- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Win/Lose ratio mu je 82 .
znaci sad sam igrao na ovome hrvatskom serveru i vise nikad
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/
znaci zesci kurton od servera..Od 64 igraca,najmanje 5-10 ima aimbot,10 wallhack i ostale haxove...stvarno jadno...
a o team playu da nepricam,nije vrijedno spomena..Iako smo igrali nas 6 preko TS-a,u squadu 4,opet nismo mogli ni osoliti zbog navedenih razloga..
zalim se adminu( SKEMBA),admin kaze imas report za takve stvari..lool
Pa BUG i xXx su znaci izmislili BF3 za ovaj server...
moja preporuka? IZBJEGAVATI GA!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prije svega,lijepi pozdrav svima da sada ne idem na određene i pred određene forume i podforume,ako takvih uopće i ima.
Vidim da nas se dosta spominje na forumu,normalno svatko ima svoje iskustvo. U konkretnom slučaju želim reći da je CBC server na BC2 bio u top 30 na svijetu,to sigurno nismo postigli tako što smo bili,citiram: "zesci kurton od servera..".
Da od 64 igrača najmanje 5-10 ima cheat je moguće,ali svakako ne zadugo jer na CBC serveru gotovo uvijek ima barem jedan admin koji reagira na takve situacije. Osim članova CBC-a,nas nekoliko koji smo ostali,adminska prava imaju i drugi igrači koji sa nama igraju redovito i sa kojima naravno redovito i komuniciramo preko TS-a. Ljudi u koje imamo 100%-no povjerenje,da ne duljim.
O teamplayu mogu reći da nas je na TS-u barem 10 kada igramo i fokusirani smo na vlastite squadove i vlastite ciljeve u igri. Što se nas tiče teamplay je na vrlo visokoj razini. Ako kolega gamer nije u stanju skupiti 3-4 kvalitetna igrača,meni je žao,ali to ne znači da je kriv server niti admin.
Sjećam se da si se žalio i točno je da sam ti odgovorio da imaš report za takve stvari. Stojim pri tome. One sekunde kada mi se netko žali na cheatera,izlazim iz igre i provjeravam igrača. Ako mi nije sumnjiv i ako mu je statistika u sferi normalnog tada ostaje na serveru.
Nismo najstariji klan,niti smo najbolji. BUG i xXx imaju svoj krug igrača i to poštujem. Ja sam CBC praktički preuzeo sa Njubijem i Optijem kada su ostali dečki odlučili napustiti klan i ono što osobno nastojim od servera napraviti je ugodna atmosfera za sve igrače. Nemoguće je svima udovoljiti.
Pozdrav od Skembe
Skemba,prije svega poradite malo na komunikaciji i dogovoru izmedu vas admina. Jer neki dan kad sam igrao,igrao se Seine crossing i dalmatinac 22 cini me se pita dal je zabranjen mortar. Jedan od admin kaze da nije drugi kaze da je.
Neke stvari se dogovorite prije.
I dogovorite se sami sa sobom koja su vam pravila jer ih ocito neznate ni sami,a kad ih dogovorite,stavite neka se vrte u chat. A ne bez objasnjenja kickat.
Na metrou admini napisu (ime igraca,ne ADMIN) nema m320,zabranjen je,a neki svabo uredno masakrira sve nas. I napisem vam da ga kickate i nitko nista.
I ako se hocete drzat pravila onda napravite da server kicka igraca ako ne postuje pravila.
Naisao neki dan na ruski server -Conquest Metro-64 igraca. No smaw/rpg/m320/m67 grenade/shotgun/claymore.
MILINA .
Napokon igrao do besvjesti metro bez spamanja sa tim glupostima. Ako netko nekoga ubije sa gore navedenim dobije automatski kick. Nakon 2 kicka mislim ide ban na jednu rundu. Odlicno.
Istina je da neke stvari treba popraviti i da za to uvijek ima mjesta. Muči nas Procon dosta,jer još nema nekih pluginova koje bismo htjeli koristiti,a ovi koji postoje ne rade baš bajno. U principu smo htjeli limitirati mortare da ne bude spammanja,tako da je to ostalo visiti u zraku. Jedno vrijeme su bili zabranjeni i plugin je uredno kickao pa je onda opet sve išlo nizbrdo sa updateom koliko se sjećam. Isto je sa Metro mapom. Pravilo bi trebalo biti da nema navedenih oružja. Radimo na tome da se to ostvari što prije,jer smo praktički u fazi eksperimentiranja i testiaranja sa mapama,oružjima i svime ostalim. Volimo uvijek isprobati nove stvari koje imaju potencijal da poboljšaju gameplay,a pošto je igra još uvijek relativno nova još će biti puno čačkanja po postavkama i svemu,tako da ništa nije definitivno.
Za vas dječicu koja se boji oružja za odrasle, najbolje bi bilo organizirati server s noževima. Da bude turbo-fer.
Inače, da nebi bilo "nismo znali", Electronic Arts i DICE su jasno objasnili da se niti jedno oružje ne smije usmeno zabraniti. Ranked serveri ne smiju imati posebna pravila tog tipa. Dakle, ako se nekome ne svide vaša pravila, mogli biste ostati bez servera.
2.3.1 Disallowed In-House Ranked Server Rules:
Server Administrators may not implement or enforce server rules on ranked servers that prohibit players from using any roles, kits, weapons, vehicles or other features of the game while playing on their server. Examples of such rules that would violate the conditions of use are:
(a) Preventing any players from being Commander or Squad Leaders.
(b) Preventing any players from using certain vehicles such as jets, helicopters or tanks.
(c) Preventing any players from using commander assets (artillery, vehicle drop, UAV or scans).
(d) Preventing any players from using certain weapons or items (such as flashbangs or C4) or enforcing a pistol only or knife only server rule.
Od kad imamo flashbang u bf3 ?
Nije stvar u zabrani oružja jer nisu fer. Stvar je da se skupi 20 nubova i onda se runda pretvori u spam fest raketa i granata. Ako je tebi gušt igrati u takvim uvjetima samo izvoli. Ja preferiram taktiku i timski rad.
Poznavajući rad DICE-a i njihovu efektivnosti u riješavanju prijava cheatera i ostalog,mislim da smo prilično sigurni,čak i da postoji neki lumen koji bi to išao prijaviti. Kome se ne sviđaju naša pravila neka slobodno igra drugdje,nije da nam otima kruh iz usta,svi smo tu radi zabave. Ono što ne volim su optužbe da admini ne reagiraju,a konstantno se trudimo poboljšati svima iskustvo na našem serveru.
Izvrsno :) Aj nek sada netko tako lako kicka... Treba prijavit. Imajte unranked servere i gg ^^ Vidis sta su u DICEu pametni :)
To je vaše viđenje boljeg gameplaya i vaše viđenje kako igra treba izgledati, a ne možete ga nametati ostalima. Kako EA/DICE inače kaže: imajte svoj "unranked" (nerangirani) server i pravila kakva želite, ali na serverima koji se rangiraju javno u ukupnom poretku, ne smije biti nikakvih pravila koja čine veliku razliku.
Dakle, nerangirani serveri s bilo kakvim pravilima (makar fisting only) sasvim su dovoljni za vaš osobni užitak i svih koji se s time slažu, ali dok god server i rezultati koji su ostvareni na njemu ulaze u globalnu ljestvicu, do tada vam nije dozvoljeno imati takva pravila.
Fino server u "unranked" mod pa pravila mogu biti i da svi moraju skakutati ako se kreću pravocrtno.
(a) Preventing any players from being Commander or Squad Leaders.
(b) Preventing any players from using certain vehicles such as jets, helicopters or tanks.
(c) Preventing any players from using commander assets (artillery, vehicle drop, UAV or scans).
(d) Preventing any players from using certain weapons or items (such as flashbangs or C4) or enforcing a pistol only or knife only server rule.
...
a zato nema artiljerije, flashbangova i toga na bug serveru... oni to maknuli... sad ću ja to prijavit... cccc . :)
da budemo realni nek se dice uhvati toga (makar su pravila očito iz bf2) i bit će mnogo serverskih ustanova bez posla, ili sa jako smanjenim obujmom... a ionako je losa situacija...
i da se razumijemo. ima i previse tih servera koji zjape prazni da bi se vodile polemike oko jednog servera.
Poznavajući rad DICE-a i njihovu efektivnosti u riješavanju prijava cheatera i ostalog,mislim da smo prilično sigurni,čak i da postoji neki lumen koji bi to išao prijaviti. Kome se ne sviđaju naša pravila neka slobodno igra drugdje,nije da nam otima kruh iz usta,svi smo tu radi zabave. Ono što ne volim su optužbe da admini ne reagiraju,a konstantno se trudimo poboljšati svima iskustvo na našem serveru.
Ma vraga su efikasni.
Ovog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/metrohacker/stats/381413780/ cheatera sam prijavio jos prije tjedan dana i 0 bodova.
Uletio u njegov sqad bas da vidim kako igra, lik samo puca bezveze, a kilovi idu, u 5 minuta je bio na nekih 56:0.
I kaj je najbolje svi se zale, ocito je da vara, upozoravaju admina, a ovaj nista, dopusta mu da igra i dalje...
To je vaše viđenje boljeg gameplaya i vaše viđenje kako igra treba izgledati, a ne možete ga nametati ostalima. Kako EA/DICE inače kaže: imajte svoj "unranked" (nerangirani) server i pravila kakva želite, ali na serverima koji se rangiraju javno u ukupnom poretku, ne smije biti nikakvih pravila koja čine veliku razliku.
Dakle, nerangirani serveri s bilo kakvim pravilima (makar fisting only) sasvim su dovoljni za vaš osobni užitak i svih koji se s time slažu, ali dok god server i rezultati koji su ostvareni na njemu ulaze u globalnu ljestvicu, do tada vam nije dozvoljeno imati takva pravila.
Fino server u "unranked" mod pa pravila mogu biti i da svi moraju skakutati ako se kreću pravocrtno.
To je naše viđenje jer mi plaćamo. Znači nekoliko sati mjesečno na poslu ja i ostali članovi odradimo kako bi se lumeni poput tebe i kelka1212 primjerice mogli igrat na serveru koji mi nastojimo učiniti što ugodnijim za igru. Ta pravila se postavljaju na server sa službenim admin tool-om koji dodatno plaćamo btw.
Ja dugo već ne igram, ali važno je da su svi informirani, da se nebi plakalo kasnije.
Inače, to da će EA/DICE ignorirati pravila radi "posla", zaboravi. Nije ti to hrvatska državna uprava. Neće nitko biti bez posla niti EA/DICE brinu financije, a nisu niti u opasnosti što bi se eventualno desetak pubertetlija zainatilo. Osim što je ovisnost o BF-u jača od iritacije mortarom, velika većina igra bez posebnih pravila. Uostalom, unranked serveri imaju svrhu. Kome se ne sviđaju pravila ranked servera, ima unranked.
Inače, to što ti nešto plaćaš, ne znači da pravila za tebe ne vrijede. Ti si na kraju "unajmio" server po određenim pravilima. Nepoznavanje pravila ili neslaganje s istima ne oslobađa te poštivanja istih. Čak si i igru samo posudio, nemaš je u vlasništvu. Također, opet je to vaše osobno viđenje "ugodnijeg gameplaya" i ne mora se slagati s tuđim, pogotovo ne igrača koji na vaš server dođu putem quickmatcha ili sl.
Inače, kolega Danny je već objavio Battlefield ROE - http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-rules-of-engagement/114305.aspx
Kad je već toliko važno da svi budu informirani, sreća da imamo tebe svetca da ideš okolo i informiraš ljude o velikim nepravdama prema korporacijama. :)
Za ostalo me apsolutno nije briga. Što sam unajmio i tko je vlasnik... Smiješno mi je da se od ovoga pravi ovolika drama. Ja sam tu došao pojasniti svoje stavove kao admina i stavove CBC klana. Sve dalje od toga me ne interesira.
Ja dugo već ne igram, ali važno je da su svi informirani, da se nebi plakalo kasnije.
Inače, to da će EA/DICE ignorirati pravila radi "posla", zaboravi. Nije ti to hrvatska državna uprava. Neće nitko biti bez posla niti EA/DICE brinu financije, a nisu niti u opasnosti što bi se eventualno desetak pubertetlija zainatilo. Osim što je ovisnost o BF-u jača od iritacije mortarom, velika većina igra bez posebnih pravila. Uostalom, unranked serveri imaju svrhu. Kome se ne sviđaju pravila ranked servera, ima unranked.
Inače, to što ti nešto plaćaš, ne znači da pravila za tebe ne vrijede. Ti si na kraju "unajmio" server po određenim pravilima. Nepoznavanje pravila ili neslaganje s istima ne oslobađa te poštivanja istih. Čak si i igru samo posudio, nemaš je u vlasništvu. Također, opet je to vaše osobno viđenje "ugodnijeg gameplaya" i ne mora se slagati s tuđim.
imao sam jednu raspravu, i pobili bi se da nismo na voice chatu. ugl nakon toga krenemo igrat i bam rpg, shotgun sa explozivom i granate. ekipa nas mlavi, mi mecima oni svim explozivom šta imaju valjda. i tako meni pukne film, okrene se rush... sad oni napadaju i sad ja mlavim rpg-om i svim živim (po meni anti sportskim) arsenalom... nakon što sam ih dotukao sa "njihovim načinom igre", samo su mi napisali n00b... ja sam se slatko nasmijao i reko eto vam...
i zato volim cbc server, jer se takvo nesto ne tolerira, od nikoga. a sad jel to dopušteno ili ne i kosi li se s nekim pravima, to je totalno druga stvar.
Kako se prijavljuje server? Za igrača znam da je opcija na onom malom trokutu na profilu, ali kako prijaviti server. Ne tiče se CBC-a nego jednog koji mi je danas maznuo 100 000 bodova radi glupog admina koji je resetirao mape prije kraja dok nije sve palo i svi ostali bez bodova.
Kako se prijavljuje server? Za igrača znam da je opcija na onom malom trokutu na profilu, ali kako prijaviti server. Ne tiče se CBC-a nego jednog koji mi je danas maznuo 100 000 bodova radi glupog admina koji je resetirao mape prije kraja dok nije sve palo i svi ostali bez bodova.
Nakon večeras izgleda odustajem od Battlefielda 3.
Sada mi iz neobjašnjivih razloga igra trza odnosno imam tolike framedroppove
da nemogu niti naciljati niz ACOG bez da pričekam 2 sec da se ekran odmrzne.
Bilo na low, med, hi, ultra ili NASA postavkama.
Nabijem ih na spolovilo s ovim poludovršenim poluproizvodom i pritom
nabijem samog sebe što uopće trošim pare na komponente da bih 'igrao'.
Niti jedna igra koju trenutno imam na disku i koju sam igrao u zadnjih par mjeseci,
od Crysisa 2 preko metroa 2033 pa do Annoa 1404, Arkham Citya, Civilizationa V, Napoleon Total War-a,
Skyrima, Dirt 3, Anno 2070 pa do Portala 2 mi nije pravila niti jedan jedini problem.
Što je nasmješnije od svega, sve redom su pirati.
Kupim oriđiđi da podržim DICE i zaigram ono što mi se sviđa i ovo dobijem.
Čak sam utukao 1000h u BFBC2 s vama što na Bug serveru, što svugdje po pubu,
bez većih problema a igra je bila čisti port s konzole i s milijun bugova.
Jedino ovo smeće od igre mi ne radi što god ja probao kao krajnji korisnik a Boga mi, probao sam sve.
Dosta mi je više drkanja po routeru, chattanja sa Sighom preko SZK i dubljenja na glavi.
Games are supposed to be fun. This is simply frustrating.
Pratit ću temu da vidim kad bude izlazio neki novi patch, do tad pozdrav momci.
Možeš li mi reći kada se to desilo, koja mapa i jesi dobio koji razlog? Hvala.
ne, nemam pojma da sam ikada prije igrao na vasem serveru. ako i jesam uopce se ne sjecam bana niti razloga. inace buraz je jedno vrijeme zivio kod mene pa je igrao bf3, inace nije bas osoba koja se zna kontrolirati pa se ispuse na igri. moguce da je kresnuo nekome nesto :) uglavnom ja sada igram sam s tog racuna i ako nije frka da maknes ban da vidim o kakvim se to profi igracima prica koji se nalaze na tvom serveru :)
Kako se zoveš u igri, pa ću pogledat banlistu, javi se na pm ako neećš javno. pozz
moj frend ima jedan problem...
sve je dobro instalirao,regao se,battle log origin i sve radi,ali kada se pokuša spojiti preko battleloga u igru (multi ili single player) piše mu Initializing i dalje se ništa ne dešava.nakon par minuta dode onaj isti problem koji sam i ja imao kako podesiti grafiku ako nemozemo niti uci unutra???
@ skemba
@ i za sve Hardcore-server owners
bio sam na serveru CBC prije dan-dva, iako nisam HC mod fan, mogu reci, da admini rade perfektno svoj posao !
sto se tice navedenih primjedbi da ima 5-10 cheatera, nisam primjetio nijednog, igrao sam nekih 7 sati ukupno na serveru.
sto se tice m320/rpg/smaw, na hardcore modu i specijalno na mapi metro bi trebao biti zabranjen, jer nemozes krenuti od tubanja i ako ja rusham flagg, moj teammate me skida sa tubanjem koji stoji na stepenicama cjelu mapu i oko njega 56 ammokits, kao i protivnicki team, isto tako !!!
server je OK, samo najveci problem je sto je UNBALANCED !!!
znaci, vas 10-15, igrate zajedno, i svak ko dodje na server sa imalo iskustva igre, bjezi u vash team, a u protivnickom teamu ostaju "zelembaci" (znam da ima aut. balance, al on pokriva samo zadnje joinere, sto se izbjegne za par minuta)!!!
+ uvijek je najmanje jedan admin na serveru i radi "svoj" posao
+ nema vrijedjanja ili kretenizma kao na ostalim "nashim" serverima
- teams su unbalanced
- iako je 64/64 server, ticketa ima previshe za "neke" mape
- nema re-round, znaci igra se samo jedna mapa, npr. metro, startamo prema C i vec je protvnicki tim u prednosti jer starta prema A, i mnogi cekaju na re-round, al je nema ;)
ipak je ovo samo "moje misljenje" ;)
moj frend ima jedan problem...
sve je dobro instalirao,regao se,battle log origin i sve radi,ali kada se pokuša spojiti preko battleloga u igru (multi ili single player) piše mu Initializing i dalje se ništa ne dešava.nakon par minuta dode onaj isti problem koji sam i ja imao kako podesiti grafiku ako nemozemo niti uci unutra???
http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/ evo ti editor da nemoras ulazit u igru a sto se tice ovog prvog kad mu tako dodje neka t task manageru ugasi bf3 i ponovo pokrene,meni tako initialising cesto zna stajat i nista tako da vec znam sta je i samo u tasku ugasim i ponovo
@ skemba
@ i za sve Hardcore-server owners
bio sam na serveru CBC prije dan-dva, iako nisam HC mod fan, mogu reci, da admini rade perfektno svoj posao !
sto se tice navedenih primjedbi da ima 5-10 cheatera, nisam primjetio nijednog, igrao sam nekih 7 sati ukupno na serveru.
sto se tice m320/rpg/smaw, na hardcore modu i specijalno na mapi metro bi trebao biti zabranjen, jer nemozes krenuti od tubanja i ako ja rusham flagg, moj teammate me skida sa tubanjem koji stoji na stepenicama cjelu mapu i oko njega 56 ammokits, kao i protivnicki team, isto tako !!!
server je OK, samo najveci problem je sto je UNBALANCED !!!
znaci, vas 10-15, igrate zajedno, i svak ko dodje na server sa imalo iskustva igre, bjezi u vash team, a u protivnickom teamu ostaju "zelembaci" (znam da ima aut. balance, al on pokriva samo zadnje joinere, sto se izbjegne za par minuta)!!!
+ uvijek je najmanje jedan admin na serveru i radi "svoj" posao
+ nema vrijedjanja ili kretenizma kao na ostalim "nashim" serverima
- teams su unbalanced
- iako je 64/64 server, ticketa ima previshe za "neke" mape
- nema re-round, znaci igra se samo jedna mapa, npr. metro, startamo prema C i vec je protvnicki tim u prednosti jer starta prema A, i mnogi cekaju na re-round, al je nema ;)
ipak je ovo samo "moje misljenje" ;)
Zahvaljujem se na komplimentu i konstruktivnoj kritici.
Da se odmah osvrnem na problem balansa,ljudi se znaju požaliti da je nebalansirano i moram priznati da su često puta u pravu. Nas ima 10-ak u prosjeku koji se skupimo na TS (H8,TATE,CBC,HIGH). Tada se normalno oformimo u 2 ili 3 squada i radimo strogo timski i po dogovoru,znači koordinirano napadamo pointove što je i bit ove igre. Ako u suparničkom teamu nema teamplaya tada dolazi do problema,a koliko vidim nekoliko članova ovog foruma se našlo u suparničkom teamu. :)
Problem je taj što je teško balansirati server jer je to poveća količina igrača koju treba prebacivati s jedne na drugu stranu,pa pritom još treba paziti i koga ćemo prebaciti jer mnogi vole "rage quit" kada ih se prebaci u team koji je slabiji. U svakom slučaju kritika je primljena na znanje,raspraviti ćemo o tome i nastojati pronaći adekvatno riješenje.
Pozdrav,moze li mi netko dati link da skinem te failove (za one koji su imali rusku verziju pa su morali prebaciti na englesku)...Naime te failove koji sprecavaju black-screen...nadam se da ste me shvatili.lp retard