Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.116.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Pretpostavljam da si to već uzeo u obzir, ali pogledaj koliki si mu framerate zadao. Inače, meni je fraps uvijek radio čudno - snimao na isti hdd, drugi hdd, jednostavno mi je smetao. BF3 nisam ni pokušavao snimati previše jer mi je ionako pitanje kakav će mi fps biti - nekada odigram par partija glatko (bez obzira na mapu, 50-60 fps), nekada mi se krene zamrzavati svakih par sekundi, uglavnom već poznata priča.

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 0:00 (ElektričnaOvca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

Meni je zao sta ja imam lagiranje/trzanje kada snimam.

Snimam frapsom na half size,i imam trzanje kod brzih pokreta. Znaci kod okretanja,brzog ciljanja itd.. Tako da mogu snimat rijetke trenutke.

Switch kaze da nema nikakvih trzanja kod igre. Ja kad snimam u igri mi trza ali kad gledas video sve je ok.

Neznam jel to jer nemam SSD ili sta..

Komponente su pod Moj PC

a to ti je do ssda, imamo isti cpu a meni nema nikakvih trzanja dok snimam frapsom. 

15 godina
drahic kaže...

Ma ok,nemoj se sprdat sad sa time jer mi to nije bila namjera. Nego sam ti htio rec samo koliko je to daleko otislo.

Ma ja se isto malo šalim, zbilja bez uvrede ikome, malo se zezam evo neću više. Vjerovatno su i oni to u šali govorili :)

A ljudi u efektu svašta kažu, kao što i sam rekao, kad dođe snimka budemo svašta čuli heheh :)

14 godina
neaktivan
fila frende ne laprdaj bez veze. ti si najveći cheater..kad god igram sa tobom i ja ga vidim,kako to pališ?? uvijek pobijedim kad sam sa tobom u squadu :-D
14 godina
Battlefield 3

Pokusao sam i lockat ga na 30,50 fps-a,uvijek isto.. Kad nije lock,imam oko 35-40 fps-a. Ponekad i vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
ma kad ga locka na 30 pogodi ga guided shellom
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ElektričnaOvca kaže...

Ja se u posljednje vrijeme borim sa framedropom/stutteringom, nešto slično ili isto kao što je forzzuk ovdje spominjao - nisam uhvatio je li bilo kakvo rješenje za to, istražio sam valjda sve mogućnosti, ostaje mi jedino da me neki patch ukajlao (jer je prije sve išlo glatko).

Ja sam to imao i riješio sam tako da sam isključio hyper threading procesora u biosu.
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dajte decki!

Super ste igrali, i pobjedili.

Istina je da smo vas prvu podcjenili, ali nitko nije rekao da je Neno citer.  Svi svasta kazu dok igraju, i to je normalno.

Da je netko stvarno mislio da je neno citer, prekinula bi se igra i to je to.

Sto se tice cudnih situacija, bilo ih je masa! Kao i svaki dan u igri, na bilo kojem serveru.

Svatko tko igra bf3, masu puta je nekog optuzio za cheat iako to nije stvarno mislio, koliko puta vi samo to napisete nekome.

To je jednostavno u zaru borbe napisano.

Ne treba nitko nikome nista zamjeriti. Mi vama sigurno ne zamjeramo, nadam se da ce te i vi ovo shvatiti

samo kao zivciranje zbog nenormalnosti ove igre u pojedinim situacijama.

Do sljedeceg susreta :)

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 0:33 (Co7).
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
berto kaže...
nooir kaže...

Ma da, brzo, možda 2 minute... Za snimanje je potrebno samo F9 ili bilo koju user defined tipku stisnit ;) ne triba bit talent. Al doć će i ta liga brzo, pa će ljudi bit obvezni snimat... Još jednom gg, posebne čestitke neni, nakon što je prije 10 dana (možda malo više) protiv nas ima 3:8 stvarno je čovik napredova.

http://www.pohrani.com/?E/S0/3923j5Ii/bf320120311214211417.png

ako ovdije nitko nista ne insinuira onda mi mozes obijasniti sta bi boldano trebalo znaciti....

God kill me, pa to bi značilo da kad se nekome kaže da iduću rundu snima on snima i rješene sve nedoumice, ako ih i bude. A ja ću pogledat video kako me npr. neno iz-owna i poboljšat igru, a ako nema razloga za zabrinutost, svako će snimit video, i niko se neće bunit. Jer ne triba bit rocket scientist za snimit jedan video. MSI Afterburner snižava FPS-ove za cca 0-7 fpsova, to bi svi mogli/morali imat i znat koristit. Frustriran jesan porazon (iako igra na dvi partije i razlika u tiketima je stupid...), ali on je činjenica, kako sada, tako i idući put kad izgubin. Ne volin gubit, ali znan gubit. Evo sad iden na PRO server vježbat {#}

A to sa skakanjen i to neman pojma o čemu pričaš, ja to nisan govorija, vjerojatno in game chat a ako je i bija, bija je u sprdanciji, kao kad ja kažen za svaki put kad me ubiju da je je*eni čiter osoba koja me ubila, iako je prvi level i mama mu tek kupila igru. Kao i vi na tsu što govorite čiter čiter, kao i svako drugi, ništa drugo...

P.S.

Ovi warovi su mi super, i baš je lipo igrat ih s ekipon, a pošto je ovo slobodna zemlja, ako se zamoli neko da snima svoj gameplay on bi to sritan triba učinit, jer čim te to neko zamoli, znači da cijeni tvoju igru i želi vidit kako to izgleda, a već ako se odbije iz bilo kojeg razloga, tipa ja to neznan upalit, neman ssd (ja ću mu ga posudit ako je do toga) pada mi FPS (MSI kao što san reka skoro ne snižava ga) onda imamo problem. Samo to, to sada ode nije bija problem niti san reka da je, i ne želin u daljnje rasprave ulazit, dobro igrate i gušt je igrat protiv doraslog protivnika, ajd uživajte, i ne činite me da dalje komentiran..

P.P.S.

I da, što se se vi nabrijali na moj post a neno nije trznija??? Ostavite se ćorava posla, branite ga a niko ga nije ni napada, a što se tiče onog mog posta sa SS, pa da možda ga nisan triba stavit jer ste ga krivo shvatili, da je meni neko tako nešto napisa ja bi bija sritan, i reka bi dr. put ću vas još žešće nagu*it al znan za ubuduće. Eto, stvarno završimo priču. {#} Bar do idućeg meča {#}

[M|C] 7emper_fi
13 godina
neaktivan
i kod mene je bio slucaj sa FRAPSOM snimi MSI AFTERBURNGER i sa njim se snimaj nece ti trzati pozdrav
lisnjic
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pokusao sam i lockat ga na 30,50 fps-a,uvijek isto.. Kad nije lock,imam oko 35-40 fps-a. Ponekad i vise.

Ajde Astra šta piz*iš?

Daj si kupi pravu grafičku(recimo ovu ko ja).. kako si mislio snimat s tom kikiriki 6950? {#}

www.key-storm.com
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Istina je da smo vas prvu podcjenili, ali nitko nije rekao da je Neno citer. 

Kaj "niko nije reko"?

Ja sam reko!

---

Ekipa iz xXx klana, vi koristite one alternativne teksture, jel tako?

Koliko utječu na preformanse? Smanjuje li se zbog njih framerate i koliko?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 8:28 (Danny_HR).
13 godina
Danny_HR kaže...
Co7 kaže...
Istina je da smo vas prvu podcjenili, ali nitko nije rekao da je Neno citer. 

Kaj "niko nije reko"?

Ja sam reko!

---

Ekipa iz xXx klana, vi koristite one alternativne teksture, jel tako?

Koliko utječu na preformanse? Smanjuje li se zbog njih framerate i koliko?

Ja sam to stavio prije tri-četiri dana i nisam primijetio nikakav pad performansi, a boje su puuuuno ljepše.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
nick54312 kaže...
drahic kaže...

Ajde Astra šta piz*iš?

Daj si kupi pravu grafičku(recimo ovu ko ja).. kako si mislio snimat s tom kikiriki 6950? {#}

Tako je Nick. Reci mu :) I ja čak prelazim na nVidiu :)

17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ja sam to stavio prije tri-četiri dana i nisam primijetio nikakav pad performansi, a boje su puuuuno ljepše.

Imaš link do toga? Ne mogu nigdje naći pas mater, nesposoban sam.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

http://www.2shared.com/file/s5UjcUzG/fxaa-injector-danoc1-v125-perf.html

sa ovime ne bi trebao imati pad performansi...

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 8:43 (plavi83).
17 godina
odjavljen
plavi83 kaže...
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

http://www.2shared.com/file/s5UjcUzG/fxaa-injector-danoc1-v125-perf.html

sa ovime ne bi trebao imati pad performansi...

to je za nvidia grafičke,njima više odgovara ssao i fxaa

14 godina
Battlefield 3
Bez tog "cheata" sam ko daltonist lol
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nooir kaže...
Al doć će i ta liga brzo, pa će ljudi bit obvezni snimat...
God kill me, pa to bi značilo da kad se nekome kaže da iduću rundu snima on snima i rješene sve nedoumice, ako ih i bude.

Nece biti obavezno snimati mečeve, to u nijednoj ligi nije pravilo, osim u slučaju da igra ima battlerecorder onda svi moraju uploadati demo snimke, ali BF3 ga nema. Tako će biti i u HR ligi, snimati će onaj tko to može i tko želi.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 9:01 (thesekiman).
15 godina
Battlefield 3

Ajde kad ste tako dobri i pomogli Danny-u sa injectorom da barem vidi ono što ubija pomozite i meni. Koji je link od onog nevidljivog instruktora koji ti šapče na uho: Sinek tak se ne drži puška, primi je ovako pa nećeš imati recoil ili ne tako ciljati nego ovako i uvijek ćeš pogoditi u glavu, ali nemoj stalno jer će te netko nazvati chiterom{#}.

Kendo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da, izgleda da ću ipak zaobići ovo.

Malo sam istraživao i naišao na nekoliko stvari koje su me odbile. Iako GCC i PBBans ne smatraju da je ovo problem, Even Balance (Punkbuster) tvrdi da nije dozvoljeno, čak u svom kodu u pripremi imaju nekoliko linija koje će vjerojatno kickati ekipu koja to koristi. Navodno će to ubaciti u jednu od idućih nadogradnji PB-a.

pb_sv_md5tool a "" v dxgi.dll
pb_sv_md5tool a "" v injFX_Settings.h
pb_sv_md5tool a "" v shader.hlsl

Osim Even Balancea, ESL je već zabranio korištenje ovoga.

EA ništa službeno nije rekao po tom pitanju i na sve odgovaraju samo da "nemaju službeni stav". LOL

Kakva skupina klaunova.

Ukratko, EA ne zna, PBBans i GGC smatraju da nije problem, a Even Balance i ESL ne dopuštaju.

1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ja ga koristim vec vise od 2 mjeseca i mogu reci samo da mi je nekako bolje igrati sa njime.. Pogotovo kontrast boja..Nije sve sivo i jednobojno,lakse je skontati neprijatelja na nekim mracnijim mjestima itd.. Ima tu dosta prednosti,iako se radi najvise o kontrastu... ;) Ne mogu vise bez njega igrati,cinjenica...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 9:34 (Cyber_Freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

https://twitter.com/Battlefield/statuses/184541492478619648

Održavanje servaha od 11 do 12.

Mogli bi skočit na BUG kad završi, obično se nakon održavanja brzo nafila.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Jel valja ona Saiga? Otključao sam je sinoć, al vidim da svi nose USAS-e, pa da se ne zamaram unlockanjem i da čekam?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Taj fxaa injector daje lijepšu boju samoj igri ali sad dali je lakše vidjet neprijatelja u mom slučaju ne. Jedino mi igra nije više tolko zamorna za oči, probao taj fxaa prije 2 dana i sad to isprobavam ali to nedaje nikakvu prednost po mom mišljenju.

Igru je dice trebao napravit sa normalnim bojama a ne sve presvuć nekim plavo sivim filterom da poslije tri sata igranja dobijem napadaj migrene.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

kad izlazi patch za pc verziju igre? ovo više nije normalno, najprije su rekli da je pc patch gotov i da se čeka da sony i microsoft ratificiraju patch za njihove konzole pa da će sva 3 patcha stići u isto vrijeme... a sad kad je ps3 patch došao neznam koj k...c čekaju da izdaju pc patch kad je gotov :-((((

0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Da, izgleda da ću ipak zaobići ovo.

Malo sam istraživao i naišao na nekoliko stvari koje su me odbile. Iako GCC i PBBans ne smatraju da je ovo problem, Even Balance (Punkbuster) tvrdi da nije dozvoljeno, čak u svom kodu u pripremi imaju nekoliko linija koje će vjerojatno kickati ekipu koja to koristi. Navodno će to ubaciti u jednu od idućih nadogradnji PB-a.

pb_sv_md5tool a "" v dxgi.dll
pb_sv_md5tool a "" v injFX_Settings.h
pb_sv_md5tool a "" v shader.hlsl

Osim Even Balancea, ESL je već zabranio korištenje ovoga.

EA ništa službeno nije rekao po tom pitanju i na sve odgovaraju samo da "nemaju službeni stav". LOL

Kakva skupina klaunova.

Ukratko, EA ne zna, PBBans i GGC smatraju da nije problem, a Even Balance i ESL ne dopuštaju.

Ma čak i da sutra kažu da je zabranjeno, lako se obriše.

13 godina
Battlefield 3

New Commo Rose ( nisam upratio da je netko do sada stavio i... voila):

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Zločko kaže...

kad izlazi patch za pc verziju igre? ovo više nije normalno, najprije su rekli da je pc patch gotov i da se čeka da sony i microsoft ratificiraju patch za njihove konzole pa da će sva 3 patcha stići u isto vrijeme... a sad kad je ps3 patch došao neznam koj k...c čekaju da izdaju pc patch kad je gotov :-((((

Kod svakog patcha. zapravo i kod svake igre koja izlazi za PS3, 360 i PC je uvijek ista stvar.

I svi se uvijek iz pocetka cude.

Sony placa veliku lovu za "ekskluzivu", tj da se na PS3 igre i patchevi pojave prvi.

Sad nisu rekli, al nista drugo ne moze biti, posto je patch poslan na odobrenje, vjerojatno vec odavno odobren.

Znaci da je gotov i samo se "nesto" ceka.

Po mojim pretpostavkam (opet kao i nekolko puta prije) za PC ce izaci tjedan dana nakon PS3, znaci slijedeci utorak.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
neaktivan
Meni je bitnije od izgleda da on radi kako treba. Zelim mogucnost da commo rose reagira na tipku isti tren a ne da moram drzati.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice