Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

@ Blade- Znam,htio sam dobit odgovor od njega,jer ocito nezna da sam ja Mr.AstraOwner.

Pa eto,mogu dobit objasnjenje sta nevalja sa mojim nickom?

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedan dobar tutor.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

@ Blade- Znam,htio sam dobit odgovor od njega,jer ocito nezna da sam ja Mr.AstraOwner.

Pa eto,mogu dobit objasnjenje sta nevalja sa mojim nickom?

Valjda ne voli astre. :)

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
Battlefield 3

učlanite se na ea gun club i dobit ćete Colta.

FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

napisi GosponAstraVlasnik{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 20:39 (Blade Runner31).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

hahahahaha 

Svaka cast ! {#}

Imas cugu od mene  :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Pozdrav.. ne nadem tipku na m.bugu za novu poruku pa sam odg preko necijeg posta. Instalirao sam bf3 nedavno i krenem igrati sp.. ali zapnem na onom dijelu gdje se treba preko onih rukohvata popeti na krov vlaka.. nakon tri pokusaja ne uspije se popeti i padne. Ako netko zna sta trebam napraviti neka pomogne.. Puno hvala!:-)
15 godina
Battlefield 3

evo ja imam punta,drpuntopwner?

FlamingKing
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Jole0905 i snif_vg (sa metkom u glavi)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 20:56 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam bf3 rusku verziju. Može li se dodat B2K normalno s orgina ili?

I'm very large!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Može pomoć? Iznajmio sam battlefield 3 limited edition i dobio sam online pass kod. Vratio sam igru nazad i odlučio kupiti igru. Naravno sada ću je kupiti ali strandard edition a ne limited.

Pitanje je hoću li besplatno moći skinuti s psn dlc back to karkand ako imam limited edition online pass i igru koja je standard edition?

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Neznam sta fali mom nicku,mene zanima na kojim drogama su bili kada su stavljali nickove onaj poput ˝pijanacarapa˝  itd...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nos kaže...

Imam bf3 rusku verziju. Može li se dodat B2K normalno s orgina ili?

Da.

davorinho kaže...

Može pomoć? Iznajmio sam battlefield 3 limited edition i dobio sam online pass kod. Vratio sam igru nazad i odlučio kupiti igru. Naravno sada ću je kupiti ali strandard edition a ne limited.

Pitanje je hoću li besplatno moći skinuti s psn dlc back to karkand ako imam limited edition online pass i igru koja je standard edition?

Ne. Moraš kupiti, ili namoliti EA Support da ti poklone free key.

14 godina
Battlefield 3

na koliko vam je podesen DPI na mišu kada igrate? dali cijelo vrjeme isto ili kada ste u vozilu nesto veci stavite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene stalno disconnecta iz igre,skoro nikad nemogu dovrsit partiju do kraja,zna netko kako da rjesim to,stalno me dc i nervira me uzasno

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Neznam sta fali mom nicku,mene zanima na kojim drogama su bili kada su stavljali nickove onaj poput ˝pijanacarapa˝  itd...

Hehe ili PaskiSir

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
drahic kaže...

Hmmm, ne znam da sam bio na drogama kada sam stavljao taj nick, ali malo alkohola je bilo prisutno {#}.

Igrali smo cod2/4 (nisam previse siguran) i uglavnom bilo je alkohola i smrdljivih čarapa pa otuda ona jednadžba: pijan ko guzica + smrdljive čarape = pijana_čarapa.

14 godina
Battlefield 3

hahhahaahhaaha

Ti si eksli stvarno opisao :D

CARE! :)

Po mojem mozes zakljucit zasto imam ovaj nick. Jer imam astru.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lange kaže...

na koliko vam je podesen DPI na mišu kada igrate? dali cijelo vrjeme isto ili kada ste u vozilu nesto veci stavite?

on foot 2400, vozila 5600 ili manje, ovisno o kojem vozilu se radi

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma ja ne mjenjam dpi jer kad idem on the fly sens mi izadje iz full screana pa moram win tipku kliknut i onda nazad u igru,tlaka ziva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...
.... Instalirao sam bf3 nedavno i krenem igrati sp.. ali zapnem na onom dijelu gdje se treba preko onih rukohvata popeti na krov vlaka.. nakon tri pokusaja ne uspije se popeti i padne. Ako netko zna sta trebam napraviti neka pomogne.. Puno hvala!:-)

Jel to ono na početku igre u prve dvije minute? Onda samo mlatiš brzo po SPACE dok ne stigneš na vrh

Sretna Nova godina !!! ----- Nema na čemu! --| Google is your friend |--
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji cheater pogledajte, ima K/D 82!!!!

LINK

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kalko1212 kaže...

LINK

Ne znam za tebe i tvoje sober stanje, ali ja vidim 0.123 :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
fila2208 kaže...

Možeš li mi reći kada se to desilo, koja mapa i jesi dobio koji razlog? Hvala.

ne, nemam pojma da sam ikada prije igrao na vasem serveru. ako i jesam uopce se ne sjecam bana niti razloga. inace buraz je jedno vrijeme zivio kod mene pa je igrao bf3, inace nije bas osoba koja se zna kontrolirati pa se ispuse na igri. moguce da je kresnuo nekome nesto :) uglavnom ja sada igram sam s tog racuna i ako nije frka da maknes ban da vidim o kakvim se to profi igracima prica koji se nalaze na tvom serveru :)

15 godina
Mitch kaže...
kalko1212 kaže...

LINK

Ne znam za tebe i tvoje sober stanje, ali ja vidim 0.123 :)

resetirali su mu statse? lv 22 sa 8 killova?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 23:45 (smiglcro).
14 godina
@Zura tako je prve dvije minute igre.. udaram po spaceu ko blesav pa opet padne:-D probat cu sutra pa javim.. lp
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

tvom nicku nevalja to sto je astra a nije golf...  {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zašto nekad vidim claymore i AT mine na minimapi a nekad ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

@NFSPredator0010 

Volim kad me netko oslovlja sa sinko a nema pojma koje sam goditše...ali ok tata, ti jako dugo igraš igre i car si. Mogu te gledati i učiti od tebe? Ili ćeš doć na server ti gledat nas? Pa nas ispravljati malo i to?

Nisu vazne godine vec ponasanje. Ti po svom ponasanju koje ovdje pokazujes sigurno dugo ne igras ni BF ni FPS igre ni igre u MPu opcenito. Godina ti preko 14 nebi dao. 

Oslovljavanje sa "sinko" nije sigurno bilo u kontekstu u kojem ga ti shvacas. Da ne citiram puno, par postova prije si napao covika da te "ganjao sa tenkom iza kamena" i da radi toga treba kick dobiti? Mozes li meni, ako ti nije problem, objasniti sto ti je on to radio, jer ne razumijem "ganjao sa tenkom iza kamena" sto znaci! Hvala :)

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
the_dammed kaže...

Zašto nekad vidim claymore i AT mine na minimapi a nekad ne?

Pa ak ih netko spota onda se vide.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice