Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.167.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo samo da dokazem  ono sto je cyber freak rekao da danny nije moderator da pola njih ne bi zagovaralo normal mod.

edit:skuzio sam da se bas i ne vidi.poanta je:pirat dobio 5 tu,a ja 0.imamo identican post.

da sam ja mod,ja bih dobio 5 tu a ne pirat -.- da sam ja mod,ja bih dobio 5 tu a ne pirat -.-
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 19:23 (Skela96).
Moj PC  
10 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Hedrick kaže...

@Forzuk

Daj mi objasni kako stojiš na serveru afk cilu rundu a da te ne izbaci?

I zašto stojiš cilu rundu, možda neki bi igrali.

Kolega, i mene je začudilo.

Zazvonila mi je dostava ćevapa (ajvar, kapula) na vrata i bez razmišljanja sam oša preuzet i pojest.

Onda malo valjanja i tako... vratim se nazad nakon cca.20 min i vidim da je igra još upaljena.

Dvije stvari:

a) izbacili su me ćevapi iz takta i zaboravija san skroz na igru pa eto isprika ako san zauzeo slot

b) šta nije 3min ili koliko već idle i bok?

Merry crisis and a happy new fear
13 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Pro tip za klan koji drži xXx server.

Počni te držati na oku ekipi koja se šeće iz tima u tim, zavisno kako procjene koji je tim jači. To vam dovodi do nebalansiranosti timova, a to će vam dovesti do pada posjećenosti servera.

znam,skontao sam neke..Ali jbg,na svakom serveru to ljudi rade..Mi iz xXx klana smo uvijek svi u istom teamu i bude 2 sqauda,nema prebacivanja..

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jadna su ta prebacivanja,jucer igramo frend i ja u timu i govorimo kako je super partija jer smo izjednaceni,ustvari i gubili smo ali ne puno i bilo je tu negdje kad odjedanput oni nas kolju nemilice,wtf,sta je sad ovo?da bi vidjeli da je njih 4 iz alfa tima otislo kod njih a ti decki su dobro igrali i eto odmah uzas od igre.i to ne kuzim jos dobro igraju i sele se,uglavnom to je jadno.isto i u metrou cim je prilika ajde se branit,ma necu se nervirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
forzzuk kaže...
Hedrick kaže...

@Forzuk

Daj mi objasni kako stojiš na serveru afk cilu rundu a da te ne izbaci?

I zašto stojiš cilu rundu, možda neki bi igrali.

Zazvonila mi je dostava ćevapa (ajvar, kapula) na vrata i bez razmišljanja sam oša preuzet i pojest.

Onda malo valjanja i tako... vratim se nazad nakon cca.20 min i vidim da je igra još upaljena.

Dvije stvari:

a) izbacili su me ćevapi iz takta i zaboravija san skroz na igru pa eto isprika ako san zauzeo slot

Ti za Božić naručuješ dostavu čevapa?! daj objasni mi tu situaciju ja ne kontam {#}

Ex.AMD Fanboy
15 godina
ovajonaj kaže...

hm sad sam primjetio jednu jako bitnu stvar, ako je neko igrao BUG-ov standardni server i ovaj HC xXx klana neka uporedi svoj score per minute na jednom i na drugom serveru... Meni je score per minute duplo veci na ovome HC xXx serveru nego na BUG-ovom serveru...

A kad pogledam i ostalima je isto tako...

To je jasan i nedvojben dokaz da je HC mod puno puno laksi... I da igrac koji je relativno dobar da ne kazem prosjecan na normal modu, kada ode na ovaj HC Pussy mod, jednostavno rula...

ovo je bug

http://www.gametracker.com/server_info/176.9.48.210:25200/top_players/?sort=score&order=DESC#search

a ovo je xXx

http://www.gametracker.com/server_info/176.9.41.175:25220/top_players/?sort=score?order=DESC#search

Nije to nikakva bitna stvar, ova stvar je važna! A to je da se na xXx serveru vrte samo 3 mape Metro, Bazaar i Crossing Small. Znači 3 najmanje mape u BF3 koje su uvijek prepune akcije. Nema ogrmonih mapa iz BTK ekspanzije a ni ostalih drugih većih mapa pa stoga ni nema bespotrebnog lutanja po mapama da se nekoga nađe i ubije. Na Metrou se recimo cijela akcija skoncentrira oko B zastavice i tu je uvijek velika koljačina (ili oko A/C zastavice ako je neki tim baš jak pa rula ove druge) tako da nije problem napraviti dobar score bio to HC mod ili Normal, nema veze!!

Odi su na neki Metro server od 1000ticketa Normal mode i ako si iole dobar igrač sa skorom manjim od 10k nećeš završiti partiju (s Assaultom ako igraš to se lako popne i preko 15k), pogotovo ako su dopušteni RPG i M320.

I na koncu konca ne trebaju ponovo rasprave o HC ili Normal. Ovo je je3ena i svatko ima pravo igrati ono što ga je volja i što ga najviše zabavlja!

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nema do Caspian Bordera i pametnjakovića koji odjure s tenkom ili helićem tebi ispred nosa. A naravno ima i bistrića koji radije idu pješke do centra mape.

Bitno da je igra zarazna, ne žalim ni lipe što sam dao za nju. Nijednom dosad nije zaštekalo, izbacilo ili nešto treće iako sam bio malo skeptičan zbog veze (T-Com, 4Mbps).

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dvije stvari:

Ma igra san sa 2 invalida u squadu, pa san čeka tebe da se iman spawnat na koga pametnog al nikako dočekat.

16 godina

mene danas konekcija posteno guzi u zdrav razum. i u bf3 i u fifi me izbacuje i diskonekta s servera.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

U osnovi, sad mi se sa igrom događaju 2 stvari:

-Vanilla mape loadaju cca. 5-7 minuta bez pretjerivanja (zato sam praktički prestao igrati na BUG serveru, navratim povremeno)

-BTK ima strašan sttutering na Shaquiri ili kako se već zove te inače na svim BTK mapama zna trzati gadno

Sve u svemu, ljut sam ali hej, koga briga?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

-Vanilla mape loadaju cca. 5-7 minuta bez pretjerivanja (zato sam praktički prestao igrati na BUG serveru, navratim povremeno)

-BTK ima strašan sttutering na Shaquiri ili kako se već zove te inače na svim BTK mapama zna trzati gadno

isa stvar,btk mape mi ne rade nikako,na medium moram stavit ako necu trzaje,nebi da imam gtx 0,mozda poprave se iducim patchem

16 godina
forzzuk kaže...

i onda te jos ja knifam i  t-bagam{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 0:51 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bi li mi netko, molim Vas lijepo, mogao reči, bih li igru mogao igrati na svojoj konfiguraciji (pod moj pc), i na kojim postavkama otprilike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja igram SP reza 1600x1050 very high(isključen AA defered),MP(stare mape) detalji High,BTK mape medium detalji...konfa slična kao tvoja {#}

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

i onda te jos ja knifam i  t-bagam{#}

Ležim na plaži i uživam u suncu dok ležerno ciljam Iglom helikopter koji mi roka

po suigračima, dan je prekrasan {#}

Odjednom, evo tebe, uhvatiš me za rame, okreneš i napikneš nožem u vrat i uz to mi mazneš

zlatni lanac koji mi je baka poklonila za Krizmu {#}

I dok ležim u krvi, proboden, pokraden... zadnje što vidim na ovom svijetu dok život polako

ističe iz mene su tvoja dlakava jaja dok me T-bagaš{#}

Masterfuly done good Sir {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BTW, moja isprika igraču HAMA7 ili tako nešto na uvredi, kolega, to je sve u žaru borbe,

naravno da ne mislim ozbiljno, nisam SuperUltraSexyEmoBoy Domi Zagreb pa da sam toliki seljak ići hebati ljudima majku zapravo {#}

Svejedno, ako si se osjetio uvrijeđenim, ovim putem imaš moju ispriku.

Mada, da si me samo pustio da te zgazim Buggyem a ne se onako sneaky elegantno izmakao,

ne bi ni došlo do ekcesa {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
lollik91 kaže...

sad se da slozit okej gaming racunalo (NOVO) , koje ce vise manje pogonit sve igrice bez problema za oko 2000 kn (bez monitora i tipkovnice, misa itd.).

Daj mi slozi molim te to racunalo za 2000kn koje ce tjerati sve nove igre bez problema... {#}

CPU ->

MBO ->

RAM ->

GPU ->

da ne pricam da tvoje stare napajanje u 95% slucajeva nece biti dovoljno pa ide i ono... objasni mi tu tvoju teoriju o 2000kn i da to recimo tjera bf3???

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 8:46 (smiglcro).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

1 x Procesor AMD Phenom II X2 555 Black Edition, socket AM3, BOX

1 x MSI 760GM-P23 (FX), AM3+, AMD® 760G+SB710, 2xDDR3, GBLAN,VGA+DVI

1 x DDR3 4GB (1x4GB) Kingmax, 1333MHz

1 x PointOfView GTX560 1024MB GDDR5 256 bit, 560N-B1-1024

2.458,99Kn

Tako da se da kada pogledas ako ce koristit stare komponente HDD i tako dalje... Sa ovim se da vrtit bez problema BF3 na 1920×1080

Ovo se i da smanjit, zavisi ako ima recimo 22" monitor sa 1650 × 1050 ili 1080 jos bolje!

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 9:17 (Mew).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

To pitaj u OVOJ temi.  {#}

A sinoć sam se neugodno iznenadio na Bugovom serveru. Jučer dobar dio dana i večeri samo B3 igram, navečer oko 23h dođem na Bugov server i konekcija dosta loša - česta štekanja (ništa specijalno, ali kad se pojavljuje svakih pol minute, postane iritantno), a jučer tijekom dana i prekjučer dok sam igrao nijednom, ali baš nijednom igra nije zapinjala...

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

A sinoć sam se neugodno iznenadio na Bugovom serveru. Jučer dobar dio dana i večeri samo B3 igram, navečer oko 23h dođem na Bugov server i konekcija dosta loša - česta štekanja (ništa specijalno, ali kad se pojavljuje svakih pol minute, postane iritantno), a jučer tijekom dana i prekjučer dok sam igrao nijednom, ali baš nijednom igra nije zapinjala...

Server nismo resetirali a i nije se rušio već nešto više od 6 dana. Budem ga sad resetirao pa da se malo sve pročisti, zna lagati kad je dugo aktivan. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Battlefield 3

Ja moram priznat da mi se polako pocela svidjat ova igra. Valjda mi je trebalo malo vremena dok se ushemim. Iako zna laggati, UI je moronski odradjen, al eto, igra je manje vise ok.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

ajmo ajmo punjenje servera!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Može li mi netko preporučit joystick za bf3 do nekih 200 kn? Jel imao netko priliku isprobat: genius metalstrike 3d ili pro u bf3?

0 0 hvala 0
16 godina
Mew kaže...

1 x Procesor AMD Phenom II X2 555 Black Edition, socket AM3, BOX

1 x MSI 760GM-P23 (FX), AM3+, AMD® 760G+SB710, 2xDDR3, GBLAN,VGA+DVI

1 x DDR3 4GB (1x4GB) Kingmax, 1333MHz

1 x PointOfView GTX560 1024MB GDDR5 256 bit, 560N-B1-1024

2.458,99Kn

Tako da se da kada pogledas ako ce koristit stare komponente HDD i tako dalje... Sa ovim se da vrtit bez problema BF3 na 1920×1080

Ovo se i da smanjit, zavisi ako ima recimo 22" monitor sa 1650 × 1050 ili 1080 jos bolje!

Negdje sam čitao da se ovaj procesor ne otključava 760G...

bolje 960t...on ide u sixcore...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
smiglcro kaže...

Daj mi slozi molim te to racunalo za 2000kn koje ce tjerati sve nove igre bez problema... {#}

CPU -> Athlon II X3 445

MBO -> Asrock N68 VS3

RAM -> Adata 4 gb ddr3

GPU -> Ati Radeon 5670 512 mb ddr5

da ne pricam da tvoje stare napajanje u 95% slucajeva nece biti dovoljno pa ide i ono... objasni mi tu tvoju teoriju o 2000kn i da to recimo tjera bf3???

+ napajanje Corsair CX 430 w

trazio si dobio si

5 minuta guglanja i slaganja konfe. i to sve za samo 1746,89 kn

slika?

nema problema

edit: i da..vrtit ce bf3 

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 10:23 (lollik91).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

da vrtit ce bf3 ja iam nesto slabije pa sve igre rade:D

AMD-ATI

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 mape sa drugačijim vremenskim uvjetima.

Baš mi fali jedna mapa sa snijegom. Možda u nekom budućem DLC-u bude.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
... zna lagati kad je dugo aktivan. :)

Mučko đubre lažljivo..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Baš mi fali jedna mapa sa snijegom. Možda u nekom budućem DLC-u bude.

Mislim da su rekli da razmišljaju o tome.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
Battlefield 3

Da li netko ima problema sa dugim ucitavanjem mape? Te ima li neko rjesenje za to?

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice