Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

meni je ovo fascinantno, uvijek kad sjednem u neki tenkic moj gunner kad malo stisne uvijek pobjegne ostavljajuci me da krepam s tenkom... zato i ne volim ulazit u tenkice, na prste jedne ruke mogu prebrojat kad me je netko popravljao..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...

Isprobano na Noshar Canals - Rush.

Ovo se sve dogadjalo na posljednjem paru M-Comova

Napadaci su imal heli.

Onaj u kojem mogu biti i dodatni putnici (ne igram uopce u helicu pa im ne znam imena :) )

Imali su dva gunnera i   dva ingeenera koji su stalno, bez prestanka popravljali.

Trojca nas branitelja smo imali stingere i lika koji nas je punio municijom.

Helic se uopce nije skrivao! Samo je letio iznad i ubijao nas! ŽI tu i tamo ispalio flares.

Svaki od nas je uzastopce ispaljivo rakete i punio ih.

Pogodili smo ga s oko 20-30 raketa i tako sve dok nas na kraju nisu pobjedili.

(Gdje je bio AA i sto je radio, na zalost ne znam)

Uglavnom, poanta je da 3 igraca sa stingerima nisu dovoljna za srusit heli ako je on tocan model i ako ovi unutra znaju sto rade :)

Pilot je bio ovajonaj, a ja sam bio jedan od gunnera. Stingeri i igle za curac. Bilo je sigurno više od tri igrča sa dotičnim, i ćorak.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 10:27 (MegaMass 2000).
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Kad bi se ovako nasi politicari u saboru brinuli o nasoj lijepoj Hrvatskoj kao vi o taktici BF3 ovdje na forumu,mislim da bi stanje se poboljsalo za 50%.... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

meni je ovo fascinantno, uvijek kad sjednem u neki tenkic moj gunner kad malo stisne uvijek pobjegne ostavljajuci me da krepam s tenkom... zato i ne volim ulazit u tenkice, na prste jedne ruke mogu prebrojat kad me je netko popravljao..

znam kako ti je... i ja sam se toga nagledao. moja ekipa sa mumbla gine da me popravi pa da mlavimo dalje, a random ljudi kad zagusti trce iz tenka glavom bez obzira. jos kad mi se u tenk uvale sniper ili medic onda pozelenim. tuke...

ali isto se to događa i sa random ljudima u atak heliju. cim cuje LOCK bježi, iskače. i nakraju moram sletit popravit i trazit novog gunnera... zato u zadnje vrijeme ako sam pilot obavezno ne uzlijećem dok na chat ne provjerim ima li gunner bar flare.

al ima jedan problem na random gunner, pilot u atak heliju. a to je tko će kad bacit flare. jer u večini slučajeva se desi da oboje bace. to bi trebalo nekako riješit sa nekim prikazom na displayu helija. da ja vidim jel mu spremne protumjere i ima li ih i jeli ih bacio...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uvijek kad uletim kao gunner javim pilotu da ću ja prvi pucat flare, pa da se on može usredotočit na letenje. A ako se pokaže potreba i on poslje rokne flare.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Inace u pravilu pilot uvijek baca prvi flerove!Moraju popravit  zvukove u heliju da gunner moze cut pilota kad baca flerove i obratno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 11:53 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

aj to jos cujem ali me vise zbunjuje zvuk lockanja.. ne znam jel to vozac locka ili nas lockaju :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
skank666 kaže...

To je ljepota public igre. Medic koji neće bacit medpack ni kad pucaš u njega, em mu svijetiliš i imaš ikonu na glavi i skačeš pred njega on neće. Support isto tako koji neda ammo za rakete i javelin. Ljudi koji uzmu tenk, stanu na prvo brdo poslije baze i gađaju avione sa canisterom. Ljudi koji uzmu venom i odu snipat na brdo te izađu u pola vožnje mi ostali poginemo jer ne skužimo da padamo. Ljudi koji uzmu heli pa se odmah okrenu naopako i poginemo svi. Ljudi koji izlaze iz helija koji je pogođen, isto padaš na tlo i da stigneš se prebacit ne uspiješ se dići više.

Ljudi koji pucaju iz javelina u zatvorenome pa nas sve pobiju. Ljudi koji stave mine u našu bazu, ljudi koji te ubiju kad ne mogu proći kraj tebe, ono kad u vratima budete oba, pa uvijek se netko pomakne ali on čim ne može proć te ubije....

ljudi, debili, njubovi...to je public game.

Pa kad me netko oživi dobijem prosvijetljenje ili mi baci ammo, kad netko zbilja zna da je njemu korisno da to napravi...

kach kaže...

Inace u pravilu pilot uvijek baca prvi flerove!Moraju popravit  zvukove u heliju da gunner moze cut pilota kad baca flerove i obratno.

Čuje se neka vrsta klika, ali ne glasno. Moraš bit skoncentrirarn da skužiš ili pratiti kako ste lockani i kad lock nestane onda znaš da je bacio, ali velika stvar je imat pilota na ts i on ti kaže kada bacaš. Nekad bacaš dok je lock jer je javelin a nekad dok ide raketa, ovisi jel ko prijavio da ima soflam na mapi.

Ugl. public piloti...teško.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 12:03 (fila2208).
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

aj to jos cujem ali me vise zbunjuje zvuk lockanja.. ne znam jel to vozac locka ili nas lockaju :/

Jel nebi trebao vidjeti "LOCK" na ekranu? Ako je žutim onda je igla ili heat seeker, ako je lock crvenim onda je soflam ili tenk

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 12:03 (thesekiman).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nema mi smisla to pravilo.

Kada nas lockaju pilot bi se trebao koncentrirati na bijeg, a ne na slušanje locka i stiskanje ekstra tipke.

Dok helić bježi gunner u pravilu ne može ništa korisno napravit, pa mi ima više smisla da gunner pazi na prvi lock i rokne flare.

Ako je pilot dobar, pilot najčešće nema ni potrebe ispucati svoj flare.

Ali da, trebalo bi nešto napraviti da vidiš međusobno stanje flareova.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobrom pilotu ne smeta ak on prvi baca flerove,jer mu uzme doslovno 3% koncentracije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 12:06 (kach).

1 0 hvala 0
15 godina
Vash kaže...

Kada nas lockaju pilot bi se trebao koncentrirati na bijeg, a ne na slušanje locka i stiskanje ekstra tipke.

Dok helić bježi gunner u pravilu ne može ništa korisno napravit, pa mi ima više smisla da gunner pazi na prvi lock i rokne flare.

LOL. Letio sam sa dečkima koji imaju 1000 sati virtualnog leta...koliko god on dobar, leti nisko, ono da mi gun uđe u vodu i te spike, tako je brz sa viperom, jer je havoc cigla, okretan, izmiče se, ne može pobjeć. Dobar pilot ima ecm jammer i baca ga čim ga netko locka te bježi, onda se vrati da vidimo jel soflam ili neki lik. Ako i nakon jammera se čuje raketa, bacam ja flares i molim Boga da nas ne pogodi. Ako i pogodi, sletimo, repair i dalje deri. Pilot koliko god bio dobar, mora nosit flare ili ecm tu nema Boga, a gunner bez flaresa je besokorisan u svakom pogledu., jer je cilj bit dugo živ u heliju i silovat sve što izađe iz baze a ne thermalkom nać par likova i ubit ih pa kad dođe raketa onda lelellelele :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 12:15 (fila2208).
16 godina
neaktivan
Vash kaže...

ono pravilo da pilot baca prvi je logično, jer ti kao random gunner neznaš hoće li se on možda nekako sakrit i možda tako omest raketu, i onda ti tvoj flare bačen uzalud. a pilot zna kad je "kraj" i kad mora flare bacit.

a ono za lock. žuto je dok te cilja, kad blinka žuto tek uspostavlja lock, kad stoji si zalockan, a kad je crveno onda su rakete krenule prema tebi... a kad te pogodi znat ćeš... :)

16 godina
odjavljen

koliko sam skuzio onaj ecm jammer ti bas i ne garantira da te nece pogodit... vjerovatno ga ja kasno ispalim ili sam tolike srece da se, u biti, ja zabijem u raketu dok ona leta oko mene :/

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

koliko sam skuzio onaj ecm jammer ti bas i ne garantira da te nece pogodit... vjerovatno ga ja kasno ispalim ili sam tolike srece da se, u biti, ja zabijem u raketu dok ona leta oko mene :/

ECM bacaš prije nego te zalocka, kad te počne lockati inače si voda.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
fila2208 kaže...
Vash kaže...

LOL. Letio sam sa dečkima koji imaju 1000 sati virtualnog leta...koliko god on dobar, leti nisko, ono da mi gun uđe u vodu i te spike, tako je brz sa viperom, jer je havoc cigla, okretan, izmiče se, ne može pobjeć. Dobar pilot ima ecm jammer i baca ga čim ga netko locka te bježi, onda se vrati da vidimo jel soflam ili neki lik. Ako i nakon jammera se čuje raketa, bacam ja flares i molim Boga da nas ne pogodi. Ako i pogodi, sletimo, repair i dalje deri. Pilot koliko god bio dobar, mora nosit flare ili ecm tu nema Boga, a gunner bez flaresa je besokorisan u svakom pogledu., jer je cilj bit dugo živ u heliju i silovat sve što izađe iz baze a ne thermalkom nać par likova i ubit ih pa kad dođe raketa onda lelellelele :)

Ma kada bi piloti uništavali tenkove to bi bilo sjajno. No koliko sam do sada primjetio većina ide na pješadiju.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima jedan problem kod javelin + (neki laserski lock)... a to je kad se javelin ispali a lock sa lasera prestane, u heliju bude tišina, kao da te ništa ne prati, i onda odjednom bam... javelin kill. e sad jeli to bug ili šta neznam ali desilo mi se dosta puta.

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Ma kada bi piloti uništavali tenkove to bi bilo sjajno. No koliko sam do sada primjetio većina ide na pješadiju.

kakva pješadija... samo oklopnjake tamanim. pilot rakete + painter, + gunner (main gun(autoloader) i guided missile)... prvo tučem sa glavnim raketama, gunner sa topom dok painter ne zaloka, onda gunner ispuca guided i prebacuje se na top opet, ugl 100% damage u večini slučajeva, ponekad i overkill...  a ako naleti kakav pješak šta pobjegne iz vozila to je čisto extra bonus. al znam ja ove "tvrdokorne" neće oni iz vozila, pa da ga predaju neprijatelju... tonu zajedno s vozilom... :)

15 godina
Battlefield 3

Pilot nosi guided, ecm, heat seekers. Gunner autoloader, flares, guided. Čim spazimo tenka, dok se približavamo ''pipaš'' ga sa cannonom, kad priđeš u domet lock odmah, i onda prebaciš na top i dereš. Pilot cijelo vrijeme dere samo rakete, ako zna gađat, uz pomoć guideda, tenk dobije takav overkill da je to strašno. Kad pogode sve iz cannona je disable, kad raketa pogodi je disable, kad pilot izgađa sa svima je disable, dakle pilot i gunner mogu uništit tenka u jednom vozu preko njega.

Nekad i mi stanemo iznad pointa, hover lagani naravno ne na mjestu i ''pipamo'' di je inf., većinom dereš spawn pointove i gledaš di dobiješ hitmarker. Obavezno uništavanje svih kuća i nastambi di bi netko mogao biti. Onda pred bazu, skida se heli njihov pa opet tenkovi. Naravno win jer mi imamo dominaciju neba (avioni su druga priča) a i zemlje, a pješadija naša to zna koristit.

Bitno je surađivati...jer kad su skupa, gunner i pilot, heli je bog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najljepše je kad imaš dobre pilote jetova, pa oni čiste neprijateljske jetove i helić, a friendly helić samo roka sve ostalo. Ali rijetke su takve partije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vash kaže...

Najljepše je kad imaš dobre pilote jetova, pa oni čiste neprijateljske jetove i helić, a friendly helić samo roka sve ostalo. Ali rijetke su takve partije.

Ne samo to,nego lete iznad neprijateljske baze i ako nema onih nadobudnih luđaka u pantesiru ili centurionu, onda ruše helije i avione prije nego uzlete, dominramo nebo onda 2 aviona i heli, još ako avioni imaju one ffar rocket pods da deru po zemlji...ajme koje silovanje se onda odvija na mapi. Pogotovo caspian ili kharg te firestorm. :)

15 godina
fila2208 kaže...
Vash kaže...

Ne samo to,nego lete iznad neprijateljske baze i ako nema onih nadobudnih luđaka u pantesiru ili centurionu, onda ruše helije i avione prije nego uzlete, dominramo nebo onda 2 aviona i heli, još ako avioni imaju one ffar rocket pods da deru po zemlji...ajme koje silovanje se onda odvija na mapi. Pogotovo caspian ili kharg te firestorm. :)

I zašto bi ja bio ovo poboldano? Meni je to omiljeno oružje, šteta što su ga nefrali, i nije mi teško cijelu partiju prosjediti u njemu i rušiti base rapere. Još kad bi to znali koristiti letači iz mojeg tima pa da navlače neprijateljske avione kad im se zalijepe. Kad ja igram te mape gdje ih ima moje letjelice u bazi su sigurne i čekaju letače.

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 13:48 (Kendo).
16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
skank666 kaže...

...

al ima jedan problem na random gunner, pilot u atak heliju. a to je tko će kad bacit flare. jer u večini slučajeva se desi da oboje bace. to bi trebalo nekako riješit sa nekim prikazom na displayu helija. da ja vidim jel mu spremne protumjere i ima li ih i jeli ih bacio...

sto se tice ovog s tenkovima, dva su problema:

1. je onaj koji kazes, a

2. problem je što se meni često dešava s random ekipom je da kad uletim ko gunenr na tenk i kad izadjem da ga popravim, lik jednostavno odmagli i ostavi me da pjesacim .. nit ne trza na moje vrištanje za njim.

sto se tice flerova, mislim da bi bila najbolja opcija da se pilotu preda kontrola nad flerovima svojeg kolege gunnera u nekom od narednih patcheva. Čovjek nek se skoncentrira na tamanjenje žive sile, a upravljanje letjelicom nek ostavi pilotu.

Sretna Nova godina !!! ----- Nema na čemu! --| Google is your friend |--
15 godina
Kendo kaže...
fila2208 kaže...
Vash kaže...

I zašto bi ja bio ovo poboldano? Meni je to omiljeno oružje, šteta što su ga nefrali, i nije mi teško cijelu partiju prosjediti u njemu i rušiti base rapere. Još kad bi to znali koristiti letači iz mojeg tima pa da navlače neprijateljske avione kad im se zalijepe. Kad ja igram te mape gdje ih ima moje letjelice u bazi su sigurne i čekaju letače.

Luđaka nisam mislio doslovno već ono, wtf cijeli meč sjedit tamo..svaka čast na živcima, ja sam samo za ribbon ili dok čekam helije. Velim nisam niš loše mislio :)

15 godina
Battlefield 3

Za mene je to oružje kao i svako drugo, netko mora i bazu čuvati jer Kuky će prvi doći sa helijem i cijeli meč silovati po bazi ako ga nema tko srušiti, a to možeš samo sa stacionarnim AA jer dobar pilot prvo uništi mobilni AA i onda radi rusvaj u bazi. Zato mi nije teško cijelo vrijeme sjedit u njemu i rušit mučku đubrad koja ima na pameti čim se digne kako doči u protivničku bazu i uništavati letjelice i tenkove prije nego i krenu. Samo je šteta što su večinom loše pozicionirani, iza nekog brda, i slab im je domet.

Kendo
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
Vash kaže...

Mrzim takve igrače i timove koji siluju tuđu bazu s avionima i helijima - ako je moj tim rape-an, automatski gubimo - iako je nas nekoliko na TS-u i poskidamo većinu. Valjda je problem u tome što mi stariji koji igramo zajedno imamo toliko dostojanstva da to ne radimo tuđoj bazi, nego više volimo fer fight u zraku pa tko bolji.

Vidio sam ja lika lvl 14, a sve otključano na jet-u. Pogodi šta radi - doslovce i jedino samo baserape... A problem je ako se direktno spawnaš u avion nemaš ni šanse izaći iz njega kad se počne rokati po njemu. Štoviše, stacionarni AA je besmislen ako u jednom preletu ne može srediti neporijateljski jet (štoviše rijetko ga se uspije disable-at uopće - a onda su to mahom high level piloti sa maintenance ili fire extuingisherom). A da ne govorim da u njemu sjedi netko tko nema pojma da treba ciljati malo ispred...

A dobro znamo da je taj stacionarni AA bio nerfan zato jer je ubijao previše baserapera koji su navikli na jeftine killove. Onda se išlo na lockanje CITV/SOFLAM + Javelin, da se bar malo uspostavi ravnoteža u zraku i da ekipa ima šansu uopće izaći iz baze. Sad se opet piloti plaču da to nije fer, pa će valjda nerfat kombinaciju s Javelinom...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad zamislite doći ujutro na posao u EA ili DICE i cijeli radni dan

provesti mozgajući s kolegama kako sve ovo što ste naveli izbalansirati a

da i dalje bude zabavno?

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...
fila2208 kaže...
Vash kaže...

Mrzim takve igrače i timove koji siluju tuđu bazu s avionima i helijima - ako je moj tim rape-an, automatski gubimo - iako je nas nekoliko na TS-u i poskidamo većinu. Valjda je problem u tome što mi stariji koji igramo zajedno imamo toliko dostojanstva da to ne radimo tuđoj bazi, nego više volimo fer fight u zraku pa tko bolji.

Vidio sam ja lika lvl 14, a sve otključano na jet-u. Pogodi šta radi - doslovce i jedino samo baserape... A problem je ako se direktno spawnaš u avion nemaš ni šanse izaći iz njega kad se počne rokati po njemu. Štoviše, stacionarni AA je besmislen ako u jednom preletu ne može srediti neporijateljski jet (štoviše rijetko ga se uspije disable-at uopće - a onda su to mahom high level piloti sa maintenance ili fire extuingisherom). A da ne govorim da u njemu sjedi netko tko nema pojma da treba ciljati malo ispred...

A dobro znamo da je taj stacionarni AA bio nerfan zato jer je ubijao previše baserapera koji su navikli na jeftine killove. Onda se išlo na lockanje CITV/SOFLAM + Javelin, da se bar malo uspostavi ravnoteža u zraku i da ekipa ima šansu uopće izaći iz baze. Sad se opet piloti plaču da to nije fer, pa će valjda nerfat kombinaciju s Javelinom...

Super mi je kako pričaš o fer pleju i dostojanstvu a govorimo o public matchu. Da kada se rasporedimo u dvije ekipe pa igramo fino, onda naravno da ima ono, ajde pusti nas da uzeltimo i to...ali public ekipa...lol, super sam bio sam sebi kad znam di se spawnaju ali reko neću, idem samo zastavicu uzet...ali kad se ja moram spawnat,  metak u leđa, pa opet pa opet..ma nemoj, e budem i ja, spawn spotovi su srećom loši i laki za  naći tako da ako se nađem tamo apsolutno da ću uzeti par free killova i onemogućiti neprijatelju da me sjebe.

ugl. da dice to nije htio to nebi dopustio, nekako bi zabranio, prema tome, ako nema posebnog pravila ne vidim u čemu je bed. Onemogućiš uzlijetanje da bi kontorlirao nebo, po meni, legit.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Kawabunga kaže...
Kawabunga kaže...

Sada mi se pojavljuje black screen, isprobao par fixeva ali nijedan ne pomaze.

Zna neko neki nacin za rjesavanje? :)

Ru verzija? Black screen odma kod ucitavanja igre?

Prva stranica teme.

Da, ali mi ne radi:/

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
16 godina
Battlefield 3

Zašto nema dostojanstva ako uništi avion na podu u bazi?

Zašto bi ja neko trebao pustiti da se digne i riskirati da me uništi, rađe ču ga sašiti dok je još na podu i time onesposobiti njihovu potporu iz zraka. Ako nekome smeta što ga rejpam nemora ulaziti u avion može se spawnati gdjee god hoce.

Mobilni AA iz kojeg je poprilično lako uništiti avion , a i stacionarni aa je baš postavljen samo u bazi i nemože ga se uništiti jer služi kako bi otjerao one koji baserejpaju ;)

Ustvari pa zar ne rade to i u pravim ratu? Unište avione i heliće dok se još nisu digli kako bi oni poslje slobodno mogli napadati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 14:29 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice