pero koji je tebi Ja sam napisao da mi je MW3 bolji ALI pratim ovaj topic zato jer mi se I BF3 SVIĐA!!! Nisam rekao da mi je BF3 retard igra i da je MW3 car svih pucačina. Nisam neki kretenski CoD fanboy ( bez uvrede ikome ). Aj prije nego što postaš malo prouči što sam napisao k
I još pročitaj prethodne stranice pažljivo i pogledaj jesu li to činjenice ili prepiranje. READ THE MUTHERF****** THREAD BEFORE YOU MOTHERF****** POST
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Takih nubova ko na tvojem videu nema nit na N00b only server hahahahah. Kaj imas nevidljivost il nekaj?
Hehehehe Ma tako to izgleda kad im se iza spawna uspiješ provući.
Kako da čovjek ima pozitivan k/d score uz ovakvu varalicu?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24191276/1/307519382/
AIMBOT u igri, frajer iz prve gađa u glavu iz nemogućih pozicija...i još se na chatu pravda da provjerava cheat system, sroljo.
mozda je mali offtopic
no da javim da vam se i ja ubrzo pridruzujem na Bug serveru i ostalim serverima :)
samo da se majstor slozi to.
kolko to traje uopce?
Vidim da su se prije dvije stranice svađali koja je igra bolja...sramote.
Ove igre se nemogu ni usporediti =/ totalno su drugačije.
Kol of djuti.
Da jbg,ako ništa drugo kupit ćemo ga zbog novih oružja.

Vjerojatno :)
A hodnici će biti prepuni gaymora
Ionako fali manjih mapa, ovo će samo popunit rupu.
Kol of djuti.
Da jbg,ako ništa drugo kupit ćemo ga zbog novih oružja.
I kaj sad pak oćete?
Ja baš hoću malo promjene i apsolutno mi se sviđa Kol of betlfild malo za promjenu.
Vi nist ne kuzite. To je CS source bf3. I taj dlc ce kompletno eliminirat COD. Steta kaj slicne mape nema odpocetka.
Vjerojatno :)
A hodnici će biti prepuni gaymora
gaymore-kick ?
Mislim, to je bas jadno... ako te 2 put zaredom ubije claymore, pa valjda ces 3. put pazit kud stajes!
Jbte, najlakse samo okolo trcat glavom bez obzira...
P.S. Nema veceg zadovoljstva nego kad ti netko napise da si no-skill-low-noob kad ga ubijes RPG-om. Onda mi dođe da ga cijeli dan samo RPG-om ubijam... :)

Vidjet ćemo kakve će biti. Ja će pričekati trailer za DLC pa vidjeti. No što se tiče DLC-ova samo čekam Armored kill koji sigurno kupujem, jer novi tenkovi, ogromna mapa i ostalo za taj dlc dobro zvuči.
Ma daaaaaj!
Ovo je za poludit!
Sad igram taman rush s vama te kao i često zadnjih dana,
odjednom bez upozorenja mi zamrzne ekran i baci me na desk.
Igra i dalje radi u pozadini ali ne mogu se nikako vratiti u nju.
Ovo je od Oriđin updejta najnoviji problem.
Da li još tko ima nesto slicno?
Kolega je kupio polovnu GTX560Ti i to mu se dešavalo, zamrzavanje, izbacivanje, također je znala bacit BSOD ali ne svaki put u testu furmark/kombustor benchu
Ma daaaaaj!
Ovo je za poludit!
Sad igram taman rush s vama te kao i često zadnjih dana,
odjednom bez upozorenja mi zamrzne ekran i baci me na desk.
Igra i dalje radi u pozadini ali ne mogu se nikako vratiti u nju.
Ovo je od Oriđin updejta najnoviji problem.
Da li još tko ima nesto slicno?
Vidjet ćemo kakve će biti. Ja će pričekati trailer za DLC pa vidjeti. No što se tiče DLC-ova samo čekam Armored kill koji sigurno kupujem, jer novi tenkovi, ogromna mapa i ostalo za taj dlc dobro zvuči.
Yep, me too, samo ko ce docekati jesen da vidim Harvest day i Tampu :( Mozda je to prilika za igrat malo Skyrima.
Za sve zaluđenike u Recon klasu. Od sada mogu kupiti svoj osobni kućni MAV :)
igraca BF su u proslosti bili
uglavnom CoD, Quke, CS, AA, UT,
koji su obicno navikli igrat na vise
aktivnim mapama. Skidam kapu
DICE-u na ovako pametnim
mapama tj. DLC jer ustvari sa
svakim dobivamo novu igru tako
da je BF jedna od najkompletniji
FPS ikada. Ja jedva cekam taj DLC
kao i sve ostale jer za razliku od
nekih drugi nece biti bezobrazno
skupi, ako se naplacuju. *ovo sam vec napisao i u temi od gamemastera.

Ako dobijemo isto što i u Karkand DLC-u, 4 nove mape, nova oruzja, assigmenti i dogtagovi, nece mi biti zao sto cu ga kupiti.