Točno 3 metka (u tijelo) treba na normal modu da ubiješ nekoga. Ubio sam nekoliko puta s okvirom od 20 metaka (VAL ili MP7, ne sjećam se koji je bio) trojicu. To što si ti neprecizan pa ti treba pol okvira zapravo nije problem normala nego HC-a koji te naviknuo da ne moraš ni pogoditi lika. Dovoljno je sprayati u njegovom smjeru.
Igram bf jos od 2002 godine, da od samog početka serijala, 3 metka na normal je glupost. Ok ako pogodis u glavu sva 3, za razliku od tebe ja ne koristim aimbot pa ne mogu pogoditi lika u trku 3 puta u glavu ... gadjam u tijelo i uzasno se nazivciram kada ne padne... nisam pricao o nikakvom sprey.u nego o pogocima u tijelo. Razlicitog smo stajalista, rekao bi to ovako: moja pozadina fps.ova je pocela kao i tvoja, wolf, doom, quake, u jednom trenutku sam ja otisao na CS, AA, OF ti si prasio quake ili doom i dalje pa presao na cod. Meni je realnost na 1 mjestu, ako me tenk pogodi s grantaom ocekujem da umrem odmah. Ako me snajp pogodi bilo gdje u tijelo od tog kalibra puske ocekujem da padnem od 1 metka. ako te gadjam s armalite puskom ocekujem da ce te 2-3 max metka ubiti nebitno gdje da te pogodim. Kada ja u tebe moram sprasiti 6-7 komada iz vece udaljenosti padne mi mrak na oci. Ti i dalje prodavaj pricu kako je hc smece jer se spreja a bf3 ima definitivno najbolji hitbox do sada, ako netko sprey.a po tome stvar je u tome da si njubina koja trckara po mapi od zastave do zastave, cinjenica je da brijem na neku realnost ti si vise tip koji trckara i casual puca okolo na sve sto se mice.
HC ili normal.... igraj brate sto god ti pase, ali daj se okani te navike da svoje stavote i misljenja na silu pokusavas ugurati kod ekipe koja ne misli tako. ok?
Ja ti mogu rec samo jedno, na normal se vidi tko zna gadjat a tko ne, dok na HC-u nije tako pogodim te u glavu ili petu isti k.
Kao što sam i napisao prije 2-3 stranice ljudi su prestali čitati post na rečenici "Na HC-u je lakše ubiti protivnika."
Za ostalo se naravno prave glupi!