Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.936
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
Vakaka kaže...

Pa valjda svako sa malo mozga ulazi u squad zbog perkova.

Ne znam dal pratiš ali nisam ni jednom do sada bio u random squadu u kojem ekipa nije imala iste perkove.

Zato uglavnom i idem u squad s ekipom za koju znam da ima koju vijugu u lubanji. :)

{#}{#}{#}{#}{#}{#}

17 godina
fic1994 kaže...

e ljudi, instalirao sam igru sa cd-a i muči me niski fps i gubljenje zvuka.
da li bi stvar bila bolja dok bi igru downloadao s origina pa ju tako instalirao?

...mislim da bi najbolji fps dobio da prebacis sve na floppy diskete pa probas s njih instalirat igru...ak ne vjerujes pitaj Dimitrija {#}

::: peace 0n earth :::
16 godina
Battlefield 3

Nisu ništa pretjerali s suppressionom. Sad je onakav kakav je trebao biti na početku i sad konačno ima smisla onaj perk protiv toga.

S povečanjem toga su sad konačno napravili da pokrivati svojeg kolege konačno nešto znači. Sad će konačno kretanje u squadu i pucanje po liku koji kempa iza kamena imati efekta.

Sve što su dali patchem mi se sviđa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 12:33 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 5 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Nisu ništa pretjerali s suppressionom. Sad je onakav kakav je trebao biti na početku i sad konačno ima smisla ona perk protiv toga.

S povečanjem toga su sad konačno napravili da pokrivati svojeg kolege konačno nešto znači. Sad će konačno kretanje u squadu i pucanje po liku koji kempa iza kamena imati efekta.

Sve je to ok, ali ako te taj koji kempa pogodi onda i ti moraš imat neki minus... pa popio si metak a i dalje tučeš ko Rambo... nema smisla.

primjer

Ti u grmlju kempaš i praviš suppress, naiđu 4 protivničkih igrača pošto ti dobro ciljaš meci ti završe u prvom koji izleti i ubiju ga ali ostali ubiju tebe jer NISU suppressani.

Znači da si nabčina i sve mašio oni bi bili suppressani i ti bi bio živ.

Ne znam za tebe ali meni to nema smisla.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Nisu ništa pretjerali s suppressionom. Sad je onakav kakav je trebao biti na početku i sad konačno ima smisla ona perk protiv toga.

Sve to stoji, ali meni je smiješan način balanisanja po diceu. Dakle e gle ovo, pa nitko ne koristi sqd cover. E znaš što bi mogli, ajmo sad čim počneš pucat po nekom, idemo kao da je realno stavit ćemo recoil na 200% tako da ga prisilimo da nosi taj perk u skvadu. E a što sa ovim drugim perkovima? Ajmo njih malkoc smanjit tako da prisilimo ljude da koriste squad cover jer mi volimo teamplay, volimo kad jedan team baserape drugi tim, kad se koriste sva ''njub'' oružja i mi smo dice.

Ova igra nije realna, da glumi nešto od toga da, ali nemoj mi prodavat fore da netko puca po meni meni puška dobije neki ludi kick a inače ne kicka tako jako. Što dice želi je dati njubinama šansu, ljudima kojima je jedini način leći na bipod. Prije su legli, počne pucat ja poskočim u cod stilui se okrenem i izrešetam ga, on ragea, onda ide plakat na forum. Onda dečki to čuju pa si misle, pa ako pustimo da jača ekipa pere njubove igrači će otić na cod, ajmo im pomoći. Molim te samo pogledaj vidio postan gore, o advanced metro tactics koji upravo pokazuje glupost igre.

Dečko drži klik i boli ga se rac, sve što koristi je dva klika, r i wasd. Kakav commo rose i te brije jer on je pro. Lik je napravio odličan video i pokazao besmislenost patcha, gj.

Long story short they are going to patch the patch.- dakle we heard you like patch, so we put patch on patch to patch the patch while you play so you can like pathced patch when its patched the patch.

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Nisu ništa pretjerali s suppressionom. Sad je onakav kakav je trebao biti na početku i sad konačno ima smisla onaj perk protiv toga.

Slažem se s tobom i na nekim mapama to funkcionira a na nekim ne...pogledaj gore video koji je postavio Soldier977 To su uhebali. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
Vakaka kaže...

Sve je to ok, ali ako te taj koji kempa pogodi onda i ti moraš imat neki minus... pa popio si metak a i dalje tučeš ko Rambo... nema smisla.

primjer

Ti u grmlju kempaš i praviš suppress, naiđu 4 protivničkih igrača pošto ti dobro ciljaš meci ti završe u prvom koji izleti i ubiju ga ali ostali ubiju tebe jer NISU suppressani.

Znači da si nabčina i sve mašio oni bi bili suppressani i ti bi bio živ.

Ne znam za tebe ali meni to nema smisla.

Pa imam minus, imam manje healtha i suppresan sam jer me pogodio. Ja svejedno mogu pucati prema njemu i suppresati ga, neću biti preciza radi toga što je i on mene pogodio, ali ću zato pomoći svojem timu jer ni on neće biti tolko precizan, pa stoga neće moći ubiti tako lako moje.

Ja nevidi gdje je tu problem, timska igra te nagrađuje 1 sam je slabiji od 4 drugih igrača što je i ok. Sad ako želiš sam ubiti više ljudi morat češ ih felkati.

fila ja koristim sqd cover još od prije patcha

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 12:43 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

da, i onda u skvadu kuky i butcher imaju isti ammo perk a ti i dado za suppression {#}

Sad si samo ljut zato kaj smo te jučer kikali iz dva skvoda.. Đijevac!

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa imam minus, imam manje healtha i suppresan sam jer me pogodio. Ja svejedno mogu pucati prema njemu i suppresati ga, neću biti preciza radi toga što je i on mene pogodio, ali ću zato pomoći svojem timu jer ni on neće biti tolko precizan, pa stoga neće moći ubiti tako lako moje.

Ja nevidi gdje je tu problem, timska igra te nagrađuje 1 sam je slabiji od 4 drugih igrača što je i ok. Sad ako želiš sam ubiti više ljudi morat češ ih felkati.

E to je problem, nisi suppressan od pogotka, nego od metka koji te je mašio.

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

E to je problem, nisi suppressan od pogotka, nego od metka koji te je mašio.

Pa nemreš bit supresan od metka kaj te pogodi, od njega si ubiven.

Treba puckat oko glave, ak je iza kamena, po kamenu i tak..

17 godina
moderator
Zero2 kaže...

Slažem se s tobom i na nekim mapama to funkcionira a na nekim ne...pogledaj gore video koji je postavio Soldier977 To su uhebali. 

Haha, s onakvim pucanjem bi morao i cijev mijenjati kad mijenja magazin. Ono, nositi 3 rezervne cijevi, da se hlade dok pucaš i supresaš.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

fila ja koristim sqd cover još od prije patcha

Šteta što to dice nije znao, da je znao, nebi napravio ovakav suppresion.

16 godina
fila2208 kaže...

Prestani plakati već jednom, od kad je izašao patch samo plačeš oko svake sitnice.

Već sam dobio dojam da nisi muško, odnosno ovako te zamišljam kad vidim kako plačeš:{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 13:27 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Prestani plakati već jednom, od kad je izašao patch plačeš oko svake sitnice.

Već sam dobio dojam da nisi muško, odnosno ovako te zamišljam kad vidim kako plačeš:{#}

Evo ga odmah u offtopic. Zbilja sorry ako sam te ičim uvrijedio iznoseći svoje mišljenje, neću više.

13 godina
protjeran
Battlefield 3
Vidim da vecina vas whinea na pucanje to.. Ja osobno neam neki problema..M16A3,KH2002,AN-94,G36C i dalje za mene best weapon choice.. Onaj tko je znao pucati prije patch-a znat ce i sad i priviknut ce se,onaj tko nije nece ni sada i ostat ce zauvijek noob i to je to. To je realnost.Deal with that!!!
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
11 1 hvala 0
15 godina
Cyber_Freak kaže...
Vidim da vecina vas whinea na pucanje to.. Ja osobno neam neki problema..M16A3,KH2002,AN-94,G36C i dalje za mene best weapon choice.. Onaj tko je znao pucati prije patch-a znat ce i sad i priviknut ce se,onaj tko nije nece ni sada i ostat ce zauvijek noob i to je to. To je realnost.Deal with that!!!

ma pucanje i recoil, velim neka stave još više. Ali ne patchat mav, onemogućit mortare u bazi, stavit ogromne ikone za rev ljudi i ekipa ionako ne oživljava, heat seeker rakete beskorisne and so and on koliko grešaka, zato će ić patch na patch kako je demize potvrdio i super.

15 godina
DadoZG kaže...
lollik91 kaže...

da, i onda u skvadu kuky i butcher imaju isti ammo perk a ti i dado za suppression {#}

Sad si samo ljut zato kaj smo te jučer kikali iz dva skvoda.. Đijevac!

cuj kikali.

ja sam sam otisao tako da ste me vi napustili.{#}

a ne da ste me kikali{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
Battlefield 3

recoil je sada ralniji ali još je daleko od realnosti,to zna svako ko je puca iz automatskog oružja

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

old patch-new patch-old patch-new patch{#}

nju peč lajkam

bakaxxx
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 13:56 (BDS).

8 0 hvala 0
17 godina
DadoZG kaže...

Pa nemreš bit supresan od metka kaj te pogodi, od njega si ubiven.

Treba puckat oko glave, ak je iza kamena, po kamenu i tak..

E to je isto problem, jednim metkom samo sniper ubija i to u glavu. (ne računam pumparice i drugu tešku artiljeriju)  :)

Znači nisi ubiven ^^

Što se tiče puški, isto koristim ko i prije patcha tako da s tim nemam nekih problema.

Čak sam malo i s heavy barrelom igra i mogu samo reć da se da igrat.

Eto samo malo privikavanja i to je sve, mada mi ništa nemože prigušivač zamjenit jer sam nevidljiv na mapi kad pucam. :)

13 godina
Battlefield 3

Hm... vrlo zanimljiv psihološki experiment. Nabili smo preko 1000 stranica foruma na ovu temu i 70% dotičnih nisu zadovoljni s ovim i s onim, a ipak igraju... hm.. hm... hm...

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ukratko receno napravili su sranje sa tim supresanjem, i sami su rekli da su pretjerali sa tim i da ce u iducem patchu supresion bit manji.

=XII=SandMan....
16 godina
Battlefield 3

eto sad je patch dobar ali neka više ne pečiraju da ne bi nešto zakenjali

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bolje da nisu ništa patchirali.Meni je igra bila savršena kako je.Sad se opet moram navikavat na glupe promjene.Još su mi neka oružja sjeb***.

IGLA i STINGER su totalno beskorisni. Bio sam na serveru maloprije di su dvojica u helicu oboje imali onaj jammer i nas 5 ih je gađalo ali ne mozes.

Helic mi je doslovno na 5 metara ispred nosa i nece ni da pocne lockat a kad nekim velikim cudom uspijem samo izbace protumjere i decki j*bite se.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ide netko pomoć nafilat server? {#}

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Hm... vrlo zanimljiv psihološki experiment. Nabili smo preko 1000 stranica foruma na ovu temu i 70% dotičnih nisu zadovoljni s ovim i s onim, a ipak igraju... hm.. hm... hm...

Pa nisam zadovoljan ni sa životom pa ipak živim.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

E a kaj da lockam Vertican Sync u opšnsima?

To je ono da se loka fps na rifreš monitora..

0 0 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Bolje da nisu ništa patchirali.Meni je igra bila savršena kako je.Sad se opet moram navikavat na glupe promjene.Još su mi neka oružja sjeb***.

IGLA i STINGER su totalno beskorisni. Bio sam na serveru maloprije di su dvojica u helicu oboje imali onaj jammer i nas 5 ih je gađalo ali ne mozes.

Helic mi je doslovno na 5 metara ispred nosa i nece ni da pocne lockat a kad nekim velikim cudom uspijem samo izbace protumjere i decki j*bite se.

O Bože, kako vi ljudi ne kužite igru...

Na heliću kad otključaš below radar on je automatski aktivan. Zbog toga kada nisko leti, heli ne možeš lockati stingerom/iglom/heat seekerima. No, kad ti dođe toliko nisko, lijepo napucaš pilota u glavu puškom (naravno, ako uspiješ).

Ovo s below radar sam testirao, i sigurno radi. 

I ne može dvojica u heliju imati jammer, pilot može imati ECM Jammer ili IR flares, a gunner može imati samo IR flares. S time da je Lock On Stingera/Igle toliko brz da ga svakako možeš skinuti, skoro i sam - dva čovjeka s stingerom sigruno ruše heli. Jedini je problem što je range lockanja sad puno puno manji nego prije.

17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Helic mi je doslovno na 5 metara ispred nosa

Pa za sto ti sluzi puska; za ukras ili da gace nosis na njoj? :)

Imas pusku, imas gan - skenjaj pilota kad ti je 5 metara ispred nosa i basta... {#}

13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ide netko pomoć nafilat server? {#}

Sredi taj server da se ne crasha... Neki dan (mislim subota) 3 puta se crasho,za poluditi... Ekipa je poludila,i sto je najgore pred kraj runde... I svi bodovi i trud su osli u zaborav... Mozda si pretjerao sa pluginovima!?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice