Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Jel imas koju drugu maticnu da probas stavit za probu?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Evo ja konacno kupio BF3 na Originu i lijepo ja sve to skinem, i zelim igrati. Pokrenem BF u originu i sad mi otvori Web stranicu onu i ja idem Server browser i nadem server. Stisnem Join i tada mi dode ono Launching Battlefield 3 i nista se ne dogada.

Jel ima mozda tko isti problem ili Fix? Updetao sam drivere od grafe, probao Repair Install, iskljucio AA i AF, isprobao fixeva par i nezeli nista. 

U Task manageru se na par sekundi pojavi bf3.exe ali nestane.

Molio bih Vas pomoc.

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

...ili gdje se možeš sakriti na caspian borderu?

Lol, meni je na Caspianu još možda najlakše s helićima, samo se vrtiš nisko po onim šumama. Uvjet je naravno da imaš dobrog gunnera koji komunicira s tobom jer se morate paziti pješadije i tenkova.

Btw. meni javelin i soflam uopće nisu ostali u sijećanju kao neki problem. Puno teže je izbjegavati tenkove koji te istovremeno lockaju i gađaju s guided shellovima. Na nekim mapama će u budućnosti sva okolopna vozila postati AA što će definotovno suckati za letače.

ranko091 kaže...

i ima jos jedna, čini mi se da niti jedna raketa u igri nemože napravit loop veći od 75 stupnjeva, laički kad te zaloka javelin ako znas od kuda ide, trebao bi mu ić u susret i onda naglo krenut prema dole, tj ispod njegove putanje. a onda se raketa izblesira i izgubi. e sad koliko je to izvedivo (sa avionom sam uspjevao, heli je spor)

Da al ak se ne varam to pali samo na tenkovskim guided shellovima. Sve rakete koje te promaše iz prve se okrenu i počnu te opet pratiti. Doduše ak te promaše obično stigneš opet ispaliti flerove jer se oni u međuvremenu reloadaju.

Perki kaže...

...Umjesto da implementiraju teže kretanje i baratanje oružjem, oni stavljaju, samo jedan od primjera, veći recoil ak staviš heavy barrel na pljucu.

Mislim da bi takvo kompliciranje gameplaya odbilo casual igrače i eventualno privuklo malo više onih koje privlače simulacije. Zato im tako nešto nikako nije u interesu s aspekta šuškavih zelembaća. Ovo je igra koja jednostavno mora biti fluidna, zabavna i razumljiva čak i za onoga koji ju prvi put igre. Bar je to ono što žele postići.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 17:09 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Jel imas koju drugu maticnu da probas stavit za probu?

Nažalost nemam.

Skupljam trenutno novce za prelazak na ddr3 platformu, ide ram idući tjedan pa

nakon njega 970EX u dogledno vrijeme.

Ako do tad ne rješim BF probleme, zasigurno ću

znati u čemu je stvar pri promjeni hardvera.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
14 godina
Kawabunga kaže...

Evo ja konacno kupio BF3 na Originu i lijepo ja sve to skinem, i zelim igrati. Pokrenem BF u originu i sad mi otvori Web stranicu onu i ja idem Server browser i nadem server. Stisnem Join i tada mi dode ono Launching Battlefield 3 i nista se ne dogada.

Jel ima mozda tko isti problem ili Fix? Updetao sam drivere od grafe, probao Repair Install, iskljucio AA i AF, isprobao fixeva par i nezeli nista. 

U Task manageru se na par sekundi pojavi bf3.exe ali nestane.

Molio bih Vas pomoc.

Sada mi se pojavljuje black screen, isprobao par fixeva ali nijedan ne pomaze.

Zna neko neki nacin za rjesavanje? :)

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
15 godina
Battlefield 3

Ja sam prije imao problema sa Bsodivima zbog memorije, točnije frekvencije.

Otkako sam smanjio u BIOSU množitelj memorije sa 1600MHz na 1333MHz nma više plavih ekrančića.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Perki kaže...
Je, ovo je samo igra, bla, bla, nije joj ni cilj realnost, sve je to uredu, ali koliko se ponekad udaljuju od iste je stvarno nakaradno.

Daj ne kenjaj.

Ako ćemo u tom smjeru, Stinger ima 15 kg, kolko ih onda možeš furat na leđima? Aj onda nek vojnik ima samo jednog. Da je tako opet bi se plakali.

pa da, bilo bi realno, al bogami i jedan stinger i jedan javelin razaraju tenk odnosno tenk, pa svejedno u igrici nije tak. a i svaki avion, odnosno heli imaju samo jedne flareove....a k tome, u takvim su jedinicama po dvojica, jedan locka, odnosno ispaljuje, drugi nosi rakete....

13 godina
neaktivan
xyan kaže...
Danny_HR kaže...
Perki kaže...
Je, ovo je samo igra, bla, bla, nije joj ni cilj realnost, sve je to uredu, ali koliko se ponekad udaljuju od iste je stvarno nakaradno.

Daj ne kenjaj.

Ako ćemo u tom smjeru, Stinger ima 15 kg, kolko ih onda možeš furat na leđima? Aj onda nek vojnik ima samo jednog. Da je tako opet bi se plakali.

pa da, bilo bi realno, al bogami i jedan stinger i jedan javelin razaraju tenk odnosno tenk, pa svejedno u igrici nije tak. a i svaki avion, odnosno heli imaju samo jedne flareove....a k tome, u takvim su jedinicama po dvojica, jedan locka, odnosno ispaljuje, drugi nosi rakete....

Računajmo onda jednog vojnika, Stinger na leđima=15 kg

+

Puška= oko 6kg i više otprilike+oprema = oko 10kg

Sveukupno oko 31 kg, ako ćemo još rakete, šanđere i ostalo dobiti ćemo još više.

Sada vi trčite i skačite okolo sa oko 30 i više kila na sebi.

Kalko1212 ingame
16 godina
xyan kaže...

malo smo otišli u offtopic

a kad već postam. Ne, nema samo jedne flareove ima ih više, evo

ih je ac130 iskoristio sve odjednom ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 21:13 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde necu u offtopic, al znate kaj ocu reci - stinger je fire and forget raketa, manje vise - tu nije. aj mi netko nek objasni kak ja imam skill lvl na ovom reportu -22 a MVP2 sam sa pozitivnim K/D ratiom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

+

Sveukupno oko 31 kg, ako ćemo još rakete, šanđere i ostalo dobiti ćemo još više.

Američki vojnici tijekom rata u Iraku su nosili po 100tinjak kila opreme na leđima.

Al decki, stvarno dosta o realnosti. Tu smo da se zabavimo. zar ne?

Sretna Nova godina !!! ----- Nema na čemu! --| Google is your friend |--
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Isprika na epic padobranskom off toppicu no ne želim bezveze otvarati

cijelu posebnu temu. Naime, kako mi Battlefield definitivno više ne radi

a željan sam on line FPS igranja, razmišljao sam uzeti CoD.

Stvar je u tome da nikad praktički nisam ni igrao niti jednu iz serijala

i nemam apsolutno pojma gdje i za koliko da nabavim?

(base-host izgleda propada/propao, sad sam gledao stranicu, nekakvi povrati novca..)

Ovaj najnoviji (trica ako se ne varam) ili predzadnji, Black Ops,

nemam pojma što je igrivije.Čisto da pustim mozak na pašu i pucam po ljudima a da me ne izađe preskupo.

Da ne spamamo temu, slobodno pišite na PM.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gledao sam danas Leaderboards. Lik je proveo 930 sati igrajuci BF3! To je vise od 38 dana, ako racunamo da je poceo igrati 25. 10. kad je igra izasla u US ispada da je igrao preko 10 sati svaki dan. Nemogu vjerovat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne mora bit da to samo jedan lik igra, više njih ili internet igraonica
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Edit:

Nevermind, my mistake.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 1:56 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Zura kaže...
kalko1212 kaže...

+

Američki vojnici tijekom rata u Iraku su nosili po 100tinjak kila opreme na leđima.

da se nisi malo preracunao?

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Zura kaže...
kalko1212 kaže...

+

da se nisi malo preracunao?

Tako kažu u vojsci da moraš barem 10kg opreme nosit, a ja sam preračunao da stavim na razinu igre jer u igri imaš nekoliko raketa na leđima i ostalo.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 9:43 (kalko1212).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dosadni ste do bola.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

6 1 hvala 0
15 godina
kalko1212 kaže...

Tako kažu u vojsci da moraš barem 1kg opreme nosit, a ja sam preračunao da stavim na razinu igre jer u igri imaš nekoliko raketa na leđima i ostalo.

gle, ja sam bio u civilki za fotokopirkom i pisao dopise pa znam sta pricam.

ali nisam govorio tebi nego Zuri za 100 kila opreme. Mozda je mislio 100 pounds.

A sad ispricaj neki vic jer moderatoru je dosadno.

15 godina
neaktivan

Dajte, dajte... To je samo igra ... Ništa skoro nije realno kao u stvarnosti ...

Primjer: sjedni na pravi mitraljez i pucaj 30-40 sekundi bez stati i baci ga u smeće, razlog, cijev pregrijana i ne radi više... U realnosti ovaj sa mitraljezom ima uz sebe čovjeka koji nosi rezervnu cijev i municiju, ima li u igrici? - nema ...

Ima još tih stvari, oružje nikad ne zaglavi, i sa bilo kojom puškom možeš pucati koliko god što nije u realnosti tako, itd, itd.

Oni šta su bili u vojsci će znati što govorim, pogotovo ako ima JNA-ovaca :)

Diretore_BB
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zbilja pretjerujete. Raspravljajte o samoj igri a ne o tome kako je nešto u stvarnosti.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
13 godina
MegaMass 2000 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Da 2 ili 3  igrača u timu koriste iglu/stinger srušili bi helić uz malo truda.

Ali kad je javelin efikasniji i jednostavniji rjeto tko koristi stinger, pogotovo s činjenicom da heli za njega nema countera i da s njime možeš gađati još i tenkove.

A k tome u skoro svakoj mapi gdje je heli, je i avion koji bi trebao biti zadužen za rušenje svega što leti po hraku :)

Dva igrača sigurno ne. Probao sam sa Dadom pa nije išlo (Ventrilo, komunikacija i tako to....). Helikopter ima dosta vremena da se makne, sakrije iza zgrade, planine da razbije drugi lock prije nego mu se reloadaju mamci. Tri možda, ali to onda opet ovisi o mapi. A mobilni AA je čista truba.

Isprobano na Noshar Canals - Rush.

Ovo se sve dogadjalo na posljednjem paru M-Comova

Napadaci su imal heli. 

Onaj u kojem mogu biti i dodatni putnici (ne igram uopce u helicu pa im ne znam imena :) )

Imali su dva gunnera i  dva ingeenera koji su stalno, bez prestanka popravljali.

Trojca nas branitelja smo imali stingere i lika koji nas je punio municijom.

Helic se uopce nije skrivao! Samo je letio iznad i ubijao nas! ŽI tu i tamo ispalio flares.

Svaki od nas je uzastopce ispaljivo rakete i punio ih.

Pogodili smo ga s oko 20-30 raketa i tako sve dok nas na kraju nisu pobjedili.

(Gdje je bio AA i sto je radio, na zalost ne znam)

Uglavnom, poanta je da 3 igraca sa stingerima nisu dovoljna za srusit heli ako je on tocan model i ako ovi unutra znaju sto rade :)

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
desh kaže...

Gledao sam danas Leaderboards. Lik je proveo 930 sati igrajuci BF3! To je vise od 38 dana, ako racunamo da je poceo igrati 25. 10. kad je igra izasla u US ispada da je igrao preko 10 sati svaki dan. Nemogu vjerovat!

udruze se tri brata besposlena pa igraju na istom accountu naizmjence. 

13 godina
Kawabunga kaže...
Kawabunga kaže...

Sada mi se pojavljuje black screen, isprobao par fixeva ali nijedan ne pomaze.

Zna neko neki nacin za rjesavanje? :)

Ru verzija? Black screen odma kod ucitavanja igre?

Prva stranica teme.

17 godina

e ovo je stvarno istina..neki dan sam ja vozio heli bas na ovoj mapi imao dva gunnera i dva mehanicara i nisu nas mogli oboriti...nesto izbjegnem sa mamcima nesto me i pogodi ali nikad mi health nije spao ispod 30... ne znam jesu li me i javelinima gadjali ali ako i jesu gunneri su rjesavali softlam po kratkom postupku... uglavnom do kraja partije nismo oboreni...

-BiH-slackspace
13 godina
xyan kaže...

ajde necu u offtopic, al znate kaj ocu reci - stinger je fire and forget raketa, manje vise - tu nije. aj mi netko nek objasni kak ja imam skill lvl na ovom reportu -22 a MVP2 sam sa pozitivnim K/D ratiom?

Skill level ovisi o nekoliko stvari.

Najcesce je koji su level likovi koji su ubijali tebe, i level onih koje si ti ubio.

Tj, dovoljno je da te jednom ubije lik Rank 1 i cijelu misiju neces popraviti Skill level :)

13 godina
ovajonaj kaže...

e ovo je stvarno istina..neki dan sam ja vozio heli bas na ovoj mapi imao dva gunnera i dva mehanicara i nisu nas mogli oboriti...nesto izbjegnem sa mamcima nesto me i pogodi ali nikad mi health nije spao ispod 30... ne znam jesu li me i javelinima gadjali ali ako i jesu gunneri su rjesavali softlam po kratkom postupku... uglavnom do kraja partije nismo oboreni...

Haha, izgleda da si bas ti bio taj o kome pricam :))

Ne, nije bilo javelina i soflama, jer izgleda da mi jedini koji smo skuzili sto se dogadja, nismo poginuli da uzmemo jav. i soflam, pa smo nastavili sa stingerima.

16 godina
Battlefield 3

Problem je u tome što repair tool prebrzo popravlja vozila. Sad će u novome patchu to malo oslabiti, repair tool će se brže pregrijati i sporije repairat.

Nego neznam što se čudite tome što nemožete srušiti taj transportni heli kad ga dvojica repairaju. Oni koji su igrali BC2 dobro znaju o čemu pričam, samo što tamo još k tome nije bilo ni javelina, ni stingera ;)

A to što su vas tako rejpali je kriv vaš AA jer još uvijek vidim mnogo ljudi da s AA rađe roka po podu nego pazi na zrak. Neki dan baš vidio bertu, on uzimao zastave s mobilnim AA, a mi smo njima uništavali avione i heliće koji se još nisu digli.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 10:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice