Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
hellbyte0 kaže...

Ja sam pirat duboko uvjeren da ti u real life nemaš noge jer u igri ti ili letiš ili kempaš cijelu rundu. Znaš probaj po koji put kad si pješak stisnut ili W ili S ili A ili D mislim da ćeš se začudit.{#}

A ono na Kharg Islandu je bilo jadno od tebe ali eto izgubili ste jer kako kažem tvoj team nezna da treba nogice micati.{#}

Ja kempam? -to si ti nešto pomiješao.

A ono jučer nije bilo jadno.Počela je partija,skinuo sam oba vaša aviona,i ja sam sad trebao čekati da se vi dignete avionima da vas idem rokat?

Jadno je bilo što su me neki iz tvojeg tima onako vrijeđali.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 16:49 (pirat).
17 godina
protjeran
pirat kaže...

Ja kempam? -to si ti nešto pomiješao.

A ono jučer nije bilo jadno.Počela je partija,skinuo sam oba vaša aviona,i ja sam sad trebao čekati da se vi dignete avionima da vas idem rokat?

Čuj ja imam stalno dojam da ste ti i mesar najveći kamperi i oni koji vole ležat ili bit u heliću. Jedino aj danny zna trčat i kuky kad nije na drogama.{#}

Pa da bilo bi neka pristojnost da čekaš naš avion da se digne ili bar da otiđeš iz naše baze kad nam digneš avion u zrak a ne tamo stajat i čekat eto ti kamp sa helićem.

Ja i dado se stalno prepiremo oko vašeg squada i ja uvijek govorim da ste svi četiri male pice i tako i igrate.{#}{#}

16 godina
moderator
hellbyte0 kaže...

Čuj ja imam stalno dojam da ste ti i mesar najveći kamperi i oni koji vole ležat ili bit u heliću. Jedino aj danny zna trčat i kuky kad nije na drogama.{#}

Pa da bilo bi neka pristojnost da čekaš naš avion da se digne ili bar da otiđeš iz naše baze kad nam digneš avion u zrak a ne tamo stajat i čekat eto ti kamp sa helićem.

Ja i dado se stalno prepiremo oko vašeg squada i ja uvijek govorim da ste svi četiri male pice i tako i igrate.{#}{#}

A čuj rat je,gledam na koji način bi vas prije ukokao.

Fer i sportsko ponašanje mi nisu jača strana.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran
pirat kaže...

A čuj rat je,gledam na koji način bi vas prije ukokao.

Fer i sportsko ponašanje mi nisu jača strana.{#}

Hehe aj dobro, ionako meni samo važno da na kraju runde piše mom timu WIN.{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
ne znam za vas ali ja pirata svako malo vidim kako kao turist trckara livadama, onim otocima sam samcat.....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

LOL

Ja da trčim? Ja valjda od svog skvada najviše kempam, a bejsrejp sam praktički izmislio.

Pirat, pusti ih. Vidiš da ih svrbi vagina jer im zločesti pajret nije dao da se igraju u aviončićima.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Ja sam pirat duboko uvjeren da ti u real life nemaš noge jer u igri ti ili letiš ili kempaš cijelu rundu. Znaš probaj po koji put kad si pješak stisnut ili W ili S ili A ili D mislim da ćeš se začudit.{#}

A ono na Kharg Islandu je bilo jadno od tebe ali eto izgubili ste jer kako kažem tvoj team nezna da treba nogice micati.{#}

Nažalost, pirat zbilja nema obje noge, fali mu desna. Al se to ne kuži obzirom da mu je kara tak velika da u trapericama izgleda ko noga.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 18:00 (Danny_HR).
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

LOL

Ja da trčim? Ja valjda od svog skvada najviše kempam, a bejsrejp sam praktički izmislio.

Uf, što mrzim kampere...

13 godina
Battlefield 3

Ma ja ne znam sta se svi toliko zale na te kampere,sto se mene tice,neka kampaju do besvjesti.Hvala Bogu Battlefield je napravljen tako da kamperi ne pozive dugo.Jedan kamper me moze skinuti najvise DVA puta,treci puta cu ga ili zavariti,natovariti C4 ili zaklati.

Kamperi koji ne spotaju,e to su za mene debilcine.Jedan pravi sniper ili kamper moze prevaguti cjeli mec,samo ako spota uredno skidajuci sve koji recimo,pokusavaju zauzeti bazu!

Nisam bas primjetio da nasi modovi cesto kampaju,jedino me cesto "zivcira" Pirat koji zaista rastura sa helijem!

No opet da jedan SOFLAM radi,bi kuhac se tako ku...čio na nebu{#},znaci opet,nije kriv Pirat nego netko tko ga ne zna skinuti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

E danny danny tebi treba tu mućku picu razvalit.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Evo kako je nastala glazba iz BF3:{#}

Moj PC  
34 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

IRNV od kad su ga upropastili uopce ne koristim.

Što je najveći baksuz je to da   tako traljavo radi u tunelima i mračnijim prostorijama za koje bi bio idealan.

Trebali su napraviti da je vani ovakav kakav je sad,a unutra onakav kakav je bio.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Daj ekipa pomagajte,novi u BF3 i svako malo  Game disconnected: your connection to the server timed out.Taman napravi dobar score ima neš killova i izbaci me skoro sa svake mape!Ping nije velik,ne skidam u pozadini ništa,kako rješit ovaj problem??

Daj aj,puna mi je kapa ,za kujac igram!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ugasi upnp na routeru. i meni je isto bilo.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
13 godina
volegradele kaže...

Daj ekipa pomagajte,novi u BF3 i svako malo  Game disconnected: your connection to the server timed out.Taman napravi dobar score ima neš killova i izbaci me skoro sa svake mape!Ping nije velik,ne skidam u pozadini ništa,kako rješit ovaj problem??

Daj aj,puna mi je kapa ,za kujac igram!

Evo upravo mi se sada to desi-u po igre nakupih 45 killova kao gunner na heliju i izbaci me!

Ja sam taj kuhac na routeru postimao i rijetko mi se to desavalo-mozda 2-3 puta!

Ali KUD BAS SADA????!!!!!

13 godina
Battlefield 3

Evo meni non stop,igra vrh 10min i molim boga da završi partija da mi se upiše šta!Išao sam u ruteru promjenit upnp na disabled ali kad se ruter restarta opet se vrati na on,probao preko Windowsa,skinuo neki program koji to radi ali opet ništa!WTF

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
ako imate thomson rutere od tcoma s njima zna pucat veza, nakon što sam dobio siemens nikakvih problema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bik kaže...
ako imate thomson rutere od tcoma s njima zna pucat veza, nakon što sam dobio siemens nikakvih problema.

Imam  Thomson SpeedTouch 780wl od Iskona,več 4-5 godina,nikad problema,COD2 igram bez problema,nikad veza nije pukla!

AUDIOFIL
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo pošto se javilo nekoliko ljudi sa problemima istim kao i ja (imam thomson tg782) u ea supportu su mi rekli da trepa forwardat portove. 

tut1 i tut2. nadam se da sam nekome s ovime pomogao a sad da netko i meni pomogne.

Kada otvaram te portove u "Translate to..." tab treba upisati statičku ip adresu, to ne mogu napraviti, u to polje ne da da upišem više od 5 brojeva, pa da li znate koje bi brojeve trebao upisati ondje, jer ip adresa ne stane, stvarno ne znam što pa molim za pomoć {#}

EDIT: ovaj problem imam ako netko nije shvatio..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 2:14 (MV_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Translate to ostaje prazan i kad dodaš onda ruter sam doda tamo šta treba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 7:29 (Hummer).

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Jedna obavijest mojim dragim frendovima:

Utrljajte dobro u guzove jer ako sve prođe ok - uskoro vam dolazim ja, biće analna devastacija:

EDIT: Za vas samo najbolje, ekstra djevičansko.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 8:45 (DrNasty).

14 0 hvala 2
17 godina

to je moj avatar na battlelogu {#} ja tebi preporucujem da ti ipak ne dolazis jos na BUG server jer u protivnom neces moci posteno hodati jedno 7 dana {#}

-BiH-slackspace
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Πzdeki, na server. :)

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
ovajonaj kaže...

to je moj avatar na battlelogu {#} ja tebi preporucujem da ti ipak ne dolazis jos na BUG server jer u protivnom neces moci posteno hodati jedno 7 dana {#}

Neću ni hodati, ja imam tenk. ;)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neke novosti cemo danas saznat,nadam se da je vezano za patch.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

IRNV od kad su ga upropastili uopce ne koristim.

Što je najveći baksuz je to da   tako traljavo radi u tunelima i mračnijim prostorijama za koje bi bio idealan.

Trebali su napraviti da je vani ovakav kakav je sad,a unutra onakav kakav je bio.

Možda da stave Thermal kao šta je na tenku, jer mi je ona donekle bolje sređena nego IRNV.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudi kad je izašao zadnji update za bf3??

ja sam ga kupio prije mjesec dana i igra se updatala samo kod instalacije i poslje više ništa, jedno se je origin jedamput updejtao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
meni se ovaj vikend igra updatela
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Neću ni hodati, ja imam tenk. ;)

Ne budeš ga dugo imao ako ti dođem sa C4. ;)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel zna netko rjesit ovaj problem

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'logigamer96' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice