Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.192.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Nick_Diamond kaže...

Jedino mi se ne sviđa da mi AT mine ne ostaju nakon killa :D

Šta sad, jel ostaju mine ili ne ostaju? Čitam na strainm forumima da mine ipak ostaju nakon smrti i da to nisu mjenjali u patchu...

"For clarity, post R3 patch, both Mines and Claymores DON'T disappear, they REMAIN (meaning stay on the map) after death with max amount limited ofc."

13 godina
Switch kaže...

Ne znam zašto su uopće omogućili da se može prebaciti u drugi tim usred partije. Samo je trebalo napraviti da se na početku runde može izabrati tim i to je to.  

Meni je to ok. Joinam se frendu...igramo u squadu...doživim disconnect....vratim se na server..i završim na drugoj strani. Naravno da oču natrag u squad ..na drugoj strani.

16 godina
Switch kaže...

Šta sad, jel ostaju mine ili ne ostaju? Čitam na strainm forumima da mine ipak ostaju nakon smrti i da to nisu mjenjali u patchu...

"For clarity, post R3 patch, both Mines and Claymores DON'T disappear, they REMAIN (meaning stay on the map) after death with max amount limited ofc."

Mine ostaju.Provjerio sam i sam. 100% ostaju

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

nvm :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 15:09 (SebaOS).

0 0 hvala 0
16 godina
Tko god ti je rekao da današnji bežični miševi lagaju je blago rečeno,kreten! Čak niti moj stari Logi 7-8 g. star ne laga. A već od pojave G7 laga nema.A,model je star nekih 6-7 g. ako se ne varam.
15 godina
Nick_Diamond kaže...
Switch kaže...

Ne znam zašto su uopće omogućili da se može prebaciti u drugi tim usred partije. Samo je trebalo napraviti da se na početku runde može izabrati tim i to je to.  

Meni je to ok. Joinam se frendu...igramo u squadu...doživim disconnect....vratim se na server..i završim na drugoj strani. Naravno da oču natrag u squad ..na drugoj strani.

Pa imaš opcju da se joinaš na frenda tak da ni ne moš završiti na drugoj strani. Bar ja nikad nisam...

13 godina
Kill Frenzy kaže...
Switch kaže...

Mine ostaju.Provjerio sam i sam. 100% ostaju

Ozbiljno ?? Onda moj bad. Super vijest.

Igral sam ujutro kratko prije posla i činilo mi se ko da su nestale (dobro, izgleda da ih je neko digel u zrak prije nego sam se respawnal. :)

p.s. ček, i claymore ostaje ???

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 15:10 (Nick_Diamond).
16 godina
Battlefield 3

Mislim nisam siguran da claymore ostaju  par sekundi nakon smrti a onda nestaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...
...

Lag na bežičnim miševima ne postoji već godinama... 7-8 godina sigurno.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Mislim nisam siguran da claymore ostaju  par sekundi nakon smrti a onda nestaju.

Ostaju Claymore-i, jučer bio igrao na jednom serveru, Claymore killova kolko hoćeš...

BTW, ostaje i C4, i kad se respawnam ako je dovoljno blizu istima mogu se i aktivirati (bar sam uspio koji put jučer, prije ni jednom).

14 godina
neaktivan

hitno hitno da skidam update ili ne,naime imam rusku verziju i ako budem opet triba radit sve one gluaprije,dodje mi i da ne skinem update??ima li poroblema sa rusima?

14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ma broji ti on kao da si izgubio mislim... Ako recimo kreneš igrati jedno vrijeme i tvoji gube, ti faca izađeš kao da ti se ne bi brojalo kao izgubljena partija, tu si se zeznuo. Blog sve to pamti {#}

Meni se zna desit da upadnem na pola runde u usrani team koji debelo gubi, nitko ne radi nista, ne baca se ammo, ne ozivljava se, ne brani se mcom, svi ko kokosi za sebe i

onda naravno da izadem, jer mi se neda zivcirati do kraja runde.

16 godina
Battlefield 3

Ja izlazim sa servera kad vidim da njih deset čeka heli :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vedranST kaže...

hitno hitno da skidam update ili ne,naime imam rusku verziju i ako budem opet triba radit sve one gluaprije,dodje mi i da ne skinem update??ima li poroblema sa rusima?

Samo poslije updatea trebas skinut datoteku od 2mb i stavit na odgovarajuce  mjesto.

=XII=SandMan....
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Najgore mi, zastave padaju/m-comovi, a seljačine se guraju ko će prvi do helija/aviona...

10 krepila stoji i ništa ne radi, nego čeka respawn vozila.

To treba kaznit doživotnim banom. neotesana stoka.

5 0 hvala 0
17 godina
vedranST kaže...

Pa naravno da moraš skinuti update ako želiš i dalje igrati. Što se rusa tiče treba nakandno samo skinuti onaj novi 2MB fix i sve 5 (pod uvjetom da je stavljen na pravo mjesto na HDD-u):

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#patch

Kule_zg kaže...
Pero Dinamit kaže...

Ma broji ti on kao da si izgubio mislim... Ako recimo kreneš igrati jedno vrijeme i tvoji gube, ti faca izađeš kao da ti se ne bi brojalo kao izgubljena partija, tu si se zeznuo. Blog sve to pamti {#}

Meni se zna desit da upadnem na pola runde u usrani team koji debelo gubi, nitko ne radi nista, ne baca se ammo, ne ozivljava se, ne brani se mcom, svi ko kokosi za sebe i

onda naravno da izadem, jer mi se neda zivcirati do kraja runde.

Nije on u origigi postu mislio na to - nego kada su u teamu koji gubi, onda se likovi prebacuju u team koji pobjeđuje i piše im se pobjeda na kraju.

Ovo što si napisao je istina, da ako odeš iz runde ili izletiš sa servera, pamti ti te bodove. No, ako se vratiš na server pa završiš rundu, onda ti pamti samo taj dio koji si odigrao kada si se vratio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 15:35 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

@tonči Da sam na tvom mjestu napravio bi dual boot windowsa i instalirao samo origin, bf3 i driver za grafu, bez antivirusa itd..Aj probaj to tak napravit bas me zanima dal bu onda kaj sralo.

Po mogucnosti instaliraj clean windwose,a ne nekakve modane piz*arije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 15:41 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

u cilju poboljsanja svog "pilotiranja" od jednog naseg kolege sam kupio joy stick (kako ovo zvuci pervezno kad sporo izgovoris)... ako tad ne budem ista bolji necu odustat, psujte mi, je8e mi se... moram skinut lt. lowenbrauva

a i mozda se prestanem zabijat u stupove od struje, dimnjake, kabele i tako...

Otkrit ću ti jednu tajnu, ali nemoj nikom reć, ja letim sa tipkovnicom i tako je najlakše

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
Kill Frenzy kaže...
Switch kaže...

Tko je ona konjina Iwan77777CRO?? Maloprije na Siene Crossing mapi bili u squadu skupa i kad je vidio da nemamo šanse i da ćemo spušiti samo se fino prebacio u drugi tim...

Bravo Iwane upisao si još jednu pobjedu!

a onaj jokaCRO.Ista stvar. Partija se gubi ode lik preko :D

Nick_Diamond

imam g700 i miš je odličan. Nikakav lag. Neznam zašto su te odgovorili. Vjerojatno nisu dobro upućeni :D

Šta si rekao? ajde lagano odj..ebi. Rekao sam ti maleni da mi se smrzla igra jbt.. a ti vajnaj umjesto da se primiš igranja malo i pomogneš svom timu. Tako bute sigurno pobijedili.

U životu to nisam napravio i to mi ide na k. koliko i cheatanje. Uostalom imaš dokaz? imaš što drugo osim vajnanja i predpostavki? nemaš

Zato ne spominji ime moje uzalud AMEN!

još jedna stvar. Ja netrebam prelazit preko, moj tim uvijek pobjeđuje.

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...

Ovo je možda malo OT, al sve vezano uz BF3 :)

Brijal sam na G700 je mi se sviđa dizajn, a i ima dovoljno gumbi za programirati (baci granatu, zoom ovo ono ..i def je lakše kad imaš sve pod prstima miša). Onaj Razer Naga sa 100 gumbi mi je ipak too much.

Al eto, rekli mi da se osjeti lag jer je wifi  (nebudem im reklamiral dučan al jedan poznati ).. nek rađe čekiram g9x i slično.

Kaj se tiče igre nakon zadnjeg patcha. nemam više problema sa prvim spajanjem kad mi se po defaultu srušila igra. Znači od prve se spajam na server. Sviđa mi se novi chat i ovaj night vision više nije perverzija kakva je bila (hvala bogu).

Samo mi od patcha igra vše lagga, al to mora da je do neta.

Jedino mi se ne sviđa da mi AT mine ne ostaju nakon killa :D

taj u ducanu koji ti je to reko za G700 je totalni retard (jer nije upucen u ono sto prodaje). mis ima 1000hz polling rate u wireless modu, hrpa zicanih "gaming" miseva nema pola tog polling ratea tako da o lagu nema sta pricat.

kako volim takve smartassove, majku li im.

16 godina
Joka,kaj nisi primjetil smajlić? Malo te pr*kaju :-)
16 godina
red_bull kaže...

Šta si rekao? ajde lagano odj..ebi. Rekao sam ti maleni da mi se smrzla igra jbt.. a ti vajnaj umjesto da se primiš igranja malo i pomogneš svom timu. Tako bute sigurno pobijedili.

U životu to nisam napravio i to mi ide na k. koliko i cheatanje. Uostalom imaš dokaz? imaš što drugo osim vajnanja i predpostavki? nemaš

hehe.ne plačem jer me boli uvo gdje ti igraš i ko pobjeđuje.

U jednom trenu pogledam tu si za pola minute si u drugoj ekipi.

Ja ti lijepo kažem a ti meni psuješ mater i nazivaš me uistinu ružnim imenima.Očito da istina boli :D

Dakle jokaCRO nevoli gubit pa mijenja tim {#}

I btw nisam maleni za tebe.Godinama nisam sigurno a građom neznam ali sam siguran da imam veći pimpek{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 16:09 (Kill Frenzy).
13 godina
Battlefield 3

Nisam sigurnan, dal je Mrski Okupator bil jučer samnom na anteni na Caspianu kad se rušila. LOL Neznam dal je stigel snimati sa frapsom

p.s. drugi put budem probal bit na južnoj strani i trčat po njoj da me ne zbaci dole ahaha

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 16:01 (Nick_Diamond).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...
red_bull kaže...

hehe.ne plačem jer me boli uvo gdje ti igraš i ko pobjeđuje.

U jednom trenu pogledam tu si za pola minute si u drugoj ekipi.

Ja ti lijepo kažem a ti meni psuješ mater i nazivaš me uistinu ručnim imenima.Očito da istina boli :D

Dakle jokaCRO nevoli gubit pa mijenja tim {#}

I btw nisam maleni za tebe.Godinama nisam sigurno a građom neznam ali sam siguran da imam veći pimpek{#}

Nemaš ti što meni lijepo kazati. ne kenjaj. i ne volim gubit ali zbog tog ne mijenjam tim. a ti da imaš takav pimpek nebi vajnao a ako želiš usporedbu pošalji partnericu... Neznamšto se građe tiče, ali ako imaš 108 kg i 190 onda nisi maleni za mene.

Lepo piss off i nauči igrati pa nećeš morati plakati. EOD

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon serije poraza ako vidim da se opet gubi zesce promijenim tim istog trenutka, nije mi bed, ionako nikoga ne poznajem.

Pogotovo kad vidim desetak orlova na suprotnoj strani a kod nas 1-2, onda ga istog trenutka promijenim{#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

{#} Drugi put na Caspianu, masovno na antenu i čekati rušenje... naravno sve staviti na youtube :) EPIC {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
red_bull kaže...

Nemaš ti što meni lijepo kazati. ne kenjaj. i ne volim gubit ali zbog tog ne mijenjam tim. a ti da imaš takav pimpek nebi vajnao a ako želiš usporedbu pošalji partnericu... Neznamšto se građe tiče, ali ako imaš 108 kg i 190 onda nisi maleni za mene.

Lepo piss off i nauči igrati pa nećeš morati plakati. EOD

Gle ako ti meni sa svojih 30 godina ideš psovat majku,govorit da sam pederčina i da bi me naguzio{#} samo zato što sam ti ja rekao da si se prebacio onda mi je sve jasno...{#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dosta svadanje preko je*enog foruma, nadite se negdje pa si u facu sve recite, ovako samo ispadate retardirani{#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

prosli patch radio bez problema, sad stavio ovaj novi i usred igre mi nestane oruzje (svi) mogu pucat i sve ali oruzje se ne vidi

0 0 hvala 0
16 godina
CroChef kaže...

prosli patch radio bez problema, sad stavio ovaj novi i usred igre mi nestane oruzje (svi) mogu pucat i sve ali oruzje se ne vidi

pa super!!!imaš veču preglednost.uzmi marker i napravi si križič na monitoru.

Cpt_LIAR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice