Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.160.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Plugin za Logitech tipkovice s ekranom.

LINK

dobro ti nam hoces trojanca uvalit XD

Nemoj me plasiti, bas sam ju jucer instalirao!

Po komentarima vidim da ljudi nemaju problema (bar ne s trojancima, tu i tamo se nekome srusi program):

http://www.logitechusers.com/completed-sdk-created-lcd-applets/14350-hooah-xs-battlefield-3-server-info-app.html

http://www.g15-applets.de/hooah30-bf3-applet-beta-1001-release-t8004.html

Aplikacija je i na sluzbenom Logitech forumu:

http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/Battlefield-3-Server-Ping-amp-Info-Script/td-p/796243

Koji antivirus i koju poruku ti javlja?

EDIT: 43 najpoznatija svjetska antivirusa kazu da nema trojanaca i virusa u fajlu "hooahXS.exe". Isprobano na verziji HooahXS_UpdateTo_a1003

https://www.virustotal.com

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 10:35 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedno pitanje... Server browser sa filterima rush, hardcore, ranked, punkbuster, i regions: europe mi pronalazi 5-6 servera sa više od 1 čovjeka online ( ili praznih jel ). čak i kad maknem rush sa filtera dobijem 10tak servera s ljudima... u čem je fora? 

0 0 hvala 0
13 godina
SebaOS kaže...

Jedno pitanje... Server browser sa filterima rush, hardcore, ranked, punkbuster, i regions: europe mi pronalazi 5-6 servera sa više od 1 čovjeka online ( ili praznih jel ). čak i kad maknem rush sa filtera dobijem 10tak servera s ljudima... u čem je fora? 

Upravo isprobao s tim filterima.

Kad listam dolje otvaraju se stranice i stranice servera s tim postavkama.

Nesto kod tebe ne stima. Mozda imas jos kakav Advanced filter ukljucen?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
Co7 kaže...

Sto se tice montaze predivno.

Ali mozda lik uopce ne igra dobro, cak bi rekao da ni ne igra toliko dobro koliko tu izgleda.

Mislim da je tu dobitna kombinacija NOOB HC server/i. Jednostavno vidis da nitko ne prati igru, a lik lomi sniperom samo zato sto je one shot / kill .

Vecinu killova je naparavio u tijelo.

Da to napravi na BUG serveru, ili severu od PISovaca itd, onda bi to bilo nesto. Ovako , montaza super a sve ostalo me nije impresioniralo.

p.s.

Sigruno ce sada svi reci zasto sam napisao NOOB i HC server u istoj recenici, a to su istoznacnice :).

Pa ima smisla da, zato se i zove HARDcore, ima smisla da je noob server. Neki dan sam uletio u neki softcore server sa kolegom pilotom. MA daj čovječe na caspianu sam imao nekih 60-tak killova kao gunner, ono ko iz p. jer su svi spotani i samo tučeš na blef. Na hc te ljude ne vidim nema spota nema trokutića. Nestane mi metaka, zaboravim reloadat i tako to...

nikad neću shvatiti koliko glup moraš bit da izjaviš da je hardcore noob...ok svatko ima svoje mišljenje ali u hc se ne praštaju greške, jer 2-3 metka i nema te, a u softcore dobiješ trokutiće pa spamaj po zgradi sa m320 i rpg da se dobije kill. Velim sama riječ govori hardcore tako da nikad neće shvatiti kako može tako nešto izjaviti. Sniperi su u cod 2 ubijali jednim metkom pa i u cod4 neki, jesu to onda bile noob igre? A igraju ih i danas tisuće ljudi...svaki tvoj argument je invalidan na toliko načina da je to smješno.
Odi se uvjeravaj da je hc noob i odi tražiti trokutiće po grmovima pa onda ispaliti 30 metaka da ubiješ nekoga.

Meni je osobno hc super jer je malo realnije, brže i igra ne prašta pogreške, krivo okreneš glavu ideš u lijesu doma. Softcore sam igrao na bc2 dok nisam otkrio da je hc zapravo ono što ja želim.

Velim nhf ali smješan mi je tvoj post.

Očekujem montažu od tebe da vidimo kakav ti imaš skill na svom hardcore, ups pardon softcore modu, jer se vidi iz aviona da je dečko na ovoj montaži ono kuiš čisti njub :)

zz 

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/M0RsKkA_DZuKeLA][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/M0RsKkA_DZuKeLA.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ima li koji od nasih hrv klanova da bi bio ljubazan da posudi ili iznajmi war server ako mu zjapi prazan,ili nema toliko cesto warowe? Posto nas klan ima server od 40 slotova,a u vrijeme warowa kad se igraju od 20:00 pa nadalje je pun .. Evo i sad vec ima na njemu oreko 20-tak ljudi: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-CRO-Bolt-Action-Sniper-Only-HC-500-ticekts/ Neda mi se gasiti public server zbog wara.. Pa ako ima netko od lidera da bi izasao u susret neka me PM-a..
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 11:51 (Cyber_Freak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da ga jednostavno zaključate za war i stavite pass?

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Minoza kaže...

Moj Minoza vidiš da je napisao  da mu se ne da gasit public server radi warova jer je server većinom popunjen :)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 12:04 (Soldier977).
13 godina
Blade Runner31 kaže...
ceco22 kaže...
@cyber hvala nadam se da nece zezat kao onaj plugin sto je prije netko postavio... Steta sto nema kao za bbc2.
@blade imas placebo efekat da je toliko potrebno da nekoga ubijes, u nekom pravilu obicno su potrebna dva metka vise nego na PN. Meni su oba moda odlicna i sa ni jednim nemam problema... Steta sto nema pravih hc servera kao prije, a custom je uvijek prazan.

ma đavla frende pucam do besvjesti pa tesko pada.kad sam usao 1-8 je bio k-d u prvih 5 minuta,poslje sam se valjda prilagodio pa sam smanjio tu razliku,valjda mi je trebalo da se priviknem.i nije mi jasno da sam protrcao preko claymora i ostalo mi je 20 healta,sta je to tako ili bug?u svakom slucaju mi je normal tezi,mozda zato sto ne igram tako dobro pa mi je u hc lakse ubit,nemam pojma.nista laku noc do sutra

Ma puno je lakše na normalu, samo moraš u glavu gađat i odmah padaju. A lakše je radi spotanja i možeš se pripremit gdje je ko i onda u vugla. :)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda prazne ti sef)
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma nema smisla zaključavat puni 40slot server za war od 16 ljudi, slažem se

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tko god slučajno upadne u war na server je collateral damage {#}

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
forzzuk kaže...

Baš tako :))))

15 godina
Minoza kaže...

A ko će ga onda opet kasnije napuniti? :)

btw. 53 server je često prazan, pitaj njih neno.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/M0RsKkA_DZuKeLA][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/M0RsKkA_DZuKeLA.png[/img][/url]
15 godina
sardax kaže...
Kako ova igra izgleda prekrasno na DX11 @Ultra, to je cudo. Mislim, u DX10 na medium izgleda odlicno, ali ovo je perverzija. Takodjer, letiiii. Sad ne minjam komp jos dvi godine :)

s obzirom na cpu koji imaš, koji vjerojatno bottlenecka tu grafulju, malo bi razmislia o ovih 2 godine :/

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Minoza kaže...

Ja time ne razbijam glavu... tko hoće može igrati, tko neće ne mora, ko da živim od toga jel mi server pun {#} Rekao sam i na PP kolegi, mi komotno svoj zaključamo za war, unranked... Ako vam je to toliki problem, onda ok. Lakše je tražiti od drugih klanova da vam ustupaju server za warove...

14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
fila2208 kaže...
Minoza kaže...

Ja time ne razbijam glavu... tko hoće može igrati, tko neće ne mora, ko da živim od toga jel mi server pun {#} Rekao sam i na PP kolegi, mi komotno svoj zaključamo za war, unranked... Ako vam je to toliki problem, onda ok. Lakše je tražiti od drugih klanova da vam ustupaju server za warove...

ja recimo nisam znao da se moze staviti server sa ranked na unranked?

15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Pa stvar je u tome da nakon što ga zaključaš sigurno više nije ranked, ne?

14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
xyan kaže...

Pa stvar je u tome da nakon što ga zaključaš sigurno više nije ranked, ne?

haha {#} 

14 godina
Minoza kaže...
fila2208 kaže...
Minoza kaže...

Pa ne zivimo od toga da je server pun,ali ti je drago da je pun kad placas za njega 300+ kn mjesecno. {#}

15 godina
drahic kaže...
Minoza kaže...
fila2208 kaže...
Minoza kaže...

Pa ne zivimo od toga da je server pun,ali ti je drago da je pun kad placas za njega 300+ kn mjesecno. {#}

Pa točno to, nitko ne plaća zrak...mene bi bilo sramota plaćati server koji zjapi prazan...

16 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
forzzuk kaže...

Baš tako :))))

Ako vam updanem ja i sve vas pokokam? :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ja sam si sad nabavio Origin acc. sa BF3 ali je na ruskom. Bio sam pogledao par YT clipova, čitao po forumima ali ako je neko uspio prebaciti org. BF3 sa ruskog na engleski ( a da mu sad radi ) MOLIM da mi se javi. Hvala {#}

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kada bi to barem pisalo u 1. postu na 1. stranici {#}

Imaš tamo link, skineš i kopiraš gdje treba i to je to. Možda ti ostane neki ključ u registryu na ruskom, malo kopaš po njemu i kada ga nađeš samo ga promijeniš na engl i to je to.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
13 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Kada bi to barem pisalo u 1. postu na 1. stranici {#}

Imaš tamo link, skineš i kopiraš gdje treba i to je to. Možda ti ostane neki ključ u registryu na ruskom, malo kopaš po njemu i kada ga nađeš samo ga promijeniš na engl i to je to.

Pa to sam sve našao ali dali treba sam skinut ovaj patch ili treba convertat na engleski ili oboje...??? Bio na toj stranici 20 puta i opet nisam shvatio što sve treba da bude na engleskom. I napisao sam ako je netko to već napravio nek mi se javi. Jeste Vi to napravili?

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 13:54 (ExStazy).
17 godina

Origin ti normalno skine zadnji patch, odeš na tu cjs stranicu i skineš zadnji link (gornji) i tamo ti je već napravljena struktura foldera gdje kopiraš datoteke. Znači kopiraš samo datoteke, ne i foldere. I onda ako ti je i dalje crn ekran, odi u registry (na linku ima video i putanja u registryu) i tamo malo traži gdje ti piše negdje u ključu rus, to samo promijeniš u eng_US mislim i to je to.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Co7 kaže...

Ali mozda lik uopce ne igra dobro, cak bi rekao da ni ne igra toliko dobro koliko tu izgleda.

Mislim da je tu dobitna kombinacija NOOB HC server/i. Jednostavno vidis da nitko ne prati igru, a lik lomi sniperom samo zato sto je one shot / kill .

Da to napravi na BUG serveru, ili severu od PISovaca itd, onda bi to bilo nesto. Ovako , montaza super a sve ostalo me nije impresioniralo.

p.s.

Sigruno ce sada svi reci zasto sam napisao NOOB i HC server u istoj recenici, a to su istoznacnice :).

Pa ima smisla da, zato se i zove HARDcore, ima smisla da je noob server. Neki dan sam uletio u neki softcore server sa kolegom pilotom. MA daj čovječe na caspianu sam imao nekih 60-tak killova kao gunner, ono ko iz p. jer su svi spotani i samo tučeš na blef. Na hc te ljude ne vidim nema spota nema trokutića. Nestane mi metaka, zaboravim reloadat i tako to...

nikad neću shvatiti koliko glup moraš bit da izjaviš da je hardcore noob...ok svatko ima svoje mišljenje ali u hc se ne praštaju greške, jer 2-3 metka i nema te, a u softcore dobiješ trokutiće pa spamaj po zgradi sa m320 i rpg da se dobije kill. Velim sama riječ govori hardcore tako da nikad neće shvatiti kako može tako nešto izjaviti. Sniperi su u cod 2 ubijali jednim metkom pa i u cod4 neki, jesu to onda bile noob igre? A igraju ih i danas tisuće ljudi...svaki tvoj argument je invalidan na toliko načina da je to smješno.
Odi se uvjeravaj da je hc noob i odi tražiti trokutiće po grmovima pa onda ispaliti 30 metaka da ubiješ nekoga.

Meni je osobno hc super jer je malo realnije, brže i igra ne prašta pogreške, krivo okreneš glavu ideš u lijesu doma. Softcore sam igrao na bc2 dok nisam otkrio da je hc zapravo ono što ja želim.

Očekujem montažu od tebe da vidimo kakav ti imaš skill na svom hardcore, ups pardon softcore modu, jer se vidi iz aviona da je dečko na ovoj montaži ono kuiš čisti njub :)

zz 

Prvo, softcore?!

Mod koji mi igramo se zove UberGodlikeBigPenisMod, a ostali igraju HARDcore. Ako cemo se razbacivati nazivima.

Odnosno ono sto vi igrate je okastrljena verzija igre, to sto ju tisuce ljudi igraju je valjan argument kao i onaj sto se 1000000 ljudi klanja kravama pa smo zato mi ostali idoti jer vecina to radi a mi ne! 

Ako zelis vidjeti kako to izgleda kada te netko ubije sa 2 ili 3 metka, dodji na jedan od meceva na CB (lol, interna sala :)).

I u UberGodlikeBigPenisModu se isto ubija sa 2 ili 3 metka, to sto ti nisi dovoljno precizan, to je tvoj problem.

A ako je netko sakriven u grmu, i nitko ga ne vidi onda nije ni spotan, ako mu glava viri onda je spotan.

Greske se ne prastaju na HC modu? 

Moras igrati tamo gdje igra prava ekipa i onda da vidis o prastanju gresaka na UberGodlikeBigPenisModu.

I to je ono najbitnije, ako si noob i nemozes ubiti nekoga sa 30 metaka na UberGodlikeBigPenisModu, onda odes i sprejas na HCu i dovoljno je da jedan mmetak proleti kraj njegove pete i onda je on mrtav, a ti si MACHO. 

Jednostavno, HC mod ne zahtjeva preciznost, niti skill u odnosno na UberGodlikeBigPenisMod. 

Otici cu na HC server, i sa sniperom imati kd 50! O tome se radi!

Cyber_Freak kaže...
Ima li koji od nasih hrv klanova da bi bio ljubazan da posudi ili iznajmi war server ako mu zjapi prazan,ili nema toliko cesto warowe? Posto nas klan ima server od 40 slotova,a u vrijeme warowa kad se igraju od 20:00 pa nadalje je pun .. Evo i sad vec ima na njemu oreko 20-tak ljudi: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-CRO-Bolt-Action-Sniper-Only-HC-500-ticekts/ Neda mi se gasiti public server zbog wara.. Pa ako ima netko od lidera da bi izasao u susret neka me PM-a..

Mislim da ne bi bio problem da vam MC clan posudi War server na jednu noc,

kada bi vam to trebalo?
Pa se dogovorim sa Duxom i Slammerom.

[M|C] ex_Co7
13 godina
protjeran
Battlefield 3
A ne znam,mozda veceras ili sutra navecer...Javim jos,dodat cu te na Battlelog... A mozemo se dogovoriti da bacimo i protiv vas jedan dan... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze, nije problem :).

[M|C] ex_Co7
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene samo zanima  di je Butcher ovih zadnjih par tjedana?Malo sam guglo i dobih ovu sliku dolje??Kaj mu je dop**dilo da ga "G" dečki trpaju pa sad prodaje osobne fotke okolo po netu? Vrati se Ante Kuky i Pirat su tužni bez tebe , a i meni fališ.Nećeš ni osjetit kad ti ga stavim ..mislim c4 jel ...majke mi :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 14:56 (Nexus66).

8 0 hvala 0
15 godina
Co7 kaže...
fila2208 kaže...
Co7 kaže...

p.s.

zz 

Prvo, softcore?!

Mod koji mi igramo se zove UberGodlikeBigPenisMod, a ostali igraju HARDcore. Ako cemo se razbacivati nazivima.

Odnosno ono sto vi igrate je okastrljena verzija igre, to sto ju tisuce ljudi igraju je valjan argument kao i onaj sto se 1000000 ljudi klanja kravama pa smo zato mi ostali idoti jer vecina to radi a mi ne! 

Ako zelis vidjeti kako to izgleda kada te netko ubije sa 2 ili 3 metka, dodji na jedan od meceva na CB (lol, interna sala :)).

I u UberGodlikeBigPenisModu se isto ubija sa 2 ili 3 metka, to sto ti nisi dovoljno precizan, to je tvoj problem.

A ako je netko sakriven u grmu, i nitko ga ne vidi onda nije ni spotan, ako mu glava viri onda je spotan.

Greske se ne prastaju na HC modu? 

Moras igrati tamo gdje igra prava ekipa i onda da vidis o prastanju gresaka na UberGodlikeBigPenisModu.

I to je ono najbitnije, ako si noob i nemozes ubiti nekoga sa 30 metaka na UberGodlikeBigPenisModu, onda odes i sprejas na HCu i dovoljno je da jedan mmetak proleti kraj njegove pete i onda je on mrtav, a ti si MACHO. 

Jednostavno, HC mod ne zahtjeva preciznost, niti skill u odnosno na UberGodlikeBigPenisMod. 

Otici cu na HC server, i sa sniperom imati kd 50! O tome se radi!

Cyber_Freak kaže...

Mislim da ne bi bio problem da vam MC clan posudi War server na jednu noc,

kada bi vam to trebalo?
Pa se dogovorim sa Duxom i Slammerom.

kad imaš tako veliku k.určinu onda navrati do nas pa da te vidimo kad si takav uber i ako stojiš iza svih tih bezmislenih rečenica slobodno navrati...

16 godina
moderator
Battlefield 3

Interesting fact: Battlefield 3 has sold more copies than Zelda: Skyward Sword, Uncharted 3, Deus Ex HR and Dead Space 2 combined.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice