Posalji im filmic :) :)
Tnx bro
Posalji im filmic :) :)
Tnx bro
Jel taj "comm rose" uopce funkcionira? Probao sam par puta odabrati neku komandu i lik mi nista ne kaze, nikakva povratna informacija se ne cuje.
Pa radi najnomalnije,i koristi se.
Hmm, bas nikad nisam cuo da mi je netko nesto viknuo.
Moraš kliknuti mišem, ja sam to tek prekjučer skužio
Kad držiš "Q" i mišem povućeš na koju komandu želiš, moraš kliknuti na nju da nešto kaže.
sve radi kako treba osim kaj je tupavo napravljeno tj. moras par radnji napravit da spotas nekoga ili nesto a usred borbe je to totalno neprakticno i skoro pa ravno suicidu.
zalosno je da ekipa to ne koristi i zapravo uopce ni ne razumije zakaj to sluzi..pa cak i da postoji hehe..ako nekoga vidis u igri iznad glave mu vidis oznaku koju kad nestane iz vidokruga izgubis..no sa spotanjem ona ostaje neko vrijeme i kad vise ne vidis neprijatelja ali najvaznije je da ono kaj ti vidis i spotas vide SVI u tvom timu. pogotovo je to korisno za avione/helice jer se prema tome orijentiraju i znaju gdje enemy leti.to je barem trecina ako ne i pola zracne borbe iako je to i ogromna dobit za tim na zemlji.
neznam vise u kojem dijelu bfa je bio CR na dve tipke, jedna za obicno spotanje i trazenje sveg i svaceg a drugi borbeni u kojem si tocno odabrao kaj vidis prema klasi neprijatelja..i odlicno je radilo a bogme i koristilo u borbi a tim koji to nije koristio obvezno je vecinu partija gubio..tek da ne govorim da je bez toga klanske warove bezveze igrati...TS i commo rose su dobitna kombinacija no u ovom dijelu su to nekako nespretno napravili. prije si imao kad stisnes (nek bude) Q odmah u ovom srednjem polju SPOT pa kad nekog vidis samo stisnes Q+fire i spota ti..ovdje (za Roka odgovor) u bf3 to ne radi tako tj nema srednjeg polja pa je totalno zbunjujuce kaj treba a ionako nema polja :enemy spoted: vec su samo polja da nekaj pozoves ili kazes..meni ne radi CR kad samo gledam bez zooma vec ga moram stisnuti da to radi..ugl,pomalo sam skuzio kako radi pa spotam kad god mogu..a nisam jednom zaginuo jer sam spotao avion ili helic da ne kazem tenk...i kad vidis da to ionak par ljudi koristi dobijem volju da odustanem i ja...kao i od ozivljavanja jer mene ionak skoro pa niko ne ozivi iako su recimo jos dva medica u squadu..no to su ionako public boljke na koje se nazalost moramo naviknuti..
ugl, commo rose je predobra borbena stvar i to je za svakog dobrog igraca MUST USE opcija...no bolje igrat za sebe i skupljat medaljice nego igrat da tim pobijedi, zar ne?
edit:zaboravih..kako mislite da bez spotanja pilot aviona moze uociti iz zraka skriveno oklopno vozilo? pocnite koristiti CR i pomognite svojim pilotima ili timu da lakse kontroliraju mapu i polozaj neprijatelja
Kako me nervira kad sam u jetu a nitko ne spota vozila, ajde to jos i nije bio nekakav ogroman problem do nerfanja radara u zadnjem patchu, ali sad nakon postaje biti problematicno kada prakticki letis slijep. Al dobro, nece spotat onda bogami nece dobiti ni potporu iz zraka.
Kako me nervira kad sam u jetu a nitko ne spota vozila, ajde to jos i nije bio nekakav ogroman problem do nerfanja radara u zadnjem patchu, ali sad nakon postaje biti problematicno kada prakticki letis slijep. Al dobro, nece spotat onda bogami nece dobiti ni potporu iz zraka.
A tebe će skinuti avion kojeg ne vidiš na mapi, jer leti paralelno s tobom ili iza tebe...i čeka priliku da okine
ima ko para da posudi za ovo...
http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=221&PlatformID=5
da se provozam u avionu kako spada...
sve radi kako treba osim kaj je tupavo napravljeno tj. moras par radnji napravit da spotas nekoga ili nesto a usred borbe je to totalno neprakticno i skoro pa ravno suicidu.
Kako to mislis?
Pa spotanje radi samo pritiskom na tipku Q.
Ja ga koristim cak i kad trcim, samo se okrenem gdje vidim neprijatelja i Q.
Ne mora biti ukljucen zoom na posci, ne mroam stajati, nemoram ukljucivati Como rose...
Radi kad sam na 1 m od neprijatelja. A radi i preko cijele mape.
Npr, nekoliko puta sam spotao snajpere na vrhu brda na drugom kraju mape. Bez zooma.
Samo se okrenem otprilike odkud je doletio metak i Q.
Jel se i vama teško otvara padobran? kad skočim s tri četri metra visine nema teorije da ga stignem otvorit.To me baš nervira.Lupam po spejsu al moš se slikat
Kako se mjenja tim??
Na mom filmicu meta leti nekih 4 ipol sekunde do mene na 2145m .
na 2500 frendov je letio 5 i pol sekundi.
Nice to know:)
Danny- mozes mu poslat filmic molim te? bas me zanima hoce li biti komentara .
Tnx
Jel se i vama teško otvara padobran? kad skočim s tri četri metra visine nema teorije da ga stignem otvorit.To me baš nervira.Lupam po spejsu al moš se slikat
Uzmi padobran i skoči s 4-5 metara. Da vidiš kako boli...
Normlano da ne mozes otvoriti padobran s te visine. I sa 20 m je prenisko, ali je u igri napravljeno da se moze.
Tnx
Kulnije bi bilo da napraviš twitter i pošalješ mu sam. :)
Premala visina, ne stigne ti se otvoriti padobran u tako kratkom vremenu...
Kako to mislis?
Pa spotanje radi samo pritiskom na tipku Q.
Ja ga koristim cak i kad trcim, samo se okrenem gdje vidim neprijatelja i Q.
Ne mora biti ukljucen zoom na posci, ne mroam stajati, nemoram ukljucivati Como rose...
Radi kad sam na 1 m od neprijatelja. A radi i preko cijele mape.
Npr, nekoliko puta sam spotao snajpere na vrhu brda na drugom kraju mape. Bez zooma.
Samo se okrenem otprilike odkud je doletio metak i Q.
neznam..mozda sam pogrijesio kaj sam bindo drugu tipku pa koristim 9 na numerickoj,no probah samo spotat bez zuma i nejde tj kad imam zum odmah mi spota al bez njega ako duze ne drzim metu nece..hmmm a mozda i grijesim,ugl isprobat cu to jos malo..i ajd super ako samo treba pogledat i stisnut Q..naravno da mozes to koristiti u trku hodu lezat pusit gutu u bunkeru no koliko sam isprobao, ali i do sada u serijalu morao si uloviti to kaj vidis u centar nisana tj CRa..a ziher je isprobano u ovom dijelu..tek kad je u sredini CMa spota..jer ako vidis recimo dve mete u zraku, avion dalje i helic blize pa zelis spotat jedno, koje ces ako otprilike pogledas? spotas SAMO ono kaj je u sredini commo rosea..
kako god vaznije je da ljudi ulove poantu koristenja commo rosea i da to pocnu raditi i spotat svaki qrac koji vide na mapi..jer spot je 50% kill a pogotovo kada ima air support a na zemlji oklop protiv sebe..eto,ili stisnite otprilike Q ili na moj nacin no spotajte..to je najvaznije
Tnx
Kulnije bi bilo da napraviš twitter i pošalješ mu sam. :)
A neda mi se bas otvarat profil tamo samo zbog toga..
Napisi opet da je member tvog communitya napravio video pa neka pogleda :)
1.odi do najbolize trgovine gdje mozes kupiti padobran
2.kupi ga
3.dodi na visnu 4m i skoci
Javi dali ti se otvorio.
:D
Koliko se sjećam u bc2 se lakše otvarao padobran?!
Trebali su na stavit kišobran kao drugu opciju :D
nekoliko puta iskocih s drugog kata i tup ledo i 100%..nekad skocim sa niskog mjesta i oduzme mi health..kao i do sada u svim igrama ista stvar sa skokom..cudno radi.
no susretnuh jedan drugi slucaj..dva puta do sada i to na mapi hmm ona kad se sa broda iskrcavas u luku..idem s gliserom do kosine za izlazak, lik doceka s rpgom, camac grune a ja u tom trenu stisnem izlaz i ostanem u vodi s 0%..dodem do ljestava i kad se pocnem penjat naraste health..il je bug ili puka sreca no ok ako je 1% no 0% je vec, rekao bih, stvar buga same igre..mislim,nije da se zalim hehe
Prema Dražovoj logici, obzirom da ja imam max HS 250 ti si je*eni čiter i benat ću te s BUG servera!
Nemoj mi samo ti govoriti tko je citer a tko nije... Jasno se vidjelo u BFBC2 da ne mozes prepoznati tko je citer :)
Kako nije?
Pa svatko tko ga ubije je čiter. To je barem lako zaključit.
S obzirom da je Danny čiter, svatko tko njega ubije mora bit još veće mućko čitersko đubre.
Daaa, nisi ti trazio dokaz! Ti si negirao uopce mogucnost...
Evo na Tsu smo Switch,Cyberdemon i ja(AstraOwner),pa ako se netko hoce pridruzit za koju partiju...
ip-176.31.128.79
Battlefield 3 BUG members soba- pass- bug
Vidimo se!
Daaa, nisi ti trazio dokaz! Ti si negirao uopce mogucnost...
Alooooo, decki smirite strasti malo.
Evo jedna prigodna: Nemoj trazit dokaze, bom, bom
kolko imate fpsa s 5850? planiram uzet asus 5850 DCU i još je clockat.
Na ovu konfiguraciju iz "moj pc"?
ne
Ja imam Phenoma na 4GHz, i 5850 na 930/1200.
Igram na 1920x1080, sve high, AA off, ali FXAA full, 16xAF. Dobivam uglavnom preko 50FPS, kad padne, pada do 40 (na otvorenim mapama). U zatvorenom je uglavnom preko 70 FPS. Kada stavim 2xMSAA FPS pada na minimalnih 30, ali mi je tečnije igrati s prije spomenutim postavkama.
Još sam na 11.10 driverima, prije zadnjeg patcha kod zoom in-a na oružju FPS je padao na nekih 30 i baš se osjetilo kako padne, ali sada FPS ostaje stabilan, no kad zoomiram dobijem lagani flicker tekstura.
*Ovaj gornji komentar je zapravo bio više vezan na Kill Frenzy-ev "Moj PC"
EDIT: UPS, @djdomi, ako je konfa iz moj PC, CPU ti je preslab, kao i premalo RAM-a.
Ako je netko voljan igrat Bf3 i imat komunikaciju sa svojim timom/squadom,moze slobodno posjetit Team Speak 3 sa ip-om- 176.31.128.79 no pass
Inace igramo svaki dan,preko dana i navecer. Mozete nas naci u sobi Battlefield.
Jesi sredio problem sa pingom?
Da.
Napravio hard reset na ruteru.
Tako sam rijesio problem sa pingom servera
Probao i to,ali ne radi....