Da naravno "da je laksi" onda mi pojasni ako dobivas isto bodova za sve kako onda na normal mode i na hc je razlika na kraju runde u bodovima pun k... ????
pa nemaju svi pun k bodova... uvijek imas kako bi sknk666 rekao tuljana i na hc i na normal serverima koji su topovsko meso...
ja tvrdim da neki prosjecan igrac na normal serveru jednostavno rula na hc serveru, a tuljani ce uvijek biti tuljani i na jednom i na drugom modu...
tuljani nemaju pun k bodova ni na normal, a ni na hc serverima....
Dobro ja ne spominjem tuljane i one neke nubove koji samo bauljaju po mapi i ne znam valjda uzivaju u grafici.... nego evo npr ja... budem prvi na evo normal serveru.... i prvi budem na hc serveru... i pri slicnome scoru i uvijek imam vise bodova na hc... pa eto pitaj si danny-a pirata i ostale... oni kad su krenuli igrat bf3 igrali su na onim serverima gdje dobiju vise bodova nije sad bitno kojima samo da bi dobli sto veci rank i onda dolazili na bug... da se pokazu kak se vec veliki rank :D ..... ali dobro dosta rasprave... svakome je nesto dobro i gotovo neka igra tko god sta hoce i TOCKA