Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.135
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A jbg, mislim da bi ipak toga onda bilo manje.

Naravno, uvijek će biti par pacijenata, ali s vremenom bi ljudi većinom uopće prestali razmišljati koliko puta su izginuli.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tank tips, pola stvari nisam ni znao: repairing reactive armor,kako izaci iz tenka na koju stranu hoces,canister shell

Ps ako ste vozac tenka i netko udje kao gunner sa proximity scan, te odmah izadje, ostaje vam njegov proxmity scan, cak i ako taj tko je usao na kratko pogine...

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
7 0 hvala 17
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da nije u redu napadat ljude zato što te je izovnao. Koliko vidim vi oragnizirano igrate na teamspeaku i kašite randome na svom serveru... To nije baš testamentu leet skilu možda ste naišli na ljude koji igraju natjecateljski i dobili po tamburi. 

I'm very large!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Cyber_Freak kaže...
 Znam da me nitko nije spotao,a nitko tim putem nije isao jer je mjesto zabaceno i nepristupacno za vozila...

Kako znaš da te nije spotao? Da te nije možda heli spotao, mozda neki snajper..

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 12:28 (thesekiman).
14 godina
Battlefield 3

Ne,lik nije bio gunner u tome i je stvar. Bio je vozac choppera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako sam zabrijao, pobrisao sam pola prošle poruke. Čuj, ako je imao Proximity Scan, on ili gunner, vrlo moguće da je zbog toga.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
thesekiman kaže...
Cyber_Freak kaže...
 Znam da me nitko nije spotao,a nitko tim putem nije isao jer je mjesto zabaceno i nepristupacno za vozila...

Kako znaš da te nije spotao? Da te nije možda heli spotao, mozda neki snajper..

Hm,jesi ti procitao sto sam ja napisao? Pa i da me spotao nakon 10 minuta bi nestalo.. Nije valjda u Normal modeu da ako te netko spota da do kraja runde imas trokutic izna glave ?? Cak ni mojih igraca nije bilo blizu mene kojih bi netko migao spotati,ali niti onda me ne bi vidio... Lezao sam u grmlju iza brda cca 10 min gdje nitko cijelu malu nije tuda isao..Nitko nije metka ispalio jer me nije mogao vidjeti,jer sam satlno lezao i nisam se micao...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
Calinjos kaže...

Tank tips, pola stvari nisam ni znao: repairing reactive armor,kako izaci iz tenka na koju stranu hoces,canister shell

Ps ako ste vozac tenka i netko udje kao gunner sa proximity scan, te odmah izadje, ostaje vam njegov proxmity scan, cak i ako taj tko je usao na kratko pogine...

Hvala na ovome!

Istina, ne mogu na poslu pogledati, ali pretpostavljam da sve znam. Malo sam previse po tenkovima {#}

I jedna losa vijest, poslije zadjeg patcha, iskakaje iz tenka u stranu gdje je okrenuta cijeva nije uvijek tocno :(

Prije je bilo.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
16 godina
Battlefield 3

napravio sam thread što se tiče Commo Rose pa se pridružite u raspravi,hvala.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489588884404/

BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
...

Hvala na ovome!

Istina, ne mogu na poslu pogledati, ali pretpostavljam da sve znam. Malo sam previse po tenkovima {#}

I jedna losa vijest, poslije zadjeg patcha, iskakaje iz tenka u stranu gdje je okrenuta cijeva nije uvijek tocno :(

Prije je bilo.

Nekako mi se cini da uvijek ispadam iz tenka na stranu gdje ima najvise olova u zraku :)

PS sta koristite u tenku-koje upgrade?

Proxmity sensor mi je pod muss, kao i thermal optics... HMG mi je za sada izbor br.1 sto se tice prvog slota..gjde ima vise tenkova stavim guided m.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 13:33 (Calinjos).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

HMG??? Pffft, canister shell is the way to go. Pješadija pada na sve strane.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
Battlefield 3

Jesu one nadogradnje za armor i maintenance uvijek dostupni, odnosno ne zauzimaju slot za gadget, ili se moraju montirati kao hmg i canister?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ono advanced popravljanje ti je permanent i ne zauzima slot, reactive armor ti zauzima slot koliko znam.

Ne koristim ga iskreno pa nisam siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja za tenk koristim Reactive Armor, Thermal Optics, Canister Shell ili Guided Missile, ovisno o situaciji, ako frend igra samnom onda se svašta može napraviti sa CITV+Guided Missile combo. Ako sam solo, onda canister shell, kad se rasprsne bez problema pogađaš heliće.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Real life remake jednog popularnog BF3 klipa . Pogledati i behind th scenes, svaka čast ljudima.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Calinjos kaže...

Nekako mi se cini da uvijek ispadam iz tenka na stranu gdje ima najvise olova u zraku :)

PS sta koristite u tenku-koje upgrade?

Proxmity sensor mi je pod muss, kao i thermal optics... HMG mi je za sada izbor br.1 sto se tice prvog slota..gjde ima vise tenkova stavim guided m.

Reactive armor + guided missles + IR smoke

I nadam se ce netko s Proximiti scanom biti na jednom od preostala dva mjesta. {#}

Za one koji ne znaju, proximiti vazi i za ostala dva sjedala.

To je jedini unlock koji i ostali mogu "donjet" u tenk :)

Ispravak: Thermal camo, proximiti i repair se koriste s ostalih mjesta u tenku!

Hvala svima na ispravku!

Ta taktika mi za sad ide jako dobro. Oko 1500 killova u tenku. {#}

P.S. cesto ne mogu vjerovati kako se ljudi lose snalaze na mjestu gunnera u tenku! Ili cak ne zele igrati na tom mjestu.

Ja znam uskociti na to mjesto i obicno onda dobijam neki od MVP ribona... naravno, ako vozac zna sto radi :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 18:03 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uh sto je hardcore dobar za salit se , spawnam se u bazi na auto c4 stavim i slucajno zgazim jednog putem a evo njega za 2 sekunde u autu me hvata i promasi me a drugi lik koji usao u moj auto sudari se s njim a ja kliknem c4 ;P

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vash kaže...

Ono advanced popravljanje ti je permanent i ne zauzima slot, reactive armor ti zauzima slot koliko znam.

Hmm...

Bas svaki upgrade za tenk zauzima jedno od tri mjesta za upgrade.

Jedino sto ne zauzima slot je trece (CITV) mjesto, koje kad jednom utkljucas mozes upasti na njega.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jesi siguran da ne otključaš kasnije i improved popravljanje? Ili je to na heliću?

E hebi me, ima dosta vremena od kada sam otključao te stvari, moguće da me sjećanje vara.

Za letjelice znam da imaju below radar permanent upgrade, ali mislim da je i popravljanje permanent na nekima od vozila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thesekiman kaže...

Real life remake jednog popularnog BF3 klipa . Pogledati i behind th scenes, svaka čast ljudima.

Kakvi kraljevi.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Vash kaže...

Hmm...

Bas svaki upgrade za tenk zauzima jedno od tri mjesta za upgrade.

Jedino sto ne zauzima slot je trece (CITV) mjesto, koje kad jednom utkljucas mozes upasti na njega.

Ne, i Maintenance mora biti odabran kao perk, ali vrijedi za sva 3 mjesta. Proximity Scan i Thermal Camo su također dijeljeni perkovi.

A inače Cyber Demona u tenku je najbolje ubiti Jihad Jeepom (dok gleda na drugu stranu...) {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 15:04 (TomoR).
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...
A inače Cyber Demona u tenku je najbolje ubiti Jihad Jeepom (dok gleda na drugu stranu...) {#}

Svakoga je najbolje ubiti Jihad džipovima.

Pritom naravno vičući الله أكبر odnosno Allahu Akbar. Mučki provokatori poput njega zaslužuju beskonačno mnogo virtualnih smrti.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Reactive armor + guided missles + IR smoke

I nadam se ce netko s Proximiti scanom biti na jednom od preostala dva mjesta. {#}

Za one koji ne znaju, proximiti vazi i za ostala dva sjedala.

To je jedini unlock koji i ostali mogu "donjet" u tenk :)

Kako to? Budući da se ne mogu posebno namještati perkovi za gunnera?

Misliš da onaj tko sebi za tenk namjesti proximity scan, da to vrijedi i kad sjedne za mjesto gunnera?

17 godina
thesekiman kaže...

Misliš da onaj tko sebi za tenk namjesti proximity scan, da to vrijedi i kad sjedne za mjesto gunnera?

Da!

Znači, imaš u tenku tri lika, pritom jednog sa Proximity Scan, jednog sa Maintenance i jednog sa Thermal Camo i sva 3 su aktivna.

A ako si dobro pogledao onaj video prije - ako gunner sjedne na mjesto vozača, i vrati se na svoje mjesto, vozač se vrati na svoje mjesto - čak i ako gunner sad izađe iz tenka, proximity scan će ostati aktivan (što je vjerojatno bug unutar igre)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 15:15 (TomoR).
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Kako to? Budući da se ne mogu posebno namještati perkovi za gunnera?

da i pise ti sta vrijedi za sva mjesta

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

sa čime upravljate jat ili heli

i koji jostick bi mi preporučili??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nove vijesti :).
CRO team je ipako pobjedio HUN team!
RE:Hungary vs. Croatia- Dr_Furyo - CRO - Tue 31 Jan 14:31

Reply

This score is not correct,player DAVID2k6
http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=2830770
and player XNDR
http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3144192

do not have UAC3 ID REGISTERED on his GUIDS,therefore we demand forfeit win for Team Croatia
Violation of rule>section 8. line 3. of BF3 rules

Every player must have their UAC User ID registered on their GUID page before a match starts. You can read UAC User ID guide in order how to find your UAC User ID

I don't know why this score is ACCEPTED when nobody from Team Croatia did not even have the time to post anything

Forfeit win for Team Cro

EDIT: sorry, to je nasa zalba, a ja sam to dobio porukom pa sam shvatio kao da je rijeseno.

Ispricavam se.

[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 15:44 (Co7).
Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Like a boss!

GZ miceki. Tak im i treba kad su čiteski šupci.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
Battlefield 3

Mame im se madarske naehebem!

Tako im i treba!

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Boze kako sam se razveselio zbog pobjede nad madjarskom,haha kao malo dijete{#},neka drago mi je                                                         EDIT:vise nisam sretan{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 15:50 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice