Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.167.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja bi volio da naprave neki "pro" mod...

Assault, Support, Reccon only i bez gay fora ko mortari, noob tube i slicno ;_;

thechosenfreak kaže...

Da li netko ima problema sa dugim ucitavanjem mape? Te ima li neko rjesenje za to?

Ja imam problema da se dogodi da pise samo dolje "Loading..." i nista se nedogađa... hvala bogu pa ima ovaj battle log pa samo ALT+F4 i onda opet udem na server...

Samo malo je problem navecer kada imas 20 ljudi u queue...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 11:31 (Mew).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...

BF3 mape sa drugačijim vremenskim uvjetima.

Baš mi fali jedna mapa sa snijegom. Možda u nekom budućem DLC-u bude.

Danny_HR kaže...
thesekiman kaže...

Mislim da su rekli da razmišljaju o tome.

Jel samo meni glupo da nam prodaju nešto što je doslovno svega par klikova mišem unutar editora?! Na šta je spao gaming, kupnja vremenskih uvjeta... {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 11:35 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Zašto pretpostavljaš da će ih prodavati?
Do sada su prodavali samo ekspanzije, koje su puno više od "par klikova".
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ma bojim se čovječe... nemam ništa protiv prodavanja ekspanzija, zato se iskreno nadam da će ovo biti free (ako se odluče za release).

17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

BF3 mape sa drugačijim vremenskim uvjetima.

Dal samo meni smeta što svjetla po noći izgledaju kao da imaš +/- 5 dioptriju...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Dal samo meni smeta što svjetla po noći izgledaju kao da imaš +/- 5 dioptriju...

Danas je kul u igrama imitirati lošu kameru.

17 godina
thechosenfreak kaže...

Da li netko ima problema sa dugim ucitavanjem mape? Te ima li neko rjesenje za to?

Znam da će zvučat glupo, ali ja kupio SSD i problem riješen (uz 4GB RAM-a) - ma može i rabljeni od 32GB, pa samo pukneš igru gore. Navodno ekipi s normalnim HDD-om ako imaju 8GB RAM-a brže loada ali nije pravilo.

Inače B2K mape loadaju svima (sa bilo kojim HDD-om puno brže ali imaju lošije performanse nego standardne BF3 mape).

Na vanilla mapama s istim postavkama grafe sam uvijek preko 50FPS, a na B2K mapama zna pasti i u niske 30-tke FPS.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 12:21 (TomoR).
14 godina
neaktivan
da negdi sam citao da bi cak mogli dobiti map pack iz bc2.... Ja bi sa cold war, laguna presa, valparaiso, isla i atacama bio presretan :) jos kad bi tu ubacili par oruzja iz bc2 kao sto xm puskice , gol snajper, uzi,
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Provjerio sam, dok učitava Vanilla mapa, disk grebe i grebe no čita max. 5-6 MB/s s tim

da je to u praksi puno niže konstanto.

Možda me program laže (auslogics), neznam.

Naprosto mi nije jasno na što ode 6 minuta loadanja Operation Metroa od trenutka klikanja 'go to game'

a na što ode 20 sekundi učitavanja Strike At Karkanda.

Mape nemogu ni po veličini (MB) biti iste nikako, ova je jedno 3-4 puta veća po površini s više

objekata te vozilima, helikopterima i avionima.

Eto, samo nek mi netko to objasni.

Merry crisis and a happy new fear
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
da negdi sam citao da bi cak mogli dobiti map pack iz bc2.... Ja bi sa cold war, laguna presa, valparaiso, isla i atacama bio presretan :) jos kad bi tu ubacili par oruzja iz bc2 kao sto xm puskice , gol snajper, uzi,

Bilo bi predobro da prerade recimo Isla Inocentes u novu Ozeblinu.

Gunove ne, eventualno 1-2 isto kao što je stvar sa B2K-om.

Stvarno bi mi bio gušt odigrati Atacamu ili Laguna Presa-u i u novom okruženju jer sam izgubio sate i sate igrajući te mape

i do dan danas mi nisu dosadile te bi uz malo dorade bile hit, uvjeren sam.

Ako su mogli BF2 vratiti natrag i napraviti pun pogodak, ne vidim zašto ne i BC2 koji je bio i komercijalan

i igrački uspjez za DICE.

16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Provjerio sam, dok učitava Vanilla mapa, disk grebe i grebe no čita max. 5-6 MB/s s tim

Naprosto mi nije jasno na što ode 6 minuta loadanja Operation Metroa od trenutka klikanja 'go to game'

Mape nemogu ni po veličini (MB) biti iste nikako, ova je jedno 3-4 puta veća po površini s više

Kompajliranje shadera, geometrija...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

U redu ali preko 5 min na strani Metroa?

Razumio bih da Kharg ili Firestorm loadaju malo sporije jer su enormne ali...

Taj isti proces ide lightning fast na mapama koje su prostorno ogromne, sadrže sve elemente (more, kopno i zrak)

te bolju destrukciju ako to igra ikakvu ulogu.

Van toga, nisam primjetio razliku na serverima, od 24 do 64 jest ista stvar.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Taj isti proces ide lightning fast na mapama koje su prostorno ogromne, sadrže sve elemente (more, kopno i zrak)

Pet minuta baš i nije normalno. Tebi nešto nije u redu s računalom. Meni se niti jedna mapa ne učitava duže od minute ukupno s logiranjem itd., ako i toliko.

15 godina
Battlefield 3

Jel tko rijesio rusenje igre i dobivanje crnog ekrana... neki put mi se pojavi da su se driveri od graficke srusili... kako to rijesit... tnx

pwn too much...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
forzzuk kaže...

6 minuta? To nije onda nesto u redu,to je previse... I zasto ne probas staviti da ti sam pokrene igru cim bude ready?Tj cim se pocne da spaja,cim stavi ikonu u taskbar odma klikni na nju i ulazi...Meni udje u igru cca za 30-40 sec...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:48 (Cyber_Freak).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
forzzuk kaže...

Pet minuta baš i nije normalno. Tebi nešto nije u redu s računalom. Meni se niti jedna mapa ne učitava duže od minute ukupno s logiranjem itd., ako i toliko.

Ja niti ne cekam toliko, jednostavno vec znam da ako je hdd tih a pokrenuo sam mapu, da se ta mapa nebu ocitala ili bude nakon 5-6min

a toliko mi se ne ceka. Ako hdd pocne rostat nakon 30-tak sec, mapa se ucita uvijek u razdoblju od 1-2min.

Mislim da jedan od problema, pogotovo kod Metroa da server s doticnom mapom nestane i zato ucitavanje traje toliko.

Npr. namjestim 32 igraca, normal mode, mapa metro, conquest i u search upisem ticket, dobijem npr jedan server, joinam se i mapa se ne ucita ili

se ucitava dugo...Nakon ponovnog refreshanja servera, njega vise nema tj. te mape od metroa.

16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
forzzuk kaže...
....

6 minuta? To nije onda nesto u redu,to je previse... I zasto ne probas staviti da ti sam pokrene igru cim bude ready?Tj cim se pocne da spaja,prije loadanja da udjes u igru...

ja ti imam isti problem. gledam u task manageru... loadira igru do 800 ili 900 mb...i onda stane i tako bi stajalo do vijeka očito, dok god ja ručno ne kliknem na bf3. i onda odmah krene. probaj na taj način. jer meni onda iste sekunde baci na deploy meni.

14 godina
neaktivan
ma i mislio sam da daju par oruzja koja me vezu bas za bc2, to su xm puske u svim klasama je bila po jedna i bile su odlicne, od snajpova bi volio vidit gol i mozda m95 ako bi ga uradili kao u bc2, i dvije puskice bez koji mi bc2 ne zamisliv a to je uzi i mg3..
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Što da koristim u kombinaciji s A-91 opremljenim Foregripom?

24 Heavy Barrel
3 Laser Sight
0 Tactical Light

0 0 hvala 0
16 godina

forzzuk ; Ne pada mi ništa napamet nego da kupiš novu AM3+ ploču, 2x4gb  ddr3 memorije (1000kn), formatiraš hard i pukneš novi win gore. eto ti rješenja! :D

Meni sve radi super, tako je bilo i kad sam imao Amd konfu koja je sad kod brata, znalo je krešat tek kad je izašla prije novih patcheva, sad sve super, kuc kuc.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:04 (bik).
14 godina
Minoza kaže...
Danny_HR kaže...

Ma bojim se čovječe... nemam ništa protiv prodavanja ekspanzija, zato se iskreno nadam da će ovo biti free (ako se odluče za release).

vala ja cu platiti, nije lako ni uraditi to sa "par klikova" , zar nebi bilo lijepo vidjeti mapu caspian border po noci, i onda reflektori sa svih strana?  kad puca tenk osvjeljuje iz cijevi? i jos mnogo toga upakovano u frostbite 2 enegine.

ja bih volio da i ubace stara oruzja a i menu jednu od najdrazih mapa poslije wakea, EL ALAMEIN ( <3 )

Had a dream I was king, I woke up still king
14 godina
NiramX kaže...

Što da koristim u kombinaciji s A-91 opremljenim Foregripom?

laser sight i tactical ligh su mi pravo bezveze, a i prigusivaci na puskama, ja to nikad ne koristim, a i nemam nikakve koristi od toga

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
neaktivan

Najave iz DICEa , dolaze dvije nove mape i nova oruzja.

Link

Fora!

[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
16 godina
Battlefield 3

Ma nije do forzukove mašine nego igre. Pun je forum ljudi s tim problemom od posljednjeg patcha. Pa i ja ga također imam.

Nakon sve promijene mape loading se vrti po 6-7 minuta. Istina ponekad zna odmah promijeniti mapu ali to jako rijetko. Ustvari kad vidim taj loading dole rađe izađem iz igre pa ponovu uđer jer je brže tako nego čekati tih 6 minuta.

Ovo je ista stvar kao i kod Tončia s PB, nije bio problem u njegovom kompu nego u punkbuster. Nije problem u našim mašinama nego u igri, ustvari u zadnjem patchu jer od kad je patch došao nastao je taj problem, prije toga sve mape su se loadale brzo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:48 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

vala ja cu platiti, nije lako ni uraditi to sa "par klikova" , zar nebi bilo lijepo vidjeti mapu caspian border po noci, i onda reflektori sa svih strana?  kad puca tenk osvjeljuje iz cijevi? i jos mnogo toga upakovano u frostbite 2 enegine.

ja bih volio da i ubace stara oruzja a i menu jednu od najdrazih mapa poslije wakea, EL ALAMEIN ( <3 )

Zapravo stvarno je doslovno lako! Engine je napravljen da takve stvari budu lake, iako nisam radio sa FB-om, radim sa CE SDK,

gdje "TOD" mijenjaš doslovno u nekoliko klikova (isto vrijedi i za vremenske uvjete), a gledao sam i tech demo-e za FB gdje su upravo to demonstrirali. Takve stvari možeš bez problema implementirati u server opcije gdje bi ih pomoću slidera namještavao (Arma npr. pomoću skripte to ima, inače dostupno u editoru), zar to ne bi bilo zgodno?

Na tvoj način, podržao bi developera da radi ono što rade sa CoD-om. Ja se nadam da će nam takvo nešto dati u free obliku, u protivnom ja ih neću podržati novčano, to se zove sakaćenje feature-a radi profita i postaje sve popularnije, nadam se da DICE (EA?) još nije krenuo tim putem.

Dodatne mape i oružja ću platiti, želim ih podržati da rade kvalitetan sadržaj ali muda pod bubrege mi neće prodavati ako me razumiješ, samo sam to htio reći. Naravno, ne znam što kane i dali će uopće raditi release ovoga. Meni je smiješno da to već od starta nije dio igre (barem osnovne opcije tipa dan/noć)...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:58 (Minoza).
15 godina

Ajmo ljudi malo na xXx server da se napucavamo!

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako na xXx serveru nema morona sa RPGom koji pucaju po Metrou, jedva čekam...

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
1 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedno pitanje za Pilote!

Jel neko leti koristeci Xbox ili PS3 kontroler? Jeli izvedivo i kakvi su dojmovi?

Meni s misom nikako ne ide, a ne da mi se kupovat joystick. Ljen sam ici do Linksa na drugi kraj grada, mada bi trebao ici iskoristiti bon za popust iz Bug-a!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Ako na xXx serveru nema morona sa RPGom koji pucaju po Metrou, jedva čekam...

Nema potrebe za vrijeđanjem, RPG je oružje ko i svako drugo.

13 godina
neaktivan
desh kaže...

Jedno pitanje za Pilote!

Jel neko leti koristeci Xbox ili PS3 kontroler? Jeli izvedivo i kakvi su dojmovi?

Meni s misom nikako ne ide, a ne da mi se kupovat joystick. Ljen sam ici do Linksa na drugi kraj grada, mada bi trebao ici iskoristiti bon za popust iz Bug-a!

Trebaš se malo uvježbati sa mišom svi lete, i ja sam tako mislio ali navikao sam se pa sa mišem letim.

Kalko1212 ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice