na Gerijatriju i 53core (svaka cast deckima, svaku subotu/nedjelju igramo), oni takodjer nisu, samo da jos i prihvate s vremena na vrijeme 5vs5inf :D
Kad se malo upristojis onda se javi.
Jos da kazem ne mijesaj ostale iz XII klana u ovo, ovo sto ja pisem ovdje nema veze sa njima.
Ekipa s kojim programom vi snimate video isjecke. Ja sa frapsom kad snimam u igri mi je sve fluidno (oko 20-30 fps Low), ali kad ubacim u Vegas i pustim preview odmah vidim neke laggove.
Da poznato mi je to, neznan. možda i je lag možda i jesu sranja ali jedino me neno ubija jednin metkon, kod svih čujen tk tk tk i padnen a samo ti me stari skidaš da se samo izvrnen bez šansi za ikakvu reakciju. Npr. jučer smo na bug serveru igrali ima si oko 59 kileva sa G36C oko 13 smrti a 8% preciznost. 8%!!!!! Znači 100 metaka pogađa ti 8 a to je za dva čovika ubit. A 59 kileva. Znači ispuca si 3450 metaka za tih 59ak kileva. To mi nikako ne ide u galavu, aj ako imaš tu rundu snimljenu uploadaj je, damvand peak je bija.. Ne optužujen nikoga za ništa samo bi tija vidit kako to izgleda kod tebe jebate.
Evo ovo:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27389801/1/179524886/
Neznan, svaka ti čast kad ti sa 8% tako skidaš svih.
Da sjećam se te partije. Još se Neno derao "jooooj vidi šta im radim, vidi šta im radim!". :) Pitam ga ja pa s čim pucaš i koje attachmente, kaže on G36C sa rds, grip i laser. I nakon toga sam i ja uzeo to i mogu reći da je boleština puška! Samo ideš i sprejaš i likovi padaju! Al doslovno! Zato je i imao tako mal accuracy.
Zanimljivo da tu partiju nikome nije bio sumnjim ovaj Ex0cEt808. Lik je imao 60-21 sa M249 i 22% Accuracy! Lik je samo headshotove dijelio, meni jedno 7-8 komada. Sljedeća runda je bila Karkand i nakon što je imao 4-0 pokrenuli smo Vote kick za njega i odmah se skulirao, doslovno je stajao na mapi da ga netko ubije. Na kraju je imao 24-16 sa 13% Accuracy. Mislim ono lol!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27393765/1/347380637/
Ekipa s kojim programom vi snimate video isjecke. Ja sa frapsom kad snimam u igri mi je sve fluidno (oko 20-30 fps Low), ali kad ubacim u Vegas i pustim preview odmah vidim neke laggove.
Pa na preview-u ti nikada neće ići fluidno. Tek kad renderiraš će biti normalno. Ja isto koristim Fraps i zadavoljan sam trenutno.
Pa na preview-u ti nikada neće ići fluidno. Tek kad renderiraš će biti normalno. Ja isto koristim Fraps i zadavoljan sam trenutno.
Pa znam renderiram i na 1080p i na NTSC i PAL i svugdje su mi isti laggovi. I direktno iz Frapsa kad snimim i dok jos ne ubacim u Vegas i tu mi lagga. Koliko ja znam ako mi lagga u Frapsu onda mi je i u igri laggalo, ali sada kad sam pokusao opet snimati u BF3 nije mi laggalo u igri, ali kad sam izasao i pokrenuo u Winampu lagga, BSPlayer lagga, ista stvar i sa WMP.