@ codmw3
sve zavisi o tipu igre i mape
@ codmw3
sve zavisi o tipu igre i mape
Kojega je najbolje igrati? Engineera, assaulta, medica ili recona?
A sve zavisi, šta određena situacija traži. Recimo ubije te i vidiš da tenk capa točku A. Nema inženjera okolo da ga raznesu, ti se spawnaš ko inženjer. Ako tim nema medica onda odeš na isto, itd...
Ajmo pice....ko će prvi skupit ribone za ovu medalju
Mučko đubre medalja?
Dobiješ ribbon kad knife-aš admina 4 puta i budeš kickan sa servera?
ti si jedan mućki provokator
šta trebaš napraviti za tu medalju?
dobiti ribon za najveće mućko đubre 50 puta
šta trebaš napraviti za tu medalju?
dobiti ribon za najveće mućko đubre 50 puta
Treba ostale igrače nabiti na k**** 50x u rundi.
Doslo mi je da u Bugovom oglasniku postam da trazim ekipu za squad-tim. Ono tipa kao; Traze se assault, enfineer, support i recon igraci spermni za timski rad...! Skoro pa je nemoguce igrati bez normalnih ljudi u squadu, a izgleda da ih je sve manje. Pogotovo na Bug severu, da se razumijemo normalni decki se vec znaju i igraju zajedno. Ostatak zjui i solira ili kao ja ginu svakih 10 sekundi jer nas uigrana ekpa skida ko muhe. Ne igram jako dobro i onda mi se glupo uvaljivati ekipi koja igra na TS i koja se dobro poznaje, pa onda upadam u neke random squadove i najcesce gubim zivce, a ne samo partije. Ima li jos koji borac s istim problemima?
...najbolja klasa je "chelavi peder" s velikim crnim dildom...sry morao sam
Koja je razlika između "običnog" i limited edition battlefielda 3? obični ruski je 120 kn, a le je 205 kn, kojega da kupim??
Google it!
Pozdrav!Jel ikome jos uvijek crasha (bf3.exe stopped working)Nazalost meni da i nikako nemogu to sprijeciti?Zna li netko kako?LP Retard.Pitao sam na FeedBack-u ali mi je zenska rekla kako rijesiti problem samo za BETU.
pozdrav ja sam matija i imam problem kako se mogu sa frendom spominati preko TS3 moze mi neko objasniti plzzz
i da jos nesta kako uopce mozete snimati u igri koji je to program ja nezz
Pozdrav!Jel ikome jos uvijek crasha (bf3.exe stopped working)Nazalost meni da i nikako nemogu to sprijeciti?Zna li netko kako?LP Retard.Pitao sam na FeedBack-u ali mi je zenska rekla kako rijesiti problem samo za BETU.
Meni se ponekad dogodi ali ne pre često
...najbolja klasa je "chelavi peder" s velikim crnim dildom...sry morao sam
..iliti recon na "hc" modu
Neznam kako vama ali meni "Q" radi dobro. Naciljam suporta, stisnem Q i moj vojnik se dere AMMO ili I need fuckyng ammo, isto sa medikom, jedino sam primjetio da neki to stvarno ne čuju ili neće čuti, jer takvima i kad staneš ispred njih i pucaš im pištolem u glavu ne kuže da nešto trebaš od njih.
e to je i meni tako bilo dok nisam neki dan ponovo instalirao igru i od tad ne cujem,pa sam jos jednom radi toga i opet isto,ne cujem
Snajper=gayniggajew.
bome ja sam stavio na m39 emr acog pa u metrou nisu kroz rupu provirili a kad su skuzili jedan me je premda neznam kako skidao s 8x optikom koja ne svjetli,nevidis je.gledam u njega i nema,5 puta isto,cak sam probao pustit da me nacilja samo da vidim i nema
Neznam za njega ali ja koristim postavke sa slike i ide dosta glatko. I isto se preporuča da mjesto gdje se sprema video ne bude HDD na kojem imaš instaliranu igru, ja koristim vanjski disk.
Tu imaš moje neke videe koje sam snimao s Frapsom i idu glatko - https://www.youtube.com/user/DorjanHR?feature=mhee
Evo da se pohvalim najbolji moj score do sada. Jos moj tim me nije niti jedanput ozivio(Koji idioti)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/15541176/1/310445269/
Neznam za njega ali ja koristim postavke sa slike i ide dosta glatko. I isto se preporuča da mjesto gdje se sprema video ne bude HDD na kojem imaš instaliranu igru, ja koristim vanjski disk.
Tu imaš moje neke videe koje sam snimao s Frapsom i idu glatko - https://www.youtube.com/user/DorjanHR?feature=mhee
Bum probao, hvala.
Evo postavke. Snimam na Full size, ne smeta mi što bude veliki video. U ovome filmiću što sam napravio bilo je oko 3GB videa i to je vegas kompresirao u manje od 60MB.
e kako ti nesteka kada nekoga knajfas, meni sve steka kada nekoga knajfam ili kada mene netko knajfa.
knajfas, lol
ma ja to tako kazem sada da nepisem knife na engleskom onda mi je tako lakse
uf sto volim pecat sa snajpom iz čamca
Ako nekome treba Battlefield 3 LE i Joystick Logitech attack 3 sve to prodajem vrlo povoljno 200 kn
ma ja to tako kazem sada da nepisem knife na engleskom onda mi je tako lakse
meni to normalno radi,ne steka animacija,cemo probat sutra popodne ili navecer co-op da vidimo cemo se moc spojit?