Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.211.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fic1994 kaže...
power_user kaže...
fic1994 kaže...

ček, ja se vašem serveru ne mogu pridružiti ako nemam b2k?

Zavisi kako kojem, ali na Bug možeš, samo te izbaci kada na red dodje neka BTK mapa i ne možeš ući dok traje takva mapa

može link od servera na battlelogu?

Evo izvoli.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za sve naše nježne ratnike i one koji se osjećaju tako {#}

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
fic1994 kaže...
power_user kaže...
fic1994 kaže...

ček, ja se vašem serveru ne mogu pridružiti ako nemam b2k?

Zavisi kako kojem, ali na Bug možeš, samo te izbaci kada na red dodje neka BTK mapa i ne možeš ući dok traje takva mapa

može link od servera na battlelogu?

Evo izvoli.

aha, a toga znam, mislio sam da ima neki gdje je samo bf3 bez expanzija, hvala svejdeno.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igro sam igru tj. SingPlayer, Texture - High, ostalo na Low. 

E sad kontam da kupim igru da igram online, sta kazete, kako ce ici ?

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Jel se ikome ovo desilo? 

zeko73
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Igro sam igru tj. SingPlayer, Texture - High, ostalo na Low. 

E sad kontam da kupim igru da igram online, sta kazete, kako ce ici ?

Bez clockanja procesora i minimalno još 2GB rama - neće ići.

No matter where you go, there you are.
16 godina
Battlefield 3

Neki lik iz partije prije pola sata .....  {#}

... there is no spoon ...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

na xboxu je taj mali lvl.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
aufhenger kaže...

A ovo ti je dolje na xboxu igrao a gore na PCu :)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
16 godina
Soldier977 kaže...
aufhenger kaže...

A ovo ti je dolje na xboxu igrao a gore na PCu :)

Da, skužio sam kad sam bolje pogledao... moj bed {#}

... there is no spoon ...
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon 2 minute partije maximalno izlazi mi iz igre i dobivam ovu takoreći sumnjivu poruku...
>Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'SSonnenrad' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
Pun mi je k vec i BF-a 3 i sugavog PB-a...svakih tjedan dana se nekome iz tima nesto pocne događat sa igrom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 1:52 (Fifa).

0 0 hvala 0
16 godina
Fifa kaže...

Nakon 2 minute partije maximalno izlazi mi iz igre i dobivam ovu takoreći sumnjivu poruku...
>Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'SSonnenrad' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
Pun mi je k vec i BF-a 3 i sugavog PB-a...svakih tjedan dana se nekome iz tima nesto pocne događat sa igrom.

ti i tvoj tim probajte update punkbustera napravit

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jesmo, preko PBSetupa i manualno...nista!Pocelo se događat sa novim patchom.

0 0 hvala 0
14 godina
Meni je na kraju problem rijesio restart kompa,a prije toga sam sve bio.isprobao
robimarko@gmail.com
17 godina
moderator
Battlefield 3

Al smo se iskupili sinoć:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20364415/1/227901869/

Još da mi je bio neko da me popravlja u IFV-u, Pirat i Dado mi ne bi bili ni do koljena (ovako su mi taman do kite). {#}

4 0 hvala 0
13 godina
Fifa kaže...
Jesmo, preko PBSetupa i manualno...nista!Pocelo se događat sa novim patchom.

I meni je to jucer bilo nakon nekakvog updatea. Proradilo je kada sam restartirao komp.
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Top helicopter na Grand Bazaaru:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20312883/1/173287112/

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

8 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

hahahahaha....to si ti kao admin importao helić sa druge mape... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sinoc sam napokon dobio medalju za taj hebeni squad deathmatch, sad mogu lijepo zaboravit na njega i više ga nikad upalit, pojeo mi je tone živaca. Ako ne uletiš sa dobrim squadom možeš se pozdraviti sa pobjedom, a naći dobre suigrače na publicu je prava lutrija, veće su šanse za dobit šesticu na lotu.

Ako ništa drugo, bar medalja dobro izgleda.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Al smo se iskupili sinoć:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20364415/1/227901869/

Još da mi je bio neko da me popravlja u IFV-u, Pirat i Dado mi ne bi bili ni do koljena (ovako su mi taman do kite). {#}

ja jos moram jesti puno zganaca.

----- Nema na čemu! --| Google is your friend |------
15 godina
zeko73 kaže...

Jel se ikome ovo desilo? 

Meni se to par puta dogodilo.

Počelo je nakon istalacije posljednjih amd drivera.

14 godina
neaktivan
@nasty bila je dobra runda morao sam uvijek trcat nazad na a jer su kuky i drugi mucki provokatori probali doci sa ledja, samo mi je ovaj tip TrachemysElegans zasmrdio jer je u doslovce 2min sa scora 20-17 dosao do 47 sad ne znam tko je ali je ocito pocistio cijeli protivnicki tim.
@thesaiksman SQDM u bf 3 je skroz promasen jer pod br. 1 tvoj team treba dobit znaci ne samo squad tek onda najbolji squad odonosi pobjedu, bilo je puno bolje u bc2 gdje je svatko igrao za sebe tj. Svaki squad zasebno
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
odjavljen

Ja sam :-) - Baš sam se fino opskrbio streljivom i skidao većinu odmah na spawnu. Vrlo je zabavno koristiti prigušivać. Nije bilo baš dvije minute, nego cijela runda, ali... :D {#}

Kempanje je odličan put ka slaganju dobrog K/D-a, a još kad se kombinira sa zadatkom misije, ludilo. Onesposobiti protivnički tim desetkovanjem populacije je naprosto neprocjenjivo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 11:53 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Poznati haxorz.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
Tonči kaže...

Ja sam :-) - Baš sam se fino opskrbio streljivom i skidao većinu odmah na spawnu. Vrlo je zabavno koristiti prigušivać. {#}

Kempanje je odličan put ka slaganju dobrog K/D-a, a još kad se kombinira sa zadatkom misije, ludilo. Onesposobiti protivnički tim desetkovanjem populacije je naprosto neprocjenjivo.

A za sve ostalo tu je Mastercard {#}.

No šalu nastranu, jesi nas nabušio na onom rushu, pa vise od pola mojih smrti si bio naravno TI - skriveno kampersko mućko đubre {#}.

Vjerojatno ne bi bilo tako da neki pojedinci nisu probavali potjerati kamperaj do krajnjih granica i igrati se mortarčićima i ostalim kamperskim alatićima umjesto da ko pravi muškarci prime malo olova u bulju.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
@thesaiksman SQDM u bf 3 je skroz promasen jer pod br. 1 tvoj team treba dobit znaci ne samo squad tek onda najbolji squad odonosi pobjedu, bilo je puno bolje u bc2 gdje je svatko igrao za sebe tj. Svaki squad zasebno

Nije promašen, mod je isti kao i u BC2, 4 squada jedni protiv drugih, tvoj squad od 4 čovjeka igra protiv ostalih 12 ljudi. Ali drugi faktori čine ovaj mod u BF3 nepodnošljivim, u BC2 mi je sqdm bio puno bolji, mape su bile manje i bilo je više akcije, dok su ovdje mape za sqdm prevelike za taj mod, a i taj LAV ima te perkove što nije bilo u BC2, ovdje u 99% slučaja tko prvi sjedne u LAV sa Thermal optikom pobjeđuje meč.

Jedna dobra

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 12:03 (thesekiman).
17 godina
moderator
ceco22 kaže...
@nasty bila je dobra runda morao sam uvijek trcat nazad na a jer su kuky i drugi mucki provokatori probali doci sa ledja, samo mi je ovaj tip TrachemysElegans zasmrdio jer je u doslovce 2min sa scora 20-17 dosao do 47 sad ne znam tko je ali je ocito pocistio cijeli protivnicki tim.

Danny je već objasnio, čitz0r.

16 godina
odjavljen

Čuj, prisiljen sam bio. Pirat me najprije rejpao cijelo vrijeme onim smećem minobacačkim... nikako nisam uspio doći do njega, jer se zavukao u neku rupu ko najgora pichka. Usput sam se zabio kempat spawn par puta i bilo je zabavno... ja pucam, a onda se na meti stvori još, još, još... i tako 50-tak puta. LOL.

Svakako, da sam imao više metaka i bolju strojnicu (nisam koristio 200m) bilo bi i bolje.

Inače, jedva čekam dobit bolt-action na L96 {#}

14 godina
neaktivan
moj Tonci kad imas takvo ime i nije cudo sto imas probleme sa PB :P uglavnom sam pratio score listu i ti si bio na neki 20 kilova na rezultatu 30-90 za nas. Do kraja si natukao posteno svaka cast :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice