- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

OMFGZORZ Edit: Znam! Svecenik si i sad tipkas usred citanja ocenasa!

Sve nasa ekipa i totalni kuleri.

Tolko o tome. :)
Vjerujete mi?
noup...nema nikakva slika,a to znaci da nemaš ni dokaza.koda se nije ni dogodilo
Pa kolicina metaka potrebna za kill u Bf3 normal modu je jednaka onoj u HC Bc2. Iz toga se da zaključiti da su svi igrači Bf3 pićke...
:trollface:
Problem?
daj ajde molim te kani me se vise...na svaki moj post imas kontru,prigovor i ispravku...sto 100% si jedan od onih sto jerk off na svoje liko-ve..lool
To nisu lajkovi, to su tipke slažem se i ne slažem se.
A reci ti što hoćeš ali nakon nabavke servera i prelaska na HC si nekako naglo promijenio mišljenje o tome gdje je teže skupljati bodove.
I malo offtopic. Ne znam koji k ti navodni lajkovi masi ljudi toliko znače da ih moraju toliko osobno shvaćati. Možda ne kužim jer skoro ni ne koristim društvene mreže.
Ali ne vidim nikakvog smisla stisnuti "ne slažem se" čovjeku koji iznese svoje osobno mišljenje ili doslovno napiše neku činjenicu poput 2+2=4.
Pa kolicina metaka potrebna za kill u Bf3 normal modu je jednaka onoj u HC Bc2. Iz toga se da zaključiti da su svi igrači Bf3 pićke...
Problem?
Kak je ista kad ekipa tvrdi da ima treba cijeli spremnik za ubiti nekoga na normalu a na HC ubijaju s tri metka. Tko je sad tu lud...
Grrrrr pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
Svi me vole kolko sam lijep jer pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
Imam plaću 17k eura mjesečno jer pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
Imam 25 žena, od toga ih je 20 mlađe od 25 jer pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
PWNANJE n00bova s nogama 1v1 ispunjenje životne misije na Božić!!
I AM COMPLETE jer pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
-Manifest jednog 1v1 n00b pwnera
Care! Sretan Božić i Tebi. Živjeli!
Problem?
Kak je ista kad ekipa tvrdi da ima treba cijeli spremnik za ubiti nekoga na normalu a na HC ubijaju s tri metka. Tko je sad tu lud...
Hm... neznam mozda su promjenili od bete, kolko se sjecam tamo sam ubio ljude s 2 bursta znaci nekih 6-10 metaka što je dosta manje u odnosu na bc2 pa sam usporedio s HC modom.

Sretan Božic svim virtualnim koljačima od suda pravde iz Haaga.
S porukom vidimo se na sudu!
evo imam prbole renistaliro windowse i sad hocu instalirat bf3 i instalira sve i kad nakraju treba direct x onda mi izbacuje stalno problem.Kako da to sredim? imam instaliran zadnji direct x,igru sam vec par puta deinstaliro pa ponovo instaliro ali uvjek isto
Evo u tijeku je na Facebooku Playomania anketa koji je shooter bolji pa se izjasnite :)
Hm... neznam mozda su promjenili od bete, kolko se sjecam tamo sam ubio ljude s 2 bursta znaci nekih 6-10 metaka što je dosta manje u odnosu na bc2 pa sam usporedio s HC modom.
Ma prcam malo :)
Ne znam dal je baš u 100% slučajeva ali razlika je skoro uvijek 2 metka.
Recimo da je međunarodni/ex-Yu...
Ajmo na server!
Ajmo na server!
na server or else!!!!!!!