Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.189.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Nick_Diamond kaže...
TomoR kaže...
Nick_Diamond kaže...

Pitanje, dal imate problem kad pokušate knifat nekog ko čući ili je recimo na mortaru  ?

Da, treba pogoditi točno određeni kut, tako da ih je bolje napucat (moj pištolj je uvijek sa suppresorom da se ne pojavim na mapi kad nekog tako napucam).

I, jako je teško pogoditi taj kut...

hebal ih taj kut. Nekad si i mislim, joooj odi rađe sa pištoljem, pucaj! Al ne, moram ja probaj knifat...ah kad je gušt :D 

Al uglavnom ispadne da plešem sa nožem turski ples pred njim, ..protivnik me prvo neko vrijeme zbunjeno gleda, kaj ovaj izvodi, ak je neprijatelj zake me več nije ubil... i onda dok skuži sve moje naranđaste lampice susuje mi zilijom metaka i meni i mom nožu :)

Nažalost imam isti taj problem -  a najgore, nikako da ribbone za medalju skupim - uvijek imam po 2-3 knife killa u rundi. Eto, 310 knife killova, a samo 15 melee ribbona...

Priznajem ima rundi dok nema prilike da se nož uopće izvadi...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedne konstatacije. MOJE najjace oruzje u BFu je definitivno chat, i moram reci da su ovim updateom me fino zakinuli. Ne mogu vise tako kvalitetno provoditi svoju taktiku. ahhhh, steta. ak sam po icem poznat, onda je to chat XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To smo vidjeli... stalno nesto vices na chatu {#}

pwn too much...
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto mi se desava da me iskljuci sa servera kao "timed out", a odigram 5-6 minuta? Upravo na Bugovom,a tako i jucer na drugima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 15:56 (desh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Meni je trenutno fav oružje jučer otključani AEK-971. (A-91 je odma iza) . Je da ima recoil za 10 kad je na full auto...al na semi fire...fino trga. Dobar stari iron sight  na ružnoj ruskoj puški i deri. To mi je fav weapon bil i na Battlefield 4 Free. 

Večina roka sa onim geyish lookin F2000 . 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja i dalje čekam kad ću otključati BFG.

Za sad ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kendo kaže...
backo57 kaže...

Imam problem sa igcom,vidim da je puno igrača prešlo kampanju u singlplayeru pa bih molio pomoć.Evo problema,na samom startu kad tip iz vlaka puca kroz prozor na mene,tada treba pritisnuti SPACE,e tu stalno padnem,pokušavao sam tisuću puta i ne vredi.

Neznam u čemu je problem,ako neko zna može mi reći.Hvala

Brzo stišči space, ne samo jednom.

Hvala!

Pozdrav

15 godina

Ajmo na BUG server i na TS. BUG Members soba.

13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Ja mislim da bi se trebao ukljucit FF na bug serveru,jer trenutno je nemoguce igrat rush na serveru, ekipa samo spama mortarom po mcom-u dok njihovi lagano plentaju.Cista glupost.

ne kuzim sta se bunis na to, reci nekom iz squada da pripremi mortar, cim vidis da neko spama mcom uzvratis mortarom na mortar, skida iz prve, par puta kad dobiju po lampi ne vade ih vise

15 godina
neaktivan
joco1404 kaže...
Y2K2 kaže...

Ja mislim da bi se trebao ukljucit FF na bug serveru,jer trenutno je nemoguce igrat rush na serveru, ekipa samo spama mortarom po mcom-u dok njihovi lagano plentaju.Cista glupost.

ne kuzim sta se bunis na to, reci nekom iz squada da pripremi mortar, cim vidis da neko spama mcom uzvratis mortarom na mortar, skida iz prve, par puta kad dobiju po lampi ne vade ih vise

Sta se bunim,pa probaj ti izvadit mortar kad sa druge strane spama 10 ljudi, neces ga stic ni postavit dobices granatu.

=XII=SandMan....
14 godina
Battlefield 3

Ako se netko zeli pridruziti TS-u a nema ga evo kratki tutorial kako to napraviti.

Team Speak 3 mozete ovdje preuzeti

http://teamspeak.com/?page=downloads

Ovdje mozete vidjeti kako izgleda instalacija.

http://www.pctrikovi.com/recenzije-softver/399-teamspeak-3.html

-Upisite svoj nick

-Voice activation

-Namjestite sensitivity mikrofona

Kada zavriste sa tim dijelom, kliknete na Connections/Connect/upisete ovaj ip 176.31.128.79 i eto vas.

Bit cete u Public room-u.

Nadite sobu BUG members,kliknete dvaput na nju i upisete pass bug   malim slovima.

Ako vam nesto nije jasno tamo,slobodno dvaput kliknete na moje ime (Mr.astraOwner) i posaljite poruku.

Doci cu u vasu sobu ili vas move-at ako vec nismo u istoj sobi i pokusat rijesit problem.

Eto,to je to.

Pozdrav!

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
joco1404 kaže...
Y2K2 kaže...

Sta se bunim,pa probaj ti izvadit mortar kad sa druge strane spama 10 ljudi, neces ga stic ni postavit dobices granatu.

neznam,priznajem, događalo mi se ovih tvojih slucajeva , ali i vise puta u odlicnim timovima s kojima sam igrao ekipa koja roka po mcomu mortarom ne pozivi dugo, dosta te ekipe vadi mortar sa jednim ciljem da spama po mcomu, i uopce ne gledaju di neko iz suprotnog tima vadi mortar

14 godina
neaktivan

i ja sam ga prijavio prvi put kad si ga prozvao,uvjeren sam bio da je cheater dok ih je puno ovdje bilo skepticno a neki se i sprdali,sve bi ih ja na lomacu{#}

16 godina
Battlefield 3

ja cu poludit evo ovako dosao sam doma i krenuo igrat battelfild kada sam se iso conectat na server javilo mi je Game could not login to EA Online (1) svaki put kada probam uci na neki server to mi javi i nece mi uci u igru u cemu je problem??

sve je radilo normalno prije

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

10k bodova s četiri killa. :D

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake007_HR
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer001 kaže...

10k bodova s četiri killa. :D

sigurno timski{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne kuzim ovo sto govorite necu nozem da se nebi vidio na minimapi,sta kad nekog ubijes se vidis ili kad ubijes samo nozem,kako to ide?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blade Runner31 kaže...

ne kuzim ovo sto govorite necu nozem da se nebi vidio na minimapi,sta kad nekog ubijes se vidis ili kad ubijes samo nozem,kako to ide?

Ako nekog uspiješ ubiti, a da nisi bio viđen onda se ne pojavljuješ na mapi (pod uvjetom da je to nož, ili oružje sa suppresorom). Ako pucaš na nekog "normalnim" oružjem, bez obzira da li te netko vidi ili ne pojavljuješ se kao trokutić na minimapi i lakše te mogu pronaći (iako ako te netko ne ide slijedit za 10-15 sekundi tvoj trokutić nestane protivniku)

15 godina
Battlefield 3

Moji dojmovi o igri:

tehničkih problema nemam nikakvih

gameplay me ubija

mislim da imam najgori killstreak u povijesti

u igri ni B od balansa

Kad će više taj SW the old republicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc !!! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
smiglcro kaže...

Otkad igram na Bug.ov serveru nisam bas primjetio da nesto posebno metete :)

Krivo si primijetio.

uu ja sam primjetio kako metu {#}

imam osjecaj da se pirat rodio s helijem koliko dobro barata s njime{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
A kampera koliko hoćeš..
ja glumim kamikazu u heliću kao pilot, dok kao gunner dok Astra leti je sve ok
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
bmwhartge kaže...

dado 1410 jel ti igras nekada s nama na pis serveru.

Yep

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
16 godina
moderator
Skela96 kaže...

uu ja sam primjetio kako metu {#}

imam osjecaj da se pirat rodio s helijem koliko dobro barata s njime{#}

Znači vozali smo se..

A koji ti je nick u igri?

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
Frenkyca kaže...
Tko od vas misli kupitiekspanziju Battlefield 3 Back to Karkand ?

Tko ne misli...

Mislite kupiti Back To Karkand?

Tko je kupovao posebno ekspanziju jel moze reci gdje je kupio i po kojoj cijeni?

13 godina
protjeran
desh kaže...

Zasto mi se desava da me iskljuci sa servera kao "timed out", a odigram 5-6 minuta? Upravo na Bugovom,a tako i jucer na drugima.

Jesi iskljucio opciju UpNp na ruteru???  :)

to sam i ja imao...kad sam to napravio nema vise taj problem... 

14 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...
pirat kaže...
Frenkyca kaže...
Tko od vas misli kupitiekspanziju Battlefield 3 Back to Karkand ?

Tko ne misli...

Mislite kupiti Back To Karkand?

Tko je kupovao posebno ekspanziju jel moze reci gdje je kupio i po kojoj cijeni?

imaš tu

http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Back-to-Karkand-Expansion-Pack-DLC.html

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Od novog peča, mapa mi se (po prvi put) louda cca. 5 min , bez pretjerivanja.

edit:

i trza mi nenormalno, često.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 21:04 (forzzuk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Od novog peča, mapa mi se (po prvi put) louda cca. 5 min , bez pretjerivanja.

Nisi jedini. A ima i onih koji to ni na mukama ne bi priznali.

Brutal Truth \m/
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

uzmes prigusivac i lik te vidi na mortaru kada pucas ..  glupost velika ... spawn je veoma retardiran skoro uvjek te spawnuje na mjesto gdje sigurno gines... nista cudno kad te spawnuje 1 m od claymor-a pederskog pomaknes se,aj zdravo ... hardcore je cisto sranje i ovako je kamperska igra jos tamo pravo za uraditi suicide i izaci iz igre ... i milion drugih promasaja u igri ... al me pocelo nervirati .. svaki patch gori i gori samo nove bugove prave ... strasno ... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Nakon peča više kao da nema onih slučajnih head shotova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice