Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.125.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Y2K2 kaže...
smiglcro kaže...
Danny_HR kaže...

Točno 3 metka (u tijelo) treba na normal modu da ubiješ nekoga. Ubio sam nekoliko puta s okvirom od 20 metaka (VAL ili MP7, ne sjećam se koji je bio) trojicu. To što si ti neprecizan pa ti treba pol okvira zapravo nije problem normala nego HC-a koji te naviknuo da ne moraš ni pogoditi lika. Dovoljno je sprayati u njegovom smjeru.

Igram bf jos od 2002 godine, da od samog početka serijala, 3 metka na normal je glupost. Ok ako pogodis u glavu sva 3, za razliku od tebe ja ne koristim aimbot pa ne mogu pogoditi lika u trku 3 puta u glavu {#}... gadjam u tijelo i uzasno se nazivciram kada ne padne... nisam pricao o nikakvom sprey.u nego o pogocima u tijelo. Razlicitog smo stajalista, rekao bi to ovako: moja pozadina fps.ova je pocela kao i tvoja, wolf, doom, quake, u jednom trenutku sam ja otisao na CS, AA, OF ti si prasio quake ili doom i dalje pa presao na cod. Meni je realnost na 1 mjestu, ako me tenk pogodi s grantaom ocekujem da umrem odmah. Ako me snajp pogodi bilo gdje u tijelo od tog kalibra puske ocekujem da padnem od 1 metka. ako te gadjam s armalite puskom ocekujem da ce te 2-3 max metka ubiti nebitno gdje da te pogodim. Kada ja u tebe moram sprasiti 6-7 komada iz vece udaljenosti padne mi mrak na oci. Ti i dalje prodavaj pricu kako je hc smece jer se spreja a bf3 ima definitivno najbolji hitbox do sada, ako netko sprey.a po tome stvar je u tome da si njubina koja trckara po mapi od zastave do zastave, cinjenica je da brijem na neku realnost ti si vise tip koji trckara i casual puca okolo na sve sto se mice.

HC ili normal.... igraj brate sto god ti pase, ali daj se okani te navike da svoje stavote i misljenja na silu pokusavas ugurati kod ekipe koja ne misli tako. ok?

Ja ti mogu rec samo jedno, na normal se vidi tko zna gadjat a tko ne, dok na HC-u nije tako pogodim te u glavu ili petu isti k.

Kao što sam i napisao prije 2-3 stranice ljudi su prestali čitati post na rečenici "Na HC-u je lakše ubiti protivnika."

Za ostalo se naravno prave glupi!

15 godina
Battlefield 3

jel netko slučajno ugrabio onaj kod od sapphire-a za free DLC?Ako nekome netreba molio bih lijepo ako možete mi poslati.hvala!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Ja ti mogu rec samo jedno, na normal se vidi tko zna gadjat a tko ne, dok na HC-u nije tako pogodim te u glavu ili petu isti k.

dada dok neko puca po crvenim trokuticima se bas jako vidi dal zna gadat il ne.

Switch kaže...
"Na HC-u je lakše ubiti protivnika."

kak je lakse ubit protivnika kad i ti isto ko i on imas manje helti neko na SC, to je isto ko da ja kazem da na hc protivici lakse ube tebe, mislim to nema veze s vezom. Jos je teze ubit protivnika jer zna da ne smije napravit gresku pa vise pazi.

Jedina pozitivna stvar na SC je da ima vise nubova koji trce ko muhe bez glave pa je lakse igrat. Makar i nije tak pozitivna jer i ti si onda sve vise i vise nub kad igras protiv takvih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 19:36 (pero456).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

poludio mi je common rose,počeo je blicat i sve mi je bilo usporeno,čak nisam mogao ni pucat kako spada

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

poludio mi je common rose,počeo je blicat i sve mi je bilo usporeno,čak nisam mogao ni pucat kako spada

samo lupiš ESC i opet se vratis u igru... zna se zblesirat kad spotaš i radiš još nešto pa zblesira...

16 godina
neaktivan
pero456 kaže...
Y2K2 kaže...

Switch kaže...

kak je lakse ubit protivnika kad i ti isto ko i on imas manje helti neko na SC, to je isto ko da ja kazem da na hc protivici lakse ube tebe, mislim to nema veze s vezom. Jos je teze ubit protivnika jer zna da ne smije napravit gresku pa vise pazi.

Jedina pozitivna stvar na SC je da ima vise nubova koji trce ko muhe bez glave pa je lakse igrat. Makar i nije tak pozitivna jer i ti si onda sve vise i vise nub kad igras protiv takvih.

Šta ste zapeli za te trokutice, jbt pa nestaju kad se sakriješ.Uostalom to je protumjera za kronični kamperaj koji nosi tvoj "hardcore" mod. Sad se vraćam sa CBC servera. 10 snipera u mom timu se ne miču sa spawna oni koji su se malo pomakli bivaju upucani od njihovih 16 snajpera.Hardcore my ass..

Što se tiče healtha možemo i ovako: Što se bunite da treba tona metaka da nekog ubijete kad i vi možete primiti toliko (kita) metaka?

jokaCRO ingame
15 godina
pero456 kaže...

Switch kaže...

Ma brate nisi ti shvatio šta sam ja hio reći! Pročitaj moj post unazad par stranica pa će ti biti jasnije. ;)

14 godina
Battlefield 3

ovih dana mi je ping opasno visok, kazu mi da se vrti stalno oko 150, a inace mi bude oko 30-40

sta je ovo ljudi moji, pa odjednom na mene preslo

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pero456 kaže...
Y2K2 kaže...

Mozda neznas ali ti se trokutici gase kad se npr igra mec a cak su i mnogi normal serveri tako podeseni.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan

Gdje se može kupiti key (da nije sa steamu) U HR ! 

Hvala 

15 godina
red_bull kaže...

Šta ste zapeli za te trokutice, jbt pa nestaju kad se sakriješ.Uostalom to je protumjera za kronični kamperaj koji nosi tvoj "hardcore" mod. Sad se vraćam sa CBC servera. 10 snipera u mom timu se ne miču sa spawna oni koji su se malo pomakli bivaju upucani od njihovih 16 snajpera.Hardcore my ass..

Što se tiče healtha možemo i ovako: Što se bunite da treba tona metaka da nekog ubijete kad i vi možete primiti toliko (kita) metaka?

Daj joka sviraš qurcu kako lažeš. Ne znam što dobivate time što serete po cbc po forumu lol. Zna se što je i kako je na cbc prema tome tvoje preseravanje kao da je bilo 500 snipera ne stoji.

Sad samo čekam slackspace da dođe pametovat jer sam i njega vidio na serveru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 21:54 (fila2208).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Daj joka sviraš qurcu kako lažeš. Ne znam što dobivate time što serete po cbc po forumu lol. Zna se što je i kako je na cbc prema tome tvoje preseravanje kao da je bilo 500 snipera ne stoji.

naj fila (đukela)... ovih par dana sam bio na cbc-u, gamad vam se počela skupljat. ja uvijek volim igrat kontra od vas da vam napakostim kolko mogu... al ovih dana s moje strane nikakve pomoci. 3 klase promjenim dok nesto napravim što želim. ozbiljno razmislite o limiteru oružja i rpg spamerima, ne treba ni  na stalno, samo tjedan dana da se očisti server od te gamadi...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav svima bla bla

naime, prije ne znam koliko, dok sam igrao bf 3 kompjuter mi je poceo zujat, ali ne "naglas" nego bas u slusalice, tj zvuk mi je takav bio. također sam primjetio da kad zuji jako steka. kakogod, to se nekad dogodi, zna bit i da mi se ne moze stvorit oruzje minutu dvije, te isto to primjetim i na travi, umjesto normalne trave moram cekat da se "stvori"... a kad probam izac, izlazi mi iz igre doslovno 5-10 min. ja mislim da mi je stvar do ventilatora ili nesto pa ako neko zna bio bi zahvalan... komponente: AMD Athlon II X3 445 processor, 4 gb ram, nvidia ge force gts 450, maticna asrock M3A770DE

Gremlin

0 0 hvala 0
15 godina
ranko091 kaže...
fila2208 kaže...

naj fila (đukela)... ovih par dana sam bio na cbc-u, gamad vam se počela skupljat. ja uvijek volim igrat kontra od vas da vam napakostim kolko mogu... al ovih dana s moje strane nikakve pomoci. 3 klase promjenim dok nesto napravim što želim. ozbiljno razmislite o limiteru oružja i rpg spamerima, ne treba ni  na stalno, samo tjedan dana da se očisti server od te gamadi...

Ma pop.izdit ću prijatelju, imam debile, istarižitelje novinare i obične trollere koji  mi ne daju mira. Weapon limiter ne znam stavit, mislim ne kužim se un procon, a dečki koji se time bave kažu da im ne radi. Sranje je procon, stalno nam se ruši, pa čas radi čas ne...a limiter je debilan. Ne može skužiti mortar ili hummve nekad i resgistrira ih kao death. A da limitiram rpg na nekim mapama onda bi te ubilo kad bi htio ubit tenk snjim. Sniper da ne pričam, ima neki limiter da ti dopusti 5 snipera npr i ubije svakog sljedećeg koji ubije sa sniperom, ali problem je što spama na chat only 5 snipers pa nemoš ni chatat kad zatreba.

u problemima smo i nitko neće da se hvata u koštac već svi ladno samo igraju.

Moram ozbiljno pričat sa svojima jer će nam se server raspast :(

Nije te dugo bilo morph, sad su počeli dolazit neki klanovci da igraju protiv nas, svakako navrati i na ts :)

16 godina
moderator
Battlefield 3

Evo gdje smo se sakrili Dado i ja s helićem :)

I još par gluposti...

Kampzorz :) Kampzorz :)
:/ :/
سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ranko091 kaže...
fila2208 kaže...

Ma pop.izdit ću prijatelju, imam debile, istarižitelje novinare i obične trollere koji  mi ne daju mira. Weapon limiter ne znam stavit, mislim ne kužim se un procon, a dečki koji se time bave kažu da im ne radi. Sranje je procon, stalno nam se ruši, pa čas radi čas ne...a limiter je debilan. Ne može skužiti mortar ili hummve nekad i resgistrira ih kao death. A da limitiram rpg na nekim mapama onda bi te ubilo kad bi htio ubit tenk snjim. Sniper da ne pričam, ima neki limiter da ti dopusti 5 snipera npr i ubije svakog sljedećeg koji ubije sa sniperom, ali problem je što spama na chat only 5 snipers pa nemoš ni chatat kad zatreba.

Nije te dugo bilo morph, sad su počeli dolazit neki klanovci da igraju protiv nas, svakako navrati i na ts :)

Gle seri koliko hoćeš no upravo si potvrdio bit problema "harcore" moda. Nebalansirana poluigra..

Znači kikat cete recone, rpg, m320, campere, usas,mortar i na kraju Winning "noobove". Hoćete zabranit još što?  Ajde zabranite igračima da pucaju na vas "hardcore" old scool uberpro skillzore.

Što ćete vi počistiti? sve ove koji koriste ova gore oružja? Nije li to znak tko uopće igra "hardcore"?

Ajd molim te. {#}

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ma pop.izdit ću prijatelju....

Server će vam se raspast jer forsirate debilizam.

I possess a skill to google.
17 godina
Battlefield 3

Jucer sam prvi puta igrao na Bug serveru. Kako ste vi nakenjali da ste dobri, pr0, ubercool i slicno, mislija san da necu nikog stic ubit, a ono tamanio vas ko musice. 

Nego @Šef... jel izadjes ti koji put iz tog tenka? Cekao sam kad cu te vidit na scope-u od snajpera... nisam se usrecio...

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
berto kaže...
Co7 kaže...

Ne slazem se, a razlog je sljedeci.

One shot kill. Znaci ja kempam i ti kada naletis nema sanse da prezivis, neovisno koliko je netko noob.

Dok u normal modu te zakaci mozda jedan ili dva metka ali ako si dobar igrac mozes ga ubiti.

Shvacas?

Znaci normal je tezi jer dobar igrac ima sanse prezivit ako trckara naokolo ko muha bez glave i naleti na njuba kampera, a HC je laksi i smece jer nemoze trcati, pokupit par metaka, okrenuti se i sprasiti pola okvira u nekoga jer nema....

Ako neces normalno postaviti pitanje, onda neces dobiti ni normalan odgovor!

Ako ti pocnes pucati na nekog prvi, a on se uspije okrenuti i sprasiti cijeli okvir u tebe... onda si ti N00b!

A sada bi ja tebi zaljepio jednu sliku :), ali necu zuti karton... hahahahah

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 9:01 (Co7).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

Lol, ti si ona djukela??? loooooooooooooooool, pa ti si nooob!

Isuse boze, de poklopi se usima!

Toliki exploit radis sa tih 60% healtha, da je to nenormalno.

Covjece pa samo si sa m320 i mortarom rokao! Sramota!

M320 - 1116 Kills

Edit:

sa bolt sniperima imas 5 killova sveukupno, bas se pitam zasto.

Dok sa m39 ima 1070 killova.

300killova  sa mortarom!

Bolt sniperi ubijaju iz prve ako pogodis u tijelo, ali ocito ti je i to problem pa koristis samo poluautomatske.

lool, e da i loool.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 10:13 (Co7).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A sta mislis zasto je to tako???

Eto jasan dokaz da ste narusili balans igre! I to samo zbog nedostatka preciznosti i skilla!

Bravo!

[M|C] ex_Co7
13 godina
neaktivan
Gremlin665 kaže...

pozdrav svima bla bla

naime, prije ne znam koliko, dok sam igrao bf 3 kompjuter mi je poceo zujat, ali ne "naglas" nego bas u slusalice, tj zvuk mi je takav bio. također sam primjetio da kad zuji jako steka. kakogod, to se nekad dogodi, zna bit i da mi se ne moze stvorit oruzje minutu dvije, te isto to primjetim i na travi, umjesto normalne trave moram cekat da se "stvori"... a kad probam izac, izlazi mi iz igre doslovno 5-10 min. ja mislim da mi je stvar do ventilatora ili nesto pa ako neko zna bio bi zahvalan... komponente: AMD Athlon II X3 445 processor, 4 gb ram, nvidia ge force gts 450, maticna asrock M3A770DE

Može ti biti do napajanja.. Dali ti zuji u slušalicama ili ti zuji komp??

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
15 godina
neaktivan
pero456 kaže...
Vash kaže...

Taj lik ti je prilično veliko ime u BF3 communityu.

Izgradio je ugled na COD-u, ali je prešao na BF3 i radi na promociji BF3-a.

Pomogao je u oživljavanju dontrevivemebro kanala.

Šta misliš kako je COD stekao slavu i popularnost kakvu ima sada? Velikim dijelom zbog njega i njemu sličnih.

Firme ti plačaju za to dobre pare. Ovakvi ljudi im grade community, samo što su sa COD-om u*rali motku i dosta ekipe je prešlo na BF3.

Nikad cuo za lika, nikad cuo za dontrevivemebro kanal i popularnost i slavu su likovi dobili zbog COD-a a ne obrnuto.

Jesam igdje rekao da nije slavu stekao na COD-u, upravo sam i napisao da je sa COD-a prešao na BF3.

Ne kužim poantu tvog posta, ako ti nisi čuo, ne znači da drugi nisu. Enigma, matimio, levelcap, dontblink, rival_xfactor, ipwnstar4hire itd. su sve likovi koji žive od BF3-a, promocije BF3-a i izgradnje communitija, a i od ostalih igara. Većina ih filmiće izbacuje svakodnevno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

HE HE neki trol  (Danny) počne  o tome kako je HC bolji (koga zapravo briga?) i onda sljedečih 10-20 stranica se ko mala djeca prepirete.

Jel to zbilja bitno koji je mod bolji i zašto, svatko igra što mu paše. A ekipa koja ulazi u ovakve rasprave se zbilja da bezveze isprovocirati.{#}

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 10:56 (peroko).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja se nisam ukljucivao dok me Fila nije prozvao da sam se proslavio na njihovom serveru.

To me je ponukalo da napisem par stvari :).

Ali nisam shvatio odmah da je noob. Steta, mogao sam si usparati par stranica teksta.

[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan
peroko kaže...

Jel to zbilja bitno koji je mod bolji i zašto, svatko igra što mu paše. {#}

Je, bitno je jer se po tome dijeli naše društvo na forumu.

Ja sam npr. u BC2 igrao samo hardcore, nisam mogao smisliti softcore, ali onda je tu na forumu bio toliki pritisak da sam jednostavno BF3 počeo igrati samo normal da se ne osjećam više kao p*zda.

Kud svi turci tud i mali Mujo {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ja se nisam ukljucivao dok me Fila nije prozvao da sam se proslavio na njihovom serveru.

To me je ponukalo da napisem par stvari :).

Ali nisam shvatio odmah da je noob. Steta, mogao sam si usparati par stranica teksta.

Ma možda je samo ljubomoran na veličinu tvog gnjurca {#}

thesekiman kaže...
peroko kaže...

Jel to zbilja bitno koji je mod bolji i zašto, svatko igra što mu paše. {#}

Je, bitno je jer se po tome dijeli naše društvo na forumu.

Ja sam npr. u BC2 igrao samo hardcore, nisam mogao smisliti softcore, ali onda je tu na forumu bio toliki pritisak da sam jednostavno BF3 počeo igrati samo normal da se ne osjećam više kao p*zda.

Kud svi turci tud i mali Mujo {#}

Kao što rekoh svako igra što mu paše, a umjesto da su neke konkretne stvari u temi, 20 stranica prepucavanja u komadu (više mi se čini kao potisnute homo frustracije)

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 11:18 (peroko).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ili se prestanite prepirat oko modova, kampanja, gunova ili je {#}. Prepirete se ko mala djeca {#} i bezveze punite stranice ovoj temi a neki koji bi htjeli nešto DOZNAT u ovoj temi o BF3 (zato inače služi forum) nemogu zato jer im se neda čitat 950 stranice a pola od toga raspravljanje. {#}

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zna Danny kako oživiti BF3 temu :)

šumski put je bio ravan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice