Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Basta kaže...

Ah... blazeni TeamViewer...

Primis pacijenta + spicis mu anesteziju + konektas se preko moba na TeamViewer + stavis patch na skidanje + obuces rukavice + izaberes neka opaka klijesta + iscupas zub + dobijes oralne hvalospjeve i milodar -- profit!!! {#}

Te nakon što pacijent plati i otiđe ti lijepo asistenticu popuniš na zubarskoj stolici.{#}{#}

15 godina
Battlefield 3

Baš pogledao video clan wara xxx i mc. Zanimljivo jako zanimljivo, i puno toga za naučiti u svakom slučaju. Dečki iz xxx, odlično su pokrivali jedni druge, po meni uz nenu odličnu ulogu je odigrao dečko sa m249. Supressao i živcirao dok su ovi čistili i svaki jedan drugom čuvali stalno leđa. Velim lijepo odigrano, bez živčanjenja, piždenja i zbilja onako vidi se da ste radili na formaciji.

Drago mi je isto da ste vi dobili, jer igrate hc, i još ste na normal dobili što samo pokazuje nešto...što o tome neću sad.

Što sam primjetio i smješno mi je. Killcam je smiješno imat u takvim mečevima, previše pomaže i klasično softcore: pucamo se ranimo se i povučemo, bacimo si hp, napunimo se i tako opet dok netko ne dobije head. Meni je to iskreno bezveze, jer ono, treba to netko umrijet a ne da razmjenimo 4-5 klipova prije neg neko pukne hedaru. Velim tako je smišljen softcore i sve to stoji, nećemo opet ratovat oko toga no meni se to ne sviđa.

Ali u redu, velim odlični snimci o obe ekipe, pregledati još koji put, naučiti nešto pa možda i skupiti hrabrosti da se priključim nekom klanu i probam.

Moj PC  
5 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ocemo mi sa ruskom verzijom opet trebat izvodit magiju?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
NFSPredator0010 kaže...

Ocemo mi sa ruskom verzijom opet trebat izvodit magiju?

cini se da hocemo., eo 3 puta za redom black screen

cjs kaze :

We are aware of a new Battlefield 3 patch being released today on 29th March. We are undergoing testing the game and if we identify that a language fix is required, we will be uploading it here shortly, so that all customers will be able to play battlefield 3 in english as usual.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 11:53 (letece_prase).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Basta kaže...

Ah... blazeni TeamViewer...

Primis pacijenta + spicis mu anesteziju + konektas se preko moba na TeamViewer + stavis patch na skidanje + obuces rukavice + izaberes neka opaka klijesta + iscupas zub + dobijes oralne hvalospjeve i milodar -- profit!!! {#}

Ja tebe zamišljam ovako:

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ZA SVE RUSE

"We are aware of a new Battlefield 3 patch being released today on 29th March. We are undergoing testing the game and if we identify that a language fix is required, we will be uploading it here shortly, so that all customers will be able to play battlefield 3 in english as usual."

Moj PC  
5 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo mice, nisam valjda jedini kojem se apdejtalo...

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ne znam jel to samo meni, ali kad vidim u battlelogu da treba update, stisnem da ga pokrene. Digne origin i onda ništa ne pokrene. Možda ima veze sa win8, ali mislim da nije do toga. Uglavnom, neće pokrenut skidanje update-a

EDIT: da nebi mislili da nisam stisnuo check update. svejedno neće ništa pokrenut

EDIT(2): op op, dobro je nekad i restartat komp. Sad vadi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 12:05 (dax-lax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Ajmo mice, nisam valjda jedini kojem se apdejtalo...

Strpi se malo jbt.Još 23 sec.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 3

Po ovome videu sto Stinger skida helija.....meni je totalna glupost,to brzo lockanje,pa cak nakon 2-3 sekunde poslje flares-a.

Kako sada letiti?Tko ce uopce letiti,kada si ranjiv?Sto ne naprave onda fino da imas jednu raketu,pa da bude realno?

Sada ce mnogi pomisliti da u stvarnome svjetu jedan Stinger razhebe heli jednom raketom,ali ipak mislim da treba dati sansu svima i "letacima" i "hodacima",sto je prije patcha bilo sasvim ok.

Sto ljudi,sto cudi rekli bi neki!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dax-lax kaže...

Ne znam jel to samo meni, ali kad vidim u battlelogu da treba update, stisnem da ga pokrene. Digne origin i onda ništa ne pokrene. Možda ima veze sa win8, ali mislim da nije do toga. Uglavnom, neće pokrenut skidanje update-a

EDIT: da nebi mislili da nisam stisnuo check update. svejedno neće ništa pokrenut

EDIT(2): op op, dobro je nekad i restartat komp. Sad vadi.

frendu neće iz bfloga, samo kad desni klik na igru i check...tako da...možda je do 8 i šugavog origina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 12:08 (fila2208).
15 godina
protjeran
Perki kaže...
berto kaže...
Tallahasee kaže...

post patch: helikopter vs igla = 0:1

Odlicno Dice {#}

Pa ova ekipa u Diceu je majkemi retardirana, kad je nesto OP onda to nerfaju da bude neupotrebljivo kao npr f2000 u prvom patchu, a kad treba nesto buffat onda opet pretjeraju, pa na ovom videu treba manje od 2 sec za lock + flare ne razbija lock....{#}

Ali je zauzvrat drastično smanjena udaljenost s koje mogu lockat. Na onom drugom videu su zbog toga iglu i stingera proglasili gotovo neupotrebljivim nakon ovog patcha. Pa ti vidi.

Prerano sam se veselio, a video koji sam postao je laz (ili mozda to tako izgleda na playki). Stinger/Igla je ne potpuno beskoristan, ne mozes lokat ni na minimalnu udaljenost, a to znaci da sam upravo probao Caspian gdje se helic vrtio oko zastavice a sa stingerom mu se nije moglo ama bas nista. Lockanje je brze ali je domet skracen i nekako mi se sve to cini da i ne radi bas kako treba.

AS-VAL dodan extended mag koji povecava okvir na 30 metaka. Ali trza ko konj, recoil je sada malo too much.

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
16 godina

Mene samo zanima kako to da kad skida update mi piše 800kb/s kad mi preko torrenta u najvećoj brzini (privatni trackeri) skida 450kb/s?

Bit će da Origin pumpa iznos da bi izgledalo spektakularno brzo i dobro...Treba ipak prestić Steam ;)

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
17 godina
Battlefield 3

@Nasty - Combat Dental Doctor - samo sto meni kraj medjunozja budu pacijentice (18 - 35, dekolte, stikla & ostali asesoar po Cosmopolitanu) :)

@hellbyte - njet, sestra ipak ima 5 banki, pa nju preskacem i posaljem ju doma, a pacijentica zna ostati na dodatnom oralnom pregledu :=)

@Danny - to je HC verzija, normal je pinkicu meksa - al' zeko je uvijek prisutan :)

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
mrxa1 kaže...

Mene samo zanima kako to da kad skida update mi piše 800kb/s kad mi preko torrenta u najvećoj brzini (privatni trackeri) skida 450kb/s?

Bit će da Origin pumpa iznos da bi izgledalo spektakularno brzo i dobro...Treba ipak prestić Steam ;)

ja mislim da je vjerodostojno, jer meni stvarno i vadi tom brzinom. Prođe i 950kb/s kad se zalaufa. Nije samo to samo na originu, jer kad sam vadio W8 sa M$-ovih servera, bilo je jednako.

15 godina
Battlefield 3

treba mi mala pomoc kako da skinem Battlefield 3 a da ga ne kupujem jer vec sam uzeo samo CD key

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dax-lax kaže...
mrxa1 kaže...

ja mislim da je vjerodostojno, jer meni stvarno i vadi tom brzinom. Prođe i 950kb/s kad se zalaufa. Nije samo to samo na originu, jer kad sam vadio W8 sa M$-ovih servera, bilo je jednako.

Da. al netko tko ima brzinu 512 kb (480 stvarnih) kako je moguće da skida brže od brzine koju mu daje provider?

vidi ga sad cjs keys krvavko, skinuo sam patch ali nema još lang fixa od njih i sad neću ni stić odigrat danas...puj stoka.

Bil mogo ko upat onaj fajl od jezika, ono nešto ima sitno mb.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 12:22 (fila2208).
17 godina
protjeran
Basta kaže...

@Nasty - Combat Dental Doctor - samo sto meni kraj medjunozja budu pacijentice (18 - 35, dekolte, stikla & ostali asesoar po Cosmopolitanu) :)

@hellbyte - njet, sestra ipak ima 5 banki, pa nju preskacem i posaljem ju doma, a pacijentica zna ostati na dodatnom oralnom pregledu :=)

@Danny - to je HC verzija, normal je pinkicu meksa - al' zeko je uvijek prisutan :)

Eh vidim da sam trebao ić u medicinu.{#}{#}

14 godina
neaktivan

Ako netko tko ima 4mbit paket (govorimo o t-comu) i još ako ima maxtv paket (koji mu trenutno ne radi), moze mu se dogoditi da skida do 8mbit onda

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
14 godina

ne znam ni ja kako je to moguće. Plaćam 4Mb vezu, al na ruteru mi pokazuje povremeno 8, a to je poćelo oko zadnjeg božića. Možda je njihova greška. Neke mi stvari vadi tom brzinom, al torenti nikako prek 480kbps

13 godina
protjeran

ma to je lažna brzina, evo ja sad skidam update piše mi 2.2mb/s, a vidim u firewallu pravu brzinu 1.2mb/s

16 godina
dax-lax kaže...

Ma ne može nikako bit vjerodostojno...Vjerodostojno bi bilo 20kb/s više od prosjeka ali duplo nikako...

http://speedtest.net/result/1862649466.png

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
13 godina
Battlefield 3

Za sve ruse i one koji se tako osjećaju:

Language pack Ru-Eng

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
dax-lax kaže...

ne znam ni ja kako je to moguće. Plaćam 4Mb vezu, al na ruteru mi pokazuje povremeno 8, a to je poćelo oko zadnjeg božića. Možda je njihova greška. Neke mi stvari vadi tom brzinom, al torenti nikako prek 480kbps

speedtest najbolji za provjeru veze

možda za ruse netreba dodatak kad je patch već veći nego za englesku verziju(1.6vs 1.8GB)

15 godina
Perki kaže...

Language pack Ru-Eng

si sure za ovo...zaš da zamjenio 1.2 engleski fajl sa ovim od 2mb?

13 godina
Perki kaže...

Language pack Ru-Eng

jel radi to., aj probaj jer sam vec skinuo jedan koji mi ne radi.

to je taj. meni ne radi. black screen

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 12:32 (letece_prase).
14 godina
neaktivan

Ovo se zove shit t-com, dobar download, ali upload banana teška!

http://www.speedtest.net/result/1862661487.png

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
15 godina
Battlefield 3

Jel može tko skoknuti u language folder bf3 (\Battlefield 3\Data\Win32\Loc´) i vdijeti koliko su veliki fajlovi ili bolje da pukne screenshot? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Jel može tko skoknuti u language folder bf3 (\Battlefield 3\Data\Win32\Loc´) i vdijeti koliko su veliki fajlovi ili bolje da pukne screenshot? hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 12:42 (letece_prase).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

en.sb 1.181.003 KB

en.toc 206 KB

ru.sb 818.865 KB

ru.toc 195KB

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice