Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel itko od vas ima problema sa konstantnom turbulencijom u jetovima na Op Firestorm?

Počelo mi se to javljat pred par dana, do tada je bilo sve normalno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...
lange kaže...

recimo koliko mora dobiti metaka u trbuh?!

Oko 10 na prazan želudac, 15 ako je jeo prije borbe.

haha

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Meh, samo ti kolji. Nisi ni prvi a sigurno ni zadnji. Uostalom zaklali me danas bar 3-4 puta dok sam se glupirao s reconom. Nije baš da se zbog toga idem baciti s krova i porezati si žile u padu. {#}

Mene ne smije klati samo jedna osoba. Ostalima okrenem leđa ak baš zamole.

Da sam na tvojem mjestu, nebih davao ovakve ponude jer ovdje ima svakakvih likova(Danny, pirat kuky).

Mogli bi izvaditi nešto drugo osim noževa..{#}

jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Vash kaže...

Jel itko od vas ima problema sa konstantnom turbulencijom u jetovima na Op Firestorm?

Počelo mi se to javljat pred par dana, do tada je bilo sve normalno.

Taj fenomen je povezan s lagom na serveru. Barem su tako rekli u DICE-u tamo negdje neposredno nakon izlaska igre, jer se ekipa žalila na identičnu stvar.

KILL! Have no fear!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neobično mi je to što mi se samo događa na Op firestorm, sve druge mape su u redu, pa sam mislio da je neku bug vezan za tu mapu.

Vidio sam to za lag, ali ne čini mi se da je problem u tome, jer nisam primijetio nikakvo kašnjenje dok igram on foot ili u ostalim vozilima, đip, tenk, helić sve ok, samo jet-ovi zezaju.

Tnx.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na jednom serveru sam prije par dana sudjelovao u dogfightu sa nekim likom i budući da imam air radar pratim ga.

Na repu sam mu,ali on je počeo raditi neke čudne manevre.Okretanje za 180 u roku od 2 sekunde. i tako nekoliko puta.

Jer to neki bug,cheat ili postoji način kako to napraviti?I to je bilo na mapi Kharg island  tako da to nije mogao biti F-35.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

U 2s teško, ali moguće je brzo se okrenuti kočenjem i okretanjem...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moguće da je letio prema gore ili dolje i pomicao nos gore dolje jer čim ti izađeš iz ravnine od 90 stupnjeva u odnosu na tlo radar očitava da ideš u drugom smjeru, ako kužiš šta hoću reć.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Da sam na tvojem mjestu, nebih davao ovakve ponude jer ovdje ima svakakvih likova(Danny, pirat kuky).

Mogli bi izvaditi nešto drugo osim noževa..{#}

Hahahaha, samo sam čekao tko će prvi primjetiti savršenu priliku za dobar BURN!

Jbga, sam sam si kriv {#}

NFSPredator0010 kaže...

Okretanje za 180 u roku od 2 sekunde. i tako nekoliko puta.

Lol, ak dobro naciljaš i imaš malo sreće, zakačiš krilom neko drvo i okreneš se za 180 u sekundi. Naravno odletiš normalno dalje kao da se ništa nije dogodilo {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel bi sve trebalo raditi kako treba na mom PC pogledajte dali hoce jer danas mi stize igra

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
matotheBUG kaže...

jel bi sve trebalo raditi kako treba na mom PC pogledajte dali hoce jer danas mi stize igra

Trebalo bi raditi na low postavkama.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

a sta treba nadograditi da radi na medium?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Proc bi možda mogao podnijet medium no grafu treb sigurno mijenjat
robimarko@gmail.com
16 godina
odjavljen

Grafičku karticu, naravno. Bit će ti dosta 6850. Ali low je OK, podigneš eventualno LOD.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 15:43 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

a sta jeli mutno meni pise na internetu da stime mogu bezproblema vuci medium

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thesekiman kaže...

Ja bi reko da osim par rundi (ima par vehicle kill-ova) nije ni učitao drugu mapu osim Operation Metro...

14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Assault 55 service star a druge klase nemaju ni jednu.

15 godina
Battlefield 3

ekipa ako se kome igra sa malo suradnje neka me doda na skype i nazove, ( lowride89 ) ,  a i da se pohvalim jednim scoreom od jutros :D

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/14115652/1/302486160/

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
athlon64 kaže...

ekipa ako se kome igra sa malo suradnje neka me doda na skype i nazove, ( lowride89 ) ,  a i da se pohvalim jednim scoreom od jutros :D

Mozes doc i na TS. vecina ekipe je ovdje svakodnevno

Evo ip- 85.214.240.234:8400

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Propustio je više od pola igre.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...
athlon64 kaže...

Mozes doc i na TS. vecina ekipe je ovdje svakodnevno

Evo ip- 85.214.240.234:8400

ne volim TS i ne da mi se s vas 5 bit na chatu, al navratit cu kasnije ako budem od volje

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Battlefield 3

znaci sad sam igrao na ovome hrvatskom serveru i vise nikad

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/

znaci zesci kurton od servera..Od 64 igraca,najmanje 5-10 ima aimbot,10 wallhack i ostale haxove...stvarno jadno...{#}

a o team playu da nepricam,nije vrijedno spomena..Iako smo igrali nas 6 preko TS-a,u squadu 4,opet nismo mogli ni osoliti zbog navedenih razloga..

zalim se adminu( SKEMBA),admin kaze imas report za takve stvari..lool

Pa BUG i xXx su znaci izmislili BF3 za ovaj server...

moja preporuka? IZBJEGAVATI GA!!!!

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:10 (Cyber_Freak).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

znaci sad sam igrao na ovome hrvatskom serveru i vise nikad

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/

znaci zesci kurton od servera..Od 64 igraca,najmanje 5-10 ima aimbot,10 wallhack i ostale haxove...stvarno jadno...{#}

a o team playu da nepricam,nije vrijedno spomena..Iako smo igrali nas 6 preko TS-a,u squadu 4,opet nismo mogli ni osoliti zbog navedenih razloga..

zalim se adminu( SKEMBA),admin kaze imas report za takve stvari..lool

Pa BUG i xXx su znaci izmislili BF3 za ovaj server...

moja preporuka? IZBJEGAVATI GA!!!!

o cemu ti pricas, igrao sam na tom serveru mnogo puta i tu vecinom igra ista ekipa koja je predobro uvjezbana i igraju preko TS-a (M0RsKkA_DZuKeLA, TATE-FRKA, Coca-cola...) Aj jos jednom naglasi o tom svom serveru xXx, nisi vec par dana govori kako je superkul!

14 godina
Battlefield 3

Cyber-

+1.

Thank you and goodbye...

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...

o cemu ti pricas, igrao sam na tom serveru mnogo puta i tu vecinom igra ista ekipa koja je predobro uvjezbana i igraju preko TS-a (M0RsKkA_DZuKeLA, TATE-FRKA, Coca-cola...) Aj jos jednom naglasi o tom svom serveru xXx, nisi vec par dana govori kako je superkul!

lool

Na serveru je  bilo par rusa koji su bili ociti sa haxom,prijavio sam adminima koji nisu ni reagirali,jer su igrali sa njima u timu i nabijali score...

Svatko ima pravo iznijeti i podijeliti svoje misljenje,zato i sluze forumi...

i nikad nisam rekao da je superkul ili slicno,a koliko znam Danny je dopustio reklamiranje,pa ne znam cemu se onda bunis..

kao drugo nije moj server nego od xXx klana..

a kao trece,onda si ti bot i ne razlikujes citera od dobrog igraca,tako da nemam sta vise da ti kazem..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:41 (Cyber_Freak).
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
...

a kao trece,onda si ti bot i ne razlikujes citera od dobrog igraca,tako da nemam sta vise da ti kazem..

ne bih te htio uvrijedit, ali ako ti je tesko igrat na CBC-u, onda ni nemoj igrat tamo. Tamo igraju mahom fps veterani. I tesko im je parirat, a naročito ako se nađeš na "krivoj strani".

a što se tiče čitera, tamo ih je jako malo, admini brzo to riješavaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:50 (ranko091).
13 godina
neaktivan

imas li ti koji dokaz, jesi ih snimio frapsom, jesi napraivo SS!? najlakse je rec wallhack, aim bot... nitko nece priznati, ajde momci su bolji  od mene! ma daj silujes s tim serverom xXx vec duze vrijeme. Igrao sam i sada s njim, razguzili su moj tim. jednostavno su predobri!

13 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...

imas li ti koji dokaz, jesi ih snimio frapsom, jesi napraivo SS!? najlakse je rec wallhack, aim bot... nitko nece priznati, ajde momci su bolji  od mene! ma daj silujes s tim serverom xXx vec duze vrijeme. Igrao sam i sada s njim, razguzili su moj tim. jednostavno su predobri!

nitko nije spomenuo nase igrace iz Hrvatske,niti ih optuzio za nesto..govorim za strance koji igraju na tom serveru,ruse opcenito i svabe koji su poznati po tome..

i bas mi se da sa frapsom ici loviti citere na nekom serveru gdje je 3 admina na serveru..lool

i kani se vise mene i xXx servera,molim lijepo...

danas sam bio i nikad vise..icu na Mad croats,BUG i ostale Hrvatske servere koji su na dobrom glasu, a na taj noob server vise nikad...

a i procitao sam vec na prethodnim stranicama da se ljudi zale na taj server i to zbog noob admina,tako da nisam jedini,samo potvrdjujem pricu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 21:35 (Cyber_Freak).
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
MaxonUniversal kaže...

nitko nije spomenuo nase igrace iz Hrvatske,niti ih optuzio za nesto..govorim za strance koji igraju na tom serveru,ruse opcenito i svabe koji su poznati po tome..

i bas mi se da sa frapsom ici loviti citere na nekom serveru gdje je 3 admina na serveru..lool

i kani se vise mene i xXx servera,molim lijepo...

danas sam bio i nikad vise..icu na Mad croats,BUG i ostale Hrvatske servere koji su na dobrom glasu, a na taj noob server vise nikad...

a i procitao sam vec na prethodnim stranicama da se ljudi zale na taj server i to zbog noob admina,tako da nisam jedini,samo potvrdjujem pricu..

sam sebi uskaces usta sa ovakvim odgovorima ali to je tvoj problem. uzivaj u nastavaku igranja na cro serverima! a kad se uozbiljis uvijek mozes doci na cbc ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice