nestao PB problem barem kod mene yea!
nestao PB problem barem kod mene yea!
novi driveri za ati izašli 12.1 http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx
Nadam se da cu sutra ujutro normalno igrati...
k mu j. m. bugovitu
ovakav poluproizvod treba zabraniti u ljepoj nasoj
udruga prava potrosaca bi imala kaj reci ovim govnima
Ova "Lijepa naša" čini mi se više nije naša
jeb... ga
Ova mi igra nekada digne živce kao nitko u životu:
1. počne trzati i laggati zobg manjka RAM-a
2. Sruši se
3. Jučer me PunkBuster izbacivao
4. Dugo učitavanje mapa mi ide na živce jer dok se učita mapa moji već zauzmu 2 pozicije.
Tako da nekada mi dođe da uzmem igru, prodam je za kunu i platim budućem vlasniku ćevape jer znam da će se naživcirati.
Dosla 6950 radeonka 1gb dual fan,sto znaci da sam dosao i ja,uzet vam vase dog tagove. :D
jeli igraš već s njom? možeš samo reći na kojim postavkama kvalitete igraš MP,jer vjerojatno uzimam tu grafičku.
I ima li BIOS switch?
E ovako...
Quality i sve ostalo je SVE na Ultra. Igram na 1920x1080 rezoluciji.
Antialiaising 2x mssa
AA post- off
Motion blur -off
Aa post- Nisam siguran,pogledat cu,ali MISLIM da je off.
SSAO
Sve to je sa nekih 48-55-65 fps-a. Tako se vrti u frapsu. Kako gdje se nalazis na mapi .
Sa grafickom sam za sada PREZADOVOLJAN !
EDIT -Evo i slike
Ček ja sa 32bitnim winsima sam manje vrijedan i ne smijem igrat dok vi drugi sa 64bitnim možete, ako sam dobro shvatio?
LOL. Dice je klaun nevjerovatan sa takvim forama.
frende jučer sam igrao normalno, a danas ništa..Pb hebe i isto su x64 u pitanju kod mene, tako da...Nabijem ih al malo odmora ne škodi
Igrao bez problema ikakvih
PB me 2-3 put kickao danas...
64bit Windowsi.
2 kicka su bila u kratkom razmaku, par minuta, poslije toga sve uredno
Igrao bez problema ikakvih
I ja sam jucer igrao bez ikakvih problema... Stvarno nema logike da nekome igra radi a nekome ne... lool
Ne spamaj ovdje sa CoD!
Reklama je bas za isprane mozgove.
Bolje postaj nesto pametno, mislim da je ova tvoja poruka veci spam nego moj link na video.
Pokušavam recona dotjerat do kraja i riješit assignment i mogu samo još jednom reć da je recon zadnje smeće od klase.
Još me napokon i krene u zadnjoj partiji i onda mi se pri k/d-u 8/2 i taman kad sam izletio pred lika i išao dić scope sruši igra. yaaaay
Jbg, svima koji su samnom u timu i pi*de jer sam beskoristan, moje isprike. Čim riješim assignmente okanit ću se snajpera.
Meni ni danas ne radi,ma što got pokušavao...
Baš sam se ponadao kako cu lijepo igrati,ono,bez ikakvih problema...
Haha!!! kad ono igram nekih 10 minutai samo odjednom PAF: bf3.exe stopped working
P.S(A rekli su da je to do njih,da ce oni to sredit) lololol
Pokušavam recona dotjerat do kraja i riješit assignment i mogu samo još jednom reć da je recon zadnje smeće od klase.
Još me napokon i krene u zadnjoj partiji i onda mi se pri k/d-u 8/2 i taman kad sam izletio pred lika i išao dić scope sruši igra. yaaaay
Jbg, svima koji su samnom u timu i pi*de jer sam beskoristan, moje isprike. Čim riješim assignmente okanit ću se snajpera.
nije snajper beskoristan ako ga znas koristit...ne mislim bukvalno na pusku nego na klasu... sinoc mi igramo rush operation firestorm i ja i pirat softlamamo, a dado i butcher javelinom rokaju...ne moram ni reci da nam nisu digli ni jedan mcom... a npr na conquestu siene crossing... ako se neko od snajpera sjeti uzeti mav , njihov tim 100% dobija partiju...
nije snajper beskoristan ako ga znas koristit...ne mislim bukvalno na pusku nego na klasu... sinoc mi igramo rush operation firestorm i ja i pirat softlamamo, a dado i butcher javelinom rokaju...ne moram ni reci da nam nisu digli ni jedan mcom... a npr na conquestu siene crossing... ako se neko od snajpera sjeti uzeti mav , njihov tim 100% dobija partiju...
Normalno da nisu ništa digli kad se Gerijatrija povukla u brlog (iako ste nas dobro bubali prvu rundu kad ste bili attackeri)
Btw odlične runde jučer.
Punidba servaha se nameće kao izuzetno bitna stavka u jutarnjem rasporedu.
recon je super... je8iga, treba se samo naviknut malo al jednom kad ga skuzis - rulas! a i najbolji je kao infiltrator, postavis spawn beacon i udri.
Da bile su dobre runde jučer. U Seine Crossingu je bilo dobro, mislim na onu drugu rundu, ne prvu. Baš prave nepete runde.
Kasnije u rushu smo na ventu formirali dva squada i odmah je bilo lakše.
li mi tko "složiti" konfu koja tjera BF3 na ultra pri 1024*7xx, neznam točno. NAJEFTINIJA POTREBNA.
Da bile su dobre runde jučer. U Seine Crossingu je bilo dobro, mislim na onu drugu rundu, ne prvu. Baš prave nepete runde.
Kasnije u rushu smo na ventu formirali dva squada i odmah je bilo lakše.
Yep....iako je razlika na kraju bila 105 ticketa tek na samom kraju se prelomila runda i otišla na našu stranu iako je lagano moglo i obrnuto.
A prvu budem pamtil po Sapku i njegovom rejpu sa M320 ..uništio me.
ajde netko na server :)
Ma nemojte mi reći da na poslu idete "Online"?
Preko TeamViewera nafilaju server...