Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Hvala Vash jucer je bas bilo odlicno, i tebi sve pohvale, nisam primjetio da si ikoga promasio :)

E moram ti priznati da nas ne bi unistili ni na (E) Army zastavici da meni zamalo nije pukla konekcija (pojavio mi se onaj znak da je prekid sa serverom) i odstopalo je bilo nakon 3-4 sekunde... Uglavnom tad su nas ubili jer nisam mogao popravljati... I da zaboravio si spomenuti heli njihov... Tek kad je heli dosao onda su nas uspjeli unisitit :)

-BiH-slackspace

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joj da, zaboravih na njega. Još sam ga uspio skinuti tijekom prve navale na nas. Izletio sam van sa iglom i pobrali su direkt u kokpit, ali drugi put kad su došli sa helićem nisam stigao niš, jednostavno previše ljudi je bilo.

Bome da, super me išlo, fulao sam 2 puta dok smo jurišali na onaj AA, bilo je bome gusto.{#}

Šteta što nije bilo aktivnih soflama. Skidali bi onda i heliće i avione samo tako.

Uf, čekaj samo dok otključam 3. mjesto u tenku.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 9:45 (Vash).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ranko091 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Premotajte na 1:15

M249.

Uopce nema recoil! Light Machine gun!

Na koju foru?

mozda tip mišem dobro kompenzira recoil pa izgleda kao da stoji mirno...

Mislis kompenzira ga cheatom, nema sanse da moze onako pucat a da nema ni trunke recoila.

=XII=SandMan....
14 godina
Battlefield 3

Novi sam u Battlefieldu 3, pa me zanima, otključao sam s ruske strane onu "iglu", pa me zanima kako se koristi? Jel ona samo za helikoptere ili šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za helice i avione.

=XII=SandMan....
17 godina
Kill Frenzy kaže...
Berkut kaže...

I baš sad si neš gledam oružja na statsima i vidim da za Clay piše 0 killova,a siguran sam da ih imam bar 4-5 jer sam si dao oduška jedan dan

postavljajuči ih..ima itko objašnjenje za to...TNX

hehe...ista stvari kod mene...:S

I meni na Battlelogu piše 0 killova za Calymore, ali izleda da ih igra svejedno broji; jer na Bf3stats se update-a broj killova s istima:

http://bf3stats.com/stats_pc/MadTom_HR/

I, BTW, Battlelog update. Hoće biti i neki mini patch danas?

14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
ceco22 kaže...
@ranko statistika te ostaje bez obzira odigrao ti rundu ili ne... Cak ti biljezi poraz ili pobjedu tima u kojem si bio tako da izlazak ti nece pomoci....

znam da biljezi poraz ili ne, ali statistiku mislim da ne prati. jer svaki put kad mi se crasha igra ne dobijem niti boda a niti statistiku... a di još kad se server sruši... tako da mislim da prolazi ta fora sa quit. samo u procesu ostajes bez bodova i K/D-a...

uglavnom pogledajte si svi statistiku. i onda ce se vidjet da je 75% abnormalno velik izlazak iz igre.

ostaje ti i statisika .... jedino kad je bas crash igre onda rijetko ostaje.... jer tada server uopce ne pamti igraca :S

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Kill Frenzy kaže...
Berkut kaže...

I baš sad si neš gledam oružja na statsima i vidim da za Clay piše 0 killova,a siguran sam da ih imam bar 4-5 jer sam si dao oduška jedan dan

postavljajuči ih..ima itko objašnjenje za to...TNX

hehe...ista stvari kod mene...:S

I meni na Battlelogu piše 0 killova za Calymore, ali izleda da ih igra svejedno broji; jer na Bf3stats se update-a broj killova s istima:

http://bf3stats.com/stats_pc/MadTom_HR/

I, BTW, Battlelog update. Hoće biti i neki mini patch danas?

da update servera za btk... mi smo to obavili zadnjim patchom...

13 godina
protjeran
Battlefield 3
Cuo sam da mi koji imamo BF3 Limited Edition da expansion pack back to karland cemo moci igrati tek u cetvrtak...? ;( Tako da ako je istina nema nas na Bug serveru do cetvrtka ako se igraju te nove mape.. ;(
My BF3 Battlelog:neno666n
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...
Cuo sam da mi koji imamo BF3 Limited Edition da expansion pack back to karland cemo moci igrati tek u cetvrtak...? ;( Tako da ako je istina nema nas na Bug serveru do cetvrtka ako se igraju te nove mape.. ;(

Krivo si čuo.

سمندری ڈاکو
17 godina
Cyber_Freak kaže...

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

BTW, evo nakon Battlelog update-a pojavila se nova B2K oružja za otključati (vezana su na Assignmente), te također i Battlelog pokazuje Claymore killove.

I još jedan zgodna stvar, pokazuje napredak potreban za medalje:

14 godina
Battlefield 3

KRENULO JE!!

BACK TO KARKAND!!!

{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlelog gore, BUG server u pogonu.

Navalite.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

3 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

KRENULO JE!!

BACK TO KARKAND!!!

{#}

E sada i ja jedva čekam da se onda vratim doma da bacimo koju sa TS-om na BK {#}

14 godina
neaktivan

jel ima tko na onom bug room serveru?

14 godina
Battlefield 3

Trenutno ne,ali mozes doc kod mene i druge ekipe jedne ako zelis.

samo me cimni na tsu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...
Inače, da li se i vama dešava da tenk popravite na između 95-98 posto i svejedno se ne može kretati dok ne popraviš na 100%?

Jep, kad ti je bilo koje vozilo onemogučeno moraš ga popraviti do 100% da bi se vratilo u normalu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E jesam njubara.{#}

A ja jučer pi*dim i nije mi jasno kako neće vozit.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

OMG kako FPS pleše na Gulf of Oman {#}

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
plavi83 kaže...
drahic kaže...

KRENULO JE!!

BACK TO KARKAND!!!

{#}

E sada i ja jedva čekam da se onda vratim doma da bacimo koju sa TS-om na BK {#}

Gledam sad na poslu preko Iphonea Battlelog,na Bug serveru se igra Gulf of oman.. 40/40 i 6 people na cekanju... ;) loool Uglavnom,ja sa na TS-u od 16:30 pa nadalje...Cujemo se.. Danas ce buti zanimljivo... ;)
My BF3 Battlelog:neno666n
16 godina
Danny_HR kaže...

Battlelog gore, BUG server u pogonu.

Navalite.

Place in queue:4

16 godina
odjavljen
Minoza kaže...

frend mi kaze da je njemu stabilno dosta. konfa je 2500k, 8gb mem. i gtx570 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Cyber_Freak kaže...

Gledam sad na poslu preko Iphonea Battlelog,na Bug serveru se igra Gulf of oman.. 40/40 i 6 people na cekanju... ;) loool Uglavnom,ja sa na TS-u od 16:30 pa nadalje...Cujemo se.. Danas ce buti zanimljivo... ;)

ček otkud ti app za battlelog? ili gledaš u browseru?

14 godina
Battlefield 3

brzo sam otkljuco ovaj  famas :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ajmo bacite koji dojam?? :D i ja cu tek veceras moci ako uopste dobijem kljuc danas :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Jeste li vidjeli nove dog tag-ove

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Minoza kaže...

frend mi kaze da je njemu stabilno dosta. konfa je 2500k, 8gb mem. i gtx570 

Ha čuj, imam nešto slabiju konfu ali gledam u odnosu na sve mape do sada... Nigdje nisam imao osjetan pad FPS-a, tak da mi je ovo bilo vrlo neugodno iznenađenje. Najgore je kada stojiš na rubnim dijelovima mape (Gulf of Oman) i gledaš prema drugom kraju, postane gotovo neigrivo. To nisam niti na jednoj mapi do sada iskusio, ne u toj mjeri.

I possess a skill to google.
16 godina
Battlefield 3

Htjeo sam napisao već sto puta ali nikako.Ova igra ima najgori spawn sistem u povijesti zemaljske kugle.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 12:36 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

gulf of oman <3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
oo7 kaže...

Jeste li vidjeli nove dog tag-ove

a jes vidio kako se zove? Mine... :) haha legendarno mine mine mine mine :)

za one koji su mladji ili nisu igrali bf2 malo podsjecanje...

edit* promijenio sam video jer onaj nije imao audio koji je bit svega :( ali ovo je isti samo sa zvukom...

-BiH-slackspace
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 12:09 (ovajonaj).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice