Ja mislim da bi se trebao ukljucit FF na bug serveru,jer trenutno je nemoguce igrat rush na serveru, ekipa samo spama mortarom po mcom-u dok njihovi lagano plentaju.Cista glupost.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, ima ovdje iskusnih igraca u tenku?
Koji imaju otkljucano trece mjesto.
Kad nas je troje u tenku skoro pa smo nepobjedivi.
Vozac zna sto radi, ima navodece rakete, gunner se snalazi u prostoru i vremenu, a treci je "spoter" i navodi rakete na ova dva tri divljaka s BUG-a u helikopterima (znate vi koji ste)
Veliki plus je ako gunner i treci igrac, igraju ko inzenjeri pa iskacu popravljati, a tu i tamo ispale i raketu na neprijateljski tenk kad iskoce.
Obavezno smo medju prvima na tablici i imamo 4-5 osvojenih zastava i hrpu "spot" bodova.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9003360/1/349418125/
U ovoj igri smo ja i KeeL_RaSZiK bili u tenku, tu i tamo je upao neko treci.
A kad se tek to poklopi s potporom iz zraka... npr: HR_The_Butcher i Minoza
P.S. Ovo je stvarno pitanje. Javite se ako vam dobro ide u tenku, da pokusam s vama upasti u Squad :)
Samo ti dodji na TS,napravit cemo 2 squada u 1 kanalu ,ravnomjerno podijeliti i peglamo svi zajedno kao jedan tim.. Samo da utempiramo da igramo svi u istom timu,pa ko ce nam sto moci?? ;)
meni ide dobro s tenkom i k tome sam jos inzinjer
poz idem u skolu sad.
Ja uvijek imam na tenku guided missile, ali još nisam otključao 3. mjesto.
Skyrim me obuzeo, pa nisam BF3 niti upalio ovaj tjedan. Ali za vikend dođem sigurno.
Jbg, meni je bolje igrat sa određenom ekipom i uvijek se prebacim na stranu na kojoj oni igraju, dobivali ili gubili.
Ja mislim da bi se trebao ukljucit FF na bug serveru,jer trenutno je nemoguce igrat rush na serveru, ekipa samo spama mortarom po mcom-u dok njihovi lagano plentaju.Cista glupost.
Apsolutno. Samo ima onda jos jedan problem. Ekipa vicna avionu/vozilu ne bi isto tako uspjesno mogla spamat po mcomu ili u blizini. Ali tako igru ni nije zamislio Dice, pa se tako ne igra (). mozes mislit
Samo ti dodji na TS,napravit cemo 2 squada u 1 kanalu ,ravnomjerno podijeliti i peglamo svi zajedno kao jedan tim.. Samo da utempiramo da igramo svi u istom timu,pa ko ce nam sto moci?? ;)
Ja sam online oko 15:30. Ima da ih peglamo opet. Moram se malo danas još iživiti jer me nema za vikend (mora se malo i s curom poigrati :)).
Vidimo se!
Apsolutno. Samo ima onda jos jedan problem. Ekipa vicna avionu/vozilu ne bi isto tako uspjesno mogla spamat po mcomu ili u blizini. Ali tako igru ni nije zamislio Dice, pa se tako ne igra (). mozes mislit
Mislim da je već objasnio da kad je uključen FF onda ima problema s punjenjem servera. S uključenim FF-om server bi spadao u costume kategoriju i jako malo stranaca bi zalazilo na njega jer više manje svi traže ili normal ili HC servere.
Ja sam online oko 15:30. Ima da ih peglamo opet. Moram se malo danas još iživiti jer me nema za vikend (mora se malo i s curom poigrati :)).
Vidimo se!
Ma ista stvar..Imam od 17:00-20:00 slobodno za BF3,a onda ratujem u krevetu sa dragom... :)
Mislim da je već objasnio da bi FF bio uključen da onda nema problema s punjenjem servera. S uključenim FF-om server bi spadao u costume kategoriju i jako malo stranaca bi zalazilo na njega jer više manje svi traže ili normal ili HC servere.
Samo zbog ovoga se znaju događati "smiješne" stvari...tipa tvoj tim napada MCOM, dok ti supportaš sastrane sa granatama, bombama i sl. a tvojoj ekipi od toga ne bude ništa?! iskorištavanje FF-a u "nečasne" radnje...

Dado je vec igrao na nasem serveru za njega znam.
Otkad igram na Bug.ov serveru nisam bas primjetio da nesto posebno metete :)
Krivo si primijetio.
nemojte se ljutiti ali niste mi nesto pos statistici na battlelogu vas cetvorica, petorica izuzeevsi tebe.
jel dado ima neke brojeve iza na imenu.
Nisi pogledao mene... U mad?
mislis mozda na dado1410
nemojte se ljutiti ali niste mi nesto pos statistici na battlelogu vas cetvorica, petorica izuzeevsi tebe.
jel dado ima neke brojeve iza na imenu.
Ne. Imaš {ZERO}Dadu1410 i Dado_HR.
Danny misli na Dadu_HR.
dado 1410 jel ti igras nekada s nama na pis serveru.
dado 1410 jel ti igras nekada s nama na pis serveru.
Što fali mojoj "PRO" statistici?
Pitanje, dal imate problem kad pokušate knifat nekog ko čući ili je recimo na mortaru ?
ja imam problem sa zvukom sad odigrao na nekom serveru metro sad cujes kad pucam sad ne cujes :S jednostavno ne stane zvuk :( imal tko jos ovaj problem?
pirat, nefali nista. Samo kazem dannyu da ako stalno rasturate ono a w/L ratio ispod 1.5 pa mi to nije jasno kako onda stalno rasturite, nista zlonamjerno. LP
sta bi sad ovo na bug serveru?? Game disconnected: game session on server was removed.
pirat, nefali nista. Samo kazem dannyu da ako stalno rasturate ono a w/L ratio ispod 1.5 pa mi to nije jasno kako onda stalno rasturite, nista zlonamjerno. LP
Ma ja se isto zezam.
Ja znam da mojoj statistici nista ne fali i da sam ja "PRO".
Pitanje, dal imate problem kad pokušate knifat nekog ko čući ili je recimo na mortaru ?
Da, treba pogoditi točno određeni kut, tako da ih je bolje napucat (moj pištolj je uvijek sa suppresorom da se ne pojavim na mapi kad nekog tako napucam).
I, jako je teško pogoditi taj kut...
Tko ne misli...
Mislite kupiti Back To Karkand?
16 | Da |
---|---|
10 | Ne |
80 | Kupio sam već |
Da, treba pogoditi točno određeni kut, tako da ih je bolje napucat (moj pištolj je uvijek sa suppresorom da se ne pojavim na mapi kad nekog tako napucam).
I, jako je teško pogoditi taj kut...
hebal ih taj kut. Nekad si i mislim, joooj odi rađe sa pištoljem, pucaj! Al ne, moram ja probaj knifat...ah kad je gušt :D
Al uglavnom ispadne da plešem sa nožem turski ples pred njim, ..protivnik me prvo neko vrijeme zbunjeno gleda, kaj ovaj izvodi, ak je neprijatelj zake me več nije ubil... i onda dok skuži sve moje naranđaste lampice susuje mi zilijom metaka i meni i mom nožu :)
Pa ako imad limited edition onda ne moras..