Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.189.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Co7 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Daj mi reci jel na Bug severu admini imaju spectators menu? Jel mogu gledati screenshootove igraca sa PB? Jer mislim da ima njih jos par pritajenih citera koji dolaze igrati..Samo hedovi padaju... Necu nikoga imenovati,nisam druker ali obratite malo vise pozornosti...

Nisam ja admin na BUG serveru, obrati se piratu ili  Dannyu.

Ma znam da nisi,pitam samo onako... ;)
14 godina
neaktivan
drahic kaže...
Jucer kad sam igrao sa Switchom,Nickom,Doxyem,Cyberom i Deadmausom,bili smo na tsu i od 5rundi,jednu smo izgubili. Switch je na meni oborio rekord kolko me puta dignuo iz mrtvih :D Timski je sve bilo. Sry ak sam nekog zaboravio. Danas opet ista stvar moze ;)

Može, dolazim oko 8..

Cyberom? Kako se on zove u igri?

www.key-storm.com
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
drahic kaže...
Jucer kad sam igrao sa Switchom,Nickom,Doxyem,Cyberom i Deadmausom,bili smo na tsu i od 5rundi,jednu smo izgubili. Switch je na meni oborio rekord kolko me puta dignuo iz mrtvih :D Timski je sve bilo. Sry ak sam nekog zaboravio. Danas opet ista stvar moze ;)

Može, dolazim oko 8..

mogu se i ja pridruziti?

17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Daj mi reci jel na Bug severu admini imaju spectators menu? Jel mogu gledati screenshootove igraca sa PB? Jer mislim da ima njih jos par pritajenih citera koji dolaze igrati..Samo hedovi padaju... Necu nikoga imenovati,nisam druker ali obratite malo vise pozornosti...

Može se gledati pbss, baci imena na pp.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
nick54312 kaže...

CyberDemonVZ

14 godina
neaktivan
On je jucer s nama igrao?

@skela naravno
www.key-storm.com
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Maximus_10 kaže...

već sam i to bio napravio jednom, i opet ništa

E sad koji browser koristis? Zasto ne stavis na originu prije logiranja da ti zapamti user name i password? Ja sam tako stavio.I kada pokrenem igru iz origina,on mi otvara browser (mozillu firefox najnoviju) i automatski me sam logira..Tada odaberes server i peglas.. Postavi si tako kako sam ti rekao...U svakom slucaju stavi si mozillu firefox kao default browser...

pokušao sam sa 3 browsera (ie, chrome, firefox) ni jedan mi ne ulazi u battlelog, svaki put stavim kvačicu na remember me, i kad stisnem sign in samo refresha stranicu i makne kvačicu... poludit ću... ne znam šta još mogu napraviti da pokrenem j..... igru

13 godina
drahic kaže...

Evo na Tsu smo Switch,Cyberdemon i ja(AstraOwner),pa ako se netko hoce pridruzit za koju partiju...

ip-176.31.128.79 

Battlefield 3 BUG members soba- pass- bug

Mali ispravak!

Jucer nisam bio na TS-u niti sam igrao Battlefield!

Mozda Cyber_Freak?

Ali slobodno mene dodajte medju frendove. 

Isti nadimak imam svugdje po netu :)

Igram supprot full timski. Najbolje mi je kad upadnem s nekim ko zna sto radi i zdere metke koje mu bacam. 

Neki dan sam bio s forzzukom u squadu. Pokupio je toliko moje municije (a i ostali u squadu) da sam dobio preko deset ribona za support {#}

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
13 godina
Maximus_10 kaže...
Cyber_Freak kaže...
E sad koji browser koristis? Zasto ne stavis na originu prije logiranja da ti zapamti user name i password? Ja sam tako stavio.I kada pokrenem igru iz origina,on mi otvara browser (mozillu firefox najnoviju) i automatski me sam logira..Tada odaberes server i peglas.. Postavi si tako kako sam ti rekao...U svakom slucaju stavi si mozillu firefox kao default browser...

pokušao sam sa 3 browsera (ie, chrome, firefox) ni jedan mi ne ulazi u battlelog, svaki put stavim kvačicu na remember me, i kad stisnem sign in samo refresha stranicu i makne kvačicu... poludit ću... ne znam šta još mogu napraviti da pokrenem j..... igru

Ista stvar se meni pocela dogadjati na mobitelu kad pokusavam uci u Battlelog.

Javim kad otkrijem razlog.

14 godina
Battlefield 3

rush i conquest se jedino isplati igrati sa nekim takvim servisom kao teamspeak ili sa ekipom koju znas..

tako da ocekujte i mene na TS-u...mozda i veceras....nick je MasterChurner...pa se vidimo.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Maximus_10 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Maximus_10 kaže...

Ne na browseru remember me nego na origin accountu.. Znaci ovako: Sve pogasi...Pokreni origin,tu stavi kvacicu remember me i logiraj se.. Kad ti otvori origin,na originu stisni play na slici,onda ce te on sam automatski upaliti browser i logirati te.. Meni tako udje svaki puta..Ajd probaj tako... Problem je do tvog browsera,a ne do igre izgleda..Stvar je u tome sto bi trebao odobriti na browseru,ne znam kako se to sad to zove scrypt ili third party apps ,nesto tako..Jel to je te browser morao pitati prvi puta kad si se htjeo logirati,to se pojvavi na browseru gore desno ispod adress bara...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 11:23 (Cyber_Freak).
14 godina
Battlefield 3
2cyber demon, mislio sam na cyber freaka aka neno ak se ne varam. Al slobodno se pridruzi na ts i ti ;) Nick-ja cu bit online kad dodem doma,oko 14 h negdje..
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3
Molio bi ekipu koja dolazi na ts da stavi nick kao na forumu ili onaj kao u igri,tako da nam je lakse popamtit jedni druge. :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Maximus_10 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Maximus_10 kaže...

Ne na browseru remember me nego na origin accountu.. Znaci ovako: Sve pogasi...Pokreni origin,tu stavi kvacicu remember me i logiraj se.. Kad ti otvori origin,na originu stisni play na slici,onda ce te on sam automatski upaliti browser i logirati te.. Meni tako udje svaki puta..Ajd probaj tako... Problem je do tvog browsera,a ne do igre izgleda..Stvar je u tome sto bi trebao odobriti na browseru,ne znam kako se to sad to zove scrypt ili third party apps ,nesto tako..Jel to je te browser morao pitati prvi puta kad si se htjeo logirati,to se pojvavi na browseru gore desno ispod adress bara...

ma brate, probao sam i to, (odmah sam na originu stavio kvačicu) al neće i neće, ni sa ie ni sa ff ni sa gc. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 11:26 (Maximus_10).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni je nick u igri CJM1682

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aha sad kuzim, mislio sam da je cyberdemon bio s nama.. :)
www.key-storm.com
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Cyber_Freak kaže...

Može se gledati pbss, baci imena na pp.

Ma opusteno buraz...Cim budem 100% siguran onda cu ti reci..Do tada nikog neimenujem i neosudjujem.. :)
13 godina
nick54312 kaže...

Svaki dan sam na BUG-u, ali bas jucer nisam bio ja taj Cyber :)

Imam TS, tako da se cujemo.

Btw, nemojte se jako ljutiti kad nestanem iz igre.

Imam ozloglasenu GTX 560Ti na koju sumnjam da mi 1-2 put na dan napravi BSOD, naravno za vrijeme igre. {#}

Isprobao sam ju na drugim racunalima i tamo radi, tako da ne znam rjesenje svog problema.

Uskoro ide format Windowsa...

16 godina
Battlefield 3

hebo mu pas mater onom akklanu šup..ak mi krade vozila daj jel ga može ko kickat

ide mi na jetru

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drahic kaže...
2cyber demon, mislio sam na cyber freaka aka neno ak se ne varam. Al slobodno se pridruzi na ts i ti ;) Nick-ja cu bit online kad dodem doma,oko 14 h negdje..

Ne varas se... :) U BF3 sam neno666n,na Ts Neno tako da nema potrebe da sad mijenjam jer je slicno..Jedino mi je na forumu Cyber_Freak al to nije ni bitno... ;) Jel se moze uopce promijeniti nick na originu? ;) Blago vama,ja radim do 4 pa dok dodjem kuci skoro 16:30... ;( Uglavnom mozemo napraviti 2 squada na Ts i u igri i zajedno peglati..Sad nas ima oko 8 ili 9 igraca... Bit ce ludo... ;)
13 godina
protjeran
nick54312 kaže...

Ahahha,a jesi zbunjola .... ;)
16 godina

Btw, nemojte se jako ljutiti kad nestanem iz igre.

Imam ozloglasenu GTX 560Ti na koju sumnjam da mi 1-2 put na dan napravi BSOD, naravno za vrijeme igre. {#}

Isprobao sam ju na drugim racunalima i tamo radi, tako da ne znam rjesenje svog problema.

Uskoro ide format Windowsa...

Imao sam sličan slučaj sa  grafom, na kraju ispalo da je teška pa kada kučište stoji uspravno ona s vremenom sklizne iz utora i gubi kontakt.

Probaj.

Nemožeš stisnut i prdnut.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja mogu navecer kada dodem iz skole oko 8.cuvajte mjesto za mene{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blago tebi, ja dolazim tek u 8..
www.key-storm.com
13 godina
Maximus_10 kaže...

Evo, sad sam i ja probao, nekoliko puta za redom mi nije radilo na racunalu na poslu!

Prije koji dan je uredno radilo.

Samo sam klikao Log in,  Log in,  Log in,  Log in (imam spremljenu sifru i username, da ne moram utipkavati) i odjednom je proradilo!

Na netu sam nasao ovo rjesenje za Internet Explorer:

Internet options > Security > smanjiti na "medium"

13 godina
protjeran
Battlefield 3
Mislim da je active X control enable ta opcija.. Ali ako sto imenjak cyber kaze, neka sigurnosna opcija na browseru te blocka..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam mučki čiter. Samo psst, nemojte nikome to reći.

Btw, ovo niste pročitali od mene.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 11:52 (MegaMass 2000).

3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ljudi, ima ovdje iskusnih igraca u tenku?

Koji imaju otkljucano trece mjesto.

Kad nas je troje u tenku skoro pa smo nepobjedivi.

Vozac zna sto radi, ima navodece rakete, gunner se snalazi u prostoru i vremenu, a treci je "spoter" i navodi rakete na ova dva tri divljaka s BUG-a u helikopterima (znate vi koji ste) {#}

Veliki plus je ako gunner i treci igrac, igraju ko inzenjeri pa iskacu popravljati, a tu i tamo ispale i raketu na neprijateljski tenk kad iskoce.

Obavezno smo medju prvima na tablici i imamo 4-5 osvojenih zastava i hrpu "spot" bodova.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9003360/1/349418125/

U ovoj igri smo ja i KeeL_RaSZiK bili u tenku, tu i tamo je upao neko treci.

A kad se tek to poklopi s potporom iz zraka... npr: HR_The_Butcher i Minoza {#}

P.S. Ovo je stvarno pitanje. Javite se ako vam dobro ide u tenku, da pokusam s vama upasti u Squad :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 12:10 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Maximus_10 kaže...

Idi na Recover pass ili Forgot pass, mislim da je meni tako bilo. Promijenio pass (moraš ga onda i u Originu nakon toga) i sve radi nakon toga.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
Danny_HR kaže...

Dođi s klanom pa da vam Bučer, Pirat, Kuky, Dado i ja pometemo guzice. :)

Otkad igram na Bug.ov serveru nisam bas primjetio da nesto posebno metete :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice