- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna Danny kako oživiti BF3 temu :)
zna točno kada treba baciti kost :)
ali on je mučki provokator koji laže ovaj napaćen narod
Jel danas dfolazi novi patch ili ??
Jel danas dfolazi novi patch ili ??
Ne, još se ne zna datum izlaska.
Lol, ti si ona djukela??? loooooooooooooooool, pa ti si nooob!
Isuse boze, de poklopi se usima!
Toliki exploit radis sa tih 60% healtha, da je to nenormalno.
Covjece pa samo si sa m320 i mortarom rokao! Sramota!
M320 - 1116 Kills
Edit:
sa bolt sniperima imas 5 killova sveukupno, bas se pitam zasto.
Dok sa m39 ima 1070 killova.
300killova sa mortarom!
Bolt sniperi ubijaju iz prve ako pogodis u tijelo, ali ocito ti je i to problem pa koristis samo poluautomatske.
lool, e da i loool.
A vidi malog sedmice kako se digao dečko. Pa ti si e što bi ti sve rekao ali neda mi se pušit ban radi nebitnog napuhanka. Prvo si pogledaj statse, pa pogledaj moje. Pa da vidimo dali možeš zaključiti zašto imam mortar točno 300 killova'?? Zato što je toliko medalja, a skupljam medalje da, dakle 300-medalja, ti misli što hoćeš, gadi mi se mortar i čovjek koji je medalju tu smislio.
A čekaj bolt action sniper je kao pro. Dakle sudiš me po bolt action sniperima. Mogu sad otić na xxx i natuć bolt action. Igrao sam m98 bolta sa red dotom, odradio do 500 i mirna bosna.
Vidiš kako si smješan, pogledao si statse i uzeo neke djelove koji ti pašu i sad me kao sprdaš...
u redu kad si tražio sad ćeš dobiti idemo redom:
500 killova usas i saiga? lol automatic sačma noob, šta je 870mcs teška kad je pump, a da nemoš samo spamat u redu je.
kdr 1.144 neću ni komentirati
accuracy imaš 12% a meni kažeš da sam sprayer lol, pogledaj si spm ispod 500 ti je a imaš manje sati od mene
koliko vidim i tvoj bolt action je negdje sve skupa oko 300 killova, ja imam na m98 500...ali 300 je više od 500 da.
136 mortar killova, jako puno manje od mojih 300 za medalju
g18?? nigga pls, znaš li pucati sa normalnim pištoljem
skill 200 i nešto? Lol nemoj u minus brate
duplo slabiji level a imaš možda 150 sati manje od mene...trebao bi bar biti 30 a ne upola lošiji...ali da treba igrat objective nekad...
wl ratio jedva preko jedan, a da znaš kako se switchat kad gubite GJ
pogledaj si koliko pušaka nemaš ni jedan kill, samo njubine igraju stalno sa istim oružjem jer ne znaju kontrolirati više od jednog oružja nešto kao ti
što se tiče vozila faca si kad te netko voza u heliju da spamaš killove i gađaš trokutiće, ono good job pro
neizvršeni assigmenti i nezavršen coop jer nemaš nikog ko je toliko još low da ide igrat sa tobom coop
itd itd
Ne razumijem kakav mozak moraš iamti da ideš meni vikati da sam njub i l2p kad statsi fala Bogu pokažu sve. Ja ne kažem da sam pro, njubara jesam, igram i uživam još igram na laptopu na 30fps a ti imaš neku ljutu mašinu da kompenzira tvoj jadni život pun kompleksa jer ti u ničem ne ide pa te i u bf svi peru. Zašto ne prestaneš bit smješan, pa ko klaun neki prozivaš ljude bez argumenata i dokaza. Da me proziva neki ko je bolji od mene, pokunjeno bi rekao evo svaka čast ali kad me neki još veći njub od mene provocira onda zbilja...zapravo sam ja isto smješan spuštat se tako nisko na neki nivo koji sam završio kada sam imao 14 god dok sam još cod igrao. Ti bi trebao se vratiti, jer bf je za velike dečke a vi ostali koji su još tako puni sebe neka se vrate na cod derati se u lobby i yebati mater svima koji su bolji od tebe. Ovime zbilja prestjem i više ti se neću obratiti jer nisi toga vrijedan. Velim ja ne razumijem kako netko može bit tako smješan da ide meni srat za statse a nije pogledao svoje...lolness na kvadrat.
Sry svima na velikom postu ali nekim ljudima treba objasniti neke stvari. Ako nešto ne shvatiš javi se pa ti nacrtam i pošaljem, ina sve stavim narančasti trokutić da se snađeš. Pusa i pozdrav mrcino, respekt i kapa do poda, sigurno si najjači u kvartu...od svih svojih imaginarnih prijatelja :)
Poz ljudi. Danas sam reinstalirao Windowse i naravno Origin sa njima. Prvo sto me docekalo kada sam pokrenuo Origin je da nemam aktiviranih igara lol iako sam BF normalno igrao nekih 10ak dana. Druga stvar je sto ne mogu iznova da aktiviram igru, kada kliknem na Redeem Code dobijem blank stranicu..
Pokusavao sam reinstall, promjenu datuma i vremena (negdje sam to procitao kao soluciju) ali nista. Jel neko imao slican problem ?
Fila joj daj molim te prestani na bljuvanje mi već ideš.
Learn to use ignore option.
Poz ljudi. Danas sam reinstalirao Windowse i naravno Origin sa njima. Prvo sto me docekalo kada sam pokrenuo Origin je da nemam aktiviranih igara lol iako sam BF normalno igrao nekih 10ak dana. Druga stvar je sto ne mogu iznova da aktiviram igru, kada kliknem na Redeem Code dobijem blank stranicu..
Pokusavao sam reinstall, promjenu datuma i vremena (negdje sam to procitao kao soluciju) ali nista. Jel neko imao slican problem ?
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7796012.page
Imas nekoliko ideja kako popraviti.
Te dečece treba obojicu sa velikom gejniggajew kitom po čelu izlupat.
Nemojte da si refresham čitove pa vas obojicu natamburam i na normal i na HC modu, pa bu mir.
Fila, ne znaš igrat i to je to - kaj sad. Pomiri se s tim i nemoj se nervirat zbog tipova koji te zbog toga zezaju. Budeš s vremenom bolji, ne brini.
ima čitera koliko hoćeš i nikom ništa
kako se to prijavljuje?
Izbrisao sam downloadcache kao sto je napisao neko iz supporta i sad mogu ukucati code ali kad ga ukucam pise da ga je neko vec aktivirao a ja i dalje nemam nista u "My Games".
Izbrisao sam downloadcache kao sto je napisao neko iz supporta i sad mogu ukucati code ali kad ga ukucam pise da ga je neko vec aktivirao a ja i dalje nemam nista u "My Games".
Jesi siguran da si sa istim LOGIN-om ušao u Origin?
Sorry, moj bad. Pogresan mail sam koristio, zamjenio sam live i yahoo account a sto je najsmjesnije prosao mi je login, vjerovatno neki account od prije koji sam koristio za jogurte il sta vec lol. Skida se igra.
kako se to prijavljuje?
Ajde dođi barem do 50-og levela pa onda prosuđuj tko je čiter, a tko ne.
Pun mi je k... klinčadije koja igra par dana i za svakog tko je dobar plače da je čiter.
Ja sam do sada od kada je igra izašla naišao na 2 čitera. Jedan me skidao sa KH2002 preko pola mape dok sam letio u avionu, drugi me ubijao u tenku na neku foru.
Tko je pričao ovdje da prodaje ključeve? Trebao bi jednom liku da pa da ih spojim, on hoće karkand limited naravno. Može ruski mislim. Ajde na pm ako netko prodaje, dao bi 1ookn.
kako se to prijavljuje?
Pun mi je k... klinčadije koja igra par dana i za svakog tko je dobar plače da je čiter.
Ja sam do sada od kada je igra izašla naišao na 2 čitera. Jedan me skidao sa KH2002 preko pola mape dok sam letio u avionu, drugi me ubijao u tenku na neku foru.
preko 100-0 k-d i to nisu čiteri,i to ih je bilo više
i nikom ništa jer nema ih tko izbacit,u chatu su se žalili ali ništa
pogledam sad u svoj stats od weapons i 1400 ubojstava sa m320, kako glupo su to uradili jer sa gl imam u vrh glave 200, ostatak su smoke i 40ml shotgun... prije se statisika vodila za svaki zasebno .... hm uglavnom sam rjesio medic klasu u potpunosti i u suportu imam jos 2 puske za sve odkljucati... toliko o njihovom trebat ce bar 1000h da se sve odkljuca ...
Odeš na profil od dotičnog igrača, i desni gornji kut imaš Report Profile, klikneš na to, napraviš mali opis šta je bilo, prikačiš kao link navedeni Battlereport i nadaš se...
@ceco, o pa imaš još posla. AN-94 ti nije na 500, većina inženjerskih oružja nije, a recon skoro pa ne igraš (ako si mislio na otključavanje 500 za skoro svako oružje zbog dog-taga, to i ja radim) Oho, svi PDW-i na preko 500, svaka čast.
kako se to prijavljuje?
preko 100-0 k-d i to nisu čiteri,i to ih je bilo više
O di ih nađeš čovječe. Očito si pogodio prstom u govno.
Moje isprike, mislio sam da si jedan od onih šta cendraju bezveze.
Ali ono što sam rekao i dalje stoji, pun mi k... klinčadije koja cendra.
al sta je najgore cak i snimis ga s frapsom i posaljes to gospodi iz dice i nakon 2 mjeseca jos mu nisu resetirali statse a da ne govorim da su ga banirali. naletio sam mozda 5-6 likova svi su uredno snimljeni kao dokaz i jos nista nije poduzeto glede njih.
dosadni ste sa skillom i spm i čiterima
http://najboljeslike.files.wordpress.com/2010/06/napusim-vam-se-ja-svima1.jpg
Ne kužim poantu tvog posta, ako ti nisi čuo, ne znači da drugi nisu. Enigma, matimio, levelcap, dontblink, rival_xfactor, ipwnstar4hire itd. su sve likovi koji žive od BF3-a, promocije BF3-a i izgradnje communitija, a i od ostalih igara. Većina ih filmiće izbacuje svakodnevno.
Nikad cuo za njih. Nisam ja nub ko ti da gledam kak drugi igraju.
Ovo je sve bolje i bolje toliko drame,epeen-a , a i butthurt likova nisam videl jos od dobrih starih i "slvanih" hr cs dana i prepucavanja ciji je veci preko foruma gogo
Ne kužim poantu tvog posta, ako ti nisi čuo, ne znači da drugi nisu. Enigma, matimio, levelcap, dontblink, rival_xfactor, ipwnstar4hire itd. su sve likovi koji žive od BF3-a, promocije BF3-a i izgradnje communitija, a i od ostalih igara. Većina ih filmiće izbacuje svakodnevno.
Nikad cuo za njih. Nisam ja nub ko ti da gledam kak drugi igraju.
Odeš na profil od dotičnog igrača, i desni gornji kut imaš Report Profile, klikneš na to, napraviš mali opis šta je bilo, prikačiš kao link navedeni Battlereport i nadaš se...
@ceco, o pa imaš još posla. AN-94 ti nije na 500, većina inženjerskih oružja nije, a recon skoro pa ne igraš (ako si mislio na otključavanje 500 za skoro svako oružje zbog dog-taga, to i ja radim) Oho, svi PDW-i na preko 500, svaka čast.
da na to mislim, abnakana rjesavam upravo bit ce gotov za rundu dvije :) a recon klasu izbjegavam... jer nisam bas kamper... a pdw su najbolje puske u igri... p90 i pp19 je win kombinacija sa suport klasom ili bas recon :=)
Došao novi oriđin(ver. 8.5)
• Added the ability to upload custom avatars.
• Added cloud storage support for a number of additional EA games, including Mass Effect 3.
• Added captcha verification for increased security.
• Improved relevancy of friend search results.
• Progress bar now displays when installing games.
• Streamlined Origin update and installation processes.
• Game Add-Ons (DLC) can now be purchased and installed directly through Origin.
• Updated the look and feel of the Origin client.
• Users can now invite multiple friends to play at once.
• Users can now hide games in their Game Library.
pogledam sad u svoj stats od weapons i 1400 ubojstava sa m320, kako glupo su to uradili jer sa gl imam u vrh glave 200, ostatak su smoke i 40ml shotgun... prije se statisika vodila za svaki zasebno .... hm uglavnom sam rjesio medic klasu u potpunosti i u suportu imam jos 2 puske za sve odkljucati... toliko o njihovom trebat ce bar 1000h da se sve odkljuca ...
A jesi li otkljuco sve dodatke na helicu, avionu i tenku
A jesi li otkljuco sve dodatke na helicu, avionu i tenku
tenkice nisam a sa helicima sam odavno na service star :) ali prema mojoj procjeni za nekih 500 do 600h rjesit cu sve... znaci ne toliko duze od bc2 kao sto su rekli... tamo mi je trebalo oko 400h