igra je u najmanju ruku cudna... izlazim iz baze s onim lakim tenkicem kad odjednom grunem.. pise da me bruno ubio djipom, tenk!! :/ valjda to tako mora bit
Natovario C4 na džip i raznio te na daljinski
igra je u najmanju ruku cudna... izlazim iz baze s onim lakim tenkicem kad odjednom grunem.. pise da me bruno ubio djipom, tenk!! :/ valjda to tako mora bit
viđah to po netu XD meni jos nije jasno kako c4 moze raznijet tenk. barem ne u takvom obliku kakav je u igrici....
Dali postoji negdje link sa screen shotovima raznih settingsa u video menuu?
EDIT:
Našao ja:
Koliko vam se one ove tablice čine vjerodostojnima?
http://www.tacticalgamer.com/battlefield-3/181516-side-side-graphics-screenshot-comparisons-image-heavy.html
treba i meni
moj battlelog nick ti je Pajser90 pa ako si zainteresiran dodaj,moramo samo naći još dvojicu da popunimo squad...
i da i ja sam primjetio kako nema smisla igrati ovako,mislim dosadilo mi je,a nemam odigranih još niti 50 sati,uđem na bug server i ima par ljudi koji ownaju i ti su u istom timu uvijek,pa ako upadnem s njima super,a ako ne jbg...isti vrag i sa random serverima,ako potrefim dobar tim super,ako ne samo se naživciram,niti mogu održavati W/L niti se mogu kvalitetno zabaviti...to je timska igra i treba naći ekipu,ovako nema smisla.
je, danas bas igram.. dobro je skroz. makljaza. prvotno sam izbjegavao HC dok se ne naviknem na mape ali sad mogu opet pocet peglat
eh, samo minimapa OFF!
Ako se makne ta minimapa onda server nije vise HC,nego CUSTOM... ;(
Ja isto trazim ekupu za squad igranje. Ko oce, nek posalj PM na forumu. Nema baš starih konja ko ja, teško ih nać. :)
Tri puta mi se danas srušila igra?? wtf? svaki put imao pun qurac xp-a i sad qurac
Kako da to rješim?
Tri puta mi se danas srušila igra?? wtf? svaki put imao pun qurac xp-a i sad qurac
Kako da to rješim?
Šta ti piše kad ti se sruši?
Meni se ruši na način da mi se smrzne slika i istovremeno iskrivljeni zvukovi trešte iz zvučnika (teško ih je predočiti).
Nakon toga čekam minut da se smiri, ubijem je u task manageru i restartam komp jer mi očigledno crash
zbugira još nešto jer mi se dogode critical errori sa svim programima, od Zemana Anti-loggera do Mozille te do Origina.
Živci su mi na slamku popijeni i only by the Grace of God još uvijek igram.
NHF ali što se uopće ima za zaključiti? Mislim da je svima koji su do sada igrali poznato kakav gameplay se može na takvom serveru očekivati. Kome se tak nešto sviđa samo naprijed.
Zvuči kao nešto slično onome što se događalo u BC2 s realtek zvučnim karticama. Da probaš možda promjeniti (smanjiti) kvalitetu zvuka u postavkama zvučne.
Meni se ruši na način da mi se smrzne slika i istovremeno iskrivljeni zvukovi trešte iz zvučnika (teško ih je predočiti).
Nakon toga čekam minut da se smiri, ubijem je u task manageru i restartam komp jer mi očigledno crash
zbugira još nešto jer mi se dogode critical errori sa svim programima, od Zemana Anti-loggera do Mozille te do Origina.
Živci su mi na slamku popijeni i only by the Grace of God još uvijek igram.
onboard zvučna ili?
Sad mi kazes meni je to vec odavno u smecu -.-
Za sta tocno mi treba taj kod?
Taj kod ti je bio Back to Karkand - samo si ga trebao "redeemat" na Originu (ukoliko griješim, bio je minimalno Physical Warfare Pack).
kod na kutiji, tj omotu kutije je bio PWP a ne BTK.
Taj kod ti je bio Back to Karkand - samo si ga trebao "redeemat" na Originu (ukoliko griješim, bio je minimalno Physical Warfare Pack).
Physical Warfare Pack se samo dobije izgleda da mi sa obicnom verzijom moramo kupiit dlc
onboard zvučna ili?
@ZC-Probao sve moguće.
@ARazer-onboard VIA, standardni štrotex koji mi ne pravi problem s niti jednom drugom igrom/aplikacijom.
Probao sam sve od disablanja MSI Afterburnera do Drive sweepera i friških drivera, novijih i starijih.
Manje više sve shy-of-format Winsa.
Posebice mi ide na jetru jer mi računalo radi savršeno van toga i redovito ga održavam u potpunosti i tako već godinama.
That's Battlefield for ya
Kako da to rješim?
I meni se igra srušila uz poruku DirectX Error kad sam bio prvi ili drugi na xXx serveru sa 15k bodova. I stvarno moram pohvalit ekipu na ts-u stvarno se dobije jos jedna dimenzija kad se igra tako.
Kako da to rješim?
Šta ti piše kad ti se sruši?
"Disconnected from EA Online" tako nešto..
Sumljam, ja nisam kupio Limited Edition nego obicni BF3, znaci nije bio B2K jer onda to nema smisla, ali je svejedno bio neki kod, ja mu nisam obracao previse pozornosti jer je bio na toj zastitnoj foliji -.-
Sumljam, ja nisam kupio Limited Edition nego obicni BF3, znaci nije bio B2K jer onda to nema smisla, ali je svejedno bio neki kod, ja mu nisam obracao previse pozornosti jer je bio na toj zastitnoj foliji -.-
Ak si kupio običnu verziju taj kod je bio za PWP pack s kojim dobiješ jedno oružje i par dodataka. A to će ionak svi dobiti s vremenom, ak već nisu. Provjeri dal imaš Type 88 strojnicu za support klasu. Ako imaš slobodno zaboravi na taj kod jer ti ni ne treba.
onboard zvučna ili?
@ZC-Probao sve moguće.
@ARazer-onboard VIA, standardni štrotex koji mi ne pravi problem s niti jednom drugom igrom/aplikacijom.
Probao sam sve od disablanja MSI Afterburnera do Drive sweepera i friških drivera, novijih i starijih.
Manje više sve shy-of-format Winsa.
Posebice mi ide na jetru jer mi računalo radi savršeno van toga i redovito ga održavam u potpunosti i tako već godinama.
That's Battlefield for ya
Za koji dan dobivam još USB zvučnih pa ti pošaljem ako želiš za probu..izgleda da je i mene j.. ova onboard jer me znalo koji puta samo kikat bez ikakve poruke
Nađi Win update KB971033 i izbriši ga, od kada sam njega izbrisao i stavio creative labs zvučnu nisam imao još kick u 6-7 rundi
game001 koji si nick u igri i na ts?
evo ako je tko zainteresiran za dobar mec moze doci na ovaj server, vise informacija ovdje. http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3-domai-serverham-and-cheese/130648.aspx
Za koji dan dobivam još USB zvučnih pa ti pošaljem ako želiš za probu..izgleda da je i mene j.. ova onboard jer me znalo koji puta samo kikat bez ikakve poruke
Nađi Win update KB971033 i izbriši ga, od kada sam njega izbrisao i stavio creative labs zvučnu nisam imao još kick u 6-7 rundi
Bas cu probati, ako budeš imao volje za USB, zašto ne, barem da napokon dokučim u čemu je stvar.
Jako je iritantno imati ovakve probleme pored računala koje radi besprijekorno.
Stao si na minu! Ako je to ono nekidan, rekoh ti...
A ja sam se u taj tren vozio u džipu. Bug jest čudan, što je pisalo kill autićem a ne minama...
viđah to po netu XD meni jos nije jasno kako c4 moze raznijet tenk. barem ne u takvom obliku kakav je u igrici....
3 C4 paketića bez problema raznesu tenk.
moj glavni favorit za igranje. ipak vise volim da mi iznad glave nema crveni marker dok flenkam ili radim neke tihe akcije sa squadom...
ne rekoh ti meni nista drugo tada nego: WTF?! njes nis reko za minu, geju
Na ts-u i u igri sam rake_HR.
Na ts-u i u igri sam rake_HR.
jučer se u jednoj partiji nabio bodovima za revieve....lijepa partija je bila... :)